Cave of The Winds Niagara Falls

Cave of Winds er en af Niagaras største attraktioner. Du får den bedste udsigt over vandfaldet, og du kan tage et dybt dyk ned i denne utrolige vildmark.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Cave of The Winds Niagara Falls

Cave of the Winds fra Fallsview-gangbroen | ©John Linton

Et besøg i Cave of the Winds er en overvældende oplevelse. Og kan varmt anbefales til alle, der vil nyde en tur til Niagara Falls. Det er uden tvivl en af Niagaras bedste attraktioner.

På trods af navnet er det ikke så meget et hulerelateret besøg. Det er snarere en hurtig og nem adgang til den nedre del af floden, hvor du kan se nogle af de mest betagende udsigter over Niagara Falls.

Nyd et besøg i Cave of the Winds i Niagara Falls

Indgang til Cave of the Winds| ©KristyB
Indgang til Cave of the Winds| ©KristyB

Grotterne ligger på en ø midt i en flod. Besøget starter med en lifttur ned. Det er hverken mere eller mindre end en 50 meter lang nedstigning, der efterlader os på en platform, som vi skal gå langs. Vi skal selvfølgelig være godt udstyret med en poncho og sandaler. Denne sti fører dig til Hurricane Desk, et udkigspunkt med udsigt over et af de mest imponerende vandfald i Niagara Falls: Bridal Veil.

Denne attraktion kan kun besøges efter at have betalt entré til Niagara Falls State Park. De tilgængelige ture inkluderer normalt indgangsgebyret, så du behøver ikke at bekymre dig om at købe det separat. Du kan booke online for så lidt som €56. På den måde får du bedre rabatter og, vigtigst af alt, du slipper for køer! Vi kommer nærmere ind på dette senere.

Hvor lang tid varer et besøg i Cueva de los Vientos?

Ture til Cueva de los Vientos varer normalt mellem 4 og 5 timer. Især fordi de består af flere etaper som f.eks. turen ad gangbroen og udsigten over vandfaldene fra Hurricane Desk og andre observationspunkter.

Book en Cave of the Winds-tur

Besøg Cave of the Winds ved at booke en organiseret tur til Niagara Falls

Cave of the Winds Hjem| ©Deborah Osborne
Cave of the Winds Hjem| ©Deborah Osborne

Der er mange ture, der vil introducere dig til Cave of the Winds, når du booker din tur til Niagara Falls. Det er op til dig, hvad du vil nyde. For eksempel er der ture:

  • Som inkluderer et bådcruise på floden, der bader Goat Island, hvor denne naturlige attraktion ligger.
  • Mange af dem inkluderer også transport fra hotellet og en guide, der vil introducere dig til denne naturattraktions karakteristika.
  • Og hvis du rejser med børn til Niagara Falls, og du ønsker, at oplevelsen skal være lærerig, er der ture med en pædagogisk orientering.

Hvordan er en organiseret tur til Cave of the Winds?

Det afhænger af, hvilken type tur du booker. Hver af dem kan indeholde aktiviteter, som andre ikke gør. For eksempel et besøg på den canadiske side af Niagara Falls. Generelt inkluderer de alle en guide, som vil forklare alt, hvad du kommer til at se. På nogle ture ledsager guiden faktisk de besøgende under bustransporten.

Du får som regelalt, hvad du skal bruge til turen. Det vil sige en mackintosh og sandaler. Dette er dog et punkt, hvor du bør konsultere betingelserne for den specifikke tur, du ønsker at booke. Det er dog altid tilrådeligt at medbringe en taske til at opbevare sine sko i.

Book en tur til Niagara Falls

Følg disse tips til at besøge Cave of the Winds ved Niagara Falls

Begynd turen til Cave of the Winds| ©Bobistraveling
Begynd turen til Cave of the Winds| ©Bobistraveling

Vores råd til at vælge den bedste tur til Niagara Falls er grundlæggende todelt. Det første er at sørge for, at turen inkluderer et besøg på den canadiske side. Husk, at Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada. Det er derfor, at nogle ture til Cave of the Winds også inkluderer et besøg på den canadiske side. Hvis du endelig vælger en sådan tur, så glem ikke at tage dit pas med dig.

Det andet tip er at være opmærksom på vejret. Fra april til november er turene noget længere takket være det gode vejr. Det er ikke tilfældet i de koldere måneder, hvor det ikke er muligt at komme så tæt på vandfaldene. Så hvis du er på udkig efter en helt speciel oplevelse, er det bedst at vælge de varmere måneder, selvom det er en oplevelse i sig selv at besøge Niagara Falls om vinteren.

Når du har valgt den bedste løsning, kan du booke online. Sørg for at tjekke de tilgængelige afbestillingsmuligheder. Nogle ture giver pengene tilbage, hvis man afbestiller mindst 24 timer i forvejen, og nogle er endda gratis at afbestille. Selv gratis afbestilling er en fordel i tilfælde af uforudsete omstændigheder!

Book en tur til Niagara Falls

Besøg Cave of the Winds med egne øjne på din tur til Niagara Falls

Kort over Niagara Falls State Park| ©Larry Koester
Kort over Niagara Falls State Park| ©Larry Koester

Hvis du vil afsted på egen hånd, når du har booket din tur til Niagara Falls fra New York, kan du altid booke din billet online eller købe den direkte fra Niagara Falls' billetkontor. Det gør man normalt på Cave Winds Plaza, som ligger på Goat Island. Fordelen ved at kunne planlægge det i dit eget tempo er, at du kan beslutte, om du vil besøge vandfaldene fra den amerikanske eller canadiske side. Det er en mulighed, som ikke alle guidede ture tilbyder.

Hvilke rejsemuligheder er tilgængelige for dig?

Det er også meget vigtigt at planlægge sin rejse. Ture inkluderer normalt det i prisen, noget du bliver nødt til at tænke over på egen hånd, hvis du beslutter dig for at gøre det alene. Uanset om du vil tage bussen eller leje en bil, skal du vide, at turen fra New York til Niagara Falls tager mellem 6 og 7 timer.

Skal jeg medbringe udstyr?

Et andet tip er at medbringe en rygsæk eller taske til at opbevare dine sko i under dit besøg i Cave of the Winds. Når du er der, får du udleveret nogle sandaler, så du kan gå mere behageligt. Det er derfor en god idé at have et sted, hvor du midlertidigt kan opbevare dit fodtøj.

Sådan finder du Cave of the Winds, når du er i Niagara Falls State Park

Cave of the Winds ligger på Goat Island, hvor Niagara Falls State Park ligger. Nærmere bestemt ligger den i den nordvestlige ende af øen. Du kan få adgang til Cave of the Winds på flere måder. Den mest almindelige måde er med bus eller båd. Disse muligheder tilbydes ofte af det rejseselskab, du hyrer.

Hvis du ønsker at tage til Niagara Falls State Park på egen hånd, er det muligt at tage bussen direkte fra nærliggende byer som Lornamead. Selv fra Niagara Falls International Airport er der en rejsetid på ca. 50 minutter.

Book en tur til Cave of the Winds

Overvej, hvor meget det koster at besøge Cave of the Winds på din rejse til Niagara

Billetkontor til køb af indgang til Cave of the Winds| ©Sabiy Qnzyat
Billetkontor til køb af indgang til Cave of the Winds| ©Sabiy Qnzyat

Priserne afhænger af sæsonen, hvor du ønsker at besøge Cave of the Winds. Fra 1. maj til 30. november, hvor vejret er bedst, er priserne 12 dollars for voksne, 9 dollars for børn mellem 6 og 12 år og gratis adgang for børn op til 5 år. Billetter kan dog kun købes gennem Niagara Falls State Park, når du er der.

Fra 1. december begynder de koldere måneder, hvor besøgene er kortere, og oplevelsen af sikkerhedsmæssige årsager er mindre fordybende. Det er grunden til, at prisen er væsentligt reduceret. I denne sæson kan man således købe billetter til 7 dollars for voksne, 5 dollars for børn mellem 6 og 12 år og gratis for børn mellem 0 og 5 år.

Så husk dette og læg det til prisen på turen til Niagara Falls fra New York.

Book en tur til Niagara Falls

Er et besøg i Cave of the Winds egnet for alle?

Folk nyder turen| ©Bobistraveling
Folk nyder turen| ©Bobistraveling

Et besøg i Cave of the Winds er i princippet egnet for alle uanset alder. Det er dog rigtigt, at en del af besøget involverer en gåtur langs gangbroer. En aktivitet, der kan være lidt uegnet for ældre besøgende. Det er også et barskt naturområde, så tilgængeligheden for kørestolsbrugere er meget begrænset.

Book en tur til Cueva de los Vientos

Og efter besøget ... hvor kan jeg spise frokost i Niagara Falls?

Udsigt fra restauranten Skylon Tower| ©Mark
Udsigt fra restauranten Skylon Tower| ©Mark

Når du har været på tur, behøver du ikke straks at vende tilbage til et bebygget område for at spise. Når du booker din tur til Niagara Falls, skal du faktisk huske, at der er masser at spise i og omkring Niagara Falls. Fra restauranter til isbarer.

Så det behøver du ikke bekymre dig om: Her finder du muligheder for, hvor du kan spise i Niagara Falls.

Book en tur til Niagara Falls

Hvad skal du se ved Cave of the Winds, når du besøger Niagara Falls?

Restauranten på Hurricane Deck Tower| ©Todd Fowler
Restauranten på Hurricane Deck Tower| ©Todd Fowler

At besøge Cave of the Winds er en totaloplevelse, som du kan nyde på din tur til Niagara Falls fra New York. Den består af flere "stadier" eller øjeblikke. Disse er som følger:

  • Nedstigningen i flodkløften: En 50 meter lang tur med elevator.
  • Gå langs gangbroerne: Røde platforme, der fører dig, mellem udsigten og vandets brusen, til et privilegeret observationspunkt.
  • Hurricane Desk Lookout: Observationspunktet, hvorfra du kan se det største vandfald på den amerikanske side: det, der er kendt som Bridal Veil.

Book en tur til Niagara Falls

Er det værd at besøge Cave of the Winds ved Niagara Falls?

Udsigt fra toppen af gangbroen| ©Bobistraveling
Udsigt fra toppen af gangbroen| ©Bobistraveling

Selvfølgelig er det det! Med sit 51 meter høje vandfald er Niagara Falls en af de mest imponerende naturattraktioner i verden. Cave of the Winds er i den forstand en uovertruffen måde at komme tæt på dem på, da du vil kunne betragte dem fra et af de bedste steder. Faktisk anses det for at være det bedste sted at se vandfaldene på den nordamerikanske side.

Og at besøge denne attraktion er meget mere end bare at nyde panoramaudsigten eller tage gode billeder. Det er en interessant aktivitet for dem, der elsker eventyr. Selvom miljøet er fuldt forsikret, er det en unik oplevelse at kunne gå langs gangbroerne med de imponerende vandfald i baggrunden.

Supplerende aktiviteter til Cave of the Winds i Niagara Falls

Som du kan se, er Cave of the Winds en af de bedste attraktioner i Niagara Falls. Når du har haft mulighed for at se den, kan du supplere dit besøg med nogle af de udstillinger, der finder sted her. En af de mest interessante er pavillonen World Changed Here.

Her kan du finde ud af, hvordan Nikola Tesla brugte kraften fra faldende vand til at skabe vekselstrøm. Du kan også se, hvordan man besøgte vandfaldene før i tiden, hvor adgangen var meget mere kompliceret, og stedet mere afsides og svært tilgængeligt.

Book en tur til Niagara Falls