Lanzarote Bådture fra Fuerteventura

I en rejseplan med aktiviteter på Fuerteventura må du ikke gå glip af en bådtur til Lanzarote; her forklarer jeg alt, hvad du skal vide for at tage på dette eventyr.

Katherine Betances

Katherine Betances

7 minutters læst

Lanzarote Bådture fra Fuerteventura

Lanzarote | ©Canary Islands

Fuerteventura er i det kanariske øhav en af de foretrukne feriedestinationer for rejsende, ikke kun på grund af de mange forlystelser, som den tilbyder de eventyrlystne, men også på grund af den nemme forbindelse til andre små øer og småøer.

En af dem er Lanzarote, som ligger kun 14 kilometer nord for Fuerteventura.

Et besøg på Lanzarote anses for at være en af de bedste ting at gøre på Fuerteventura under en ferie. Hvis du vil vide i detaljer, hvad denne oplevelse indebærer, kan du læse videre til slutningen.

Sådan bestiller du en bådtur på Lanzarote fra Fuerteventura.

Booking online| ©Marek Levak
Booking online| ©Marek Levak

Besøg på Lanzarote er en af de mest efterspurgte aktiviteter blandt rejsende, og derfor finder du flere lokale rejsearrangører, der tilbyder denne type oplevelse i små grupper.

For rejsende, der kun skal være på øen i nogle få dage, f.eks. 5 dage på Fuerteventura eller mindre, er det bedste alternativ en organiseret udflugt, som giver dig mulighed for at spare tid og se det bedste af Lanzarote på kun én dag.

De specifikke detaljer i oplevelsen kan variere afhængigt af det selskab, du hyrer, men de fleste selskaber inkluderer følgende faciliteter i prisen: færgebillet tur/retur fra Fuerteventura, transport fra hotellet til havnen, en officiel guide, adgangsgebyrer til nogle attraktioner, frokost og drikkevarer.

Hvis du organiserer turen på egen hånd, skal du måske booke mindst 2 dage for at få det fulde eventyr, og du mister værdifuld tid, som du kan bruge på andre oplevelser.

Book din bådtur på Fuerteventura

Varighed af bådture på Lanzarote fra Fuerteventura.

Katamarankrydstogt på Lanzarote| ©AngelD
Katamarankrydstogt på Lanzarote| ©AngelD

Varigheden af udflugterne til Lanzarote fra Fuerteventura varierer normalt afhængigt af det selskab, du bestiller oplevelsen hos. Nogle selskaber tilbyder ture på 4 til 5 timer, hvilket er perfekt til rejsende med korte ophold på 3 dage eller mindre på Fuerteventura.

Andre mere omfattende ture kan dog tage op til 8 timer at gennemføre. Denne mulighed er min favorit, da den giver dig mulighed for at få mest muligt ud af oplevelsen, tilbringe mere tid på Lanzarote og nyde flere af dens attraktioner.

Ligesom udflugterne til Isla de Lobos anses turen til Lanzarote for at være en af de bedste bådture på Fuerteventura, primært på grund af den korte afstand mellem de to destinationer.

I gennemsnit tager færgeturen kun ca. 30 minutter at gennemføre.

Bestil en udflugt til Isla de Lobos fra Fuerteventura

Hvad vil jeg se på denne type udflugt?

Udsigt fra krydstogtskibet| ©wytze
Udsigt fra krydstogtskibet| ©wytze

Det er værd at besøge Lanzarote fra Fuerteventura for at beundre et andet landskab end de andre øer i det kanariske øhav.

Lanzarote har alt fra barske, bølgende bjerge til smukke hvide sandstrande og tætte palmelunde, og det kan fortryller alle.

Dens arkitektur mellem vulkaner

En af de første ting, der vil imponere dig ved Lanzarote, er den måde, hvorpå stedet er blevet udviklet på en bæredygtig måde i harmoni med naturen.

Lanzarotes arkitektur består hovedsageligt af turist-enklaver, der passer ind i omgivelserne og er blandet med pittoreske landsbyer.

På øen finder du alt fra store kysthoteller og bungalows til traditionelle huse på landet eller boutiquehoteller i landsbyerne inde i landet.

De vidunderlige strande...

Du kan ikke tage til Lanzarote uden at tilbringe noget tid på de smukke strande med deres krystalklare turkisblå vand, der er ideelt for rejsende, der leder efter gode snorklingsteder på Fuerteventura på ferien. Mange af øens strande er ideelle for børn, da de er beskyttet mod bølger og strømme. Hvis du tager til Fuerteventura som familie, kan du få det meste ud af dagen og nyde denne eller andre vandsportsaktiviteter med familien.

Vinlandskabet i La Geria er et vinlandskab

Vinlandskabet i La Geria anses ofte for at være en af Lanzarotes skjulte perler. Ved ankomsten finder du et område, der er dækket af fragmenter fra Timanfaya-vulkanens udbrud.

Lokale landmænd har udnyttet dette materiales evne til at holde på fugtigheden til at dyrke vinstokke. Resultatet? Imponerende landskaber, som er svære at finde andre steder i verden.

Desuden er vinen fra La Geria internationalt kendt og berømt, så du bør få mest muligt ud af dit besøg på vingårdene for at nyde den.

Tips til en udflugt til Lanzarote fra Fuerteventura...

Gaderne på Fuerteventura| ©KR. Photography
Gaderne på Fuerteventura| ©KR. Photography

Hvis du allerede har besluttet dig for at besøge Lanzarote på din næste rejse til Fuerteventura, skal du tage hensyn til følgende tips.

Se en komplet rundtur på Lanzarote.

En tur til Lanzarote anses for at være en af de bedste ting at lave på Fuerteventura. Derfor kan du vælge mellem mange virksomheder, der tilbyder denne type erfaring.

Jeg anbefaler, at du søger efter selskaber, der tilbyder længere og mere omfattende ture, så du får mest muligt ud af din dag og lærer mere om Lanzarote at kende.

Bestil på forhånd

Udflugterne til Lanzarote er oplevelser med et begrænset antal deltagere. Det er meget vigtigt at reservere på forhånd, hvis du kun skal til De Kanariske Øer i nogle få dage, f.eks. 4 dage eller mindre på Fuerteventura, og du vil sikre dig, at der er plads på den dag, du ønsker.

Jeg anbefaler også, at du booker på forhånd, hvis du planlægger at rejse til De Kanariske Øer i højsæsonen, som omfatter månederne fra december til april.

Bestil en delfinobservationstur på Fuerteventura

Hvor meget koster en bådtur rundt på Lanzarote fra Fuerteventura?

Penge i euro| ©Pixabay
Penge i euro| ©Pixabay

Husk, at priserne på bådture på Lanzarote kan variere afhængigt af, hvilket selskab du hyrer til oplevelsen og hvilke tjenester der er inkluderet. For voksne er den gennemsnitlige pris ca. 105 €, mens børn betaler ca. 55 € hver.

Mange selskaber tilbyder rabatterede priser for grupper eller særlige priser for unge. Hvis du tager til Fuerteventura med børn, kan du benytte dig af de nedsatte priser til en dag med sjov for hele familien.

Som du snart vil indse, er et besøg på Lanzarote en perfekt familieudflugt, som mange lokale familier og besøgende ofte tager på.

Hvorfor er det tilrådeligt at tage en udflugt til Lanzarote fra Fuerteventura?

Buggy i Caleta de Fuste| ©FCO Javier
Buggy i Caleta de Fuste| ©FCO Javier

En af de bedste ting ved at besøge De Kanariske Øer er uden tvivl muligheden for at bevæge sig mellem de forskellige øer, der udgør øgruppen. Fuerteventura er et strategisk vigtigt punkt, der giver mulighed for en nem og hurtig forbindelse til andre vigtige enklaver, såsom Lanzarote eller naturreservatet Isla de Lobos.

På grund af dens geografiske placering i den østlige del af De Kanariske Øer er det en af de klogeste beslutninger, du kan træffe, at tage tid ud af din rejseplan på Fuerteventura for at besøge Lanzarote. På den måde får du mulighed for at lære to forskellige og komplementære sider af det unikke kanariske øhav at kende.

Når du har udforsket den nordlige del af Fuerteventura, anbefaler jeg, at du tager en af de mange buggyudflugter på øen, for du vil opleve en stærk kontrast til de vulkanske landskaber, der kendetegner Lanzarotes omgivelser.

Det bedste er, at øen Lanzarote på trods af sine mange fordele er en lille destination, hvis højdepunkter kan besøges på en dag, hvis du planlægger din tur omhyggeligt.

Hvad er fordelene ved at tage på en guidet tur i forhold til at besøge Lanzarote på egen hånd?

Surfing på Lanzarote| ©any day snowboard2013
Surfing på Lanzarote| ©any day snowboard2013

En guidet tur til Lanzarote giver den rejsende mange fordele, især hvis det er første gang, du besøger denne del af De Kanariske Øer. Nedenfor vil jeg forklare de vigtigste af dem i detaljer.

Du kan spare tid og kræfter i planlægningen

Efter min mening er den største fordel ved organiserede ture i forhold til at besøge Lanzarote på egen hånd, at man sparer tid og kræfter i planlægningen af sin ferie.

Rejsearrangørerne tager sig af alt det logistiske arbejde, så den rejsende skal kun bekymre sig om at være på mødestedet på den aftalte dag og det aftalte tidspunkt. Det gør det til det bedste alternativ, hvis det er første gang, du skal til Lanzarote.

Du er ledsaget af en lokal guide

Arrangørerne af udflugter til Lanzarote tilbyder gruppen af rejsende en lokal ekspertguide, som ledsager dem under de vigtigste dele af oplevelsen.

Denne guide er en værdifuld erhvervelse, da du får orientering og viden om stedet direkte fra uddannet og kyndigt personale.

Du får mere ud af din rejseplan

Organiserede udflugter til Lanzarote sparer dig ikke kun tid til planlægning, men også tid til udforskning under din ferie, da rejsearrangørerne er i stand til at strukturere en problemfri rejseplan, der fører gruppen af rejsende gennem højdepunkterne.

Det betyder, at du på en enkelt dag kan gennemføre en udflugt, som på egen hånd kunne tage mindst to dage. Den resterende tid kan bruges på andre aktiviteter, f.eks. surfinglektioner på Lanzarote.

Du kan spare penge

Med guidede ture kan du spare penge på din rejse til Lanzarote. De fleste af øens turistattraktioner koster mellem 5 og 15 euro, men rejsearrangører har særlige turistpas, som giver dig adgang til de fleste af dem for et mindre budget.

Hvor kan man spise på Lanzarote

Mad fra El Caletón i El Golfo, Lanzarote| ©Christian D
Mad fra El Caletón i El Golfo, Lanzarote| ©Christian D

Når du bestiller en organiseret udflugt til Lanzarote, vil rejsearrangøren normalt arrangere frokostmuligheder og nogle gange inkludere dem i den pris, du betaler.

Men de, der beslutter sig for at besøge Lanzarote på egen hånd, bør tage sig tid til at undersøge nogle gode lokale madmuligheder.

Her er nogle af de bedste restauranter på Lanzarote.

  • El Caletón i El Golfo: Denne restaurant ligger i nærheden af Timanfaya og er et af de bedste alternativer i området. Det gastronomiske tilbud består hovedsageligt af spansk middelhavskøkken med fisk, skaldyr og fremragende vegetariske retter.
  • Restaurante Grill Volcán La Corona: En af de bedste churrasquerías på øen, ideel hvis du har lyst til at smage det traditionelle spanske køkken og nyde en grillet mørbradbøf.
  • El Navarro i Costa Teguise: Restauranten anses for at være en af de bedste restauranter på Lanzarote, og det gastronomiske tilbud består hovedsageligt af middelhavs- og spanske retter.
  • Restaurant Jameos del Agua: En luksusrestaurant, som jeg anbefaler til alle mine rejsevenner, især på grund af beliggenheden. Den er bygget midt i et gammelt vulkansk rør, og udsigten er simpelthen spektakulær. Det gastronomiske tilbud er spansk og middelhavsinspireret mad.