Punta Cana om 10 dage: en guidebog til at få mest muligt ud af dit besøg

Hvis du vil opleve en drømmeferie i Punta Cana, vil denne rejseplan guide dig gennem de bedste strande og landskaber i dette hjørne af Den Dominikanske Republik, så du får mest muligt ud af din rejse.

Ana Caballero

Ana Caballero

17 minutters læst

Punta Cana om 10 dage: en guidebog til at få mest muligt ud af dit besøg

Punta Cana | ©Aglez the city guy

Ti dage i paradisiske Punta Cana er tid nok til mange aktiviteter og til at få en god kulør. Denne dominikanske perle har noget for enhver smag, uanset om du vil tilbringe et par dage med at slappe af på et luksuriøst resort, eller du glæder dig til at opleve et eventyr i junglen.

Derfor vil jeg i denne guide hjælpe dig med at organisere og afsløre hemmelighederne, så du kan lære alt, hvad der er at se og gøre i Punta Cana, at kende uden at gå glip af noget.

1. Første dag: Lær Punta Canas to hovedstrande at kende, og slut af med en dans

Bavaro Strand| ©Cat Stam
Bavaro Strand| ©Cat Stam

Efter mange timers flyvning, taxakørsel, kuffertslæbning og hele den kaotiske proces med at komme frem til din destination, står du endelig over for det store hvide sandområde omgivet af kokospalmer, som du har drømt om så længe. Og det er derfor, jeg har forberedt en tur til Punta Canas mest symbolske strand til din første dag.

Playa Bávaro: Slap af i dette fantastiske tropiske paradis

Hvis der er et ideelt sted at starte sin rejse, så er det Bávaro Beach. Utallige kilometer hvidt sand ved siden af et turkisblåt hav, hvor du finder adskillige all-inclusive luksusresorts, hvilket gør dette til et af de mest anbefalede områder at bo i. Stedet er så smukt, at UNESCO har udnævnt det til en af de bedste strande i verden.

Bávaro Beach har gode forbindelser til lufthavnen, hvis du beslutter dig for at bo på et af hotellerne, og til resten af Punta Cana, da der er masser af busser, og det ikke er svært at finde taxier. En anden lige så god og meget komfortabel mulighed er at leje en minibus eller en varevogn, som deles med andre turister.

Når du er der, kan du leje en liggestol, tage en cocktail på en af strandbarerne eller lave nogle aktiviteter som at surfe eller leje en kajak.

El Cortecito Beach: forkæl dig selv med den bedste fisk og skaldyr

Når det er ved at være frokosttid, kan du gå en tur til El Cortecito Beach. Her finder du et bredt udvalg af restauranter, barer og håndværksmarkeder, da dette er fiskerlandsbyens område.

Her kan du spise på den mest berømte fiskerestaurant i Punta cana: El Capitán Cook, hvis stjerneret er hummer. Du vil også kunne nyde en vidunderlig udsigt, da denne restaurant ligger lige ved stranden. Det er ikke billigt, men det er en luksus, der er værd at bruge penge på.

Efter frokost kan du slentre rundt på håndværksmarkederne og købe nogle souvenirs fra din rejse. Som afslutning på eftermiddagen kan du nyde stranden ved at solbade, svømme i havet eller få en forfriskende drink på en af de mange restauranter i området.

Imagine Cave Nightclub: Slut dagen af i en helt særlig natklub

Imagine Cave Nightclub er ikke en hvilken som helst natklub, for den ligger inde i en grotte! Efter et bad på værelset og en middag på en af restauranterne i hotelkomplekset, inviterer jeg dig til at danse på dette originale diskotek, som består af forskellige huler, hvor en DJ spiller musik i forskellige stilarter.

På grund af populariteten anbefaler jeg, at du køber din billet i forvejen, da der hurtigt bliver fyldt op. Oplevelsen inkluderer også transport til og fra dit hotel og op til fire timers åben bar.

Denne begivenhed finder sted hver lørdag, så hvis den ikke falder sammen med starten på din rejse, kan du bytte den ud med en af de andre nattelivsaktiviteter, der tilbydes i denne rejseplan.

2. Dag to: tilbring dagen omgivet af natur

Jungle i en buggy af flintesten| ©Wernner
Jungle i en buggy af flintesten| ©Wernner

Din anden dag i Punta Cana starter med lidt eventyrturisme. Den første aktivitet, jeg har forberedt til dig, er en zip-line-tur gennem junglen.

Om eftermiddagen besøger du endnu et naturlandskab, men denne gang meget anderledes, da dit andet punkt på dagens rejseplan bliver at opdage den jomfruelige strand Macao, en oase af ro, hvor du kan slappe af på en liggestol og lytte til havets brusen.

Besøg junglen fra oven

Det handler ikke kun om stranden på denne tur, især når man tænker på de fantastiske naturlandskaber i denne del af Den Dominikanske Republik. En af de sjoveste måder at komme ind i junglen på er at gøre det fra højderne.

Derfor anbefaler jeg, at du starter din anden dag med at booke en zip-line-oplevelse gennem junglen. På den måde kan du krydse den frodige skov uden at gå glip af noget, nyde det filmiske sceneri og opleve et uforglemmeligt eventyr.

Book din zip line-oplevelse

Solbadning på Macao Beach

Efter alle de travle aktiviteter om morgenen er det tid til en mere afslappende eftermiddag. Derfor er dagens næste højdepunkt en tur til Macao Beach, som kun ligger 20 minutters kørsel fra Baváro Beach.

Den mest behagelige og populære måde at komme rundt i Punta Cana på er med taxa, da busserne, der er kendt som guaguas, har tendens til at være ret uregelmæssige og meget overfyldte. De er dog meget billigere end taxaer, så det er op til dig at vælge efter dit budget. Hvis du beslutter dig for at tage en bus rundt i området, er det bedst at spørge om vej, når du er der, da selskaberne ikke deler officielle transportoplysninger.

Macau Beach er kendt for at være en uberørt strand omgivet af et fantastisk naturlandskab. Der er ingen luksuriøse resorts i dette område, så det er det perfekte sted at slappe af i naturen, væk fra travlheden fra tusindvis af turister. Stranden er dog ikke helt øde, og du kan finde et par barer og restauranter ved stranden.

Gør noget aktivt på Macao Beach

Macao Beach er også særlig populær blandt surfere, da vinden og de store bølger gør den til det perfekte sted at surfe. Der er selvfølgelig surfskoler, hvor du kan booke en lektion, uanset om du er nybegynder eller erfaren surfer.

Men hvis du ikke fik nok eventyr med morgenens zip-lines, vil jeg opfordre dig til at booke en anden af de mest populære aktiviteter, du kan lave på denne strand: en buggy-tur. Til sidst, efter denne hektiske dag, er der kun en stille middag tilbage i hotelområdet, og hvis du ikke er for træt, en drink på en af pubberne.

Book en buggy-tur

3. Dag tre: fra et naturreservat til den mest eksklusive strand

Den økologiske park Ojos Indígenas| ©Andres C
Den økologiske park Ojos Indígenas| ©Andres C

Til din tredje dag i Punta Cana har jeg forberedt en hel dag til dig. Om morgenen besøger du det mest berømte naturreservat i området. Bagefter opdager du en meget eksklusiv strand, og til sidst tager du til en af de mest stemningsfulde klubber for at afslutte dagen med lidt dans.

Far vild i naturen i Ojos Indígenas-reservatet

Dette vidunderlige naturreservat ligger i nærheden af Punta Cana, lidt over 20 km fra Baváro Beach. For at komme dertil kan man tage en taxa eller leje en delebil.

Dette reservat gemmer på en tropisk skov, der er hjemsted for mere end 500 forskellige planter og op til 12 krystalklare laguner. Naturområdets navn kommer fra disse laguner, som Taino-indianerne kaldte "øjne" på grund af deres form.

Det er det perfekte sted til vandreture, svømning i lagunerne, hvor det er tilladt, og observation af det store antal dyr, der lever der. Du kan også tage en ridetur eller besøge sukkerrørsudstillingen, som viser, hvordan sukkerrør dyrkes og forarbejdes.

 • Hvor: Inde på Puntacana Resort & Club.

 • Åbningstider: Mandag til lørdag fra kl. 8.00 til 17.00.

 • Pris: Generel adgang koster ca. 50 euro.

Nyd en cocktail foran havet på Juanillo-stranden

Når du er færdig med din vandretur i naturen, kan du tage til Juanillo Beach. Denne strand betragtes som en af de smukkeste i Den Dominikanske Republik på grund af sit fine hvide sand og de høje kokospalmer, der omgiver den.

Den ligger i Cap Cana, et af de mest eksklusive områder med de mest luksuriøse resorts. Derudover er vandet krystalklart, roligt og lavt, hvilket gør det til en ideel plan at lave i Punta Cana med børn.

Til frokost er et af de bedst bedømte steder La Mona, en strandbar med den smukkeste udsigt, du kan forestille dig. Maden er international og har et stort udvalg. Der er også mange muligheder for cocktails og drinks.

Om eftermiddagen kan du slappe af på en liggestol, svømme , windsurfe, spille volleyball og mange andre aktiviteter. Et kuriosum ved denne strand er, at der ofte holdes bryllupper her, så hvis du er heldig, kan du måske finde et.

Slut dagen af med middag og, hvis du har energi tilbage, lidt dans

Sidst på eftermiddagen kan du tage tilbage til hotelområdet, hvor du finder masser af spisesteder. Og hvis du stadig er i humør til at feste, er et af Punta Canas must-besøgssteder The Bel Live Collection Punta Cana, en gigantisk natklub inde i Bel Live Collection Punta Cana resortet med national og international musik og live underholdning.

 • Hvor: inde i Be Live Collection Punta Cana Hotel (Carretera Cabeza de Toro, Punta Cana).

 • Åbningstider: dagligt fra kl. 19.00 til kl. 03.00.

4. Dag fire: Forlad Punta Cana for at besøge den smukke ø Saona

Øen Saona| ©Wernner
Øen Saona| ©Wernner

På din fjerde rejsedag foreslår jeg, at du udforsker et andet utroligt hjørne af Den Dominikanske Republik, Saona Island. Som afslutning på dagen har jeg forberedt en uforglemmelig aften på Punta Canas mest berømte natklub.

Tag en slentretur rundt på den mest populære ø i Den Dominikanske Republik

På rejsens tredje dag har jeg planlagt en fantastisk dagstur til Saona Island. Det er den største ø i Den Dominikanske Republik og en del af naturreservatet Cotubanamá National Park, så da det er et beskyttet område, er strandene uspolerede og har en frodig, eksotisk vegetation.

Ud over at udforske strandene kan du også besøge Mano Juan, som er det eneste beboede sted på øen. Denne lille landsby er beboet af fiskere, som bor i de farverige og maleriske træhuse, der findes i området.

Et andet must-visit på Saona Island er Saona Island Sea Turtle Sanctuary. For at komme til denne ø skal du booke en bådtur. Denne udflugt inkluderer transport til og fra hotellet, en frokostbuffet og en åben bar.

Men det bedste ved udflugten er uden tvivl, at den stopper, så du kan nyde en anden af stedets hovedattraktioner: verdens største naturlige swimmingpool. En anden af de egenskaber, der gør denne pool så interessant, er, at den ligger midt i havet, ikke mindre end 400 meter fra kysten.

Book din dagstur til Saona Island

Du kan ikke forlade Punta Cana uden at besøge det mest berømte diskotek i Caribien

Efter at have tilbragt hele dagen på den vidunderlige ø Saona og taget et afslappende bad, er det tid til at klæde sig på til natten og gå ud og danse. Og hvilket sted er bedre end Punta Canas mest succesrige diskotek?.

Ud over at deltage i en fantastisk fest kan du på Coco Bongo se forskellige shows med akrobater, shows inspireret af film og endda shows med teknologi, der vil gøre natten til en uforglemmelig oplevelse.

Indgangen til Coco Bongo inkluderer også transport til hotellet, så længe du er på den officielle liste over hoteller på deres hjemmeside. Hvis dit hotel derimod ikke er på listen, skal du ikke bekymre dig, du kan tage en taxa uden problemer.

 • Hvor: Downtown Shopping Centre.
 • Åbningstider: Onsdage, torsdage og søndage fra kl. 20.00 til 02.00 og fredage og lørdage fra kl. 20.00 til 03.00.
 • Pris: fra 70 euro.

Femte dag: Start dagen med sjov i Monkeyland, og slut den af med noget sødt

I Monkeyland| ©flickrized
I Monkeyland| ©flickrized

Til din femte dag foreslår jeg en plan, der er lige så sjov, som den er original. Om morgenen besøger du forlystelsesparken Monkeyland, hvor du får det privilegium at se et af de mest mytiske dyr i området helt tæt på. Om eftermiddagen kan du besøge et meget anderledes museum. Og endelig slutter I aftenen af med middag på en romantisk strandbar.

Leg med de søde aber i Monkeyland

Punta Canas utrolige naturscenerier og overflod af eksotisk vegetation er allerede blevet nævnt i denne rejseplan. Men der er stadig en ting, du mangler at se, og det er de mange dyrearter.

Konkret er planen for denne dag at tage ud og møde de nuttede egernaber, der befolker den dominikanske jungle, på en udflugt til Monkeyland.

I denne aktivitet bliver du kørt gennem junglen i en safarilastbil, besøger den botaniske have, opdager de lokale kakao- og kaffeplantager og sjovest af alt interagerer du med aberne, der bor i junglen.

Book dit besøg i Monkeyland

Besøg det sødeste museum

Efter din tur til Monkeyland kan du spise frokost og hvile dig på resortet, men ikke ret længe! For om eftermiddagen har jeg den sødeste plan for dig, et besøg på Chocomuseo.

Chokolademuseet, eller Chocomuseo, kan du opdage hele processen med at lave en af de mest lækre fødevarer, som alle nyder: chokolade.

Hvis du ønsker det, kan du også deltage i en workshop, hvor eksperter lærer dig at lave din egen chokolade, som du derefter kan tage med dig selv eller dele med en særlig person. I workshoppen vil de også fortælle dig historien om chokoladens oprindelse, der, som du måske ved, er tæt forbundet med mayaerne og aztekerne.

Endelig kan du afslutte dit besøg med at gå ind i butikken, der indeholder et bredt udvalg af chokoladeprodukter, såsom chokolader, is og endda sæber og cremer. For at komme til Chocomuseo kan du tage en taxa, men de fleste hoteller tilbyder ture med turen inkluderet.

 • Hvor: Avenida Barceló, km 4,5.
 • Åbningstider: dagligt fra 9:00 til 19:00.
 • Pris: Der er gratis adgang, prisen for workshoppen er fra €15.

Slut dagen af med en middag på The Jellyfish Restaurant

The Jellyfish Restaurant er en smukt indrettet strandbarrestaurant med vidunderlig havudsigt. Deres specialitet er fisk og skaldyr, som de dagligt får fra lokale fiskere i området.

Stedet anses for at være en af de bedst bedømte restauranter i Punta Cana, og også en af de smukkeste. Når du er færdig med din middag, kan du nyde deres mange cocktails eller nippe til et glas vin, mens du lytter til havets brusen.

 • Hvor: Calle Chicago, Playa Bávaro.
 • Åbningstider: dagligt fra 10:00 til 23:00.
 • Pris: 30€ - 70€ pr. person.

6. Sjette dag: Dyk ned i vandet ved Cabeza de Toro, og slut af med en afslappende aften på den berømte Pearl Beach Club

Cabeza de Toro| ©Raquel Peralta
Cabeza de Toro| ©Raquel Peralta

På din sjette dag fortsætter du med at opdage nye strande. I dette tilfælde er det første stop på rejsen den fantastiske strand Cabeza de Toro. Derefter kan du slappe af resten af dagen på en af de mest legendariske og velkendte strandklubber i Punta Cana: Pearl Beach Club.

Udforsk en ny strand: Cabeza de Toro Beach

På rejsens sjette dag vil du allerede have opdaget et par af de paradisiske strande, der udgør Punta Canas kyst, men du vil stadig mangle en af de vigtigste: Cabeza de Toro Beach. Fra himlen ligner kystlinjen i dette område hovedet på en tyr, og derfor har både stranden og fiskerlandsbyen, som den hører til, fået dette navn.

Hvis du går en tur langs strandbredden, kan du finde områder med uspoleret strand, som er særligt smukke. Rundt om kysten beskytter koralrev stranden mod stærke bølger.

Det gør den til et fantastisk sted for vandaktiviteter. En af de mest populære er Scuba Doo-scooterne, undervandsscootere, der dykker op til 4 meter under havet, mens man har en glashjelm på, der gør det muligt at trække vejret og observere havbundens eksotiske skønhed på nært hold.

Forkæl dig selv med et måltid på den luksuriøse Pearl Beach Club

Når du har tilbragt formiddagen på stranden, anbefaler jeg, at du bestiller bord til frokost på den eksklusive Pearl Beach Club. som ligger i det samme område. I denne berømte klub kan du nyde et bredt udvalg af mad, da menuen byder på tropiske, middelhavs- og endda asiatiske retter, hvilket gør den til et ægte eksempel på en fusionsrestaurant.

Men det bedste af det hele er, at du efter et storslået måltid kan nyde andre faciliteter, hvor du kan finde et loungeområde, swimmingpool og endda balinesiske senge. Vær dog forsigtig, da du skal reservere i zoner.

Når du er der, anbefaler jeg, at du afslutter resten af eftermiddagen med en cocktail og lytter til live DJ's, mens du venter på solnedgangen. Og som afslutning på dagen har du kun en stille middag tilbage i hotelzonen, hvor du kan nyde nattelivet i Punta Cana og gøre dig klar til en ny dag, hvor jeg har flere planer til dig, så du kan fortsætte med at nyde din rejse.

7. Syvende dag: Gå rundt i hovedstadens gader og oplev dens historie

Gaderne i Santo Domingo| ©pepoexpress
Gaderne i Santo Domingo| ©pepoexpress

Det ville være en skam at forlade Den Dominikanske Republik uden at bruge mindst én dag på at slentre gennem de historiske gader i hovedstaden. Og det er derfor, jeg foreslår, at din syvende dag går med et besøg i Santo Domingo.

Besøg hovedstaden med en dagstur til Santo Domingo

På rejsens syvende dag er planen at tage en dagstur til Santo Domingo. Den dominikanske hovedstad, der blev grundlagt af Bartholomæus Columbus i 1496, betragtes som den første europæiske by i Amerika og er hjemsted for den første amerikanske katedral, som blev erklæret for verdensarv af UNESCO.

Santo Domingo er både den mest moderne by i Den Dominikanske Republik og den med den rigeste historiske arv. Når du er der, kan du fortabe dig i de smalle gader, der udgør byens historiske kvarter, og opdage dens koloniale bygninger og vidunderlige arkitektur.

Derudover vil udflugten også omfatte besøg på andre emblematiske steder og bygninger som Alcazar de Colon, Nationalpaladset og Plaza de España blandt mange andre. Da rejsen fra Punta Cana er ret lang, vil denne tur tage hele dagen. Selvfølgelig er transporten til og fra hotellet inkluderet.

Book din udflugt til Santo Domingo

8. Dag otte: Oplev et spændende eventyr i Scape Park

Scape Park| ©christophe gutowski
Scape Park| ©christophe gutowski

Du har sikkert været i en forlystelsespark før, men jeg kan forsikre dig om, at denne vil være meget anderledes. Denne dag inviterer jeg dig til at tage en tur til Punta Canas Scape Park, en eksotisk naturpark med så mange forskellige aktiviteter, at en dag ikke vil være nok til at opdage dem alle.

Tilbring din ottende dag i Scape Park: en naturlig temapark fuld af eventyr

At besøge Scape Park er en oplevelse, du ikke vil gå glip af på din rejse til Punta Cana. Det er ikke en hvilken som helst naturpark, for ud over de imponerende og paradisiske omgivelser byder den på et uendeligt antal aktiviteter.

Mærk adrenalinsuset, når du glider ned ad en svævebane eller laver et vandspring, svøm i mystiske grotter, rid i vandhængekøjerne eller tag på en kulturel tur, hvor du lærer om områdets historie.

En af hovedattraktionerne i Scape Park er, at du kan nyde den bedste cenote i Punta Cana: Hoyo Azul, en vidunderlig dyb pool med frisk turkisblåt vand, der er dannet ved foden af en enorm klippe. Denne naturlige pool skaber virkelig magiske omgivelser, hvor du kan tage en forfriskende dukkert omgivet af den rige junglevegetation.

Som afslutning på turen og som tilvalg har du mulighed for at booke en tur på Sunshine Cruise, en katamarantur, der ender ved Juanillo Bay. Inde i forlystelsesparken finder du selvfølgelig også en restaurant, hvor du kan spise frokost.

Book en dag i Scape Park

9. Dag ni: Udforsk havbunden på Catalina Island

Snorkel ved den lille Catalina Island.| ©Andy Teach
Snorkel ved den lille Catalina Island.| ©Andy Teach

På din niende dag kan jeg ikke komme i tanke om en bedre plan end at udforske en ny ø. Du vil ikke forlade Den Dominikanske Republik uden at have set det vidunderlige undervandslandskab, der omgiver Catalina Islands kyst. Om aftenen har du mulighed for at smage autentisk dominikansk mad på den maleriske restaurant La Casita de Yeya.

Snorkel ved den lille Catalina Island

Til din næstsidste dag i paradis foreslår jeg en tur til Catalina Island. Denne lille ø i Det Caribiske Hav har en overflade på ikke mere end 10 kvadratkilometer, og dens område er anerkendt som en nationalpark, hvis formål er at bevare dyrelivet.

Der er kun to strande på denne ø: Playa del Este og Playa de Isla Catalina. Disse strande står dog ikke tilbage for Punta Cana i skønhed.

En af mulighederne for at komme dertil er at tage til havnen i La Romana med taxa eller, meget billigere, med bus. Jeg vil dog anbefale, at man tager på en af de mange guidede ture, der afgår fra selve Punta Cana.

Jeg vil især foreslå, at man på forhånd booker en dagstur til Catalina Island med snorkling, da denne aktivitet er hovedattraktionen på den ø, man skal til.

Hver dag rejser hundredvis af turister til Catalina Island for at opleve snor kling ud for kysten. Det er også almindeligt at dykke her på grund af det krystalklare vand. Når du er færdig med din udflugt, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Book en udflugt til Catalina Island

Afslut dagen med middag på et helt særligt sted

Som afslutning på din næstsidste dag i Caribien inviterer jeg dig til middag på En restaurant, hvis struktur er inspireret af de maleriske små huse, der er typiske for denne del af Den Dominikanske Republik.

Maden er selvfølgelig ingen undtagelse, da menuen på dette venlige sted består af traditionelle dominikanske retter. Man får fantastisk meget for pengene, og anmeldelserne er altid meget positive.

 • Hvor finder man det: Der er flere steder i Punta Cana. Den ene ligger i Punta Cana Village, Galerias Comerciales, og den anden i centrum af Punta Cana.
 • Åbningstider: hver dag, fra 12:00 til 22:00.
 • Pris: 15€ - 30€ pr. person.

10. Dag ti: Sig farvel til Den Dominikanske Republik med en fantastisk dag på stranden

Arena Gorda Strand| ©Aline Andrea
Arena Gorda Strand| ©Aline Andrea

Desværre er din rejse ved at være slut. Og på din sidste dag i Punta Cana er der ingen bedre plan end at sige farvel til strandene og udnytte dit fantastiske hotel ved havet.

Sig farvel til Punta Cana ved at opdage en sidste strand

Selvfølgelig er der ingen bedre måde at sige farvel til din rejse til Punta Cana på, end lige som du startede den, solbadende på et øparadis. Så for at starte din sidste dag begynder du med et besøg på Arena Gorda Beach- ingen panik! Sandet er lige så fint og hvidt som på alle de andre strande, og stranden har fået sit navn på grund af den store sandflade, den har.

Denne strand er meget mindre overfyldt med turister, så du kan slappe af i en af dens hængekøjer. Et andet kendetegn ved denne strand er, at den er mere åben mod havet end de foregående, hvilket gør vandet perfekt til aktiviteter som surfing eller kitesurfing.

En anden attraktion, der ofte praktiseres i dette hjørne af Punta Cana, er ridning, faktisk booker mange turister en ridetur langs kysten, når de kommer for at besøge dette sted.

Du kan også finde restauranter og barer kun en kort gåtur væk, så du kan drage fordel og spise frokost i en af de lokale, der omgiver stranden. En af de bedst bedømte restauranter i området er .

Udnyt din all-inclusive-pakke

Desværre kan ferier ikke vare evigt, og på dette tidspunkt vil du med beklagelse føle, at slutningen på din rejse er nær. Derfor er den plan, jeg foreslår dig for at afslutte din sidste dag, at drage fordel af din all-inclusive-pakke.

Da du allerede har taget hele turen til Punta Cana, er det selvfølgelig tilrådeligt, at du får mest muligt ud af din rejse ved at foretage forskellige besøg og aktiviteter, der giver dig mulighed for at lære stedet at kende. Men glem ikke, at ferie også handler om afslapning, så hvorfor ikke bruge lidt tid på at nyde cocktails, hængekøjer og mad på hotellet?

Når du kommer tilbage fra din udflugt til Arena Gorda Beach, foreslår jeg, at du tager en forfriskende svømmetur på stranden foran hotellet. Til sidst kan du tage en drink, en god middag på en af restauranterne eller gå ud på de lokale barer for at sige farvel til en fantastisk ferie.