Amerika-side ture

Hvis du bestiller en af de bedste vandfaldsture, især på den amerikanske side, kan du beundre en naturskat uden sidestykke i Nordamerika. Her er mine favoritter, så du kan vælge, hvilken du ikke må gå glip af - det bliver ikke let at vælge kun én!

Luisa María Lugo

Luisa María Lugo

9 minutters læst

Amerika-side ture

De fantastiske Niagaravandfald | © Pixabay

Træd ind i en ny verden fuld af tåge, formidable strømfald, kraftige vandløb og lejlighedsvis regnbuer med de bedste Niagara Falls-ture. Niagara Falls er omgivet af vinmarker, skove og andre attraktioner, som du vil elske at udforske, og du har mulighed for at gøre netop det.

Oplev dette turistparadis for første gang, eller genbesøg det fra et helt andet perspektiv. Efter at have analyseret de tilgængelige ture har jeg sammensat nogle fremragende muligheder til lands, til vands og endda i luften. Så lad dig forbløffe af dette eksklusive udvalg, der viser dig alt det, du kan nyde, mens du er der.

1. Tur på det berømte Maid of the Mist-skib

Turen til Maid of te Mist| ©Rémi Boyer
Turen til Maid of te Mist| ©Rémi Boyer

En af de bedste ture til vandfaldene, som duikke må gå glip af, er Maid of the Mist-turen. Dette er en båd, der tager dig helt ind i hjertet af disse imponerende farvande. På denne måde får du en unik oplevelse, som du aldrig vil glemme i dit liv.

Du vil være omgivet af tusindvis af liter vand, og **du vil føle adrenalinen stige fra vandets kraft og brusen. Takket være den kraftige brise vil vandet nå dit ansigt og din krop og gøre det tøj, du får for at beskytte dig, vådt. Det handler uden tvivl ikke kun om at have en fantastisk udsigt, men også om at opleve et ubeskriveligt sus.

Denne form for tur tager normalt mindre end en halv dag og omfatter mere end blot en sejltur. De kan f.eks. hente dig på det hotel, hvor du beslutter dig for at bo i New York. De vil endda køre dig tilbage, så snart det hele er overstået, uden at du skal betale ekstra for denne service. Så få mest muligt ud af det.

Detaljer om denne tur

Pris: ca. 120 €.
Anslået varighed: 5 timer
Anvendt transportmiddel: Båd

Book turen til Maid of the Mist

2. Spændende bådtur

Bådtur på Niagara-floden| ©Jason Gillyon
Bådtur på Niagara-floden| ©Jason Gillyon

Niagara Riverboat-turen er en af de mest spændende ture til Niagara Falls. Om bord på en speedbåd sejler du i disse farvande i et par sjove timer. Disse både er moderne, komfortable, hurtige og bevæger sig med en hastighed, som jeg vil vædde på vil imponere dig.

De har mere end 1.650 hestekræfter, som vil drive dig hele vejen. Du skal turde gå igennem dette eventyr, hvor din adrenalin vil pumpe helt op. Gør dig klar til at nyde denne klassiske tur, hvor vandet vil slå dig i bådens svajen.

På denne tur gennem Niagara Falls vil du komme rundt i kløften og dens klipper. Du kan vove dig og tage en af de åbne pladser på båden. Hvis du er lidt mere reserveret, kan du gå ind i den indre del af båden; uanset hvad, vil du nyde turen.

Højdepunkter på denne tur

Pris: Næsten 60€.
Anslået varighed: 45 minutter
Transportmiddel: Båd

Bestil en bådtur

3. Natlig tur til de smukke oplyste vandfald

Nat ved vandfaldet| ©Sridhar Saraf
Nat ved vandfaldet| ©Sridhar Saraf

Se de smukke vandfald i et helt andet lys på en nattur. Dine øjne vil funkle og skinne takket være refleksionen af alle effekterne. Pyroteknikken, laserlyset og fyrværkeriet, der bruges om natten, giver et uforligneligt og uforglemmeligt skuespil.

Denne Technicolor-natteeffekt ved Niagara Falls finder kun sted efter solnedgang. Så hvis du er på udkig efter noget helt andet, kan du bestille en natlig tur. På denne måde kan du se et naturfænomen, der funkler og er stærkt oplyst.

Stjernekiggeri under stjernerne vil supplere dette fantastiske farvespektakel med en betagende lysstyrke. På denne tur har du også mulighed for at se nogle af attraktionerne fra en båd, hvilket gør turen endnu bedre.

Højdepunkter på denne tur

Pris: Fra 120 €
Anslået varighed: 4 timer
Anvendt transportmiddel: Båd

4. Flyvetur over de betagende vandfald

Luftfoto af vandfaldene| ©Zachary DeBottis
Luftfoto af vandfaldene| ©Zachary DeBottis

En af de bedste ture til Niagara Falls, som du kan nyde, er en flyvetur til Niagara Falls. Du vil få en luftudsigt på en flyvning, der tager dig med på en ekstraordinær rejse. Fra højt oppe i luften kan du opleve alt det, som vandfaldene omfatter, som aldrig før.

Turene starter fra den lille lufthavn i Niagara-distriktet. Når du vælger dem, flyver du over mange skove og ser de boblende vandfald fra højt oppe fra disse fantastiske vandfald. Du vil være fascineret af at se disse mægtige strømme vælte gennem tågen.

Du vil også føle dig meget komfortabel i flyet, og du vil kunne få en vinduesplads. Det giver dig mulighed for at nyde hver eneste detalje af det fantastiske landskab. Så hold kameraet ved hånden og gør dig klar til at tage billeder, der vil blive hængende i lang tid.

Højdepunkter på denne tur

Pris: Fra 70 €
Anslået varighed: 25 minutter
Anvendt transportmiddel: fly

5. Eventyr og ekspresrejse til den store Cave of the Winds

Folk nyder turen i Cave of the Winds| ©Bobistraveling
Folk nyder turen i Cave of the Winds| ©Bobistraveling

Der er en grotte under disse brusende vandfald, som kaldes Cave of the Winds. Fordi det er en fantastisk turistattraktion, er det inkluderet i en af de bedste ture til vandfaldene på den amerikanske side. Ved at være i den får du et nyt og fantastisk perspektiv på kanalerne.

Faktisk kan du komme så tæt på vandfaldene, at du føler, at du kan røre dem. Du vil få en guide, som holder din billet i hånden, så du undgår en lang og trættende kø. Han eller hun taler spansk og vil fortælle dig alle mulige historier om mystik, redning og vovehalse undervejs.

Det vil gøre dig bekendt med parkens fortid og gøre din oplevelse endnu mere berigende. Vov dig ned til 53 meter for at nå grotten, hvor du kan mærke vandfaldets susen. Jeg forsikrer dig, at du vil finde hele turen meget underholdende fra start til slut.

Karakteristiske detaljer om denne udflugt

Pris: ca. 50 €.
Anslået varighed: ca. 2 timer
Anvendt transportmiddel: Vandretur

Book turen til Cave of the Winds

6. Helikopterflyvning over vandfaldene

Helikopter ved Niagara| ©Paul Joseph
Helikopter ved Niagara| ©Paul Joseph

En anden måde at se Niagara Falls fra luften på er ved at tage på sightseeingtur i helikopter. Ingen kan benægte, at udsigten fra luften er uovertruffen. På den anden side er du garanteret en mere personlig service, da antallet af deltagere er begrænset, og du er sikret en mere personlig service.

Du vil derfor føle, at du opgraderer dit besøg til en luksusklasse, men i virkeligheden er prisen ganske god. Der er intet som at være i over 230 meters højde over dette fantastiske sted. Hvis du ønsker at fange og tage de fantastiske øjeblikke med hjem, skal du sørge for at tage gode billeder.

Normalt omfatter disse ture også en sejltur, så du kan nyde landskabet fra alle vinkler. Hvis det er din første gang, vil du sætte endnu mere pris på at gøre et sådant komplet besøg. Afhængigt af dit valg kan det endda omfatte et lækkert måltid.

Højdepunkter på denne tur

Pris: Fra 280€.
Anslået varighed: 5 timer
Anvendte transportmidler: Helikopter og båd.

Bestil en helikoptertur

7. Lufttur fra byen til Niagara

Luftfoto af Niagaravandfaldene| ©FoundIn_A_Attic
Luftfoto af Niagaravandfaldene| ©FoundIn_A_Attic

Vil du undgå at spilde tid på din rejse til vandfaldene? Hvis dit svar er ja, kan jeg anbefale denne tur. Den består af en flyrejse fra New York til dette populære turistmål. Selv om du skal investere lidt mere i denne sjov, er det det hele værd.

Du vil ikke kun have en fantastisk udsigt over de fantastiske vandområder, men også over Big Apple. Forestil dig at se en af de største skyskrabermetropoler fra oven og så passere forbi de smukke vandfald - en vidunderlig kontrast, der vil efterlade dig med åben mund!

Du sparer en masse tid ved ikke at møde den travle trafik i New Yorks gader. Det samme gælder, hvis du ikke behøver at køre gennem skove og bjerge. Den tid kan bruges bedre på Maid of the Mist-båden og ved at gøre turen længere.

Detaljer om denne tur

Pris: Ca. 500 €
Anslået varighed: 15 timer
Anvendte transportmidler: fly og båd

Bestil en tur fra New York

8. Udforsk den store Niagara Park

Indgang til statsparken| ©Ken Lund
Indgang til statsparken| ©Ken Lund

Selvfølgelig er vandfaldene, hvor pragtfulde de end er, hovedattraktionen her. Men glem ikke, at der er en hel statspark på 160 hektar eller mere. Tag ikke af sted uden at tage på en rundvisning, der omfatter en udflugt gennem disse smukke haver fulde af liv.

Hvis du elsker naturen lige så meget som jeg, er dette en enestående mulighed. Kom i kontakt med naturen ved at en afslappet tur gennem parkens spektakulære stier, der er designet af Frederick Law. Her finder du også steder af stor historisk værdi og interesse.

Derfor er det bedst at tage med en guide, der kan forklare parkens hemmeligheder på dit sprog. På den måde vil du lære om de mest bemærkelsesværdige kuriositeter ved dette sted, som har været brugt til filmoptagelser. Heldigvis tilbyder denne form for kombinerede ture det og meget mere.

Højdepunkter på denne tur

Pris: Omkring 35 €
Anslået varighed: 1 time
Anvendt transportmiddel: Vandretur

Book en guidet tur i Niagara Park

9. Gå fra den amerikanske side til den canadiske side

Skylon Tower ved Niagaravandfaldene| ©Murat Tanyel
Skylon Tower ved Niagaravandfaldene| ©Murat Tanyel

Der er mulighed for at opleve en Niagara Falls-tur fra den amerikanske side til den canadiske side. Det er muligt, fordi vandfaldene hvirvler rundt i tågen i begge lande. Med andre ord er det muligt at nyde synet af vandfaldene i det ene land såvel som i det andet.

På en sådan rundtur kommer du til at se begge sider fra meget nært hold og kommer forbi visse strategiske steder. Du kan f.eks. gå fra platformene ved Cave of the Winds til udsigtsplatformene ved det høje Skylon Tower. Denne tur inkluderer en adgangsbillet til den berømte "Maid of the Mist".

Denne båd vil give dig spændingen ved at være vidne til eller være i hjertet af Niagara. Om bord kommer du til det sted, hvor den store flod begynder at styrte ned ad alle klipperne. Jeg kan love dig, at du vil opleve en meget behagelig og tilfredsstillende følelse som ingen anden.

Detaljer om denne tur

Pris: ca. 130 €.
Anslået varighed: 7 timer
Anvendt transportmiddel: Båd

Bestil en rundvisning på begge sider af vandfaldene

10. Bustur fra byen til vandfaldene

Bustur til Niagara Falls| ©Tiempo de Aventuras
Bustur til Niagara Falls| ©Tiempo de Aventuras

Hvis du vil nyde de bedste ture til vandfaldene, kan du tage en bus fra byen. På denne tur krydser du Appalacherne fra New York, og det er en kort tur og tager kort tid at komme dertil. På den måde slipper du for en lang og konstant ventetid eller forventning.

Når du forlader de lysende lys på Broadway, vil du se de spektakulære og majestætiske Niagaravandfald. Busserne, der bruges til at transportere dig rundt, er meget komfortable og funktionelle. Så du vil have det godt med at udforske de statslige parker og udsigtspunkter undervejs.

Disse busture fra New York til vandfaldene er kun tilgængelige i nogle få måneder og omfatter undertiden en tur i Falls Park. Denne tur foregår med båden Maid of the Mist, men du kan stadig udforske den berømte Cave of the Winds - nyd en naturskøn tur, inden du tager tilbage til New York!

Detaljer om denne tur

Pris: Fra 200€.
Anslået varighed: 19 timer
Anvendte transportmidler: Bus og båd

Bestil en tur fra New York

Det rigtige tidspunkt at besøge Niagara Falls

Sightseeing og Niagara Falls| ©Aditya Chinchure
Sightseeing og Niagara Falls| ©Aditya Chinchure

Det ideelle tidspunkt at besøge Niagara Falls er om sommeren, fra juni til august. De varme temperaturer i denne periode gør det nemt at nyde alle de aktiviteter, der tilbydes i området. På den anden side er der om vinteren nogle af Niagara Falls' attraktioner, som ikke er tilgængelige, f.eks. Maid of the Mist.

Det skyldes, at ture er aflyst på grund af isen langs hele floden. Da vejret har indflydelse på de bedste ture til Niagara Falls, skal du huske det, når du planlægger dit besøg, og du skal ikke udelukke at besøge Niagara Falls om vinteren, da det kan være en uforglemmelig oplevelse.

Tips til din tur til vandfaldene

Udsigt over vandfaldene i Canada| ©Bianca Ackermann
Udsigt over vandfaldene i Canada| ©Bianca Ackermann

Nogle forslag, der vil øge din nydelse af de bedste vandfaldsture, er:

 • Tag tøj på, som du er villig til at blive våd.
 • Tjek visumkravene for Canada, hvis du skal krydse grænsen.
 • Sammenlign mulighederne, og vælg den, der passer bedst til dig og dit budget.
 • Medbring canadiske dollars, hvis du rejser til det andet land.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad kan jeg se på den amerikanske side af Niagara Falls?

  Du kan besøge Cave of the Winds, Falls Observation Tower over Niagara Gorge, Goat Island og Flower Clock.

 • Hvornår er det bedste tidspunkt at tage en tur på den amerikanske side?

  Det ideelle tidspunkt er mellem maj og december, da Niagara Falls resten af året er uden for sæson, og de fleste oplevelser og attraktioner er erstattet af alternativer.

 • Har jeg brug for et pas for at deltage i disse oplevelser?

  Ja, du skal have et gyldigt pas for at krydse grænsen mellem USA og Canada.