Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Helikoptertur Niagara Falls

At flyve over Niagara Falls er en utrolig oplevelse, hvor man kan nyde den vildeste natur. Ombord på helikopteren kan du se de vigtigste vandfald og tage de bedste billeder.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minutters læst

Helikoptertur Niagara Falls

Flyvning over Niagara | © Shankar S.

At besøge Niagara Falls fra luften i en helikopter er noget, man ikke får mulighed for hver dag. Du kan vælge mellem forskellige flyvemuligheder, der passer til dine præferencer og din tidsplan.

Den mest populære er en kort flyvning over den mest spektakulære grænse mellem USA og Canada, hvor du vil se de mest fotogene vandfald. Hvis du også vil have et andet perspektiv fra højderne, er en flyvetur med frokost i Skylon Tower 236 meter over vandfaldene noget for dig. Og for de mere eksklusive er der ikke noget bedre end en privat flyvning, hvor man kan nyde landskabet med et glas vin i hånden.

Helikopterflyvninger over Niagara Falls er sådan her

Helikopterbilleder af vandfaldene| ©Zachary DeBottis
Helikopterbilleder af vandfaldene| ©Zachary DeBottis

Hvis du er kommet til Niagara Falls efter en tur til New York, har du måske fløjet en tur med helikopteren over Manhattan. I så fald ved du, at det ikke ligefrem er billigt, og det samme gælder for vandfaldene. Men fortvivl ikke, for du har en række muligheder for at nyde oplevelsen af at flyve over et storslået landskab uden at pantsætte resten af din nordamerikanske ferie.

De korte flyvninger

De billigste muligheder er en 12 minutters helikopterflyvning, der tager dig over områdets naturlige vartegn, herunder Whirlpool Rapids og Horseshoe, American og Bridal Veil Falls, samt en fantastisk panoramaudsigt. Hvis du vil have en oplevelse og se dette naturlandskab fra luften, er dette muligheden for dig. Den kan fås for omkring 140 euro.

Lange flyvninger

Længere flyvninger, omkring 20 minutter, er dyrere og kan koste omkring 280 euro. I Niagara Falls er der ture, der tilbyder flyvninger på **op til fyrre minutter i alt inklusive frokost ved Skylon Tower, der giver dig mulighed for at nyde flodlandskabet fra to forskellige perspektiver. Helikopterflyvningen tager dig over Whirlpool Rapids og Horseshoe, American og Bridal Veil Falls. Dertil kommer endnu en oplevelse fra Skylon Tower. Der vil du nyde en frokost med lokale råvarer. Jeg anbefaler, at du spørger om de vine, der produceres der.

Hvis du planlægger at spise i det rolige område: Skylon Tower er ikke din eneste mulighed. Her er nogle flere anbefalinger af, hvor du kan spise frokost i Niagara Falls.

Guiden, en merværdi til turen

Alle flyvninger har en specialiseret guide, der sørger for, at du ikke går glip af en eneste detalje. Den følelse, du får, når du er deroppe, vil sandsynligvis være så intens, at du ikke ved, hvad du kigger på. Guiden, der ledsager dig, vil fortælle dig det, og når du er nede i parken, vil du være i stand til at relatere Niagara Falls' hovedattraktioner til det vidunder, du så fra oven.

Book en dagstur til Niagara Falls

Vi sammenligner mulighederne for at flyve over Niagara Falls med helikopter

Helikopter klar til at starte din tur over vandfaldene| ©Todd Dow
Helikopter klar til at starte din tur over vandfaldene| ©Todd Dow

Du har allerede set, at afhængigt af dit budget har du forskellige muligheder, når det kommer til at besøge Niagara Falls med helikopter, men du tøver måske stadig. Her er en sammenligning af de to vigtigste ture:

  • De mest populære
  • Omtrentlig pris: Fra €140
  • Flyvetid: Ca. 12 minutter
  • Frokost inkluderet: Nej
  • Tidsplan: Dagtimerne
  • Frokost i højden
  • Omtrentlig pris: Fra 280 €.
  • Flyvningens varighed: Ca. 20 min
  • Frokost inkluderet: Ja
  • Tidsplan: Fra kl. 9 om morgenen.

Book en tur til Niagara Falls

Hvad du vil se ved Niagara Falls

Udsigt fra helikopter| ©Todd Dow
Udsigt fra helikopter| ©Todd Dow

Let: en af de mest spektakulære naturlige grænser mellem to lande. USA og Canada har deres geografiske grænse i dette område af De Store Søer ved Niagara-floden, som forbinder søerne Ontario og Erie.

Vandfaldene

Niagara Falls består hovedsageligt af tre vandfaldszoner. Det største er Horseshoe Falls, også kendt som Canadian Falls, som adskiller de to lande. De to andre, som er noget mindre, er American Falls og Bridal Veil. De to sidstnævnte ligger i staten New York og er adskilt af Luna Island. Goat Island adskiller Bridal Veil fra Horseshoe, og du vil også se Whirlpool Rapids.

Niagara Falls er det største og mest kraftfulde vandfald i Nordamerika. På sit højeste flytter det 168.000 m3 vand, en naturlig skønhed, der er værd at besøge.

Ud over vandet

Helikopterturen giver dig desuden mulighed for at se byen Toronto i det fjerne og Niagara-on-the-Lake meget tættere på. Ja, det er navnet på den canadiske by, der ligger tættest på vandfaldene, og som også er berømt for sine vingårde. Og hvis det ikke er nok, kan du suge til dig af det nordamerikanske kontinents historie ved at se Fort George, en militærbygning bygget af briterne i 1790'erne.

Find ud af, hvorfor det er værd at besøge Niagara Falls med helikopter

Vandfaldene| ©Tony Manco
Vandfaldene| ©Tony Manco

Mellem dig og mig, hvor mange gange i dit liv vil du besøge Niagara Falls? Du er heldig, hvis du gentager det, men hvis din bucket list er uendelig som min, skal du have mest muligt ud af din tur til Niagara-floden. Og jeg kan ikke komme i tanke om en bedre måde end at gøre det fra luften, hvis din opsparing tillader det.

At nyde Niagara Falls' storhed er uden sidestykke. Hvis du kun ser det fra jorden eller ombord på en færge, ser du kun en lille del af hele landskabet. Og perspektivet vil ikke være det samme som fra fugleperspektiv. Du vil bevæge dig op og ned ad vandfaldene og værdsætte deres 50 meter lange fald på en unik måde. En tur som denne fortjener at blive afsluttet perfekt.

Her er nogle andre ture, du kan tage på den amerikanske side af vandfaldene.

Bedste tidspunkt at besøge Niagara Falls fra luften

En anden udsigt over Niagara| ©Shankar S
En anden udsigt over Niagara| ©Shankar S

Helikopterflyvninger over Niagara Falls er tilgængelige hele året rundt, men hver sæson har forskellige karakteristika, som du bør tage i betragtning.

Bedste tid på året

Sommeren er helt klart den bedste tid på året at flyve over Niagara Falls. Juni til august er højsæson med alt, hvad det indebærer af højere priser og flere besøgende, men temperaturerne er ideelle, og alle attraktioner er åbne. Om foråret blomstrer de botaniske haver, og om efteråret er druerne høstet, og temperaturerne er stadig behagelige. Om vinteren med temperaturer under frysepunktet er det kun de mest dristige, der tager helikopterflyvningen, men pas på! At besøge Niagara Falls om vinteren kan være noget af en oplevelse; udeluk det ikke.

Her er et link med alle detaljer om vejret i området året rundt og en artikel om det bedste tidspunkt at besøge Niagara Falls Park.

Hvad er det bedste tidspunkt at besøge

Alle tider på dagen er et godt tidspunkt at besøge Niagara Falls med helikopter, hvis solen skinner. Men aftenlyset giver landskabet en særlig charme. Skyerne og horisonten får en orange farve, som vil se fantastisk ud på alle de billeder, du kan tage.

Hvad skal du overveje, før du booker din helikoptertur til Niagara Falls?

Passagerer nyder turen| ©Todd Dow
Passagerer nyder turen| ©Todd Dow

Helikopterflyvningen til Niagara Falls er åben for alle og er helt sikker. Børn over to år vil ikke have noget problem med at deltage i aktiviteten, men for babyer og gravide kvinder anbefales det ikke. Mit råd er dog, at hvis du overvejer at flyve med børn, skal du vælge en anden mulighed blandt de mange aktiviteter, der kan gøres med børn i Niagara Falls, da det er muligt, at de små kan blive bange, og du kan ikke nyde turen fuldt ud.

Sikkerhed

Helikopterture til Niagara Falls er helt sikre. De har været i drift i årtier med erfarne piloter og helikoptere i perfekt stand. Før du går ombord, vil du modtage en kort træning for at gøre din flyvning så behagelig som muligt og for at undgå eventuelle risikable situationer.

Helikopter model

De helikoptere, der bruges til at flyve over Niagara Falls, er state-of-the-art. To af de modeller, der bruges, er BELL 206 LONGRANGER og BELL 206 JETRANGER.

Tips til, hvordan du får mest muligt ud af din helikoptertur over Niagara Falls

Helikopter ved Niagara| ©Paul Joseph
Helikopter ved Niagara| ©Paul Joseph

Gør dit kamera klar til de bedste fotos

Dine sociale medier vil summe, når du poster billeder, du tager om bord på helikopteren. Uanset om det er en mobiltelefon med et godt kamera eller en mere professionel enhed, skal du sørge for, at den er i den bedste stand til at få det perfekte billede. Men brug ikke hele turen på at kigge på landskabet gennem en linse, nyd oplevelsen, for tid er penge.

Tjek vejrudsigten

Aktiviteten kan ikke gennemføres i tilfælde af regn eller dårlig sigtbarhed. Derfor bør du tjekke vejrudsigten for at sikre dig, at solen skinner, og nyde flyveturen i det bedste vejr.

Medbring varmt tøj

Husk, at temperaturen om bord på helikopteren vil være lavere end på jorden, så det er en god idé at pakke varmt tøj. Årstiden vil også afgøre, hvad du skal pakke.

Tænk fremad og vær forberedt

En helikoptertur over Niagara Falls er sandsynligvis noget, du kun kommer til at opleve én gang i livet. Så læg nerverne på hylden og fokuser på oplevelsen. Selv hvis du aldrig har fløjet i en helikopter før, vil instruktørerne få dig til at føle dig godt tilpas, så du kan overvinde eventuelle forhindringer. Hvis du har tendens til køresyge eller svimmelhed, skal du kontakte en læge eller specialist, så du er forberedt på aktiviteten. Det ville virkelig være en skam at bakke ud.