Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste spisesteder i Niagara Falls

Her kan du finde alt fra fine restauranter i store pavilloner, italiensk mad, lækkert grillet kød eller de mest fluffede søde sager - se de bedste spisesteder i Niagara Falls. Se de bedste steder at spise i Niagara Falls.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minutters læst

Bedste spisesteder i Niagara Falls

Betagende Niagaravandfaldene | ©Salah Alawadhi

Et godt måltid mad til den spektakulære udsigt over Niagara Falls er et af de ting, du skal gøre under dit besøg i dette vidunder i verden. Men hele året rundt er der tusindvis af turister, som ønsker at tilbringe dagen med at betragte det mægtige vandfald, så det er nogle gange svært at finde et roligt og originalt sted at spise.

Alligevel er gastronomien i dette grænseområde mellem USA og Canada meget rig og varieret, og der er et væld af tilbud, der passer til alle smagsløg. Med priser fra 20 til 70 euro er der i gaderne omkring vandfaldene mange spisesteder, lige fra lokale retter med den bedste udsigt til restauranter med italiensk mad eller endda engelsk brunch.

Hvor kan man spise i nærheden af Niagara Falls

Skylon Tower ved Niagaravandfaldene| ©Gary J. Wood
Skylon Tower ved Niagaravandfaldene| ©Gary J. Wood

Hvis dit hovedmål, når du besøger dette verdens vidunder, er at se det og komme så tæt på det som muligt, vil denne liste give dig en oversigt over de tre bedste steder, hvorfra du kan få en ret privilegeret udsigt, ledsaget af et lækkert måltid. Det kan være nødvendigt at reservere på forhånd, da det er et meget turistet sted, men det er det hele værd.

Lokal mad og landskab på Table Rock House Restaurant

Hvis du elsker Niagara Falls og virkelig er interesseret i at få en af de bedste udsigter i området, er et af de bedste steder at spise Table Rock House Restaurant et af de bedste steder at spise. Dette sted ser bogstaveligt talt ud som om det er bygget på en af skråningerne tættest på vandfaldene og byder på en enestående natur.

Denne restaurant har en varieret menu med enkle, lokale retter, som ikke overskygger den attraktive beliggenhed, men som giver en hyggelig aften. Dens signaturret, den røgede laksesandwich, er en af de mest populære retter blandt turister, som skal reservere bord på forhånd for at få et bord.

Interessante detaljer

 • Hvor: 6650 Niagara Pkwy, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 25€ og 40€.

Bedste udsigt på Skylon Tower Revolving Dining Room

En anden af de mest spektakulære udsigter over hele Niagara Falls er Skylon Tower-bygningen, en enorm udsigtsplatform nær vandfaldet, som på toppen har en restaurant, der drejer 360 grader og giver en panoramaudsigt, som man kan få adgang til fra helikopterflyvninger.

De retter, der tilberedes i Skylon Tower Revolving Dining Room, er ideelle til dates eller særlige lejligheder, fordi de giver en oplevelse af at spise i højden og en kontinental og varieret stil, der vil overbevise enhver smag. Den marinerede laks eller pasta med fisk og skaldyr er de mest berømte retter.

Interessante detaljer

 • Hvor: 5200 Robinson St, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 40€ og 60€.

Romantisk date på Morton's Grille

Morton's Grille byder gæsterne på et velkendt og lokalt måltid i hjertet af Niagara Falls. De grillede opskrifter og de mange forskellige lokale råvarer gør det til et sikkert bud på et velsmagende kvalitetsmåltid under dit besøg i attraktionen.

Der er også en privilegeret udsigt over vandfaldene, men det ligger lidt længere væk fra det travle turistområde, så der er mere fred og privatliv, hvis du tænker på at have et romantisk øjeblik med din partner eller fejre en familieferie. Det store udvalg af grillet fisk og kød er dens stærke side.

Interessante detaljer

 • Hvor: 6740 Fallsview Blvd, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 20 € og 40 €.

Bestil en 2-dages tur til Niagara Falls

Hvor man kan spise omkring Niagara Falls og din by

Dronning Charlotte Tea Room| ©Queen Charlotte Tea Room
Dronning Charlotte Tea Room| ©Queen Charlotte Tea Room

En god udsigt over Niagara Falls er ikke dårligt, men hvis du vil fordybe dig i charmen og traditionen i byen, der omgiver disse imponerende vandfald, er det bedst at tage ud og prøve det store udvalg af restauranter, der tilbydes. Fra lokale retter baseret på kød og fisk til det internationale køkken. Alt er designet til at sikre, at ingen af gæsterne går sultne.

Engelsk særpræg på Queen Charlotte Tea Room

Hvis man elsker engelsk køkken og stil, er Queen Charlotte Restaurant helt sikkert det bedste valg. Dette hyggelige lille sted i nærheden af Niagara Falls, der betegnes som en "tearoom", er et lille stykke England på det nye kontinent.

Opskrifterne, æstetikken og stilen er tydeligt engelske, så uanset om du er i humør til fish and chips på dit besøg i Niagara, eller om du ønsker at tage en pause med en lækker te og nogle søde sager, er Queen Charlotte stedet for dig.

Interessante detaljer

 • Hvor: 5689 Main St, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 10€ og 15€.

Smag østers på Tide&Vine Oyster House

Som navnet siger, hylder denne restaurant østers og alle produkter, der kommer fra havet. Med et bredt udvalg af opskrifter og et stærkt fokus på fisk og skaldyr er Tide&Vine Oyster House en oplevelse for turister, der besøger Falls og ønsker at nyde et førsteklasses produkt.

Hver juni afholder denne restaurant en østersfestival, som er dens signaturret. Men uanset hvornår du kommer, vil restauranten have friske fisk og skaldyr, så du kan forlade stedet med en komplet oplevelse.

Interessante detaljer

 • Hvor: 3491 Portage Road, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 10€ og 40€.

Håndværksøl på Taps Brewhouse

For folk, der ikke er på udkig efter en første og anden ret, men som ønsker at nyde en god håndværksøl og en bid mad, er Taps Brewhouse det rette sted at være. Dette hyggelige sted ligger tæt på parkens museum og tilbyder meget overkommelige priser.

Deres specialitet er håndværksøl, som du kan vælge mellem flere forskellige slags øl fra hanen. Der er også flere vegetariske retter for enhver smag. I denne prisbelønnede bar er det vigtigste at få en god øl eller limonade ledsaget af en husets pizza.

Interessante detaljer

 • Hvor: 4680 Queen St, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person: mellem 15€ og 30€.

Kældrene på Two Sisters Vineyards

Hvis vi bevæger os lidt længere væk fra Niagara Falls Park, kan vi finde en stor oplevelse for vores sanser i en af de vigtigste vingårde i området. Two Sisters Vineyards er et ungt vinhus, der begyndte at skabe sig et navn i 2007 med sin første vingård, som kan prale af at være badet af Niagara-floden.

Ud over en spektakulær rundvisning i vinmarkerne tilbyder dette magiske sted også en omfattende kulinarisk menu, hvor du kan nyde en god vin med oprindelsesbetegnelse. Jeg anbefaler, at du prøver smagsmenuen og lader dig rive med af smagen fra dette vidunderlige land.

Interessante detaljer

 • Hvor: 240 John Street East, PO Box 608, Niagara-on-the-Lake, Niagara-on-the-Lake
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 80 € og 150 €.

Det bedste grillede kød på Brasa Brazilian Steakhouse

Grænseområdet mellem USA og Canada har måske nok en lang tradition for bøffer, men hvis du leder efter et sted, hvor du kan få en lækker brasiliansk grillet opskrift, er Brasa Brazilian Steakhouse det rette sted at gå hen. Det er en stor oplevelse at nyde en af de stærke sider af brasiliansk mad i Niagara Falls privilegerede omgivelser.

Med det bedste af det lokale kød og den typiske brasilianske tilberedning finder du en perfekt balance mellem kulturerne i denne restaurant, som vil forbedre og forbedre dit besøg. Buffeten giver dig mulighed for at vælge den type kød og den tilberedning, du bedst kan lide.

Interessante detaljer

 • Hvor: 6361 Fallsview Blvd, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 30 € og 40 €.

Det bedste fra Italien på Casa Mia Ristorante

I forlængelse af den internationale mad finder vi Casa Mia Ristorante for alle elskere af pasta og italiensk gastronomi. Det er måske ikke et af de mest typiske steder i området, men denne restaurant modtager hundredvis af turister hver dag og er et af de bedst vurderede steder i området.

Casa mía har flere menuer til forskellige lejligheder samt et bredt udvalg af pastaer, pizzaer og kød, der vil bringe dig til Italien. Det er især rettet mod par og besøgende, der ønsker noget eksklusivt og intimt.

Interessante detaljer

 • Hvor: 3518 Portage Road, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 40 € og 60 €.

Familiær atmosfære på Betty's Restaurant

Hvis du ønsker at blande dig i de typiske landskaber og rum i området, kan jeg anbefale at spise en bid mad på Betty's Restaurant. Dette sted har en gammeldags, familiær atmosfære, som gør det meget anbefalelsesværdigt for børnefamilier eller feriegrupper.

Dens specialitet er paneret fisk og pommes frites, men der er også flere typer retter baseret på grøntsager og lokale produkter samt lækre desserter, der er ideelle for dem med en sød tand.

Interessante detaljer

 • Hvor: 8921 Sodom Road, Niagara Falls
 • Gennemsnitspris pr. person pr. besøg: mellem 20 € og 30 €.

Bestil en 3-dages tur til Niagara Falls

Typiske retter fra Niagara

Putin skål| ©Mack Male
Putin skål| ©Mack Male

Selv om Niagara Falls Park er et populært turistområde med et bredt udvalg af lokale og internationale restauranter, har Niagara-regionen sit eget unikke køkken. Floden og det frodige grønne område har stor betydning for de lokale produkter, og den engelske og amerikanske indflydelse er også tydelig.

Den karakteristiske ret er poutin, et måltid af stegte kartofler, granuleret ost og sovs. Der er også et stort udvalg af fisk og kød, hvor specialiteten er paneret eller grillet.

Budget til måltider i Niagara Falls Park

Udsigt fra Skylon Tower Observation Deck til vandfaldene| ©Ansel Adams
Udsigt fra Skylon Tower Observation Deck til vandfaldene| ©Ansel Adams

Den omtrentlige pris pr. person for et måltid ved Niagara Falls ligger mellem 25 € og 80 €, afhængigt af hvad du ønsker.

Glem ikke, at dette er et meget travlt turistområde, så priserne kan virke lidt overdrevne, når det kommer til at spise ude. Men hvis du tager det roligt og kigger dig omkring, kan du finde nogle ægte skatte til overkommelige priser.

Frokost, middag og restauranters åbningstider i parken

Nat ved vandfaldet| ©Ken Lund
Nat ved vandfaldet| ©Ken Lund

Det er normalt at spise frokost omkring kl. 12-13 og aftensmad omkring kl. 20. Derfor kan du finde restauranter, der åbner allerede fra kl. 11.00 og tilbyder deres menuer og a la carte-menuer.

Det er typisk i det canadiske område og i det nordlige USA, at frokost og aftensmad tilpasses solopgang og solnedgang, som i disse områder er tidligere end i de centrale områder.

Sådan fungerer drikkepenge på restauranter i Niagara Falls Park

Spidsplade| ©Lea Latumahina
Spidsplade| ©Lea Latumahina

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Niagara Falls, og det er heller ikke obligatorisk at give drikkepenge i nogen del af USA. På grund af tradition og kultur er det dog ikke populært, hvis man efter god service og et dejligt måltid ikke har lyst til at efterlade lidt ekstra. Drikkepenge udgør normalt mellem 15 % og 20 % af den samlede regning.

Bestil din Niagara Falls-tur