Sevilla Museum of Fine Arts: ture, billetter og mere

Kunstelskere, der besøger Sevilla, bør ikke gå glip af en udflugt til byens Museum of Fine Arts. Her er alle de oplysninger, du har brug for at vide, når du planlægger dit besøg.

Katherine Betances

Katherine Betances

9 minutters læst

Sevilla Museum of Fine Arts: ture, billetter og mere

Museum for kunst | ©Christian

Museet for Fine Arts anses for at være et af de bedste museer i Spanien, lige efter det berømte Prado-museum i Madrid, og er en af de bedste ting at se og gøre i denne maleriske by.

Når du organiserer dit besøg, skal du dog tage hensyn til en lang række relevante fakta og oplysninger, som jeg vil dele med dig i detaljer i denne artikel, lige fra hvordan og hvor du får dine billetter, åbningstider, udstillinger og guidede ture - alt, hvad du skal vide, er opsummeret nedenfor!

Den bedste løsning

Rundvisning på kunstmuseet i Sevilla

I selskab med en ekspertguide kan du besøge rummene i et af Spaniens bedste museer.

En kunsthistoriker vil tage dig med på en rejse gennem historien for at beundre udviklingen af spanske mestre og berømte internationale kunstnere.

Hvis du køber denne oplevelse, skal du hyre en kunsthistoriker, der kan ledsage og vejlede dig. Denne person vil tage dig med på en næsten 2 timers rundvisning for at lære om malernes arbejde fra forskellige skoler i den historiske periode fra den sene middelalder til den moderne tidsalder.

Du vil også lære om de mest fremtrædende spanske mestre fra guldalderen og endelig en bemærkelsesværdig samling, der indrammer romantikkens arbejde i begyndelsen af det 20. århundrede. Bemærk venligst, at turen omfatter adgang til museet, hvis du skulle få brug for det.

Anbefales hvis... Du er passioneret omkring kunst eller er nysgerrig på emnet. En guidet rundvisning giver dig mulighed for at værdsætte museets værker ikke kun med hensyn til teknikken, men også med hensyn til den historiske og sociale kontekst, der har påvirket de forskellige kunstnere.

Hvor meget koster billetter til Museum of Fine Arts i Sevilla?

Penge i euro| ©Pixabay
Penge i euro| ©Pixabay

Alle udstillinger på museet er gratis for EU-borgere, der er behørigt identificeret. Borgere fra lande uden for EU skal fremlægge bevis for et bidrag på 1,50 € for at få adgang til museet.

Et af de vigtigste aspekter at overveje, når du besøger en attraktion, er prisen for adgang til en attraktion, så du kan holde din rejseplan inden for budgettet. Heldigvis er Museo de Artes i Sevilla et af de billigste besøg, du kan foretage i Sevilla.

Det er ideelt for folk, der rejser til byen på et budget, og især hvis du rejser til Sevilla om vinteren og leder efter indendørs aktiviteter for at slippe for regnen eller de kolde dage på gaderne.

Bestil en guidet tur på kunstmuseet i Sevilla

Er der guidede ture på kunstmuseet i Sevilla, er det det værd?

Gårdspladsen inde i museet| ©Elliott Brown
Gårdspladsen inde i museet| ©Elliott Brown

En af de bedste ting at gøre er at bestille en guidet rundvisning på kunstmuseet i Sevilla. Det bedste er, at da det er en budgetattraktion, er det virkelig nemt at finde billige guidede ture, der passer til alle budgetter.

Det er min personlige erfaring, at en guidet rundvisning på museet er absolut værd at få og beriger oplevelsen. Alle de ture, som de specialiserede virksomheder tilbyder, omfatter en ekspertguide i kunsthistorie, hvilket betyder, at den besøgende får en forståelse af de udstillede værker, ikke kun for kunstnerens teknik og talent, men også for deres historiske og sociale kontekst.

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit besøg, så tøv ikke med at gøre det!

Sådan får du billetter til Museum of Fine Arts i Sevilla ved billetkontoret

Murillo-årets udstillingssal på museet| ©Thomas Schirmann
Murillo-årets udstillingssal på museet| ©Thomas Schirmann

Hvis du beslutter dig for at besøge kunstmuseet i Sevilla på egen hånd, skal du være opmærksom på, at du kan betale entréen eller akkreditere din adgang direkte i billetlugen, der ligger lige ved døren til museet.

Billetlugen lukker hver dag 15 minutter før den officielle lukketid, og der er ikke adgang for yderligere besøg.

Men hvis du ønsker at bestille en guidet rundvisning på museet, er det bedst at bestille på forhånd hos en af de udbydere, der findes på søgetjenester som f.eks. hjemmesiden Hellotickets.

Bestil en guidet rundvisning på museet for de smukke kunster i Sevilla

Disse ture inkluderer prisen for entréen i den pris, du betaler, så du behøver ikke at bekymre dig om yderligere omkostninger.

Er billetter til kunstmuseet i Sevilla inkluderet i et af byens turistpas?

Facaden af Museum of Fine Arts| ©Elliott Brown
Facaden af Museum of Fine Arts| ©Elliott Brown

I øjeblikket er adgangsbilletterne til kunstmuseet i Sevilla ikke inkluderet i noget officielt turistpas fra Sevilla.

Det skyldes især billettens lave pris, som også er gratis for alle besøgende fra EU-lande. Med et dokument, der akkrediterer dig, kan du komme ind uden at betale og spare penge på dit besøg på museet.

Sådan kommer du til Kunstmuseet i Sevilla

Metro i Sevilla| ©Patrick1977Bln
Metro i Sevilla| ©Patrick1977Bln

Det bedste ved at besøge denne bys Museum of Fine Arts er, hvor godt det ligger. Museet ligger på Plaza del Museo, nummer 9 i hjertet af Sevillas gamle bydel, og det er meget nemt at kombinere et besøg på museets installationer med et besøg på andre vigtige monumenter i byen.

Som følge af den strategiske beliggenhed er det meget nemt at komme til dette område af byen, og i Sevilla finder du forskellige transportmidler, så du kan vælge det, der passer bedst til din smag og dine behov. Nedenfor er en liste over de mest anbefalede.

 • Sporvogn i Sevilla: En god måde at komme til dette område på er at tage sporvognslinje T1. Du kan stige af på stationen Plaza Nueva, som ligger 9 minutters gang fra museet.
 • Offentlig bus: I nærheden af museet finder du flere busstoppesteder. De nærmeste er Plaza de Armas, Plaza Del Duque og Campana, der ligger ca. 7 minutter fra museets indgang.
 • Turistbussen til Sevilla Du kan komme til museet med turistbussen, som er en service, der er specielt designet til turister, og som har en forudbestemt rute og stopper ved de vigtigste seværdigheder i byen.
 • Metro i Sevilla: Metrostationen Puerta de Jerez (linje L1) ligger 20 minutters gang derfra.

Er det tilrådeligt at tage til kunstmuseet i Sevilla med børn?

Kunst på museet| ©Mark Schofield
Kunst på museet| ©Mark Schofield

Absolut! Et besøg på kunstmuseet i Sevilla er en god oplevelse for børn. Hvis du besøger Sevilla med børn, og du ønsker at introducere dem på en eller anden måde til kunstens verden, skal du vide, at museet arrangerer særlige pædagogiske aktiviteter for de yngste besøgende for at forklare visse udstillinger på et sprog, som de kan forstå og finde attraktivt.

Museets program omfatter også familiedage med særligt tilrettelagte rundvisninger og spil. For at finde ud af dag og tidspunkt skal du se aktivitetsprogrammet på hjemmesiden et par dage før besøget. På den positive side behøver du ikke at reservere, du skal bare ankomme til tiden til aktiviteten.

De vigtigste værker, som man ikke må gå glip af på kunstmuseet i Sevilla

Jomfruen i grotterne af Francisco de Zurbarán| ©José Luis Filpo Cabana
Jomfruen i grotterne af Francisco de Zurbarán| ©José Luis Filpo Cabana

Kunstmuseet i Sevilla består af i alt 14 rum; udstillingen er kronologisk ordnet, så den besøgende kan lære om den spanske kunsts historie, fra dens begyndelse til i dag. Denne kvalitet gør det til et meget komplet museum, hvor næsten alle kan finde noget, de kan lide.

Selv om der bestemt er meget at se og udforske inde på museet. Jeg anbefaler, at du under din rundvisning er særlig opmærksom på de mest fremragende værker, herunder: Virgen de las Cuevas af Francisco de Zurbarán (1655); Portræt af Jorge Manuel, El Greco (1603); Sevilla en fiestas, Bacarisas (1915); Las Cigarreras, Bilbao Martínez (1915); Las tentaciones de San Jerónimo, Valdés Leal (1657).

Ud over alle de ovennævnte værker er der værker af den kunstner, der tiltrækker de fleste besøgende på museet i Sevilla: Bartolomé Esteban Murillo.

Hvor lang tid har du brug for at besøge Museum of Fine Arts i Sevilla?

Malerier på museet| ©Laura
Malerier på museet| ©Laura

Et besøg på kunstmuseet i Sevilla kan vare lige så længe, som du vil, da du ikke kun skal beundre de kunstværker, der opbevares her, men også den smukke arkitektur i en historisk bygning, der engang fungerede som Merced Calzada-kloster.

Hvis du besøger museet på egen hånd, kan du få brug for lidt mere end 2 timer til at se alle rummene og beundre alt det, der er værd at se på museet.

Men ved at leje en guidet tur har du mulighed for at nyde alt det vigtige på kortere tid. Guidede ture i Museo de Bellas Artes varer i gennemsnit 1 time og 30 minutter, hvilket gør den ideel til dem, der er i byen i meget kort tid, to eller tre dage i Sevilla, og som ønsker at få mest muligt ud af deres tid.

Åbningstider for Kunstmuseet i Sevilla

Rundvisning i museets gårdhave| ©Dongning Li
Rundvisning i museets gårdhave| ©Dongning Li

Før du besøger Museum of Fine Arts, skal du være opmærksom på, at åbningstiderne varierer afhængigt af, hvilken tid på året du besøger byen.

 • Fra den 2. januar til den 15. juni er de officielle åbningstider: tirsdag til lørdag fra kl. 9.00 til 21.00; på søn- og helligdage er museet åbent fra kl. 9.00 til 15.00. Om mandagen er museet lukket.
 • Fra den 16. juni til den 15. september er de officielle åbningstider fra tirsdag til søndag fra kl. 9 til 15.30. Lukket om mandagen. Om sommeren kan åbningstiderne være udvidet for at udnytte højsæsonen, så jeg anbefaler, at du tjekker åbningstiderne dage før besøget direkte på den officielle hjemmeside.
 • Fra den 16. september til den 30. december er de officielle åbningstider: tirsdag til lørdag fra kl. 09.00 til 21.00. Søn- og helligdage med nedsat åbningstid og lukket mandag.

Tips til at besøge kunstmuseet i Sevilla

Kupolerne i museet| ©campese
Kupolerne i museet| ©campese

Her er nogle nyttige tips, som kan være nyttige før dit besøg.

 • Bemærk venligst stedets regler; det er strengt forbudt at medbringe mad, drikkevarer, kufferter og store rygsække.
 • Det bedste tidspunkt at besøge stedet er tidligt om morgenen (mellem kl. 09.00 og 11.00) og efter frokost (mellem kl. 15.00 og 18.00). På disse tidspunkter er der ikke så mange mennesker, og du vil kunne blive længere. Dette gælder i perioder med stor trafik, som f.eks. om sommeren i Sevilla.
 • Det er vigtigt at være opmærksom på museets åbningstider og huske, at museet er lukket om mandagen. I weekender og på helligdage i Sevilla vil museet have nedsat åbningstid.
 • Kæledyr er ikke tilladt på museet, med undtagelse af førerhunde.
 • Generelt er det ikke tilladt at fotografere med blitz, især ikke af kunstværker. Mange af dem er meget gamle, og eksponering for visse typer lys kan ende med at ødelægge dem.
 • Vær opmærksom på de ekstra aktiviteter, som museet arrangerer, og som kan være af interesse, når du tilrettelægger din udflugt. Du kan se programmet på kunstmuseets hjemmeside.

Hvordan er butikken på kunstmuseet i Sevilla?

Gennem korridorerne på Fine Arts Museum| ©La magia de la luz
Gennem korridorerne på Fine Arts Museum| ©La magia de la luz

Museet har et rum dedikeret til den officielle butik, hvor du kan købe souvenirs fra din tur til Sevilla eller museet samt institutionens publikationer. Genstandene er organiseret efter den kategori, som de tilhører, hvoraf de vigtigste er:

 • Publikationer og brevpapir
 • Børnegenstande, lige fra tøj til legetøj).
 • En samling af tilbehør, herunder nøgleringe, magneter, penalhuse, modeartikler og meget mere.
 • Husholdningsartikler er muligvis den mest interessante afdeling af butikken, da man her kan købe reproduktioner af mange af museets vigtigste værker.

Museet har sin egen onlinebutik, hvor du kan købe mange af de genstande, som du kan se i den fysiske butik, og få dem leveret direkte hjem til dig.

Det er værd at købe en souvenir eller en genstand i museumsbutikken, da disse bidrag bidrager til institutionens arbejde.

Hvor kan man spise i nærheden af Museum of Fine Arts i Sevilla

Spisning på restaurant La Casapuerta| ©Daniel S
Spisning på restaurant La Casapuerta| ©Daniel S

Det gastronomiske udbud i området omkring museet er varieret og yderst interessant. Hvis du gerne vil spise et lækkert måltid før eller efter din rundvisning på museet, kan du overveje nogle af disse alternativer.

 • Restaurant La Casapuerta Et af de bedste alternativer til andalusisk mad i området, beliggende kun 2 minutter fra museet.
 • Red steak bar Et fremragende alternativ til at nyde spansk køkken og grillet kød, 6 minutter fra museet.
 • Burro Canaglia Bar&Resto italiensk restaurant ligger kun 6 minutter fra museet, og terrassen på dette sted er virkelig dejlig.
 • Las Tablas Kun 9 minutters gang fra museet er et glimrende alternativ til at prøve traditionelle spanske tapas og montaditos.