Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Helikoptertur Niagara Falls

At flyve over Niagaravandfaldene er en utrolig oplevelse, hvor du kan nyde den vildeste natur. Om bord på helikopteren kan du se de vigtigste vandfald og tage de bedste billeder.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minutters læst

Helikoptertur Niagara Falls

Flyvning over Niagara | © Shankar S.

At besøge Niagara Falls fra himlen i en helikopter er noget, man ikke får lov til at gøre hver dag. Du kan vælge mellem forskellige flymuligheder, der passer til dine præferencer og din tidsplan.

Den mest populære er en kort flyvetur over den mest spektakulære grænse mellem USA og Canada, hvor du kan se de mest fotogene vandfald. Hvis du også vil have et andet perspektiv fra højderne, er en flyvetur med frokost i Skylon Tower 236 meter over vandfaldene noget for dig. Og for de mere eksklusive er der intet bedre end en privatflyvning, hvor du kan nyde landskabet med et glas vin i hånden.

Helikopterflyvninger over Niagaravandfaldene

Billeder fra helikopteren ved vandfaldet| ©Zachary DeBottis
Billeder fra helikopteren ved vandfaldet| ©Zachary DeBottis

Hvis du er kommet til Niagara Falls efter en tur til New York, har du måske taget en helikoptertur over Manhattan. I så fald ved du, at det ikke er helt billigt, og det samme gælder for vandfaldene. Men du skal ikke være bekymret, for du har flere muligheder for at nyde oplevelsen af at flyve over et storslået landskab uden at pantsætte resten af din ferie i Nordamerika.

Korte flyvninger

De billigste muligheder er en 12-minutters helikopterflyvning, hvor du kan se områdets naturlige seværdigheder, herunder Whirlpool Rapids og vandfaldene Horseshoe, American og Bridal Veil, samt en fantastisk panoramaudsigt. Hvis du ønsker at opleve oplevelsen og se dette naturlandskab fra luften, er dette den rette mulighed for dig. Den fås for ca. 140 euro.

Lange flyvninger

Længere flyvninger på omkring 20 minutter er dyrere og kan koste omkring 280 euro. I Niagara Falls er der ture, der tilbyder flyvninger på **op til 40 minutter i alt, herunder frokost i Skylon Tower, hvor du kan nyde flodlandskabet fra to forskellige perspektiver. Helikopterflyvningen tager dig over Whirlpool Rapids og Horseshoe, American og Bridal Veil Falls. Hertil kommer en anden oplevelse fra Skylon Tower. Her vil du nyde en frokost med lokale råvarer. Jeg anbefaler, at du spørger om de vine, der produceres på stedet.

Hvis du planlægger at spise i det rolige område: Skylon Tower er ikke din eneste mulighed. Her er nogle flere anbefalinger af steder, hvor man kan spise frokost i Niagara Falls.

Guiden, en merværdi til udflugten

Alle flyvninger har en specialiseret guide, der sørger for, at du ikke går glip af nogen detaljer. Den følelse, du får, når du er deroppe, vil sandsynligvis være så intens, at du ikke ved, hvad du ser på. Den guide, der ledsager dig, vil fortælle dig, og når du er nede i parken, vil du fortælle dig om de vigtigste attraktioner ved Niagaravandfaldene i forhold til det vidunder, du så fra oven.

Bestil en dagstur til Niagara Falls

Vi sammenligner mulighederne for at flyve over Niagara Falls med helikopter

Helikopteren er klar til at starte turen over vandfaldene| ©Todd Dow
Helikopteren er klar til at starte turen over vandfaldene| ©Todd Dow

Du har allerede set, at du har forskellige muligheder afhængigt af dit budget, når du skal besøge Niagara Falls med helikopter, men du tøver måske stadig. Her er en sammenligning af de to hovedrejser:

  • Mest populære
  • Omtrentlig pris: Fra 140 €
  • Flyvetid: ca. 12 min.
  • Frokost inkluderet: Nej
  • Tidsplan: dagtimerne
  • Frokost i højderne
  • Omtrentlig pris: Fra 280€.
  • Flyvningens varighed: ca. 20 min.
  • Frokost inkluderet: Ja
  • Tidsplan: Fra kl. 9.00

Bestil en Niagara Falls-tur med nattur

Hvad skal man se ved Niagara Falls

Helikopterudsigt| ©Todd Dow
Helikopterudsigt| ©Todd Dow

Let: en af de mest spektakulære naturlige grænser mellem to lande. USA og Canada har deres geografiske grænse i dette område af de store søer ved Niagara-floden, som forbinder søerne Ontario og Erie.

Niagara Falls

Niagara Falls består hovedsageligt af tre vandfaldsområder. Det største er Horseshoe Falls, også kendt som Canadian Falls, som adskiller de to lande. De to andre, noget mindre, er American Falls og Bridal Veil. De to sidstnævnte ligger i staten New York og er adskilt af Luna Island. Goat Island adskiller Bridal Veil fra Horseshoe, og du kan også se Whirlpool Rapids.

Niagara Falls er det største og mest kraftfulde vandfald i Nordamerika. På sit højdepunkt flytter den faktisk 168.000 m3 vand, en naturlig skønhed, der er et besøg værd.

Ud over vandet

Helikopterturen giver dig også mulighed for at se byen Toronto i det fjerne og Niagara-on-the-Lake meget tættere på. Ja, det er navnet på den canadiske by, der ligger tættest på vandfaldene, og som også er berømt for sine vinmarker. Og som om det ikke var nok, kan du også nyde det nordamerikanske kontinents historie ved at se Fort George, en militærbygning, der blev bygget af briterne i 1790'erne.

Se, hvorfor det er værd at besøge Niagara Falls med helikopter

Vandfaldene| ©Tony Manco
Vandfaldene| ©Tony Manco

Mellem dig og mig, hvor mange gange i dit liv skal du besøge Niagara Falls? Du kan være heldig, hvis du gentager det, men hvis din bucket list er uendelig som min, skal du få mest muligt ud af din tur til Niagara-floden. Og jeg kan ikke forestille mig en bedre måde end at gøre det fra luften, hvis din opsparing tillader det.

Det er enestående at nyde Niagara Falls storhed. Hvis du kun ser det fra jorden eller fra en færge, ser du kun en lille del af hele landskabet. Og perspektivet vil ikke være det samme som fra fugleperspektivet. Du vil bevæge dig op og ned ad vandfaldene og nyde deres 50 meter høje fald på en unik måde. En rejse som denne fortjener den perfekte prikken over i'et.

Her er nogle andre ture, som du kan tage på den amerikanske sideaf vandfaldene.

Det bedste tidspunkt at besøge Niagara Falls fra luften

En anden udsigt over Niagara| ©Shankar S
En anden udsigt over Niagara| ©Shankar S

Helikopterflyvninger over Niagara Falls er tilgængelige hele året rundt, men hver sæson byder på forskellige funktioner, som du bør være opmærksom på.

Den bedste tid på året

Sommeren er helt klart den bedste tid på året til at flyve over Niagara Falls. Juni til august er højsæson, med alt hvad det indebærer af højere priser og flere besøgende, men temperaturerne er ideelle, og alle attraktioner er åbne. Om foråret blomstrer de botaniske haver, og om efteråret høstes druerne, og temperaturen er stadig behagelig. Om vinteren, når temperaturen er under nul, er det kun de mest dristige, der tager helikopterflyvningen, men vær advaret, det kan være noget af en oplevelse at besøge Niagara Falls om vinteren - du skal ikke udelukke det.

Her er et link med alle oplysninger om vejret i området i løbet af året og en artikel om det bedste tidspunkt at besøge Niagara Falls Park på.

Hvad er det bedste tidspunkt på dagen

Du kan besøge Niagara Falls med helikopter på alle tidspunkter af dagen, hvis solen skinner. Men aftenlyset giver landskabet en særlig charme. Skyerne og horisonten får en orange farve, som vil se fantastisk ud på alle de billeder, du kan tage.

Det skal du overveje, før du bestiller din helikoptertur til Niagara Falls

Passagerer nyder rejsen| ©Todd Dow
Passagerer nyder rejsen| ©Todd Dow

Helikopterflyvning ved Niagara Falls er en aktivitet, der er åben for alle og er helt sikker. Børn over to år vil ikke have problemer med at udføre aktiviteten, men for spædbørn og gravide kvinder anbefales det ikke. Mit råd er dog, at hvis du planlægger at tage flyveturen med børn, så vælg en anden mulighed blandt de mange aktiviteter, du kan lave med børn i Niagara Falls, da det er muligt, at de små bliver bange og ikke nyder turen fuldt ud.

Sikkerhed

Helikopterture til Niagara Falls er helt sikre. De har været i drift i årtier med erfarne piloter og helikoptere i perfekt stand. Før du går om bord, får du en kort træning for at gøre din flyvning så behagelig som muligt og for at undgå risikable situationer.

Helikoptermodel

De helikoptere, der bruges til at flyve over Niagara Falls, er topmoderne. To af de anvendte modeller er BELL 206 LONGRANGER og BELL 206 JETRANGER.

Tips til at få mest muligt ud af din helikoptertur til Niagara Falls

Helikopter ved Niagara| ©Paul Joseph
Helikopter ved Niagara| ©Paul Joseph

Gør dit kamera klar til de bedste billeder

Dine sociale medier vil blive fyldt med liv, når du lægger billeder op, som du tager om bord på helikopteren. Uanset om det er en mobiltelefon med et godt kamera eller en mere professionel enhed, skal du sørge for, at den er i den bedste stand, så du kan få det perfekte billede. Men du skal ikke bruge hele turen på at kigge på landskabet gennem en linse, men nyde oplevelsen, for tid er penge.

Tjek vejrudsigten

Aktiviteten kan ikke gennemføres i tilfælde af regn eller dårlig sigtbarhed. Derfor bør du tjekke vejrudsigten for at sikre dig, at solen skinner, og nyde flyveturen under de bedste vejrforhold.

Medbring varmt tøj

Husk, at temperaturen om bord på helikopteren vil være lavere end på jorden, så det er en god idé at pakke varmt tøj i kufferten. Tiden på året er også afgørende for, hvad du skal pakke til flyrejsen.

Vær forberedt og gå forberedt

En helikoptertur over Niagara Falls er sandsynligvis noget, du kun kan opleve én gang i dit liv. Så glem dine nerver og fokuser på oplevelsen. Selv hvis du aldrig har fløjet i en helikopter før, vil instruktørerne sørge for, at du føler dig godt tilpas, så du kan overvinde eventuelle forhindringer. Hvis du har tendens til køresyge eller svimmelhed, bør du kontakte en læge eller specialist, så du er forberedt på aktiviteten. Det ville være en stor skam at trække sig tilbage.