Bedste spisesteder i Niagara Falls

Fra fine restauranter med fantastiske udsigter, italiensk mad til lækkert grillet kød. Tjek de bedste steder at spise i Niagara Falls.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Bedste spisesteder i Niagara Falls

Fantastiske Niagara-vandfald | ©Salah Alawadhi

Det er en sand fornøjelse at nyde den spektakulære udsigt over Niagara Falls sammen med et godt måltid mad. Men året rundt kommer tusindvis af mennesker for at tilbringe dagen med at kigge på det imponerende vandfald, så det kan være svært at finde et roligt og originalt sted at spise.

Alligevel er gastronomien i dette grænseområde mellem USA og Canada meget rig og varieret, og der er et væld af tilbud, der passer til alle ganer. Med priser fra 20 til 70 euro er der spisesteder, der spænder fra lokale retter med den bedste udsigt til restauranter, der specialiserer sig i italiensk mad eller endda engelsk brunch.

Hvor kan man spise i nærheden af Niagara Falls?

Skylon-tårnet i Niagara Falls| ©Gary J. Wood
Skylon-tårnet i Niagara Falls| ©Gary J. Wood

Hvis dit hovedmål med at besøge dette verdensvidunder er at se det og komme så tæt på det som muligt, vil denne liste give dig en oversigt over de tre bedste steder, hvorfra du kan få en ret privilegeret udsigt ledsaget af et dejligt måltid. Du skal måske booke i forvejen, men det er det hele værd.

Lokal mad og natur på Table Rock House Restaurant

Hvis du elsker Niagara Falls og virkelig er interesseret i at få en af de bedste udsigter i området, er Table Rock House Restaurant et af de bedste steder at spise. Stedet ser bogstaveligt talt ud, som om det er bygget på en af skråningerne tættest på vandfaldet og byder på en enestående natur.

Restauranten har et varieret menukort med enkle, lokale retter, som ikke overskygger den attraktive beliggenhed, men sørger for en fornøjelig aften. Dens signaturret, røget laksesandwich, er en af de mest populære retter blandt turister, som skal bestille bord i forvejen for at få et bord.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 6650 Niagara Pkwy, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person: €25 til €40.

Den bedste udsigt på Skylon Tower Revolving Dining Room

En anden af de mest spektakulære udsigter over hele Niagara Falls-miljøet tilbydes af Skylon Tower-bygningen, et enormt observationsdæk nær vandfaldet, som på toppen har en 360-graders roterende spisestue, der tilbyder en panoramaudsigt, som man kan få adgang til fra helikopterture. Tøv ikke, book den fulde Niagara Falls-oplevelse med helikoptertur og frokost i Skylon Tower, og nyd den med stil.

Retterne, der tilberedes i Skylon Tower Revolving Dining Room, er ideelle til dates eller særlige lejligheder på grund af oplevelsen af at spise i højderne og den kontinentale stil og variation af retter, der vil vinde over enhver gane. Den marinerede laks og skaldyrspastaen er nogle af deres mest populære retter.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 5200 Robinson St, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 40 € og 60 €.

Book en frokost på Skylon Tower

Romantisk date på Morton's Grille

Morton's Grille tilbyder gæsterne et lokalt måltid i familiestil i hjertet af Niagara Falls. De grillede opskrifter og de mange lokale råvarer gør stedet til et sikkert bud på et velsmagende kvalitetsmåltid, når du besøger attraktionen.

Stedet har også en fantastisk udsigt over vandfaldene, men ligger lidt længere væk fra det overfyldte turistområde, så der er mere ro og privatliv, hvis du overvejer at have en romantisk stund med din partner eller fejre en familieferie. Det store udvalg af grillet fisk og kød er stedets stærke side.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 6740 Fallsview Blvd, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 20 € og 40 €.

Book en 2-dages tur til Niagara Falls

Spisesteder i nærheden af Niagara Falls og byen Niagara Falls

Dronning Charlottes tesalon| ©Queen Charlotte Tea Room
Dronning Charlottes tesalon| ©Queen Charlotte Tea Room

En fantastisk udsigt over Niagara Falls er ikke en dårlig ting, men hvis du vil fordybe dig i charmen og traditionen i byen, der omfatter disse imponerende vandfald, vil du prøve den brede vifte af restauranter, der tilbydes. Fra lokale retter baseret på kød og fisk til det internationale køkken. Alt er designet til at sikre, at ingen går sultne hjem.

Smag på god vin på Reif Estate Winery

Og hvis din tur til Niagara Falls er en vinsmagningsoplevelse, kan du besøge Reif Estate Winery og nyde en vinsmagning, mens du beundrer den vidunderlige udsigt fra vingården.

Du kan også lære alt om vinfremstillingsprocessen og historien bag disse populære vingårde.

Interessante detaljer

 • Hvor: 15608 Niagara River Parkway.
 • Gennemsnitspris pr. person: Fra €14.

Book en tur til Reif Estate Winery

Nyd en velsmagende burger på Hard Rock Coffee

En velsmagende burger er en anden god måde at spise på i Niagara Falls og få kræfterne tilbage til resten af dagen, og en mulighed, der ikke slår fejl, er Hard Rock Cafe, hvor du finder et bredt udvalg, der passer til enhver smag og præference.

Interessante detaljer

 • Hvor: 5705 Falls Ave, Niagara Falls, ON L2H 6T3, Canada
 • Gennemsnitspris pr. person: Fra €37.

Bestil en menu på Hard Rock Cafe

Engelsk særpræg på Queen Charlotte Tea Room

For elskere af engelsk køkken og stil er restauranten Queen Charlotte uden tvivl det bedste valg. Dette maleriske lille sted i nærheden af Niagara Falls kaldes et "tea room" og tilbyder et lille stykke England på det nye kontinent.

Opskrifterne, æstetikken og stilen er udpræget engelsk, så uanset om du er i humør til fish and chips på dit besøg i Niagara, eller du vil tage en pause med en lækker te og nogle bløde søde sager, er Queen Charlotte stedet for dig.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 5689 Main St, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person: €10 til €15.

Prøv østersene på Tide&Vine Oyster House

Som navnet antyder, hylder Tide&Vine Oy ster House østers og alle produkter, der kan komme fra havet. Med et bredt udvalg af opskrifter og et stærkt fokus på fisk og skaldyr er Tide&Vine Oyster House en fantastisk oplevelse for turister, der kommer for at besøge vandfaldene og gerne vil nyde et førsteklasses produkt.

Hvert år i juni holder denne restaurant en østersfestival, som er dens signaturret. Men uanset hvornår du kommer, vil de have frisk fisk og skaldyr på menuen for at sikre, at du forlader stedet med en komplet oplevelse.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 3491 Portage Road, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 10 € og 40 €.

Håndværksøl på Taps Brewhouse

For folk, der ikke er på udkig efter en første og anden ret, men gerne vil nyde en god håndværksøl og en bid mad, er Taps Brewhouse stedet at gå hen. Dette hyggelige lille sted ligger tæt på parkmuseet og tilbyder gode priser.

Deres specialitet er håndværksøl, som du kan vælge mellem flere af på fad. Der er også flere vegetariske muligheder for enhver smag. På denne prisbelønnede bar er en god øl eller lemonade ledsaget af en husets pizza normen.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 4680 Queen St, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person: €15 til €30.

Vingården Two Sisters Vineyards

Hvis vi bevæger os lidt længere væk fra Niagara Falls Park, kan vi finde en stor oplevelse for vores sanser på en af de vigtigste vingårde i området. Two Sisters Vineyards er en ung vingård, der begyndte at gøre sig bemærket i 2007 med sin første vingård, som kan prale af at være badet i Niagara-floden.

Ud over en spektakulær rundvisning i vinmarkerne tilbyder dette magiske sted også en omfattende kulinarisk menu, hvor man kan nyde en god vin med en oprindelsesbetegnelse. Min anbefaling er at prøve smagsmenuen og lade dig rive med af smagene fra dette vidunderlige land.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 240 John Street East, PO Box 608, Niagara on the Lake.
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: €80 til €150.

Det bedste grillede kød på Brasa Brazilian Steakhouse

Grænseområdet mellem USA og Canada har måske en lang tradition for bøffer, men hvis du leder efter et sted, hvor du kan få en lækker brasiliansk opskrift på grillet kød, er Brasa Brazilian Steakhouse stedet at gå hen. Det er en stor oplevelse at nyde en af de stærke sider ved brasiliansk mad i de privilegerede omgivelser ved Niagara Falls.

Med det bedste af det lokale kød og den typiske brasilianske tilberedning finder du en perfekt balance i denne restaurant med en blanding af kulturer, der vil forbedre og forbedre dit besøg. Buffetstilen giver dig mulighed for at vælge den type kød og tilberedning, du bedst kan lide.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 6361 Fallsview Blvd, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 30 € og 40 €.

Det bedste fra Italien på Casa Mia Ristorante

I forlængelse af den internationale mad finder vi Casa Mia Ristorante, som er for alle, der elsker pasta og det italienske køkken. Det er måske ikke et af de mest typiske steder i området, men denne restaurant modtager hundredvis af turister hver dag og er en af de bedst bedømte i området.

Casa Mia har flere menuer til forskellige typer lejligheder samt et bredt udvalg af pasta, pizza og kød, der vil transportere dig til Italien. Den henvender sig især til par og besøgende, der ønsker noget eksklusivt og intimt.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 3518 Portage Road, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: €40 til €60.

Familiestemning på Betty's Restaurant

Hvis du gerne vil falde i ét med de lokale omgivelser, anbefaler jeg, at du tager en bid mad på Betty's Restaurant. Stedet har en gammeldags, familievenlig stemning, der gør det til et godt sted for børnefamilier eller feriegrupper.

Deres specialitet er paneret fish and chips, men de har også flere typer grøntsager og lokale produkter og nogle lækre desserter, der er ideelle for dem med en sød tand.

Detaljer af interesse

 • Hvor: 8921 Sodom Road, Niagara Falls.
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: €20 til €30.

Book 3-dages tur til Niagara Falls

Niagaras signaturretter

Putine-ret| ©Mack Male
Putine-ret| ©Mack Male

Selvom Niagara Falls Park er et populært turistområde med en bred vifte af lokale og internationale spisesteder, har Niagara-regionen sit eget unikke køkken. Flodens betydning og de frodige grønne områder favoriserer lokale råvarer, og de engelske og amerikanske påvirkninger er også tydelige.

Signaturretten er poutin, et måltid med stegte kartofler, granuleret ost og sovs. Derudover er der også et bredt udvalg af fisk og kød, hvor specialiteten er paneret eller grillet.

Book en dagstur til Niagara Falls

Budget til frokost i Niagara Falls Park

Udsigt fra Skylon Tower Observation Deck over vandfaldene| ©Ansel Adams
Udsigt fra Skylon Tower Observation Deck over vandfaldene| ©Ansel Adams

Prisen pr. person for et måltid ved Niagara Falls ligger mellem 25 € og 80 €, afhængigt af hvad du er på udkig efter. Glem ikke, at dette er et meget travlt turistområde, så priserne kan virke lidt høje, når det handler om at spise ude. Men hvis du tager det roligt og tjekker det omkringliggende område, kan du finde nogle rigtige skatte til overkommelige priser.

Book en 4-dages rejse til Niagara Falls

Åbningstider for frokost, middag og restauranter i parken

Nat ved vandfaldene| ©Ken Lund
Nat ved vandfaldene| ©Ken Lund

Det er normalt at spise frokost omkring kl. 12-13 og aftensmad omkring kl. 20. Derfor vil du finde restauranter, der er åbne allerede fra kl. 11 og tilbyder deres menuer.

Det er typisk i det canadiske område, såvel som i det nordlige USA, at frokost og middag er tilpasset solopgangs- og solnedgangstiderne, som på disse steder har en tendens til at forekomme tidligere end i de centrale områder.

Book en 5-dages tur til Niagara Falls

Sådan giver man drikkepenge i Niagara Falls' parkrestauranter

Tallerken til drikkepenge| ©Lea Latumahina
Tallerken til drikkepenge| ©Lea Latumahina

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Niagara Falls, som det heller ikke er andre steder i USA. Men på grund af traditionen og kulturen er det ikke velset, hvis man efter god service og et dejligt måltid ikke bliver opfordret til at give lidt ekstra. Drikkepenge er normalt mellem 15% og 20% af den samlede regning.

Book en 2-dages tur til Niagara Falls