London i august: hemmelighederne bag at få mest muligt ud af din tur

Har du lyst til at tage til London i august, men du er lidt i vildrede? Har du en masse idéer i hovedet, men du ved ikke, om det er en god idé at tage af sted i den måned? I dette indlæg vil jeg give dig en hånd.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

London i august: hemmelighederne bag at få mest muligt ud af din tur

Rejser i London | ©Chan Lee

At være i London i august betyder at opleve muligheder, som du ikke ville være i stand til at opleve på noget andet tidspunkt, da du har udendørs aktiviteter af alle slags for at nyde en livlig by som ingen anden. Dette er eksklusive ideer til denne måned, så gå ikke glip af dem, og vær opmærksom, så din rejse bliver organiseret, så den passer til din smag, og du kan nyde den som en londoner.

Temperaturen varierer ikke meget fra juli, men den er stadig varm, så du kan være udendørs hele dagen og fordybe dig i kunst, traditionel mad, drinks og musik.

1. Deltag i Notting Hill Carnival

Nyd karnevallet i Nothing Hill| ©David Sedlecký
Nyd karnevallet i Nothing Hill| ©David Sedlecký

Dette berømte og farverige karneval finder sted over tre på hinanden følgende dage i august. Hver dag er der en farverig og fjerprydet parade til lyden af caribisk musik. Du kan se trommegrupper, kostumekonkurrencen (for voksne og børn) og den store parade med vogne.

Dette karneval har sin oprindelse i det 19. århundrede, da slaveriet blev afskaffet i de tidligere kolonier i Trinidad og Tobago. I 1964 blev det født i London som en udtryksform for Londons afro-caribiske samfund.

I dag er det en attraktion for offentligheden, borgere og besøgende, som kommer til denne begivenhed for at nyde musikken, deres kostumer, deres mad og selvfølgelig deres glæde. Vil du komme og se det på din rejse? Hvis du gør det, vil du også nyde et af Londons mest populære kvarterer, Nothing Hill.

Book en hemmelig tur i det centrale London

2. Besøg Buckingham Palace

Buckingham Palace| ©Hellotickets
Buckingham Palace| ©Hellotickets

August er et godt tidspunkt at besøge Hendes Majestæts officielle residens, da den kongelige familie om sommeren holder ferie i Skotland på Balmoral Castle, mens de resten af året bor på Buckingham.

Derfor er residensen åben om sommeren, så turister og borgere kan besøge den i ro og mag og også se vagtskiftet samt:

 • Tronværelset: måske det vigtigste rum. Det er indrettet i teaterstil med fokus på to stole, de såkaldte Chairs of State, som er placeret foran et rødt fløjlsgardin. Det er de stole, der blev brugt til kroningen af dronning Elizabeth II og hertugen af Edinburgh tilbage i 1953.
 • White Drawing Room: det mest majestætiske rum i paladset. Det er i dette rum, at de kongelige hviler eller forbereder sig til de begivenheder, som de står i spidsen for. Det er også her, de mest berømte gæster mødes før receptioner.
 • Picture Gallery: Dette lille galleri indeholder nogle af de malerier, som udgør Elizabeth II's samling. Dette rum bruges til små receptioner.
 • Ballroom: Det største rum under hele besøget, du vil blive forbløffet over dets udsmykning og størrelse. Her afholdes danse, banketter og receptioner hele året rundt. Rummet er præget af to troner, der stammer fra kroningen af kong Edward VII og dronning Alexandra i 1902.
 • Den store trappe: Dette er det første, du ser, når du træder ind i paladset. Det er en trappe med et teaterlignende udseende, kronet af portrætter af den kongelige familie.
 • Haverne ved Buckingham Palace: Du kan slentre rundt i disse haver, så længe du vil efter dit besøg. Du kan tage en kop kaffe for at få en pause fra al gåturen og nyde den spektakulære udsigt.

3. Tag et krydstogt på Themsen

udsigt over krydstogt i London|©Lola Kulagina
udsigt over krydstogt i London|©Lola Kulagina

London kan blive meget kold om vinteren, ligesom den gør om efteråret. Det er derfor, du bør udnytte sommersæsonen til at lave nogle aktiviteter som et krydstogt på Themsen. Det er en måde at se byen fra et andet perspektiv på, samtidig med at man lærer om den britiske hovedstad, da denne oplevelse normalt inkluderer livefortælling.

Themsen er den næstlængste flod i Storbritannien, og jeg kan forsikre dig om, at du vil elske oplevelsen. Det er også godt at gemme denne aktivitet til de dage, hvor du er mere træt, eller som dagens sidste aktivitet på de dage, hvor du har meget at gå, da du bare kan læne dig tilbage og nyde udsigten.

:::link|text=Book et krydstogt på Themsen|element=pa-2233:::

4. Nyd en cykeltur i London

Kvinder på cykler|©zwillingga
Kvinder på cykler|©zwillingga

Som med den forrige tur er denne aktivitet perfekt til sommersæsonen. Om vinteren har man ikke lyst til at cykle med kulden i ansigtet og en krop, der fryser, men når temperaturen stiger lidt, ændrer tingene sig, og London er en meget behagelig by at lære at kende på hjul.

Du finder mange typer cykelture i London, men jeg anbefaler især de ture, der tager dig gennem forskellige parker, da jeg mener, at de er de bedste steder i byen at bruge denne transport, og cykelturen langs Themsen, da du kan opdage hovedstadens vigtigste attraktioner på bare en dag.

Er du klar til at cykle i London?

Book en cykeltur i London

5. Bliv skræmt til døde på London FrightFest Film Festival

Gør dig klar til biografen| ©Julien Andrieux
Gør dig klar til biografen| ©Julien Andrieux

Denne festival blev grundlagt i august for at give byen London en gyser- og fantasyfilmfestival på niveau med dens europæiske modstykker. Indtil videre er det lykkedes, for siden 2000 har de med stor forventning programmeret de mest skræmmende film på plakaten.

Dette er en internationalt anerkendt festival, hvor de bedste gyserfilm vises. Hvis du kan lide denne type film, anbefaler jeg, at du tager ind og ser en film, du vil uden tvivl elske den!

Og hvis du stadig er sulten efter mere, har jeg gode nyheder til dig: Blandt de guidede ture i London finder du flere, der er relateret til Jack the Ripper eller til bylegenderne i denne by; endnu en lejlighed til at føle rædslen i hver en pore af din krop.

Tag på Jack the Ripper-tur i London

6. Gå ikke glip af South West Four

Kvinde på South West Four| ©CourtenayEA
Kvinde på South West Four| ©CourtenayEA

South West Four Festival, også kendt som SW4, er en weekendlang musikfestival, der afholdes i Clapham Commons i midten af august. Den berømte DJ Carl Cox anser den for at være "kronen på værket" i Londons pubkalender. Hvis en ekspert siger det, er det helt sikkert en perle for musikelskere.

Verdens største dance- og elektroniske musikproducere mødes under denne festival, hvilket giver denne begivenhed en cache af unikke proportioner. En god middag før festivalen vil holde dig i gang, så længe det tager ... og nyd det!

Nyttig info

 • Denne festival er tilgængelig for kørestolsbrugere.
 • Der er en platform til kørestole og toiletter til handicappede på pladsen.
 • Der er et lægetelt til nødsituationer.
 • Sådan kommer du derhen: Clapham Common metrostation på Northern line (Zone 2).
 • Anbefales til personer over 18 år.

7. Få en drink på Great British Beer Festival

Smag en øl på Great British Beer Festival| ©Phil Whitehouse
Smag en øl på Great British Beer Festival| ©Phil Whitehouse

Denne ølfestival finder sted i Londons Olympia Exhibition Centre i begyndelsen af august. Den fremviser de nyeste bryg fra landets bedste bryggerier og har endda internationale virksomheder med.

Det er ikke kun en ølfestival, du kan også smage alle slags spiritus i verdensklasse. Du kan nyde delikatesser tilberedt af byens mest prestigefyldte kokke, og du får den bedste livemusik, så du får dit livs oplevelse.

Hvis du er ivrig efter at opdage nye typer alkoholiske drikke, må du ikke gå glip af muligheden og gøre denne begivenhed til en del af din rejseplan.

8. Deltag i den nysgerrige Candem Fringe Festival

Candem Fringe Festival| ©Carlos Fernandez
Candem Fringe Festival| ©Carlos Fernandez

Denne festival er dedikeret til scenekunst. Den har eksisteret siden 2006 og finder sted i Candem i august måned.

Blandt forestillingerne finder du mange muligheder: opera, musicals, dans, kabaret, sketchkomedie, stand-up, mentalisme og improvisation. Du kan altid blive der hele dagen, da forestillingerne varer højst en time, og du bliver ikke træt af at se dem.

Denne festival er Londons alternativ til Edinburgh Festival. Målet med denne begivenhed er at give alle mulighed for at vise, hvad deres talent er, med nogle af de mest berømte virksomheder, der tilmelder sig, men også ukendte mennesker med en masse ambitioner.

9. Oplev familiefestivalen Little Creatures

Indgang til London Zoo| ©Martin Deutsch
Indgang til London Zoo| ©Martin Deutsch

Dette er en af de bedste ting at lave i august, hvis du rejser med børn, og hvis du ikke gør, har vi alle vores indre barn. Festivalen finder sted i London Zoo den sidste weekend i august, og der er børnelege, historiefortælling, live-demonstrationer, sjove workshops og meget mere for hele familien.

Du kan udforske Londons eneste levende regnskov, mens dine børn vil sidde klistret til glasset og se pingvinerne blive fodret; en anden stor oplevelse er at se de smukke gorillaer, der er lige så imponerende, som de selv er.

Da dine børn helt sikkert er fulde af energi, kan du tage dem med i Animal Adventure børnezoo, en aktivitet, der vil tryllebinde dem. I denne weekend hylder London en sort bjørn, der kom til zoo for mange år siden, Winnie the Black Bear.

10. Hav det sjovt til folkets karneval

På Carnaval del Pueblo| ©Loz Pycock
På Carnaval del Pueblo| ©Loz Pycock

Denne latino-begivenhed i midten af august byder på et farverigt og imponerende optog af vogne, der er pyntet til lejligheden. Du vil blive overrasket over at se verdenskendte latinamerikanske kunstnere optræde for at tilføje det "asssucarrrrr", som enhver latinamerikansk begivenhed har brug for. Hvis du er en danser, vil du danse fødderne af led uden at vide det.

Paraden har over 19 forskellige nationaliteter i traditionelle kostumer, der starter ved Elephant and Castle og slutter ved Burgess Park**. Det er i parken, at levende musik vil give liv til festivalen fra kl. 10 til 22.

Det er indlysende, at en festival uden sjove lege ikke er en festival, så du ved, du kan vælge, hvad du vil gøre når som helst, du vil altid have det sjovt. Mere end 200 telte sørger for mad og drikke til folkemængderne med latinske og caribiske smagsoplevelser samt traditionelt håndværk fra hvert land. Og de glemmer ikke børnene, de har forberedt lege, ansigtsmaling og forskellige attraktioner til dem. Dette karneval er endnu en måde at besøge forskellige kulturer på, mens man har det sjovt.

Hvad du skal bruge for at komme ind i Storbritannien

Pas| ©Vinta Supply Co
Pas| ©Vinta Supply Co

Husk, at med Brexit er det ikke længere muligt at komme ind i landet med dit ID-kort. Sørg for at have dit pas i orden, og tjek, at det ikke er udløbet, så du har ro i sindet. Når du er i Storbritannien, kan du forlænge dit ophold i op til seks måneder, hvorefter du skal forlade landet.

Sådan organiserer du din kuffert

Sådan pakker du din bagage| ©Timur Weber
Sådan pakker du din bagage| ©Timur Weber

Til din rejse i august kan du pakke sommertøj, som du plejer. Tag behageligt fodtøj på, og tænk på, at sightseeing er gåture, selv om du tager metroen eller bussen.

Glem ikke en tynd jakke eller trøje, hvis temperaturen falder lidt om aftenen. Det er op til dig, om du vil medbringe en paraply, men hvis du gør, så brug en lille en, der ikke fylder for meget i din kuffert.