Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste dagsture til Brugge fra Paris

Brügge er på UNESCO's verdensarvsliste, og når du besøger byen, rejser du tilbage i tiden til middelalderen. I denne eventyrlige by er der meget at opdage. Kom med mig og oplev en af de smukkeste europæiske byer.

Verónica Álvarez

Verónica Álvarez

9 minutters læst

Bedste dagsture til Brugge fra Paris

I Brugge | ©fotocalvito

Brügge betragtes som en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa. De historiske bygningers bevaringstilstand er så perfekt, at byen ser ud til at have stået stille i tiden. Det er ikke uden grund, at Unesco har udnævnt den til verdensarv.

Et andet umiskendeligt kendetegn ved byen er kanalerne, som har givet den navnet "Nordens Venedig", og som skaber en bukolisk atmosfære med smukke landskaber, der synes at være taget direkte ud af en bog. Jeg ved, at der er mange ting at se og gøre i Paris, men hvis du har en dag i din rejseplan, som du kan reservere, anbefaler jeg, at du besøger Brugge, du vil ikke fortryde det.

Den mest komplette løsning

Brugge Dagstur fra Paris

Dagstur for at opleve skønheden i Brugge, kendt som Nordens Venedig.

Du rejser med luksusbus fra Paris. Når du ankommer til Brugge, besøger du de vigtigste monumenter, sejler på kanalerne og går gennem middelaldergaderne, mens du nyder den unikke atmosfære i denne vidunderlige by.

Da det er en guidet tur, får du mulighed for at lære om byen, besøge seværdighederne, sejle på kanalerne, og du får også tid til at spise og shoppe. Da du er i Paris, er afstanden til Brugge meget kort, og på denne tur er rejsen meget behagelig, da du ikke behøver at bekymre dig om at køre, du rejser i en komfortabel luksusbus.

Jeg vil fortælle dig alle detaljerne om denne tur, så du på første hånd vil kende fordelene ved at besøge Brugge på denne måde.

Anbefales, hvis du kan lide historie og arkitektur. Byen Brugge er et must at besøge, hvis du har mulighed for det. I Brugge vil du indånde historie og beundre de spektakulære bygninger.

Book de bedste ture til Brugge fra Paris

Funktioner ved en dagstur til Brugge fra Paris

Lær Brugge at kende| ©fotocalvito
Lær Brugge at kende| ©fotocalvito

Få mest muligt ud af din tid i Paris for at se alt, hvad byen har at byde på, tag på de bedste ture i Paris, besøg de bedste museer og spis på de mest anbefalede restauranter, men book en dagstur til Brugge, hvis du kan, du må ikke gå glip af det.

En af fordelene ved denne tur er, at du ikke behøver at bekymre dig om at køre, du bliver kørt frem og tilbage i en luksusbus med alle hjemmets bekvemmeligheder.

At køre fra Paris til Brugge kan være en hovedpine, især når du kommer ind i Belgien, fordi skiltene er på flamsk (medmindre du taler sproget), og det er besværligt at forstå anvisningerne.

denne tur til Brugge har du en specialiseret guide, der taler engelsk, så du kan nyde alle informationerne på dit eget sprog. Desuden er sejlturen langs kanalerne inkluderet i prisen, hvilket man normalt skal betale separat for på andre ture. I det historiske centrum kommer du forbi de vigtigste seværdigheder som Beginen, Helligblodsbasilikaen og det gotiske rådhus (entré er ikke inkluderet).

Med vejledning fra din guide og i den fritid, du får til at udforske byen på egen hånd, vil du kende de bedste steder at spise, shoppe og tage de bedste billeder.

Interessante detaljer om denne tur

  • Pris: fra ca. 152 euro pr. person.
  • Varighed: ca. 14 timer.
  • Transportmidler: Fra Paris til Brugge kører man med luksusbus, og når man er i Brugge, foregår turen til fods og med krydstogt på grund af byens karakteristika.

Book de bedste ture til Brugge fra Paris

Hvordan kan jeg booke en tur til Brugge fra Paris?

Book din rejse| ©Vlada Karpovich
Book din rejse| ©Vlada Karpovich

Det er bedst at gøre dette på forhånd, når du organiserer din rejseplan derhjemme, for at sikre tilgængelighed på din valgte dato. Det kan du gøre på rejse- og sightseeingplatforme. Med denne metode har du også fordelen af at kunne betale med kredit- eller betalingskort, men for mig er det bedste ved at booke på denne type platform, at jeg ved, hvad jeg køber.

Det sker ofte, at hvis du booker på stedet, ved du ikke rigtig, hvad du kommer til at finde, nogen kan anbefale en bestemt tur, men måske har de en interesse bag det, såsom at opkræve en provision, for eksempel, og ikke at du får den bedste oplevelse. På platformene har du dog udtalelser fra folk, der har hyret den samme tur og giver deres mening efter at have gjort det, du bør altid læse dem.

Book de bedste ture til Brugge fra Paris

Hvad vil jeg se på ture fra Paris til Brugge?

Gaderne i Brügge| ©fotocalvito
Gaderne i Brügge| ©fotocalvito

Det afhænger en del af typen af tur, men generelt vil du gå gennem det historiske centrum af Brugge og se de mest emblematiske bygninger i byen, såsom Provincial Palace og Basilica of the Holy Blood, for eksempel (indgangsgebyrer er ikke inkluderet i prisen for turene, de betales normalt separat).

Brugge er en ret lille by, som er nem at udforske til fods. Du kan også tage på tur i udkanten af byen og sejle en tur langs kanalerne i Nordens Venedig. De fleste ture inkluderer ikke krydstogtbilletter, men det gør denne, som jeg anbefaler.

Som hovedregel vil du have lidt fritid til at lave nogle aktiviteter på egen hånd, såsom at shoppe og spise. Selvom det er en lille by, er der på grund af den store tilstrømning af turister i løbet af året et stort udvalg afrestauranter i Brugge.

Når det gælder shopping, har Brugge også et meget godt udbud af shoppingområder, såsom markeder, kunstgallerier, antikvitetsforretninger og gågader fulde af lokale butikker.

Book de bedste ture til Brugge fra Paris

Hvad er must-see stederne i Brugge?

Byens vigtigste torv| ©Jose Antonio Abad
Byens vigtigste torv| ©Jose Antonio Abad

Der er mange interessante steder i Brugge, herunder museer, offentlige bygninger, pladser og parker. Af alle de ting, man kan lave, må man vælge i forhold til den tid, man har til rådighed, men man bør ikke gå glip af muligheden for at besøge dem:

1. Det historiske centrum af Brugge

Det historiske centrum af Brugge er blevet erklæret for UNESCO-verdensarv i sin helhed, hvilket er en sjælden begivenhed.

Inden for dets grænser ligger mange af byens vigtigste bygninger og monumenter. Det er et godt sted at starte din personlige tur, så du kan gå ind i de bygninger, der interesserer dig mest, når du går gennem gaderne.

2. Byens vigtigste torv (Burg)

Gennem flere århundreders historie har Brygges hovedtorv været og er stadig byens hjerte, hvor flere af de vigtigste bygninger som Franconate og Basilica of the Holy Blood er koncentreret.

3. Brügge Rådhus

Brügge Rådhus er et besøg værd. Du vil blive blændet af den mere end 600 år gamle gotiske hal og kunstværkerne i hele bygningen, fra storslåede skulpturer til fresker af typisk flamsk kunst, der er et vidunder at se på.

4. Det gamle frankonat i Brugge

Denne århundredgamle bygning var det centrum, hvorfra hele kampagnen i Brügge blev kontrolleret. I årenes løb skiftede Franconate of Bruges funktion, blev en retsbygning og er i dag den mest besøgte bygning i byen, såvel som sæde for byens arkiver.

5. Byens klokketårn

Klokketårnet i Brugge er erklæret for UNESCO-verdensarv, og ud over at være et besøg værd for det, det repræsenterer, og for dets arkitektoniske skønhed, huser det vigtige middelalderlige dokumenter, som kan ses, og det utrolige partitur, der får klokkerne til at ringe.

6. Basilikaen af det hellige blod

Med sin betagende strukturelle og dekorative skønhed er Helligblodsbasilikaen et must-see i Brugge. Den huser et relikvie, der indeholder Kristi blod, båret af korsfarerne, deraf dens navn.

7. Begijnhof Beguinage (Begyndergården)

Beginerhuset i Brugge har en ret speciel historie. Det blev grundlagt i 1245 som et herberg for frigjorte lægkvinder, men levede også et klosterliv. I dag er det et kloster af benediktinerordenen.

8. Rosenkransens kaj (Rozenhoedkaai)

Dette må være et af de mest populære steder i Brugge, for alle, der besøger det, er vant til at tage billeder der, da det er et af de mest emblematiske steder i byen.

Rosary Quay er uden tvivl et af de mest romantiske steder i byen, og det er det ideelle sted at tage et billede af dit besøg i Brugge og huske denne tur for evigt. De billeder, du kan tage der, er storslåede.

9. Museet for Notre Dame-kirken (Notre Dame)

Museum of the Church of Notre Dame er et must-see på enhver tur til Brugge. Kirketårnet er det næsthøjeste i verden, og du vil kunne se et af Michelangelos mest berømte værker, kendt som Madonnaen fra Brugge. Du kan også se de spektakulære mausoleer for Maria af Burgund og Karl den Dristige sammen med en uvurderlig samling af religiøse freskoer.

10. Sankt Bonifatius-broen (Bonifaciusbrug)

Bonifaciusbroen er et af de steder i Brugge, der er omsluttet af en anderledes, næsten magisk atmosfære. Broens omgivelser, som er særligt smukke og fredelige, er en invitation til at sidde og nyde øjeblikke af selvransagelse og afslapning, selvom den er meget populær blandt besøgende.

Tips til en tur til Brugge fra Paris

Bonifaciusbrug| ©Jorge Franganillo
Bonifaciusbrug| ©Jorge Franganillo
  • Book en guidet tur, hvis det er første gang, du besøger Brugge.
  • Prøv at være der et par minutter før bussen afgår.
  • Prøv at vælge pladser i bussen til dig og din gruppe før dagen for turen, så I kan gå sammen.
  • Brugge er en by, der bedst udforskes til fods, så tag behagelige sko på.
  • Brugge har en tendens til at blive kølig om natten, så medbring en frakke.

Book de bedste ture til Brugge fra Paris

Hvorfor tage en tur til Brugge fra Paris?

Basilikaen af det hellige blod| ©Crici Kawa
Basilikaen af det hellige blod| ©Crici Kawa

Hvis du besøger Paris og har mulighed for at inkludere Brugge i din rejseplan, skal du ikke tøve med at gøre det. For at rejse til Paris, og for at alt skal være perfekt, skal du planlægge din rejse godt, og hvis du under planlægningen ser, at du har en fridag til at forlade byen, er en tur til Brugge et fremragende alternativ for den rige arv, som byen har.

Byen Paris ligger ret tæt på Brugge, så det er tilrådeligt at drage fordel af denne nærhed til at gøre dette besøg, hvis det ikke er i dine umiddelbare planer at besøge Belgien. Brugge er en lille by, og du behøver ikke mange dage til at se de vigtigste seværdigheder, med en dagstur kan du se de vigtigste steder i byen.

Hvorfor er det bedre at tage på en guidet tur i Brugge end at gøre det på egen hånd?

Brügge| ©Aritz Morcillo
Brügge| ©Aritz Morcillo

Mit første besøg i Brugge var på egen hånd, og selvom jeg virkelig nød turen, fik jeg ikke så meget ud af det, som jeg kunne have fået. På trods af detaljeret planlægning af de steder, jeg ville besøge, fik jeg ikke lært byen at kende, og det gav tilbageslag på grund af vejrskift og prioritering af seværdigheder. På en guidet tur kan du meget bedre udnytte den tid, du tilbringer i byen.

At have en person, der taler dit sprog og kender byen som sin egen bukselomme, gør tingene meget lettere. På en guidet tur ved du, hvilke steder du ikke må gå glip af, og du får en rejseplan baseret på afstande og rejsetider, der tager højde for mulige tilbageslag afhængigt af årstiden. Det sidste er meget vigtigt, fordi tilstrømningen af mennesker til byen om sommeren er overvældende og ofte forårsager forsinkelser ved indgangen til de forskellige attraktioner og også gør trafikken inde i byen ret vanskelig.

Findes der andre ture fra Paris, hvor og hvilke er de bedste?

Mont St Michel| ©Geert Orye
Mont St Michel| ©Geert Orye

Hvis du besøger Paris, anbefaler jeg, at du tager nogle af de bedste ture fra Paris til andre interessante steder, som virkelig er værd at gøre. Når du forlader Paris, har du udflugter til de vigtigste seværdigheder, som du ikke kan gå glip af, når de er så tæt på. Du vil se, at der er ture for enhver smag, også for de yngste i familien. Nedenfor vil jeg fortælle dig, hvilke 3 ture fra Paris der er mest anbefalelsesværdige:

1. Disneyland Paris

Hvis du rejser med børn, er det et must at besøge Disneyland Paris, ellers vil dine små ikke tilgive dig. Hvis du ikke rejser med børn, er Disneyland Paris også en anbefalelsesværdig destination, fordi der er mange aktiviteter for voksne. Der er flere måder at komme til Disneyland på fra Paris, men den mest anbefalelsesværdige, baseret på min personlige erfaring, er på en organiseret tur. På en tur kan du glemme alt om trafikproblemer og at køre rundt og lede efter en parkeringsplads.

2. Ture til Mont Saint Michel

Du kommer til at elske en tur til Mont Saint Michel, det er endnu et must-see, hvis du er i Paris og kan bruge et par dage på at besøge andre interessante områder i Frankrig. Udsigten, omgivelserne, historien, arkitekturen og frem for alt mystikken ved Mont Saint Michel gør det til et af de mest populære steder at besøge år efter år.

3. Besøg Loire-slottene fra Paris

At besøge Loire-slottene fra Paris er en anden fremragende mulighed. Når du ankommer og begynder at besøge slottene i denne region, vil du føle dig som i et eventyr. Landskaberne, som du kan betragte og fotografere, gør denne tur til en af de bedste, hvis du er i Paris og ønsker at forlænge dit besøg.