Bådture i Malaga

Malaga er et kystområde og tilbyder utrolige muligheder for at tage på tur langs kysten. Her er nogle af de bedste måder at gøre det på ombord på en båd.

Andressa García

Andressa García

11 minutters læst

Bådture i Malaga

Malaga | ©Wolfgang Manousek

Malaga er en af de mest besøgte og travleste byer i Andalusien i Spanien, og det er også et kystområde, så det er almindeligt at se både omkring kysten, der tilbyder en maritim tur rundt i byen.

Uanset om du vil se delfiner, se solnedgangen fra havet eller sejle rundt i kystområdet på en katamaran, er det altid en god mulighed at inkludere blandt de ting, man kan se og gøre i Malaga, uanset om du vælger private eller fælles ture.

1. Privat sejlbådstur langs Costa del Sol

Sejlads i Malaga| ©Lily
Sejlads i Malaga| ©Lily

Dette er en tur, der vil tage dig hele vejen langs Costa del Sol på et sjovt og fantastisk privat krydstogt for dig og din gruppe, hvor du ikke kun vil kunne se byen Malaga, men også andre byer, der ligger tæt på kysten.

Du vil kunne se steder som Torremolinos, Fuengirola og Benalmadena fra havet. Hvis du er heldig, og havet tillader det, kan du endda se delfiner svømme rundt i området. Dette er en tur, som du vil elske at tage på med børn, med din familie eller endda med din partner.

Det er en af de ture, som du aldrig vil glemme på grund af de mange privilegier, som havet giver dig at beundre. Hvis du spørger mig om tidsplanen for denne tur, kan jeg fortælle dig, at det er en oplevelse, som du kan arrangere efter din smag. Men jeg kan forsikre dig om, at det til enhver tid er en af de bedste ture i Malaga og omegn.

Du kan arrangere turen ved solopgang, så du kan opleve solopgangen om bord på en båd. Du har også mulighed for at tage turen om dagen for at se delfiner eller i skumringen for at se solen gå ned over horisonten med havet i baggrunden.

Detaljer af interesse

 • Pris: Det kan koste ca. 55 euro pr. person at tage på denne tur.
 • Varighed: Den varer cirka ikke mere end to timer.
 • Transportmiddel: For at komme til havnen skal du rejse på egen hånd. Når du er i havnen, vil transportmidlet være en båd med alle bekvemmeligheder.
 • Fordele ved denne mulighed: Alle skatter og afgifter, der er nødvendige for at få oplevelsen, er inkluderet. Det er en privat oplevelse, hvilket betyder, at den er dedikeret til dig og din gruppe.
 • Ulemper ved denne mulighed: Transport til og fra havnen er ikke inkluderet. Oplevelsen kan aflyses afhængigt af vejrforholdene og uden forudgående varsel. Ikke egnet til kørestolsbrugere. Snacks er ikke inkluderet.

2. Bådtur med delfinsightseeing i Gibraltar

Sightseeing-bådtur| ©Chas
Sightseeing-bådtur| ©Chas

En af de ting, jeg bedst kan lide ved denne tur, er, hvor komplet den er, for den tager dig ikke kun med på en bådtur, men også rundt i Malaga-området med bus. Det første, du gør under turen, er at besøge turistattraktionerne i Malaga og derefter tage til grænsen til Gibraltar.

På dette tidspunkt råder jeg dig til at have dine dokumenter i hånden, så det ikke bliver for kompliceret at krydse grænsen. Når du er i Gibraltar, fortsætter du med turistbussen til Malaga, hvor du kører rundt, indtil du endelig kommer til havnen, hvor du tager båden ud for at se på havets arter.

Nogle af de arter, som du højst sandsynligt vil se på denne tur, er delfiner. Du vil også få mulighed for at se og lære om livet for de forskellige hvaler, der lever i området. Da turen varer cirka en time, har du al den tid, du har brug for til at udforske Gibraltar bagefter.

Detaljer af interesse

 • Pris: Fra 47 euro pr. person.
 • Varighed: Denne komplette tur kan vare mellem 8 og 9 timer, cirka.
 • Transportmiddel: Først foregår oplevelsen til lands og med bus, derefter går man om bord på en båd og sejler rundt i bugten.
 • Fordele ved denne mulighed: Transport er inkluderet til alle de områder, hvor udflugten finder sted. En tosproget engelsk- og spansktalende guide er til rådighed. Den 90 minutter lange sejltur og lidt fritid i Gibraltar til at gå ud er også inkluderet.
 • Ulemper ved denne mulighed: Drikkevarer og mad er ikke inkluderet på denne type tur. Du kan ikke tage kufferter eller store tasker med dig. Og som relevant information er det vigtigt at vide, at man ikke må fodre dyrene.

3. Katamaran-cruise rundt i bugten

Katamaran-krydstogt i Malaga| ©Tony Tomlin
Katamaran-krydstogt i Malaga| ©Tony Tomlin

Dette er en af de mest komplette bådture, du kan finde i Malaga, og det skyldes, at den tager dig rundt i hele området af bugten ombord på en all-inclusive katamaran. I modsætning til andre lignende ture inkluderer prisen på denne tur også mad og drikke om bord.

Det er en oplevelse, som du kan tage på enten på fælles eller privat basis. For den private oplevelse skal du være mindst 8 personer, der rejser med dig på et privat charter. En del af de aktiviteter, som dette katamarankrydstogt tilbyder, er en kajaktur for dig og alle de mennesker, der tager med dig.

Du kan også snorkle i selskab med en guide, som vil lære dig alt, hvad du behøver at vide for at få denne oplevelse. Hvis der er noget, du ikke må gå glip af, mens du er om bord, så er det at se på havets fauna, hvis havet tillader det. Ud over dette vil du kunne se fortryllende landskaber på steder som bugten La Herradura eller Punta de la Monas forbjerg.

Interessante detaljer

 • Pris: Du kan få denne oplevelse til en pris fra 112 euro pr. person.
 • Varighed: Hele oplevelsen varer cirka 4 timer.
 • Transportmiddel: For at komme til havnen og gå om bord skal du rejse på egen hånd. Når du kommer til havnen, går du om bord på katamaranen, og hele oplevelsen foregår om bord.
 • Fordele ved denne mulighed: Et komplet måltid er inkluderet, hvad enten det er morgenmad, frokost eller aftensmad. Alle de drikkevarer, du vil have om bord, og snacks under turen er også inkluderet. Kajak- og snorkeludstyr er inkluderet, samt ledsagelse af en ekspertguide. Du kan få den private oplevelse med en gruppe på ikke mindre end otte personer.
 • Ulemper ved denne mulighed: Transport fra dit hotel til havnen er ikke inkluderet. Vejret skal være godt, for at turen kan finde sted, ellers kan den blive aflyst uden forudgående varsel. Der skal være et minimum antal passagerer om bord, ellers bliver turen aflyst.

Book dit katamarankrydstogt rundt i bugten

4. Katamarantur ved solnedgang med vinsmagning

Solnedgang i Malaga| ©Jonathan Pincas
Solnedgang i Malaga| ©Jonathan Pincas

Hvis der er én ting, der adskiller Spanien fra andre lande, er det dets ubestridelige kvalitetsvine, og derfor vil du på dette katamarankrydstogt nyde mere, end du kan forestille dig. Under katamaran-turen får du mulighed for at smage udsøgte søde vine fra den typiske spanske produktion.

Du vil også blive ledsaget af en ekspertguide, der ikke kun vil fortælle dig detaljer om dynamikken på Malaga-kysten, men også fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om de vine, der produceres i Spanien.

Under solnedgangsturen vil du kunne se solen gå ned over bjergene på Costa del Sol. Et ægte skue, hvis du elsker natur og smukke udsigter.

Det er en tur, der ikke kun giver dig fred og ro, men også fantastiske postkort, så det er en af de aktiviteter, jeg ville inkludere på listen over ting, man kan lave i Malaga om aftenen.

Detaljer af interesse

 • Pris: Denne tur koster ca. 12 euro pr. person.
 • Varighed: Den varer mindst halvanden time fra solnedgang til sent på aftenen, når solen går ned.
 • Transportmiddel: For at komme til havnen skal du rejse på egen hånd, men når du ankommer, afslutter du turen med katamaran og slutter turen på samme sted, hvor du startede.
 • Fordele ved denne mulighed: Et glas vin, katamaran-turen med guiden og bådbesætningen er inkluderet.
 • Ulemper ved denne mulighed: Måltider og andre drikkevarer er ikke inkluderet, og du må ikke medbringe noget af dette om bord, selvom du har mulighed for at købe det om bord. Transport fra dit overnatningssted til havnen og tilbage igen er ikke inkluderet.

5. Bådtur og middag i havnen i Malaga

Malagas havn| ©Antonio
Malagas havn| ©Antonio

Dette program er ideelt, hvis du ønsker at tilbringe en afslappende tid væk fra byens travlhed. Det er en tur, der starter i havnen i Malaga, hvor du går om bord på en katamaran, der sejler dig langs hele kysten, så du kan lære de mest interessante steder at kende.

Ombord på denne katamaran vil du få utrolige oplevelser, du vil få mulighed for at få alkoholiske eller ikke-alkoholiske drinks, alt efter din smag, du vil nyde den smukke udsigt, og du vil kunne tage alle de billeder, du vil.

Når katamaranturen er slut, inviterer programmet dig til at stoppe ved molen for at spise frokost eller middag, afhængigt af den plan og det tidspunkt, du har valgt. Frokosten er selvfølgelig inkluderet i pakkeprisen.

Interessante detaljer

 • Pris: Prisen er ca. 82 euro pr. person.
 • Varighed: Denne plan er estimeret til at vare omkring 2 timer.
 • Transportmiddel: Du skal selv sørge for at komme til molen, men når du er kommet ombord på båden, foregår resten af oplevelsen ombord på katamaranen.
 • Fordele ved denne mulighed: Middag eller frokost er inkluderet afhængigt af dit valg. Bådens besætning er også inkluderet. Frokost før og efter turen er også inkluderet.
 • Ulemper ved denne mulighed: Transport fra dit hotel til havnen og tilbage igen er ikke inkluderet. Rejselederen om bord er heller ikke inkluderet.

6. Kajakrute til Nerja- og Maro-klipperne

Kajaksejlads i Malaga| ©María Lucía Rojas Morillo
Kajaksejlads i Malaga| ©María Lucía Rojas Morillo

På denne kajakrute vil du have det privilegium at lære de imponerende klipper Nerja og Maro at kende fra Malaga. Du vil også lære andre nærliggende steder at kende, som vil tryllebinde dig med deres imponerende skønhed, nogle af dem er: Cascada Doncella, Caleta de Maro-stranden, Maro-klipperne og mange andre steder, der skiller sig ud med deres smukke natur.

Hvis du vil have en ekstrem adventure-oplevelse sammen med dine venner eller din familie, er det en aktivitet, du ikke må gå glip af på dit besøg i Malaga. Det er vigtigt at vide, at selvom dette er en af de 10 bedste aktiviteter i Malaga, kan den blive aflyst på grund af vejret, og i så fald får du dine penge tilbage, og eventyret er aflyst.

Interessante detaljer

 • Pris: Cirka 30 euro pr. person.
 • Varighed: Hele turen tager cirka to en halv time.
 • Transportmiddel: For at komme til havnen og starte kajakturen skal du selv sørge for at komme rundt med offentlig transport eller en lejebil. Når du er kommet i kajakken, foregår resten af aktiviteten i dette transportmiddel.
 • Fordele ved denne mulighed: Alt det nødvendige udstyr til kajakroning er inkluderet, og GoPro video- og fotoservice er også inkluderet.
 • Ulemper ved denne mulighed: Transport til og fra dit overnatningssted er ikke inkluderet. Flaskevand og forfriskninger under turen er ikke inkluderet.

7. Paddle Surf-tur til klipperne i Nerja og Maro med snorkling

Snorkling| ©chripell
Snorkling| ©chripell

Hvis vi fortsætter med vandaktiviteterne omkring klipperne i Nerja og Maro, er en anden af de oplevelser, jeg anbefaler dig at tage med på, denne paddle surfing-rute på dette sted. Det er en guidet udflugt, der inkluderer alt det nødvendige udstyr til at udøve denne sport, samt ledsagelse af en ekspert.

I to en halv time vil du kunne tage en komplet tur rundt om klipperne og ikke kun se det smukke landskab omkring, men også noget af havfaunaen, hvis havet tillader det.

Interessante detaljer

 • Pris: Prisen ligger normalt mellem 20 og 24 euro pr. person, afhængigt af sæsonen, hvor aktiviteten finder sted.
 • Varighed: Det kan vare omkring to og en halv time afhængigt af havforholdene og antallet af personer, der deltager i dette eventyr.
 • Transportmiddel: For at komme til det sted, hvor paddle surfing-udstyret bliver afleveret, skal du rejse på egen hånd. Når du er fremme, foregår resten af aktiviteten om bord på paddle surf-boardet.
 • Fordele ved denne mulighed: Padleudstyret er inkluderet sammen med en guide, der vil lære dig alt, hvad du har brug for at vide om denne oplevelse. Du har en følgebåd, hvis der skulle opstå problemer under padlingen. Du får en gratis fotograferingsservice.
 • Ulemper ved denne mulighed: Forfriskninger er ikke inkluderet, og det er transport til og fra dit overnatningssted heller ikke.

Varighed af bådturene i Malaga

Bådture i Malaga| ©David Denny
Bådture i Malaga| ©David Denny

Afhængigt af hvilken type oplevelse du booker, kan turen være lidt kortere eller længere. Der er bådture, der normalt varer en halv dag, mens andre oplevelser er heldags. Du kan også få ture, der tilbyder mellem to og tre timers sejlads på Costa del Sol.

I alle tilfælde vil varigheden afhænge af, hvor mange aktiviteter du skal lave i løbet af turen, og også af tidspunktet på dagen, hvor du tager på udflugt. Hvis du tager på en eftermiddags- eller aftentur, vil den normalt ikke vare mere end tre timer, hvilket er den tid, solnedgangen normalt varer.

Hvis du tager på en morgentur, varer den normalt omkring fire til fem timer, hvilket betyder, at du kan afslutte ved middagstid med en god frokost i byens havn. Det er en god plan at vælge, især hvis du rejser i en weekend.

Hvad kommer jeg til at se på denne type udflugt?

Delfiner| ©Collecionista de instantes
Delfiner| ©Collecionista de instantes

Afhængigt af hvilken type tur du booker, kan du se både det ene og det andet. Generelt vil du kunne se delfiner svømme rundt i området, og du vil også få mulighed for at se byen fra andre vinkler.

Hvis du tager en aften- eller nattur, får du mulighed for at se solnedgangen, og hvordan solnedgangen er nært forestående i Malaga by. Det er uden tvivl en type tur, der vil efterlade dig med mange postkort at huske, uanset hvornår på dagen du tager på udflugt.

Du skal også vide, at oplevelsen inde i båden kan ændre sig betydeligt, afhængigt af hvilken type oplevelse du lejer. Hvis du vælger en privat tur, vil du sandsynligvis kunne nyde udsøgte vinsmagninger samt vin- og spiritussmagning.

Nogle af de bedste udflugter fra Malaga giver dig mulighed for at dyrke vandsport som snorkling og endda parasailing. Hver bådtur er forskellig og giver dig en række oplevelser at leve.

Hvorfor er det tilrådeligt at tage en bådtur langs Malagas kyst?

Dagstur| ©Daniel Sancho
Dagstur| ©Daniel Sancho

Det er uden tvivl tilrådeligt at tage på en dagstur langs Costa del Sol for at lære alt det at kende, som kysten har at byde på. Jeg anbefaler denne type udflugt, fordi du sammen med en ekspertguide vil lære utrolige detaljer om turismen i området at kende, men du vil også have det sjovt hele tiden.

Du skal opleve en bådtur mindst én gang i dit liv, men før du gør det, er det vigtigt at være sikker på, at du ikke er bange for både. Jeg anbefaler dig at se Malaga fra søsiden, fordi det giver dig et perspektiv på afstand af alt det, byen har at vise dig.

Det er også en god oplevelse at tage med på denne tur, når man har børn med, for de kan altid lide at se havet og byens skyline fra en anden vinkel. Det er helt sikkert en tur, du ikke må gå glip af, hvis du besøger museumsbyen.