Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Niagara Falls fra NYC: 1 dags tur vs. 2 dages tur

Hvis du er i New York og ønsker at besøge Niagara Falls, spekulerer du måske på, hvordan du får mest muligt ud af din tid. Bare rolig, det er helt normalt. Så... hvis du skulle få brug for det, får du her et par nyttige tips. Tjek dem ud!

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Niagara Falls fra NYC: 1 dags tur vs. 2 dages tur

Niagara Falls og Parador Resort | ©Eddie Bugajewski

Et besøg ved Niagara Falls er et sikkert valg. Du vil ikke blive skuffet - der er en grund til, at det siges at være et af verdens vidundere! Så hvis du ønsker at se mange af de scener, du har set i filmene, så benyt dig af muligheden!

Hvis du allerede har besluttet dig for at tage af sted, er det næste skridt, om du vil tage en dagstur eller en to-dages tur. Er en dag nok til at se nok? Hvor længe kan jeg se det hele? Er det værd at bruge to dage der? Læs videre, så hjælper jeg dig med at beslutte dig!

Hvor lang tid skal jeg bruge for at se vandfaldene?

Parador og vandfald| ©Aditya Chinchure
Parador og vandfald| ©Aditya Chinchure

Jeg kan godt forstå, at du måske er i tvivl, for der er meget at se ved vandfaldene... Men... Overraskelse! Du kan bruge lige så meget tid, som du vil. Så tag på en endags- eller todages tur til vandfaldene fra New York, og din oplevelse vil være uforglemmelig. Du kan få mest muligt ud af en enkelt dag og se en masse ting, men hvis du foretrækker at tage det hele i et stræk, anbefaler jeg en to-dages tur.

Alt efter hvor meget tid du har til rådighed, kan du vælge den ene eller den anden attraktion. Men jeg kan forsikre dig om, at der er masser af ting at se og nyde, så du vil få lyst til at komme tilbage og besøge os igen. Læs videre!

Bestil din Niagara Falls-tur

Se Niagara Falls om natten... En fornøjelse, som du vil nyde, hvis du beslutter dig for at bruge to dage.

Niagaravandfaldene om natten| ©Ahmed Raza Khan
Niagaravandfaldene om natten| ©Ahmed Raza Khan

Hvis du skulle være i tvivl... vandfaldene slukker ikke! Det betyder, at de er i konstant bevægelse og flyder 24 timer i døgnet, hvilket er et utroligt skuespil, som du kan nyde, hvis du beslutter dig for at overnatte der. Et utroligt skuespil, som du kan nyde, hvis du beslutter dig for at overnatte der- hver nat er de oplyst, så du kan se vandfaldene i al deres pragt!

Derudover kan du tænke på følelsen af at se dette naturparadis i måneskin og stjerneskin. Imponerende, ikke sandt? Og som om det ikke var nok, er der flere aftener om ugen fyrværkeri flere gange om ugen. Dette sker:

  • Fredage, lørdage og søndage fra anden halvdel af maj.
  • Fra midten af juni og fremefter er der fyrværkeri hver aften fra kl. 22 og fremefter.
  • Fra begyndelsen af september til begyndelsen af oktober fredage, lørdage og søndage i endnu en måned.

Bestil din to-dages tur til Niagara Falls

Så... er en enkelt dagstur til Niagara Falls det værd?

Udsigt over vandfaldene i Canada| ©Bianca Ackermann
Udsigt over vandfaldene i Canada| ©Bianca Ackermann

Niagara Falls er naturligvis en dagstur værd. Måske giver din rejse til New York dig ikke mere tid, end du gerne ville have. Og hvis du skulle være i tvivl, så anbefaler jeg dig 100% at besøge dette paradis en hel dag.

Desuden kan du finde masser af aktiviteter at lave på bare én dag. Her er nogle eksempler, der passer til enhver smag og ethvert behov. Tag en kuglepen og papir og... noter!

De bedste attraktioner, hvis du kun tager på en dagstur

Vindenes hule| ©Kari
Vindenes hule| ©Kari

Her finder du de bedste aktiviteter, du kan lave på en enkelt dag under dit besøg til de berømte og imponerende Niagaravandfald. Du kan naturligvis kombinere dem, som du ønsker, for at få mest muligt ud af din tid.

Vindenes hule

En unik oplevelse ved foden af vandfaldene. Du kan gå frit på disse lange træplatforme og beundre og endda føle eller røre ved vandets kraft. I denne attraktion vil du først få vist en video, der forklarer historien om dette naturmuseum. Når det er overstået, får du en mackintosh og sandaler og bliver sænket ned til platformene, så du kan komme op på udsigtsplatformen og nyde lyden og fugtigheden. Besøg Cave of te Winds - det er et syn at se!

Dette er en god mulighed, da der ikke er nogen tidsbegrænsning, og du kan nyde forlystelsen så længe du vil.

Tågepige

Dette er en anden af de mest populære og populære attraktioner, når du besøger Niagara Falls. Du kommer ind i vandfaldene fra bunden til bassinet af et af de mest imponerende vandfald, og du vil nyde turen som aldrig før!** Og det bedste af det hele er, at det ikke vil tage alt for meget af din dag, da turen tager ca. 25 minutter. Du kan købe billetter til båden på dagen og på stedet** op til 15 minutter før færgens afgang. Jomfruen i tågen
er et must, hvis du beslutter dig for at gøre det til en dagstur.

Niagara Falls Scenic Trolley

Den fantastiske sporvogn i vintage-stil, som kører dig rundt i vandfaldsparken. En 5 km lang rute, hvor du lærer om fakta og historien om denne naturlige oase, lyder godt, ikke sandt?

Eventyrteater

Der vises en 30-minutters film på en storskærm. At lære alle historierne om vandfaldene at kende. Hver time er der en visning af filmen

Bestil din Niagara Falls-tur

Ekstra attraktioner at nyde, hvis du tager to dage

Fisk i Niagara-akvariet| ©Anthony Sokolik
Fisk i Niagara-akvariet| ©Anthony Sokolik

Hvis du beslutter dig for at tage en todages tur til vandfaldene, synes jeg, at et besøg til Maid of the Mist eller Cave of the Winds er et must. Du kan også se visningen af "Legends of adventure", filmen fra Adventure Theatre... og mange andre aktiviteter. Og frem for alt... med meget mere ro!

Ud over alt dette er der andre aktiviteter, som du kan nyde på din anden dag ved vandfaldene. Måske har du lyst til en guidet rundvisning eller en tur i dit eget tempo - bliv hængende!

Niagara-akvariet

Et akvarium med mere end 120 marine arter, dyreshows og foredrag med eksperter i sektoren. Der er mere end 30 udstillinger, hvoraf jeg gerne vil fremhæve pingviner, rokker og hajer. Det er utroligt, fordi dette akvarium lægger vægt på dyrevelfærd i enhver forstand af ordet! Beslut dig for at besøge den, fordi den har mange truede og udryddelsestruede arter. Du kan få meget mere at vide på akvariets officielle websted.

Vandrestier

Ud over alle disse attraktioner kan du benytte din anden dag til at gå frit rundt i parken, som jeg forsikrer dig om, at du ikke vil blive skuffet. Der er uendelige ruter gennem dette naturparadis i dit eget tempo og i din egen fritid - et vidunder!

Det bedste valg, hvis det er første gang, du besøger New York City

Inde i Niagara Falls som en del af Niagara Falls Tour| ©Sue Waters
Inde i Niagara Falls som en del af Niagara Falls Tour| ©Sue Waters

Durejser måske med meget begrænset tid. Og nogle gange er det svært at få plads til alt det, vi gerne vil lave, på et par dage, men vi vil ikke udelade noget. Hvis du rejser til New York, vil du helt sikkert have lyst til at fordybe dig i byen, travlheden og handlingen... Så hvis du vil se Niagara Falls og få tankerne væk, er det bedst at tage en dagstur og få mest muligt ud af det.

I så fald bør du benytte lejligheden til at besøge Maid of the Mist eller Cave of the Winds for at nyde det bedste af vandfaldene... og det er ikke til at overgå!

To-dages tur, hvis du skal tilbringe meget tid i New York City

Veje til Niagara Falls| ©Bradley Howard
Veje til Niagara Falls| ©Bradley Howard

Nogle gange har vi råd til at rejse et par dage længere end forventet, eller du kender byen, men har savnet nogle ting at se og vil gerne bruge lidt tid på den. Hvis det er tilfældet, kan du udnytte det og nyde en fantastisk to-dages tur til Niagara Falls.

I dette tilfælde kan det være nyttigt at køre i bil eller bus for at nyde mere af landskabet, når du rejser fra New York City til dette naturparadis.

To-dages tur, den bedste mulighed, hvis du rejser med børn

Børn på Niagara-floden| ©Illini Gardner
Børn på Niagara-floden| ©Illini Gardner

Stort set alle aktiviteter er egnede for børn. Fra akvariet til Adventure Theatre, sporvognsbanen gennem parken... og endda bådturen Maid of the Mist! De vil have det sjovt, mens de ser på landskabet og mærker fugtigheden og vandet falde på deres kroppe, de vil have det sjovt! I dette tilfælde tror jeg, at det ville være bedst for dem at tage på en to-dages tur, så de ikke bliver udmattede.

Jeg ved ikke, om de vil få det bedre eller dig, men jeg ved, at det vil være en fantastisk oplevelse for hele familien, og alt dette... midt i naturen! Du kan læse denne artikel om ting at lave med børn i Niagara Falls, hvis du vil have mere information.

Vælg den bedste løsning til dit budget

Besøg til Niagara Falls| ©Tim Gouw
Besøg til Niagara Falls| ©Tim Gouw

Hvad vil alt dette koste mig? Nogle gange er det svært at spare, når vi rejser til et andet land, og især når vi ønsker at se så mange ting i New York... Lad mig fortælle dig, at... At **besøge Niagara Falls **kan være en meget økonomisk mulighed, hvis du vil! ** I dette tilfælde og for at spare så meget som muligt er det bedst at tage en endagstur for at spare så meget som muligt. Når du er der, kan du vælge mellem mange billige og gratis muligheder.

Det er rigtigt, at du skal investere i transport, men når du først er der, kan du lave meget billige eller endda gratis aktiviteter. Blandt de billigste muligheder er en billet til biografen for at se filmen, udsigtstårnet eller vandrestierne i parken.

Hvis du derimod har et lille budget, er mit valg klart: book en helikopterflyvning for at se Niagara Falls fra luften.

Du kan vælge mellem en tur til Niagara Falls på en eller to dage, alt efter hvilken tid på året du rejser.

Vinter i Niagara Falls| ©Christian Collins
Vinter i Niagara Falls| ©Christian Collins

Jeg må fortælle dig, at du ikke vil kunne nyde alle de aktiviteter, jeg har fortalt dig om, hele året rundt. Derfor skal du overveje, hvornår på året det er bedst at se vandfaldene, når du beslutter dig for, om du vil tage på en eller to dages tur til vandfaldene.

  • Hvis du rejser i sommersæsonen, som normalt løber fra maj til oktober, anbefaler jeg en to-dages tur, da du vil kunne udnytte mere tid og besøge flere attraktioner, som er lukket om vinteren, såsom Maid of the Mist og Cave of the Winds.

  • Hvis du besøger Niagara Falls om vinteren, skal du være opmærksom på, at mange af attraktionerne er lukkede. Især de attraktioner, der er direkte forbundet med vandet eller sporvognen. I så fald ville jeg tage en dagstur, hvor du kan gå og vandre eller besøge teatret eller akvariet.

Jeg håber, at det efter at have læst denne artikel vil være mere klart for dig, hvilken mulighed der er bedst for dig, og om en dagstur eller en to-dages tur til de ikoniske og mægtige Niagaravandfald er mere interessant for dig.