Niagara Falls fra NYC: 1 dags tur vs. 2 dages tur

Hvis du er i New York og gerne vil besøge Niagara Falls, spekulerer du måske på, hvordan du får mest muligt ud af din tid. Her er nogle nyttige tips

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Niagara Falls fra NYC: 1 dags tur vs. 2 dages tur

Niagara Falls og Parador Resort | ©Eddie Bugajewski

At besøge Niagara Falls er et sikkert valg. Jeg kan forsikre dig om, at du ikke vil blive skuffet. Der er en grund til, at man siger, at det er et af verdens vidundere. Så hvis du vil se mange af de scener, du har set på film, skal du gribe chancen!

Hvis du allerede har besluttet dig for at tage af sted, er det næste skridt, om du vil booke en dagstur til Niagara Falls eller vælge en todages Niagara Falls-tur. Er en dag nok til at se nok? Hvor lang tid tager det at se det hele? Er det værd at bruge to dage der? Læs videre, så hjælper jeg dig med at beslutte dig!

Hvor meget tid har jeg brug for til at se vandfaldene?

Parador og vandfald| ©Aditya Chinchure
Parador og vandfald| ©Aditya Chinchure

På din rejse til Niagara Falls skal du huske, at du har brug for mindst en dag til at se alle de seværdigheder, du skal se, og helst to dage til at udforske dette vidunderlige sted i fred og ro.

  • Hvis du har tid og mulighed for det, så book en todages tur til Niagara Falls, og gør din oplevelse uforglemmelig.
  • Hvis din tur er kort, kan du booke en endagstur til Niagara Falls og få mest muligt ud af den. Det kan godt være, at du har lidt travlt, men du får set højdepunkterne, og du vil ikke komme tilbage fra din ferie uden at have besøgt vandfaldene.

Når du har valgt tidspunktet for din rejse, kan du, afhængigt af hvor meget tid du har, vælge den ene eller den anden attraktion. Jeg kan forsikre dig om, at der er masser at se og nyde- læs videre!

Book din tur til Niagara Falls

Nyd Niagara Falls om natten

Niagara vandfaldene om natten| ©Ahmed Raza Khan
Niagara vandfaldene om natten| ©Ahmed Raza Khan

Hvis du skulle være i tvivl... vandfaldene slukker ikke! Det betyder, at de er i konstant bevægelse og flyder 24 timer i døgnet. Et utroligt skue, som du kan nyde, hvis du beslutter dig for at booke din Niagara Falls-tur og overnatte der. Hver nat er oplyst, så du kan se vandfaldene i al deres pragt.

Bortset fra det, så tænk på følelsen af at se dette naturparadis i måneskin og under stjernerne. Imponerende, ikke sandt? Og som om det ikke var nok, er der fyrværkeri flere aftener om ugen. Det sker på

  • Fredage, lørdage og søndage fra anden halvdel af maj.
  • Fra midten af juni er der fyrværkeri hver aften fra kl. 22.00 og frem.
  • Fra begyndelsen af september til begyndelsen af oktober fredage, lørdage og søndage i endnu en måned.

Book din to-dages tur til Niagara Falls

Så... er det værd at tage til Niagara Falls bare én dag?

Udsigt over vandfaldene i Canada| ©Bianca Ackermann
Udsigt over vandfaldene i Canada| ©Bianca Ackermann

Selvfølgelig er det værd at booke en tur til Ni agara Falls, selv om det kun er en dagstur. Måske giver din rejse til New York ikke mulighed for mere tid, end du gerne vil have. Og hvis du skulle være i tvivl, vil jeg 100% anbefale dig at besøge dette paradis en hel dag.

Desuden kan du finde masser af aktiviteter at lave på bare én dag. Her er nogle eksempler tilpasset enhver smag og ethvert behov. Tag pen og papir og... notér!

Book din rejse til Niagara Falls

De bedste attraktioner, hvis du kun tager på en dagstur

Vindenes hule| ©Kari
Vindenes hule| ©Kari

Her finder du de bedste aktiviteter på din tur til de berømte og betagende Niagara Falls. Du kan selvfølgelig kombinere dem, som du vil, for at få mest muligt ud af din tid.

Vindenes hule

En unik oplevelse ved foden af vandfaldene er at booke en guidet tur til Niagara Falls med billetter til Cave of the Winds. Du kan gå frit rundt på de lange træplatforme og beundre og endda føle eller røre ved vandets kraft.

Ved denne attraktion vil du først få vist en video, der forklarer historien om dette naturmuseum. Når den er slut, får du en mackintosh og sandaler og bliver sænket ned til platformene, så du kan nå udsigtsplatformen og suge lyden og fugtigheden til dig. Besøg Cave of the Winds - det er helt sikkert et skue!

Det er en god mulighed, da der ikke er nogen tidsbegrænsning, og du kan nyde attraktionen, så længe du vil.

Tågens jomfru

En anden af de mest populære attraktioner på en tur til Niagara Falls. Du kommer ind i det mest imponerende vandfald fra bunden til bassinet og nyder turen som aldrig før.

Det bedste af det hele er, at det ikke tager meget tid af din dag, da turen tager omkring 25 minutter. Du kan købe billetter til båden på dagen og på stedet op til 15 minutter, før færgen afgår. Maid of the Mist er et must, hvis du beslutter dig for at gøre det til en dagstur.

Niagara Falls naturskønne trolley

Den fantastiske trolley i vintage-stil, som tager dig rundt i Falls Park. En tur på 5 km, der tager dig gennem fakta og historie om denne naturlige oase, lyder det ikke godt?

Eventyrteater

Her vises en film på 30 minutter på en storskærm. Lær alle vandfaldenes historier at kende. Hver time er der en screening af filmen

Book din tur til Niagara Falls

Ekstra attraktioner at nyde, hvis du tager af sted i to dage

Fisk i akvariet i Niagara| ©Anthony Sokolik
Fisk i akvariet i Niagara| ©Anthony Sokolik

Hvis du beslutter dig for at booke en todages tur til Niagara Falls, synes jeg, at et besøg i Maid of the mist eller Cave of the winds er et must.

Du kan også se filmen Legends of adventure, Adventure Theatre-filmen... samt mange andre aktiviteter. Og frem for alt med meget mere ro.

Bortset fra alt dette er der andre aktiviteter, du kan nyde på din anden dag ved vandfaldene. Måske har du lyst til guidede ture eller lidt mere i dit eget tempo. Hold øjnene åbne!

Niagara Akvarium

Et akvarium med over 120 marine arter, dyreshows og foredrag af eksperter på området. Det har mere end 30 udstillinger, hvoraf jeg gerne vil fremhæve pingvinerne, rokkerne og hajerne.

Det er utroligt, fordi dette akvarium lægger vægt på dyrevelfærd i enhver forstand af ordet! Beslut dig for at besøge det, fordi det har mange truede og udryddelsestruede arter. Du kan finde ud af meget mere på akvariets officielle hjemmeside.

Vandrestier

Ud over alle disse attraktioner kan du udnytte din anden dag til at gå frit rundt i parken, som, jeg forsikrer dig, ikke vil skuffe dig. Der er endeløse ruter gennem dette naturparadis, som man kan gå i ro og mag og i sit eget tempo - et vidunder!

Book din to-dages tur til Niagara Falls

Det bedste valg, hvis du er førstegangsbesøgende i New York

Indenfor Niagara Falls som en del af turen| ©Sue Waters
Indenfor Niagara Falls som en del af turen| ©Sue Waters

Durejser måske med meget begrænset tid. Nogle gange er det svært at få plads til alt det, man gerne vil nå på et par dage, men man vil ikke udelade noget.

Hvis du rejser til New York, vil du helt sikkert gerne fordybe dig i byen, travlheden og actionen... Så hvis du gerne vil se Niagara Falls og få tankerne væk fra det, vil du gerne booke en dagstur til Niagara Falls og få mest muligt ud af det.

Benyt lejligheden til at besøge Maid of the Mist eller Cave of the Winds for at opleve det bedste af vandfaldene ... og aldrig bedre!

Book din tur til Niagara Falls

To-dages tur, hvis du tilbringer meget tid i New York City

Veje til Niagara Falls| ©Bradley Howard
Veje til Niagara Falls| ©Bradley Howard

Nogle gange har man råd til at rejse et par dage længere end forventet, eller man kender simpelthen byen, men man er gået glip af et par ting og vil gerne bruge lidt tid på at gøre det. Hvis det er tilfældet, kan du booke en todages tur til Niagara Falls og nyde to fantastiske dage.

I dette tilfælde kan det være nyttigt at rejse i bil eller bus for at nyde mere af landskabet, mens du kører ud af New York City til dette naturparadis.

Book din todages tur til Niagara Falls

Vælg todages-turen, hvis du rejser med børn.

Børn på Niagara| ©Illini Gardner
Børn på Niagara| ©Illini Gardner

Næsten alle aktiviteter er velegnede til børn. Fra akvariet, eventyrteatret, sporvognen gennem parken og endda bådturen Maid of the Mist.

De vil have det sjovt, når de ser landskabet og mærker fugtigheden og vandet falde på deres kroppe. De vil have det sjovt! I dette tilfælde... tror jeg, det bedste for dem ville være at booke en to-dages tur til Niagara Falls, så de ikke ender med at være udmattede.

Jeg ved ikke, om de vil have det bedre eller dig, men jeg ved, at det vil være en utrolig oplevelse for hele familien og alt dette... midt i naturen! Jeg efterlader dig denne artikel om ting at lave med børn i Niagara Falls, hvis du vil have mere information.

Book din to-dages tur til Niagara Falls

Vælg den bedste løsning til dit budget

Tur til Niagara Falls| ©Tim Gouw
Tur til Niagara Falls| ©Tim Gouw

Hvad kommer det til at koste mig? Nogle gange er det svært at spare, når man rejser til et andet land, og især når vi gerne vil se så mange ting i New York, kan jeg fortælle dig, at et besøg ved Niagara Falls kan være en meget økonomisk mulighed, hvis du har lyst til det! I dette tilfælde, og for at spare så meget som muligt, er det bedst at booke en dagstur til Niagara Falls. Når du er der, kan du vælge mellem mange billige og gratis muligheder.

Det er rigtigt, at du bliver nødt til at investere i transport, men når du først er der, vil du kunne lave meget billige eller endda gratis aktiviteter. Blandt de billigste muligheder er en billet til teatret for at se filmen, observationstårnet eller vandrestier i parken.

Hvis du derimod har et budget, er mit valg klart: book en helikopterflyvning for at se Niagara Falls fra luften.

Book din tur til Niagara Falls

Vælg den mest passende tur afhængigt af sæsonen

Vinter ved Niagara Falls| ©Christian Collins
Vinter ved Niagara Falls| ©Christian Collins

Jeg er nødt til at fortælle dig, at du ikke vil kunne nyde alle de aktiviteter, jeg har talt om, hele året rundt. Derfor er du nødt til at overveje, hvornår på året det er bedst at se vandfaldene for at beslutte, om du skal booke en dagstur til Niagara Falls eller en todages tur til Niagara Falls.

  • Hvis du rejser i sommersæsonen, som normalt løber fra maj til oktober, anbefaler jeg, at du tager todages-turen, da du vil kunne udnytte mere tid og besøge flere attraktioner, der er lukket om vinteren, såsom Maid of the Mist og Cave of the Winds.

  • Hvis du besøger Niagara Falls om vinteren, skal du være opmærksom på, at mange af attraktionerne er lukkede. Især de attraktioner, der er direkte relateret til vandet eller sporvognen. I så fald ville jeg tage en dagstur, hvor du kan gå og vandre eller besøge teatret eller akvariet.

Jeg håber, at du efter at have læst denne artikel er blevet klogere på, hvilken mulighed der er bedst for dig, og om en dagstur eller en todages tur til de ikoniske og mægtige Niagara Falls er mere værd for dig.

Book din tur til Niagara Falls