Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste ture til slotte i Leeds fra London

Det er meget sjovt at besøge den engelske hovedstad, fordi man kan finde underholdning både på landet og i byen. Udflugter til Leeds Castle fra London er blandt de ting, du ikke må springe over, hvis du er interesseret i at opleve det smukke engelske landskab.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

9 minutters læst

Bedste ture til slotte i Leeds fra London

Leeds Castle | ©Andrew

Det er en god idé at tage på en af Leeds Castle-turene, hvis du er på udkig efter noget at se og lave i London ud over den typiske byrundtur. Faktisk er den rangeret som en af de bedste ture i Storbritannien på grund af den mangfoldighed af landskaber, der kan dækkes på en enkelt kort tur.

Jeg opfordrer dig til at fortsætte med at læse denne samling af muligheder, som jeg har udarbejdet til dig, så du kan bestille en pakkerejse baseret på dine egne interesser.

1. Udflugter til Leeds Castle ved Canterbury og Dover

Udsigt over Leeds Castle-området| ©John Fielding
Udsigt over Leeds Castle-området| ©John Fielding

Lige uden for Maidstone, i grevskabet Kent syd for London, ligger Leeds Castle. For mange specialister er det et af de mest ikoniske slotte i det engelske landskab, selv om dets berømmelse ikke så meget skyldes dets arkitektoniske majestæt som det faktum, at Lord Conway, en berømt soldat og statsmand fra det 17. århundrede, engang beskrev det som det smukkeste slot i verden.

På ture, der tager dig til dette slot, der er bygget på 20 hektar haver i en have på to hjerteformede øer, er der også to andre must-see-stop i denne del af Sydengland.

Canterbury er en middelalderby med en arkitektonisk identitet, der får den til at se ud som om den er frosset i tiden, og den er internationalt kendt for den majestætiske katedral. På dette stop på turen er der normalt en pause med et typisk engelsk måltid som Fish and Chips eller lækre hvide bønner.

En anden del af dette stop er en rundtur i Canterburys historiske centrum, som slutter, inden vi fortsætter til Doverklipperne, de ikoniske hvide kalkstensformationer, der siden tidernes morgen har været en ærefuld indgang til Sydengland og har været en del af det visuelle billede af, hvad man forventer, når man tænker på en smuk britisk strand.

Denne tur giver dig et dybere og mere privilegeret perspektiv på den skønhed, der kendetegner landskabet syd for London-området.

Oplysninger om interesse

-Pris**:** Du kan få en tur som denne med billetter til ca. 108 euro pr. voksen, og der gælder rabatter på 5 og 10 % for seniorer og børn mellem 3 og 16 år. Babyer er gratis med på turen.

 • Varighed: Disse ture afgår normalt fra et centralt sted i London, f.eks. Tower Bridge, om morgenen og vender derefter tilbage til udgangspunktet sidst på eftermiddagen. En tur til Leeds Castle, der omfatter dette og andre stop på ruten, tager ca. 10 timer.
 • Betingelser: Transporten hele vejen på denne tur foregår i en bus, som ikke har noget at misunde de bedste London-busser til sightseeing. Besøget på Leeds Castle er normalt en privat tur for hele gruppen, der rejser i det pågældende køretøj. Hvad angår sproget, er der nogle pakker på engelsk, men de hyppigste pakker med daglige afgange er på engelsk. Måltider er ikke inkluderet, men passagererne er ikke begrænset til at medbringe deres egne snacks.
 • Fordele: Mange selskaber tilbyder gratis afbestilling af din reservation, hvis du afbestiller i god tid. Guiderne er normalt kendt for deres engagement i at lære turisterne at kende, og det mindste antal deltagere til en tur af denne type er normalt ikke overdrevet. Det mindste antal billetter pr. booking er næsten altid højst 6.

Bestil din tur til Leeds Castle, Dover og Canterbury

2. Udflugt til Dover med guidede vandreture på Leeds Castle

Dover| ©Juan Stratford
Dover| ©Juan Stratford

Når du besøger London, er det kun naturligt, at du gerne vil ud i udkanten af byen for selv at se, hvordan livet på landet i det engelske landskab fungerer. I den forbindelse er Dover et yndet rejsemål på grund af de smukke klipper og de mystiske mennesker.

At komme til og fra Dover med luksusbus til de ikoniske seværdigheder i denne del af Kent er til gengæld en fremragende måde at optimere din tid og spare penge ved at se flere attraktioner på samme tid.

Canterbury-katedralen, Dover-klipperne set fra et nærmere perspektiv, en rundvisning i byen Dover og en guidet tur til Leeds Castle og den grund, hvorpå det ligger, er nogle af de aktiviteter, der tilbydes i denne type pakke.

Dette er en god plan, når du overvejer, hvad du skal lave og se i London med børn. Dover er nemlig en rolig, underholdningsfyldt destination, der giver hele familien mulighed for at nyde landskabet og samtidig være væk fra den travlhed, der kendetegner en by så stor som London. Det bedste af det hele er, at Leeds Castle fortsat er et vigtigt element i planlægningen af turen.

Interessante detaljer

 • Varighed: I lighed med en typisk rundvisning, der tager af sted fra London og vender tilbage samme dag, varer dette alternativ normalt en hel dag, idet der tages højde for den tid, det kan tage ved hvert stop. Det vil sige, at afgangen næsten altid er planlagt til morgenstunden, f.eks. kl. 9.00, og ankomsten til London forventes at ske efter kl. 16 eller 17.00.
 • Betingelser: Nogle alternativer giver dig ofte mulighed for at reservere en plads i bussen i et bestemt tidsrum uden at betale med det samme. Det er ikke nødvendigt at bestille et minimum antal personer pr. gruppe, da bussen er stor nok til at transportere op til 50 personer. Det er næsten altid nødvendigt at bestille 24 timer i forvejen, og en sådan tur koster normalt mere end 100 euro pr. person.
 • Fordele: Bussen på en sådan tur er så komfortabel, at det på nogle måder er en god måde at lære udkanten af det sydlige London at kende på, samtidig med at man kan lade batterierne op til andre, mere krævende aktiviteter. Det kan f.eks. være en god idé at deltage i Londons bedste cykelture efter en sådan pause.

Bestil din tur til Canterbury og Dover fra London

3. Guidede ture til Leeds Castle med bådture på Themsen

Bådtur| ©Karen Roe
Bådtur| ©Karen Roe

En bådtur er en sjov plan, ikke sandt? Mange guidede ture til Leeds Castle med afrejse fra London inkluderer dem ofte i deres planlægning for at gøre det nemmere for dig. Dette er for at give en meget mere underholdende oplevelse, der primært er rettet mod historisk læring og kulturel berigelse.

Kort sagt er de normalt en transport i en komfortabel og luksuriøs bus, der stopper ved Leeds Castle, med privat guide og alt, hvad det indebærer.

Som på de fleste udflugter til denne destination er der også inkluderet en transport til Canterbury for at se den storslåede katedral, der er opført på Unesco's verdensarvsliste. Dette efterfølges næsten altid af et besøg på udsigtspunkterne ved Doverklipperne, som giver de besøgende et af de mest specielle glimt af de britiske øers sande skønhed.

Den store forskel i dette alternativ begynder på returrejsen til byen. I stedet for at køre tilbage til udgangspunktet i Londons historiske centrum tager bussen en afstikker til Greenwich Harbour, et par kilometer østpå ved Themsen.

Ved den berømte Greenwich Waterfront går du om bord på båden, som tager dig op til Tower Bridge, så du kan se mange af de historiske bygninger på Londons østbred fra flodperspektivet.

Oplysninger om interesse

 • Varighed: En tur, der omfatter en bådtur tilbage til byens centrum, har tendens til at tage lidt længere tid end en tur, der kun omfatter landtransport. Turen kan tage ca. 11 timer, når man tager højde for den tid, det tager at skifte fra bus til båd.
 • Betingelser: En pakke med disse kendetegn omfatter normalt en guide, der forklarer passagererne de historiske detaljer om alle de besøgte steder. Det kan også omfatte adgang til katedralen og en guidet rundvisning på Leeds Castle. Oftest kræver de ikke et minimumsantal personer for at godkende reservationen. Med hensyn til båden kan du være sikker på, at den kan sammenlignes med de bedste krydstogter på Themsen, når det gælder komfort og sikkerhed.
 • 180 pr. person, idet der tages højde for, at to forskellige transportformer kombineres
 • Fordele: Leeds Castle-ture fra London, der omfatter en tur tilbage til byen i en båd på Themsen, er en omkostningseffektiv kombination af flere sjove aktiviteter i én pakke. Det er også en af de bedste ting at lave i London i august, da det er en sikker flugt fra varmen og giver dig mulighed for at nyde floden på det eneste tidspunkt af året, hvor det ikke er for koldt.

Bestil din tur til Leeds Castle, Dover og Canterbury

4. Privat luksusbiltransport fra London til Leeds Castle og Dover Castle

Trolley på Leeds Castle| ©Lars Plougmann
Trolley på Leeds Castle| ©Lars Plougmann

Hvis du ønsker en mere intim og eksklusiv oplevelse, er det også en god mulighed, når du er interesseret i at booke en tur til Leeds Castle fra dit hotel i London. Du kan få privat transport til Leeds Castle og Dover Castle i en luksusbil udelukkende til dig og dine ledsagere og derefter tilbage til din indkvartering i byen.

Det er kun passende, at luksus er et afgørende element i oplevelsen, når man tænker på, at det historiske sted, du besøger, engang var privatbolig for et par middelalderlige dronninger, før det blev et sandt tilflugtssted for Englands rige og magtfulde.

Turen starter altid med en afhentning ved din hoteldør, og afhængigt af hvor tæt dit hotel ligger på et sted som Buckingham Palace, vil chaufføren sandsynligvis stoppe, så du kan få taget et billede i ro og mag.

Transporten til slottet er bemærkelsesværdig for sin komfort og bekvemmelighed i stil med de rige og berømte. Køretøjerne er som regel mindst en Mercedes med aircondition i sæderne og wifi i kabinen.

Udgifterne til en privat guide, som vil forklare de historiske detaljer om slottet, er inkluderet i overførselsgebyret, og det samme gælder for en anden guide, som kan hjælpe dig med at gå en del af vandrestierne på klipperne i Dover.

Af hensyn til fleksibiliteten er det normalt op til kunden at beslutte, hvilken anden by i Kent der skal besøges på turen. Sandheden er, at det er et meget varieret område, hvor det ikke er nødvendigt at besøge Canterbury Cathedral, da der er andre steder som f.eks. byen Maidstone, der ligger meget tættere på slottet på rejseplanen.

Dette er en god plan at se eller gøre i London i løbet af et syvdages besøg, da det kan fungere som en luksuriøs underholdning i løbet af en dag, samtidig med at man får mulighed for at lære meget mere om det sydengelske landskab at kende.

Oplysninger om interesse

 • Varighed: En privat rundtur i luksusbiler i Kent på de vilkår, som rejsebureauerne tilbyder, varer normalt 10-12 timer. Husk på, at da der er tale om en privat service for to eller fire personer, er alt normalt meget mere skræddersyet til dine krav og behov. I hvert fald i forhold til at planlægge med 50 andre mennesker i en turistbus.
 • Priser: Priserne for denne type privat og luksuriøs transport kan virke uhyrlige, men du skal tage højde for, at de 500 eller 600 euro er et beløb pr. transport og ikke pr. person. Det vil sige, at hvis du fordeler det, du betaler, på 3 eller 4 passagerer, bliver det kun en smule dyrere end det, du kan bruge på en bustur.
 • Fordele: Da ruten tilpasses efter dine ønsker, kan du nyde meget mere af den natur, der kendetegner grevskabet Kent. Hvis du har lyst til at se flere træer og dyreliv, er der altid mulighed for at besøge nogle af Londons bedste parker den følgende dag.

Hvorfor er det bedre at booke en rundvisning end at tage på egen hånd til Leeds Castle fra London?

Leeds Castle| ©Christine Wagner
Leeds Castle| ©Christine Wagner

Den største fordel ved en tur, som dem jeg har samlet til dig på denne liste, er, at hele turens struktur er forudbestemt, og at man ved, hvor lang tid hvert sted vil tage, så tidspunkterne er rigtige, og man ikke kommer for sent på nogen destination.

Økonomiske besparelser er en anden afgørende faktor, da det menes, at offentlig transport kan være et bedre alternativ til at komme til alle disse destinationer på dine egne økonomiske vilkår. Realiteten er dog, at det er umuligt at komme til så mange steder på en enkelt dag, hvis du kun benytter busruter, da disse har køreplaner, som ikke nødvendigvis passer til dine behov.

Dertil kommer, at adgangen til steder som f.eks. slottet allerede er inkluderet i transferprisen, for ikke at nævne den private guide for gruppen, både i bussen og på de steder, du besøger. Du skal betale separat, hvis du beslutter dig for at gennemføre turen på egen hånd.

Derfor er private eller fælles ture til Leeds Castle ofte rangeret af mange specialister blandt de bedste udflugter fra London af økonomiske årsager. Samt den fremragende tidsplanlægning, der ligger til grund for disse pakkerejser.

Hvornår er det bedste tidspunkt på året at tage en tur til Leeds Castle fra London?

Gaderne i Leeds| ©Tim Green
Gaderne i Leeds| ©Tim Green

Der erikke noget bestemt tidspunkt på året for at besøge Leeds Castle, da det er en turistattraktion, der modtager besøgende hele året rundt.

Hvis du ser på det fra et andet synspunkt, er det antallet af turister og vejret på det tidspunkt, du vælger at besøge turen, der kan påvirke din oplevelse af denne tur.

Hvis du kan lide varmen, er det bedst at tage af sted i slutningen af foråret, da der på det tidspunkt ikke er så mange besøgende på grund af højsæsonen. Det samme gælder for kulden, da det er en lav turistsæson midt i efteråret sammenlignet med den tidlige vinter, hvor der er mange julefrokoster.

Du bør også huske på, at det sydlige England er præget af overskyet og regnfuldt vejr det meste af året. Det er derfor tilrådeligt at medbringe vandtæt tøj og støvler for at sikre, at du er komfortabel på de vandreafsnit af turen, der foregår på landet.