Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Civitavecchia havneoverførsler

Hvis du går i land i Roms havn på et krydstogtskib, kan du se her, hvordan du hurtigt kommer ind til byen og får mest muligt ud af dagen.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minutters læst

Civitavecchia havneoverførsler

Havnen i Civitavecchia | ©Mario Sánchez Prada

Det er rigtigt, at den mest almindelige måde at lande i Rom på er med fly, men hvis du vælger at krydse Middelhavet med båd, skal du ikke være bekymret, for du vil snart ankomme til den evige by. Den nærmeste havn ligger i Civitavecchia, 80 kilometer fra den italienske hovedstad.

Uanset om du er træt efter en lang bådtur og ikke har lyst til at løbe rundt og lede efter en gratis taxa i en overfyldt havn, eller om du ikke er bekendt med det offentlige transportnet og er lidt betænkelig ved at fare vild med bagage, er den hurtigste og mest komfortable måde at komme til centrum af Rom på at bestille en transfer, delt eller privat.


Den førsteklasses løsning

Rom ciampino, fiumicino lufthavn eller civitavecchia havn privat transfer til rom hoteller

Rejs mellem Civitavecchia og Rom i luksus og komfort.

En helt personlig service, der bringer dig fra havnen eller lufthavnene til byen på den hurtigste og mest komfortable måde, uden at du behøver at dele køretøjet med andre end din ledsager.

Jeg fortæller dig hvordan! Gælder også for afhentning i lufthavnen, i dette tilfælde behøver du ikke at dele rejsen med andre end din egen ledsager, og du behøver ikke at gøre mellemstop for at sætte andre af ved deres hoteller. På dagen for din ankomst til Civitavecchiaventer chaufføren af din private transport til Rom på dig i havnen og vil holde et skilt med dit navn på, så du nemt kan identificere ham i mængden.

Herefter vil chaufføren hjælpe dig med at sætte dig ind i køretøjet og opbevare din bagage. Du vil derefter nyde en professionel service undervejs, mens du slapper af og nyder landskabet eller endda tager en lur.

Jeg kan godt lide det, fordi .... er den mest komfortable og hurtigste måde at komme til Roms centrum på efter at være gået fra borde i Civitavecchia. Du vil nyde en smidig tur i et luksusbil med en professionel chauffør, der kender ruten mellem havnen og Rom perfekt.

Desuden er du sikret, at du betaler et fast beløb på forhånd, og at prisen ikke afhænger af trafikken ved din ankomst til Rom.Anbefales hvis... du leder efter den hurtigste, mest komfortable og eksklusive løsning, og du ikke har noget imod at betale lidt mere. Det minder meget om en taxa, men med mere personlig opmærksomhed, en fast pris (ingen overraskelser) og mere komfort om bord.


Ofte stillede spørgsmål om transportservice mellem havnen i Civitavecchia og Rom

Stor kapacitet| ©Kārlis Dambrāns
Stor kapacitet| ©Kārlis Dambrāns

Uanset om det er med eller uden udflugt, er transfer fra havnen til lufthavnen en meget praktisk måde at komme fra et sted til et andet på, og hvis du booker på forhånd, sparer du dig for hovedpine, når du ankommer til Civitavecchia. Lad mig besvare nogle spørgsmål:

Hvad omfatter transfererne?

Den første omfatter den eksklusive transport fra havnen til dit hotel. Mens det andet forslag ud over den private rundvisning i Rom med en historisk ekspertguide også omfatter transporten til og fra havnen i Civitavecchia.

Hvor lang er rejsen?

Hvis du kun har brug for transferen for at besøge Rom på egen hånd, tager det dig ca. 45 minutter. Turens varighed er 8-9 timer, idet der tages højde for, at du bliver hentet og kørt tilbage til havnen, når den guidede tur er slut.

Er det tilgængeligt for personer med nedsat mobilitet?

Begge overførsler er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Kan babyer og små børn rejse med?

Der er klapvogne til rådighed på begge overførsler.

Book en privat transfer fra Civitavecchia til Rom

Hvordan bestiller man en privat eller delt transfer?

Krydstogter, der ligger for anker i havnen| ©Mike McBey
Krydstogter, der ligger for anker i havnen| ©Mike McBey

Det er meget nemt, jeg vil forklare det trin for trin:

  • Book din plads online. For at gøre det skal du vælge dato og antal passagerer.
  • Ved reservationen skal du give de nødvendige oplysninger (enten hotellets adresse og navn, afhentningstidspunkt, skibets navn, anløbstidspunkt, tid for landgang, udstigningstidspunkt og genudstigningstidspunkt), og du kan tilføje eventuelle kommentarer til tjenesteudbyderen vedrørende brug af kørestole, klapvogne, barnestole eller hjælpedyr. (Hvis du ikke angiver et specifikt tidspunkt for transporten, henvises der til udstigningstidspunktet).
  • Modtag reservationsbekræftelsen: Når din reservation er bekræftet, modtager du en voucher, der angiver, hvor og hvordan chaufføren henter dig i havnen i Civitavecchia eller i Rom. Du får kontaktoplysningerne på det selskab, der henter dig, hvis der skulle opstå ulejlighed.
  • Når dit skib ankommer til havnen i Civitavecchia, vil din chauffør vente på dig der.
  • Du vil stige på den fælles transport med resten af passagererne (der er 7 pladser) eller den private transport (højst 8 pladser, men kun for dig og dine ledsagere) til Rom.
  • Hvis du rejser med mere bagage eller stor bagage, bedes du informere os ved reservationen, da dette kan medføre ekstra gebyrer.

Book en privat transfer fra Civitavecchia til Rom

Forskelle mellem privat vs. delt transfer

Privat overførsel| ©Dan Gold
Privat overførsel| ©Dan Gold
  • Hvis du rejser i en stor gruppe (højst 8 personer) kan det være mere økonomisk at vælge en privat transfer, da det vil være billigere end en delt transfer, da I betaler for rejsen sammen.
  • Chaufføren for den private transfer vil kun stå til din rådighed og vil vente på dig ved molen med et skilt med dit navn på, så du kan se ham i mængden.
  • Med en privat transfer fra havnen i Civitavecchia til Rom vil det tage dig mindre tid at komme til dit hotel, da køretøjet, du rejser i, kun er til dig og ikke standser for at sætte andre rejsende af ved deres hotel.
  • Hvis du har en stor mængde bagage med dig, vil du have flere faciliteter og mere komfort for dig selv i en privat transfer, da du ikke skal dele bagagerummet med andre passagerer.

Book en privat transfer fra Civitavecchia til Rom

Andre måder at komme fra Civitavecchia til Rom på: toget

Tog fra Civitavecchia til Termini| ©Erik Pitti
Tog fra Civitavecchia til Termini| ©Erik Pitti

Dette er den billigste løsning, men også den, jeg anbefaler mindst, for når du går fra borde på molen, skal du tage en taxa eller gå belæsset med bagage til togstationen, tjekke på billetkontoret, om der er billetter til rådighed til den ønskede tidsplan, og foretage en rejse på mere end en time til togstationen i Rom (normalt Termini, den vigtigste og travleste i den italienske hovedstad).

Når du ankommer til Termini, skal du oven i købet finde et andet transportmiddel til at køre dig til dit hotel, og det kan indebære flere trættende overførsler med metro eller bus, når du kan spare en masse tid og kræfter ved at leje en chaufførkørt transport, der hurtigt og direkte kører dig fra Civitavecchi havn til dit hotel i Rom uden besvær og besvær.

Book en privat transfer fra Civitavecchia til Rom

Hvad skal du så se og lave, når du er i Rom?

Fælles transport, allerede i Rom| ©Stefano Costantini
Fælles transport, allerede i Rom| ©Stefano Costantini

Når du har færdiggjort din rejseplanlægning ved at bestille dine skibsbilletter og transfer til den evige by, er det tid til at organisere dine besøg til de vigtigste turistattraktioner. Du ved allerede, at du har mulighed for at få turen inkluderet i transferen, en meget komplet pakke for dem, der ikke har meget tid i Rom.

Men hvis du har mere tid og ønsker at se byen på egen hånd, får du her en oversigt over de vigtigste ting at se. Rom er en af de smukkeste europæiske byer med en utrolig historisk og kulturel arv.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte dit besøg, anbefaler jeg, at du tager et kig på artiklen de bedste ting at se og gøre i Rom. Du vil straks se, atRom er som et kæmpe frilandsmuseum. Den bedste måde at lære byen i detaljer at kende på er med en guidet tur.

Da udbuddet kan være overvældende, finder du i artiklen de bedste ture i Rom de mest interessante og fremragende ture, så du kan nyde den italienske hovedstad fuldt ud. Under din ferie har du mulighed for at besøge Vatikanmuseerne personligt, som er et af de mest besøgte museer i verden. Nedenfor finder du i denne artikel alt, hvad du skal vide for at fåbilletter til Vatikanmuseerne.

Book en privat transfer fra Civitavecchia til Rom