10 Ting At Lave I Verona Om Aftenen

Byen Verona er ikke kun romantisk om dagen, men endnu mere om natten. Her er nogle gode ting at lave, når solen går ned.

Andressa García

Andressa García

10 minutters læst

10 Ting At Lave I Verona Om Aftenen

Verona con luz en la noche |©Francesco Netto

Fra en romantisk middag i hjertet af det historiske centrum til ture rundt i byen om natten, hvor man kan udforske hvert et hjørne og endda beundre nogle af byens monumenter, til at nyde operaen og byens mest populære barer til drinks og mad - sandheden er, at Verona tilbyder en masse at lave om natten.

Nattelivsplanerne er helt sikkert nogle af de bedste ting at se og gøre i Verona om natten, for ikke at nævne de billeder, du kan tage i byen om natten, som ender med at blive nogle af de mest specielle og smukke minder, du får fra byen.

1. Gåtur rundt på Piazza delle Erbe

Piazza delle Erbe|©Luca Iacobellis
Piazza delle Erbe|©Luca Iacobellis

Piazza delle Erbe ligger i det område, der i dag er kendt som det gamle romerske forum. Omkring den kan man se forskellige bygninger fra forskellige historiske perioder, og man kan også se boder, hvor man kan købe souvenirs, så det er et godt sted at nyde byens natteliv.

Pladsen byder på forskellige steder, hvor man kan få en spritz og ledsage den med en god traditionel aperitif. Om aftenen kan du se Fontana di Madonna, som er et sandt symbol på byen. Samtidig vil du kunne se La Berlina og tage mange billeder på dette sted i nattestemningen.

Det gode ved at gå en tur på dette torv om natten er, at du går ind i en slags tidstunnel, der tager dig direkte tilbage til det 15. århundrede. Du vil blive imponeret over stedets belysning, så det er et godt sted at starte en af de bedste ture i Verona.

Interessante detaljer

 • Pris: Det er gratis at slentre rundt på pladsen, men priserne på den mad og de snacks, du kan finde på din tur, varierer.
 • Tid: Ideen er, at du begynder at gå rundt på pladsen sidst på eftermiddagen og først på aftenen.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme til pladsen til fods, i privat bil eller med offentlig transport.

Tag på en af de bedste ture i Verona

2. Tag billeder på balkonen i Julies hus

Julies hus|©Vítor Ribeiro
Julies hus|©Vítor Ribeiro

En tur til Julies balkon om aftenen er noget af det mest romantiske, man kan foretage sig i byen, så når man har betalt entré til museet, kan man gå op på første sal for at finde Julies berømte balkon.

Her kan du tage mange billeder, men du skal vide, at der i sommersæsonen er konstant kø for at komme ind, men den er ikke så lang, at du ikke kan tage dette besøg med blandt de bedste ting at se og lave i Verona om sommeren. Nedenunder er der mange mennesker, der venter på at blive fotograferet sammen med Julies statue.

Du vil elske at komme ind i Julies hus, især fordi du indenfor kan se mange møbler fra det 16. og 17. århundrede. Du kan se alt dette både om natten og om dagen, men det magiske ved at besøge dette sted om natten, eller i det mindste ved solnedgang, er, at atmosfæren er meget mere romantisk, ideel til en plan for et par.

Interessante detaljer

 • Pris: Prisen kan variere alt efter, hvor mange steder man ønsker at besøge i komplekset. Hele billetten koster cirka 6 euro, mens prisen for grupper på mere end femten personer kan falde til 4,50 euro. Den samlede billet til Julies Gravmuseum og Julies Hus kan koste op til 7 euro, og en reduceret billet kan koste omkring 5 euro. Hvis du har VeronaCard, er entréen inkluderet.
 • Åbningstider: Julies balkon er åben om mandagen fra 13:30 til 19:30. Fra tirsdag til søndag kan du besøge huset fra kl. 8.30 til 19.30.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme til Julies Hus i privat bil, med offentlig transport eller endda med Veronas turistbus.

Book turistbussen til Verona

3. Oplev en opera i Verona Arena

Inde i Verona Arena til Aida|©Webitor
Inde i Verona Arena til Aida|©Webitor

Noget af det bedste, du kan lave om aftenen i byen, er at overvære en af de populære koncerter, der finder sted i byens amfiteater, som jeg i øvrigt anbefaler, at du sætter dig ind i billetpriser, tidsplaner og andre oplysninger, før du tager af sted, hvis du ikke ved, hvordan man besøger Arena of Verona.

Inde i Arena of Verona kan du nyde symfoniorkestrets talent, og også glæde dig over talentet hos nogle af de mest berømte lyriske kunstnere. At gå til denne slags shows er noget, du skal opleve, når du besøger Verona, især fordi du vil blive fyldt med følelser ved at se showet, selv hvis du ikke er en elsker af lyrisk opera.

Interessante detaljer

 • Pris: Billetter fås fra 21 euro for de fjerneste pladser og op til 200 euro for de tætteste pladser.
 • Åbningstider: Forestillingerne starter normalt omkring kl. 21.00, og operasæsonen løber normalt fra juni til august.
 • Sådan kommer du derhen: For at komme til Arena di Verona kan du bruge den offentlige bus, som koster cirka en til to euro per person.

Book din billet til Arena di Verona

4. Spis en romantisk middag på bredden af Adige-floden

Verona - Adige-floden|©Carlos Alm
Verona - Adige-floden|©Carlos Alm

Dette er bestemt en plan, man ikke må gå glip af, hvis man tager til Verona som et par. Det er en romantisk middag, hvor man nyder menuen på en af de restauranter, der ligger ved bredden af Adige-floden.

Langs floden er der forskellige restauranter, der har et bredt gastronomisk udbud, så man kan vælge, hvad man vil have til middag. Hvis du vil nyde det veronesiske køkken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, ikke nødvendigvis om aftenen, anbefaler jeg, at du tager på en af de bedste gastronomiske ture i Verona.

Interessante detaljer

 • Pris: Prisen for middagen afhænger af menuen i hver af restauranterne på Adige-flodens bred.
 • Åbningstider: Du kan få denne oplevelse fra kl. 18.00 og frem. Mange af restauranterne på Adige-flodens bredder har længe åbent.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme til Adige-floden til fods, i privatbil eller med offentlig transport.

Tag på en gastronomisk tur i Verona

5. Tag en natudsigt på Castel San Pietro

Castel San Pietro ved nattetide|©Andrea Martini
Castel San Pietro ved nattetide|©Andrea Martini

Et af de mest utrolige besøg, du kan gøre om natten, er at tage til Castel San Pietro, et naturskønt sted, som jeg bestemt vil anbefale dig at besøge, især i skumringen for at se solnedgangen. Med en sjov gåtur og smuk udsigt er dette en af de aktiviteter i Verona, som du kan lave med børn.

Slotspladsen er det ideelle sted at nyde nogle af de bedste udsigter over byen. Om aftenen kan du se Veronas lys, og i skumringen kan du nyde solnedgangen. Man kan komme op til borgen ved at tage kabelbanen, som koster omkring to euro. Ulempen ved denne måde er, at du kan gå op til kl. 18.00.

Du kan også gå op ad trapperne til fods. Ulempen ved denne vej op er, at man skal være i god form for ikke at blive træt. Men man kan også køre op til slottet. Ovenpå er der en restaurant med en terrasse, hvor man kan nyde nogle drinks og spise middag.

Interessante detaljer

 • Pris: Turen med kabelbanen kan koste op til 2 euro pr. person. Du behøver ikke betale noget for at nyde udsigten på toppen af stedet.
 • Åbningstider: Der er åbent sent om aftenen, og der er endda en restaurant ovenpå, hvor du kan nyde middag og drinks.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan tage kabelbanen op til slottet, men du kan også komme derop til fods eller i bil.

6. Gå en tur langs Calle Mazzini efter mørkets frembrud

Mazzini gaden|©Julia
Mazzini gaden|©Julia

At slentre langs denne smukke shoppinggade i Verona er en af de sjoveste ting at lave om aftenen. Du vil elske de mange butikker, der har åbent så sent. Frem for alt er det et godt sted at shoppe i originale butikker og slentre blandt de mange turister og lokale.

Via Mazzini løber fra Arena til Piazza delle Erbe, så ud over at være et godt sted at shoppe og nyde nattelivet, er det også et godt sted at opdage andre nærliggende og lige så interessante dele af byen. Du må ikke gå glip af chancen for at forkæle dig selv under din aftentur langs denne gade.

Interessante detaljer

 • Pris: Det koster ikke noget at besøge dette sted, men du skal betale for de indkøb, du foretager i hver af butikkerne.
 • Åbningstider: Du kan komme om dagen, hvis du vil, men jeg anbefaler, at du kommer om aftenen, så du kan besøge butikkerne og nyde de forskellige steder.
 • Sådan kommer du derhen: Denne gade ligger mellem Arena di Verona og Piazza delle Erbe, så du kan gå derhen fra begge steder.

7. Beundre stenbroen i måneskinnet

Stenbroen i Verona|© Lisa Boonaerts
Stenbroen i Verona|© Lisa Boonaerts

Det er klart, at Ponte Pietra er et af de ældste og mest interessante steder i byen, som du er nødt til at besøge, selv hvis du tager til Verona på en dag. Desuden er den et ikon for byen, fordi den stammer fra det romerske Verona. Men det er oplagt at besøge den om aftenen, hvis du vil se, hvordan solen går ned over Veronas skyline.

Udover at tage billeder på stenbroen i solnedgangen, skal du vide, at broen er fyldt med historie, og at den er blevet ødelagt mange gange. Faktisk var sidste gang i april 1945, da broen blev sprængt i luften af tyskerne, så kun den første bue til højre stod tilbage. I 1959 blev broen genåbnet.

Detaljer af interesse

 • Pris: Du behøver ikke at betale noget for at deltage i denne plan.
 • Tid: Turen til stenbroen er ideel at gøre, når solen begynder at gå ned, for at se solnedgangen.
 • Sådan kommer du derhen: For at komme til stenbroen kan du tage en privat bil, eller du kan gå derhen, fordi den ligger meget tæt på nogle af de mest turistede steder i byen.

8. Gå på opdagelse i barerne og smag den udsøgte veronesiske mad

Verona-mad på bordet|©OneTwoTrip Travel Expert
Verona-mad på bordet|©OneTwoTrip Travel Expert

Hvis du fortsætter med de gastronomiske planer for aftenen i Verona, kan du også tjekke nogle af de bedste barer i byen. Før du kaster dig ud i byens natteliv, skal du vide, at Verona har et meget modent natteliv, i modsætning til nabobyer som Venedig, der har et lidt mere elektrificerende natteliv.

Verona byder derimod på vinsmagningsbarer, årlige vinmesser, som anses for at være de største i Italien, og du kan endda også finde forskellige tilbud om levende musik i barer og natklubber, men det sker normalt i weekenderne.

Interessante detaljer

 • Pris: Priserne for at nyde nattelivet i klubberne afhænger meget af det enkelte sted og dets menu. Generelt er indgangen til klubberne gratis, og det, du skal betale, er forbruget indenfor.
 • Åbningstider: Generelt starter nattelivet på barer og klubber i Verona omkring kl. 22.30, og ved midnat er der allerede overfyldt.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme til hver af barerne til fods eller i privat bil. Du kan også tage på en nattur, som normalt foregår til fods eller med privat bus.

9. Se et af showene på Philharmonic Theatre.

DET FILHARMONISKE TEATER|©Moris Dallini
DET FILHARMONISKE TEATER|©Moris Dallini

Philharmonic Theatre er et fantastisk sted, hvor du kan nyde musik i alle ordets betydninger. Du kan se nogle af de store shows, som er meget populære i Verona. Det er et stort teater, men det giver dig mulighed for at føle dig meget tæt på den kunstner, der optræder på scenen.

En ting, du bør vide, er, at før du tager til en koncert på Philharmonic Theatre, bør du reservere plads i god tid. Du vil blive slået af de luksuriøse loger og den overdådighed, der gennemsyrer hele stedet. Det er et af de steder, man bør besøge både dag og nat.

Naturligvis finder begivenhederne og forestillingerne på teatret sted om aftenen, og derfor er en af de bedste ting at gøre, når solen går ned, at nyde de forestillinger, som dette sted tilbyder. Men før du tager afsted for at nyde dem, anbefaler jeg, at du tjekker det tilgængelige program.

Detaljer af interesse

 • Pris: Billetter til denne slags shows kan koste fra 40 euro pr. person, afhængigt af hvilken type show, der præsenteres, når du ønsker at tage af sted.
 • Åbningstider: Showene kan starte fra kl. 19.00.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme til Philharmonic Theatre til fods eller med privatbil, taxa eller offentlig transport.

10. Gå op og se byen fra Lamberti-tårnet, når solen går ned

Højt tårn i Verona|©Pablo Cabezos
Højt tårn i Verona|©Pablo Cabezos

Et af de bedste steder at se Verona i al sin pragt om natten er Lamberti-tårnet, som er omkring 84 meter højt. Det ligger på Piazza delle Erbe og er opført som et af de højeste tårne i Verona.

Det koster omkring seks euro at komme ind i Palazzo della Ragione, og så kan man klatre op til toppen via trappen, men man har selvfølgelig også mulighed for at tage elevatoren. Belønningen for klatreturen er en vidunderlig udsigt, en fantastisk atmosfære om natten og utroligt vejr på alle tider af året.

Vær opmærksom på den offentlige åbningstid, selvom du kan nå at gå op til omkring kl. 20.00. Det er et af de steder i byen, man er nødt til at besøge, selv hvis man kun har 2 dage eller mindre til Verona.

Interessante detaljer

 • Pris: Det kan koste omkring seks euro at komme ind i tårnet og bestige det.
 • Åbningstider: Du kan bestige tårnet fra solnedgang til omkring kl. 20.00.
 • Sådan kommer du derhen: For at komme til tårnet skal du først til Piazza delle Erbe.