Madrid Museum Of The Royal Academy Of Fine Arts Of San Fernando Billetter

4.9
(3462 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
92 kr 84 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev museet på det kongelige kunstakademi San Fernando i Madrid med denne post. Kunstsamlingen består af mere end 1.500 malerier, 1.500 skulpturer samt tusindvis af møbler, guld- og sølvvarer, keramik og meget mere. Du får også adgang til Gabinete de Goya i Calcografía Nacional.

Besøget varer ca. 2 til 3 timer, og du vil se værker af store kunstnere som Goya, Arcimboldo, Rubens og El Greco. Dette er et af de bedste kunstgallerier i Spanien, der rummer spanske, italienske og flamske kunstværker.

 • Gå gennem hallerne og korridorerne i museet på San Fernando Royal Academy of Fine Arts i Madrid, hvor du finder en af de største kunstsamlinger.
 • Du kan også besøge Gabinete de Goya på Calcografía Nacional, som udstiller 228 kobberstik af maleren Francisco de Goya.
 • Dette rum indeholder 1.500 malerier, 1.500 skulpturer, genstande af guldsmedearbejder og sølvtøj. Der er værker af blandt andre kunstnere af Arcimboldo, Rubens og El Greco.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Museet for det kongelige akademi for de smukke kunstarter i San Fernando i Madrid
 • Billetter til Gabinete de Goya i Calcografía Nacional
 • Adgang til midlertidige udstillinger

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Med denne billet kan du udforske museet på det Kongelige Akademi for Skønhedskunst i San Fernando i Madrid. Besøget varer ca. 2 til 3 timer, og du vil se kunstværker af berømte malere som Rubens, El Greco, Goya og Van Dyck. Fra renæssancen til moderne kunst vil du komme med på en rejse gennem kunsthistorien.

Oplevelsen omfatter også adgang til Gabinete de Goya i Calcografía Nacional. Der er mere end 1.500 malerier og 1.500 skulpturer af spansk, italiensk og flamsk kunst samt et stort antal møbler, guldsmedeobjekter, sølvtøj og meget mere. En del af denne samling tilhørte politikeren og adelsmanden Manuel Godoy.

Museet blev grundlagt i 1752 og var oprindeligt beregnet til aktiviteter baseret på maleri, arkitektur, skulptur og gravering. I de seneste årtier er der kommet flere værdifulde kunstværker til: fotografier, noder, noder, musikbøger og manualer. Du kan også se eksotiske genstande af stor værdi: middelalderlig persisk keramik, kinesiske terracottaer og jadefigurer.

På museet kan du besøge de 59 rum, fordelt på 3 etager, som bygningen består af. Der er værker af store mestre som Velázquez, Murillo og Zurbarán, men måske er samlingen af Francisco de Goya den vigtigste: den omfatter 13 af hans malerier og op til 228 kobberætsningsplader.

Goya-kabinettet i National Chalcography er et af de mest interessante områder, og du vil have fuld adgang til det. Det er renoveret med nye museografiske, belysningsmæssige og teknologiske kriterier, og her vil du kunne få en dybtgående forståelse af Goyas kreative proces takket være forklarende videoer.

Anmeldelser

4.9
· 3462 Anmeldelser
 • T
  Trixy
  5
  (0 Anmeldelser)
  En tur gennem Madrids kultur, et fantastisk museum!
 • S
  Sergei
  5
  (0 Anmeldelser)
  Accademia-museet har utvivlsomt en stor udstilling af mesterværker af mange malere, som jeg havde hørt om, men som jeg ikke genkendte deres malerier. Jeg tog flere billeder, museet er også meget flot.
 • A
  Arturo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Imponerende samling!
 • G
  Gloria
  4
  (0 Anmeldelser)
  Et meget smagfuldt sted, jeg anbefaler det!
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler