Kommunisme Privat Tur i Krakow

4.5
(149 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer 30 minutter
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
804 kr 731 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev den kommunistiske side af Krakow på den bedst mulige måde: på en privat guidet tur i en autentisk sovjetisk bil. Du vil få kendskab til alt fra den tids køkken til de mest symbolske steder i Kraków, som stadig minder om den tid, f.eks. den centrale plads.

På turen har du mulighed for at køre i dette køretøj i ca. to og en halv time rundt i Krakow, hvis du vælger standardtilvalget. Desuden får du adgang til Cepelix, en lille udstilling af kommunistiske genstande i en lokal butik fra 1950'erne. Bemærk også, at der er en anden "deluxe"-mulighed, hvor turen varer ca. fire timer. Med dette udvalg får du frokost i en gammeldags "Milk Bar"-kantine og et besøg på et stålværkshovedkvarter fra den kolde krig.

  • Kør i en autentisk sovjetisk Lada gennem minderne om den sovjetiske historie i Krakow.
  • Lær den mest komplette del af Kraków at kende med en standardløsning, som omfatter snacks og afhentning på hotellet på en tur, der varer ca. to og en halv time.
  • Der er også en deluxe-version, som varer ca. fire timer, hvor du besøger stålværkets hovedkvarter fra den kolde krig og nyder frokosten i en gammeldags mælkebar.
  • Dette er en privat tur, hvor en professionel guide og chauffør vil ledsage dig under hele turen.

Hvad er inkluderet

  • Tur i en autentisk sovjetisk bil
  • Professionel guide
  • Billetter til Cepelix
  • Snack på en gammel restaurant

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du ønsker at opleve den kommunistiske side af Krakow, er dette din chance. Og du vil gøre det i en autentisk sovjetisk Lada for at give aktiviteten mere realisme. Under denne oplevelse vil du kunne udforske denne æra gennem gastronomi, udstillinger og steder, der stadig bevarer denne atmosfære, med en professionel guide og chauffør . Vælg den mulighed, du bedst kan lide, når du bestiller. Du har en standard- og en deluxe-version, så du kan vælge den, der passer bedst til din rejse. Begge inkluderer afhentning og aflevering ved din indkvartering, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer dertil.

Du vil besøge bydelen Nowa Huta, som på engelsk kan oversættes til det nye stålværk, der blev oprettet i årene 1949-1951. Her vil du også gå gennem dette moderne kvarter, hvor en stor statue af Lenin, som blev rejst i 1973, hersker. Under turen vil du se den særlige udvikling i dette kvarter, hvor der også er bygget en kirke, som den kommunistiske regering tillod dengang.

Hvis du vælger den "standard" løsning, som tager ca. to og en halv time, har du mulighed for at spise en snack på en gammel restaurant og besøge en butik fra 1950'erne i Cepelix. Her kan du besøge en lille udstilling med kommunistiske genstande, som stadig er bevaret fra denne tid.

På den anden side har du en "deluxe"-mulighed med en tur på omkring fire timer. Dertil kommer en frokost i en gammeldags "Milk Bar"-kantine og et besøg på et forladt stålværkshovedkvarter fra den kolde krig.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler