10 bedste seværdigheder i Niagara Falls

Uanset om du er på ferie i Canada eller USA, kan du besøge Niagara Falls, hvis du befinder dig tæt på grænsen mellem de to lande. Her er de bedste seværdigheder i Niagara Falls, gå ikke glip af dem.

Luisa María Lugo

Luisa María Lugo

8 minutters læst

10 bedste seværdigheder i Niagara Falls

En eftermiddag i Niagara | © Jack Winbow

Dette utrolige vandfald tiltrækker over 10 millioner besøgende årligt, og de vil alle gerne vide, hvad de bedste attraktioner ved Niagara Falls er. Niagara Falls er en vidunderlig baggrund for et eventyr eller en actionfyldt ferie.

Uanset hvad der er grunden til din rejse, kan du helt sikkert finde den perfekte rejse for dig blandt de aktiviteter, som jeg vil fortælle om nedenfor. Din oplevelse af at besøge dette spektakulære og berømte sted behøver ikke kun at bestå af et overblik over vandfaldene, men du kan gå videre end det.

Når du har set dem, skal du ikke tøve med at besøge steder, der spænder fra haver til akvarier. Hvis du har brug for det, skal du ikke tøve med at læse mine tips til at besøge Niagara Falls.

1. Vindenes hule

Påbegyndelse af turen til Cave of te Winds| ©Bobistraveling
Påbegyndelse af turen til Cave of te Winds| ©Bobistraveling

Denne attraktion ligger på den amerikanske side af vandfaldene og er en af de mest populære. Jeg anbefaler det især til dem, der elsker spænding og derfor er tæt på alt, hvad der skriger "eventyr". Det er også perfekt for dem, der ønsker at se naturens kraft helt tæt på.

Turen begynder med en elevator ned til et område, hvor du befinder dig ca. 6 meter fra vandfaldene. Du vil blive placeret på en rød platform, der opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger og funktioner, der kan modstå vandfaldets betingelser.

I Cave of the Winds har du mulighed for at lytte nøje til det brusende vandfald og den kølige vind, som det skaber. Platformen, hvor attraktionen er placeret, har en særlig plads til børn og handicappede.

Den rigtige påklædning

Du ønsker bestemt ikke at ende helt gennemblødt efter denne store oplevelse. Når du tager til Cueva de los Vientos, vil du derfor blive udstyret med passende påklædning. De ting, du får udleveret, er: en vandtæt beklædning og sko, der gør det muligt for dig at gå sikkert.

Cave of te Winds om vinteren

Du spekulerer måske også på: Er denne attraktion tilgængelig i de kolde måneder? Selv om Cave of the Winds forbliver åben om vinteren, er turen ændret. Fra oktober og indtil temperaturen stiger, er turen kortere, og turisterne holder sig længere væk fra vandfaldene for at undgå at blive våde. Hvis du besøger denne attraktion i de kolde måneder, anbefaler jeg, at du følger sikkerhedsforanstaltningerne. På den måde undgår du at blive for våd.

Jeg vil opfordre dig til at besøge en artikel på denne side, hvor du kan læse mere om Niagara Falls om vinteren.

Køb billetter til Cave of te Winds

2. Niagara Gorge Discovery Center

Niagara Gorge Discovery Center| ©Niagara Falls Page
Niagara Gorge Discovery Center| ©Niagara Falls Page

Dette er et tværfagligt museum, der ligger på amerikansk jord, ikke langt fra vandfaldene, da det ligger inde i parken. Den fokuserer på lokal historie, industri og geologi, og der er masser af ting at lave i den, da den er forbundet med andre steder i parken.

Lad mig først fortælle dig, hvad du kan lave på Niagara Gorge Discovery Center. Kan du lide at lære interessante fakta om de steder, du besøger? Så er denne løsning perfekt for dig.

Hvad du finder på dette museum

 • 180° teaterskærm, hvor du kan se områdets naturhistorie.
 • Udstillinger af gamle bjergarter.
 • Klatrevæg bestående af naturlige elementer som mineraler og fossiler, der er unikke for Niagara Falls-området.
 • Centret er forbundet med flere cykel- og vandrestier, som tusindvis af mennesker besøger hvert år. Afhængigt af dit konditionsniveau anbefales vandreturen i Upper Great Gorge Hike (to timer) og Great Gorge Scenic Walk (alle aldre).
 • Devil's Hole Rapids og Giant Rock: moderat vandretur ud og tilbage (ca. to og en halv time).
 • Adventure Hike i Whirlpool Rapids: egnet for erfarne vandrere, indebærer klippehop og varer ca. 3 timer.

Bestil en 2-dages tur til Niagara Falls

3. Tag med på Maid of te Mist Cruise

Niagara Falls' mest berømte turistbåd| ©Mike Goad
Niagara Falls' mest berømte turistbåd| ©Mike Goad

Hvorfor er Niagara Falls Maid of the Mist-krydstogtskibet en af de bedste attraktioner i Niagara Falls? Det er en af de ældste attraktioner i Niagara Falls State Park, som har eksisteret siden 1846.

Den amerikanske side og den canadiske side

Der er ombordstigning ved Observation Tower, og der er afgange på både den canadiske og den amerikanske side af vandfaldene. Det er en spændende oplevelse, der starter i det rolige vand nær regnbuebroen.

Den første del af turen foregår på den amerikanske side, hvorefter man nærmer sig hovedvandfaldet på den canadiske side. Passagererne på Maid of the Mist er omgivet af de store vandmasser, der konstant falder og sprøjter. Det er bestemt et syn at se på.

Som tidligere nævnt afgår bådene fra begge sider af grænsen, og der er ikke mange forskelle mellem dem. Den største forskel er, at de canadiske både er større end bådene på den amerikanske side: de kan rumme op til 600 personer. Der er afgang hvert 15. minut, og børn under 6 år har gratis adgang, og der er adgang for kørestole.

Hvor er det bedste sted at sidde på Maid of the Mist?

Vi anbefaler, at du vælger et af sidestolene, hvorfor? Sejladsen foregår i en cirkelform, og på en af disse pladser kan du se alle de udsigter, som området har at byde på. Bådene har to etager, så husk, at hvis du vælger den øverste etage, vil du være mere udsat for vandet, men det er selvfølgelig en del af oplevelsen.

Uanset hvor du sidder, skal du huske på, at det er sikkert at stå på båden, så længe du overholder sikkerhedsforanstaltningerne. Så du har mulighed for at lave nogle gode foto- eller videooptagelser. Du skal bare passe på dine elektroniske enheder fra turens fugtighed.

Vil du se ruten for Maid of the Mist? Du kan gøre det virtuelt på Google Maps, ved at klikke på linket.

Køb Maid of te Mist-billetter

4. Niagara Adventure Theater

Niagara Adventure Theater skilt| ©Tommy Green
Niagara Adventure Theater skilt| ©Tommy Green

Den attraktion, jeg taler om nu, er ideel, selv om det er koldt eller regner, kan du have det sjovt her. Niagara Adventure Theater er en biograf, der viser en film, der varer ca. 30 minutter.

Filmen vises hvert 45. minut, og titlen er " Niagara Legends of Adventures". Du vil få mere at vide om vandfaldets historie, og mange af detaljerne vil helt sikkert interessere dig. Da det er en rekreativ og informativ attraktion, er den ideel for alle målgrupper.

Er det muligt at se filmen på engelsk?

Selv om lyden er på engelsk, kan du bede om hovedtelefoner, så du kan lytte til den spanske eftersynkronisering. Du skal selvfølgelig huske på, at der er tidspunkter, hvor eftersynkroniseringen halter bagefter på grund af udtryk eller ændringer fra det ene sprog til det andet. Det forhindrer ikke, at du kan nyde filmen.

De, der har besøgt denne attraktion, siger, at åbningstiderne er lange, så du kan tage af sted om eftermiddagen. I disse timer er der ikke meget trængsel i Niagara Adventure Theater.

Jeg fandt en video, der viser en forpremiere på Niagara Legends of Adventure. Jeg vil opfordre dig til at se den, hvis du overvejer at besøge denne biograf, som er en af de bedste attraktioner i Niagara Falls.

5. Akvarium i Niagara

Adgang til Aquarium of Niagara| ©Kenneth Watson
Adgang til Aquarium of Niagara| ©Kenneth Watson

Aquarium of Niagara er hjemsted for mere end 200 vandlevende arter og i alt mere end 1.500 dyr. Dette er en af de bedste attraktioner i Niagara Falls, fordi du har mulighed for at tage på en tur, der er ideel for hele familien, og som er fredelig, men sjov på samme tid.

Inden for akvariet er der pædagogiske udstillinger, som både børn og voksne kan nyde. Desuden er der præsentationer med søløver, pingviner og sæler.

Yderligere oplysninger om attraktionen

Besøgende har mulighed for at anmode om at møde dyr, som finder sted bag scenen på anlægget. For at gøre det sikkert for både dyr og mennesker vil uddannet personale naturligvis ledsage dig hele tiden.
Ved dette møde får du mere at vide om følgende punkter:

6. Whirlpool Aero Car

Whirlpool Aero Car| ©Rodney Campbell
Whirlpool Aero Car| ©Rodney Campbell

Svævebanen, der krydser floden fra oven, blev bygget af spanierne og giver dig en fremragende udsigt over vandfaldene. Når du kigger nedad, kan du se de strømfald, der opstår, når vandet ændrer retning. Attraktionens maksimale højde er ca. 60 meter, og den tilbagelagte afstand er mindre end 1 kilometer.

Selv om kabelbanen blev bygget for mere end 100 år siden, er den blevet renoveret flere gange for at gøre den sikker at drive. Derfor fortjener det at være en af de bedste attraktioner i Niagara Falls, ideel til at tage af sted alene, med familie eller venner.

7. Niagara Parks botaniske have

Kort over Niagara Parks Botaniske Have| ©Leonora Enking
Kort over Niagara Parks Botaniske Have| ©Leonora Enking

Vidste du, at der i nærheden af Niagara Falls findes smukke botaniske haver? Niagara Parks Botanical Gardens ligger 9 km fra parken og byder på unikke haver med blomster, der er hjemmehørende i området. Attraktionen er på 40 hektar med ca. 2.400 planter.

I den botaniske have er der pladser, enge, damme og stier, som alle er ideelle til at tilbringe noget kvalitetstid tæt på naturen. På webstedet kan du også finde følgende:

 • Sommerfugle-konservatorium
 • Arboretum
 • Klippehave
 • Urteforsker
 • Vuggestue
 • Planteskoler

8. Niagara ved søen

Gaderne i Niagara on te Lake| ©A Yee
Gaderne i Niagara on te Lake| ©A Yee

Selv om det er en by, vil mange mennesker, der besøger Niagara Falls, gerne tage til Niagara on the Lake, og hvorfor? Dens charme. Borgerne er meget stolte af deres hjemsted, og de bestræber sig derfor på at holde det i topform.

Bare det at gå rundt i byen vil være en stor oplevelse, der er så mange ting at lave i byen. Der er nationalt kendte restauranter, pladser, teatre og meget mere. Byen ligger ca. 25 km fra Niagara Falls og kan nås på følgende måder:

 • Taxa eller bil (rejsetid ca. 23 minutter).
 • Bus (ruten tager ca. 35 minutter).

9. Skylon-tårnet

Skylon-tårnet| ©Gary J. Wood
Skylon-tårnet| ©Gary J. Wood

Hvis du har søgt på internettet efter billeder af Niagara Falls, har du sikkert set dette fantastiske tårn. Skylon Tower ligger på den canadiske side og er 236 meter højt- hvad finder du her? Intet andet end vidundere! Denne attraktion vil ikke skuffe dig.

Fra tårnet er der panoramaudsigt over vandfaldene, floderne og, hvis dagen er klar, bygningerne i de nærliggende byer. Elevatorerne tager dig fra stueetagen til toppen på mindre end 1 minut.

Om natten er Skylon Tower oplyst, oprindeligt i hvidt, men nu i forskellige farver. Indenfor er der flere butikker, hvor du kan handle, når du besøger tårnet.

Hvis du heller ikke ved, hvor du skal spise i Niagara Falls, skal du vide, at der i det fantastiske tårn er to berømte restauranter, som ligger i det øverste område. Et af dem er drejeligt, så mens de mere end 270 personer, der kan komme ind, nyder de lækre retter, har de en fantastisk udsigt over vandfaldene. På den anden side er der inde i tårnet, men på det nederste niveau, en Starbucks, som tilbyder forskellige slags drikkevarer.

10. Niagara Falls Zip Line

Niagara Zipline| ©Matt Clare
Niagara Zipline| ©Matt Clare

En af de nyeste attraktioner på Falls er ziplinebanen, som drives af et berømt bureau med ansvar for store forlystelsesparker: WildPlay. Denne er over 600 meter lang, og selv om du måske har været på andre ziplines før, har du her en unik udsigt.

Når du kører, vil du høre brølet fra det faldende vand blive højere og højere. Er du vild med fart og eventyr? Zip-line på Falls lover dig begge dele, og der er ingen mangel på sjov. For at komme op er det nødvendigt, at personen vejer mere end 30 kg.

Hvilken af de bedste attraktioner ved Niagara Falls vil du prøve? Jeg er sikker på, at en af dem har fanget din opmærksomhed, og at du har besluttet at prøve den. Hvis du snart skal til Niagara Falls, kan du finde flere oplysninger på dette websted, f.eks. om hvordan du kan se Niagara Falls med helikopter.