Middagskrydstogter på Themsen

At se Themsens bredder ved solnedgang er en magisk og romantisk oplevelse, man ikke må gå glip af. Tag et kig på de bedste middagskrydstogter

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minutters læst

Middagskrydstogter på Themsen

Bro over floden i byen | ©Pixabay

Et dinner cruise på Themsen er en fantastisk måde at nyde en anderledes aften i London. Hvis du endnu ikke har sejlet på byens mest berømte flod, er denne aktivitet en fremragende måde at se dens monumenter fra et andet perspektiv og også om natten, når de ser smukt oplyste ud.

Hvis ideen tiltaler dig, vil jeg i dette indlæg fortælle dig om de sjoveste middagskrydstogter på Themsen, hvor du kan tilbringe en meget original aften i den britiske hovedstad og færdiggøre din liste over ting at se og gøre i London.

Den mest komplette løsning

Thames Middagskrydstogt på floden med levende musik

Oplev en drømmeaften med dette romantiske gourmet dinner cruise.

Hvis du er på udkig efter en særlig plan, må du ikke gå glip af dette krydstogt med middag og live underholdning. En drømmeoplevelse, som du ikke bør gå glip af, og hvor du kan nyde en vidunderlig udsigt over byen.

På dette middagskrydstogt på Themsen, som varer cirka tre timer, vil du nyde en gourmetmiddag, der starter ved Thames River Wharf i Westminster. Turen afgår ved solnedgang, så du kan nyde belysningen af denne vidunderlige by, og du kommer forbi symbolske steder som Palace of Westminster, Big Ben, London Eye eller Tower of London

. Den udsøgte middag vil bestå af mellem tre og fem retter afhængigt af menuen og vil være ledsaget af vin. Og hvad der er endnu sjovere, du kan nyde baggrundsmusik og et live show.

Anbefales, hvis... du vil forkæle dig selv og en særlig person.

Middagskrydstogter på Themsen

Big Ben fra Themsen| ©Doug Kerr
Big Ben fra Themsen| ©Doug Kerr

Et middagskrydstogt på Themsen er en plan, man ikke må gå glip af. Og hvis det er om aftenen, er det endnu bedre, for så kan du nyde en drømmeagtig udsigt, mens du nyder en udsøgt middag, som du sent vil glemme. Et øjeblik vil du tro, at du er med i en historisk film, mens du lytter til musikken og nyder en lækker moderne europæisk menu tilberedt med sæsonens råvarer i skibets egne køkkener.

På dette gourmetmiddagskrydstogt vil du kunne smage det klassiske britiske køkken sammen med kontinentale europæiske retter. Resultatet er lækkert!

Nyd en gourmetmiddag på et Thames dinner cruise

Hvis du har lyst til en gourmetoplevelse på et Thames dinner cruise, er Bateaux London dinner cruise helt sikkert den mulighed, du har ledt efter. Når du sejler ned ad floden, får du mulighed for at se Themsens ægte magi ved solnedgang. Fra bådens terrasse er der en uovertruffen udsigt over det gamle og nye London. Fra tårnhøje skyskrabere som The Shard til gamle fæstninger som Tower of London.

Det er en fantastisk plan at gøre i byen som et par til en særlig lejlighed, såsom et jubilæum eller Valentinsdag, men ikke så godt for familier, da børn under 12 år ikke er tilladt på båden. Desuden anbefales det, at passagererne klæder sig afslappet-elegant for at deltage i aktiviteten.

Tag på et næsten privat middagskrydstogt på Themsen

Dette dinner cruise på Themsen er den ideelle mulighed, hvis du vil opleve en romantisk aften med din partner i London ved solnedgang, eller hvis du bare vil forkæle dig selv under turen og se Londons monumenter oplyst på en afslappet måde. Der vil ikke være mere end 9 passagerer pr. overfart, så det er en meget stille oplevelse og føles næsten privat.

Under krydstogtet går du om bord på River Room, som har et smukt lounge-/spiseområde og en stor terrasse udenfor, hvorfra du har en storslået panoramaudsigt over flodbredden. Takket være loungens indretning og de store vinduer kan du nyde sceneriet fra alle vinkler, så du behøver ikke bekymre dig om, hvor du skal placere dit bord, men bare om at have det sjovt.

På denne 3-timers rundtur fra det centrale London vil du se ikoniske vartegn som Tower of London, Big Ben og Houses of Parliament, St Paul's Cathedral og mange flere undervejs.

Spis og lyt til live jazz på et krydstogt på Themsen

Et af de mest mindeværdige minder fra din rejse til London er at nyde et middagscruise på Themsen ombord på en luksuriøs båd, mens du kigger ud over den oplyste by og lytter til den bedste live jazzmusik. Ved ankomsten til molen får du tildelt din plads på krydstogtet, og når du er om bord, bliver du ført til dit bord i spisesalen, hvor du har en storslået udsigt.

Du kan starte aftenen med en drink, mens du lytter til musik i baggrunden og ser lysene fra bygningerne omkring Themsen, såsom Palace of Westminster og Big Ben, London Eye og Tower of London, langsomt lyse op, når solen går ned.

Krydstogtet varer ca. 3 timer, og middagen er en flerretters menu med et stort udvalg af kød og oste. Som på andre aftenkrydstogter er dresscoden for passagererne smart casual.

Tag på et klassisk afternoon tea-krydstogt på Themsen

Selvom det måske virker som en lidt 'cool' plan i starten, er det at få en klassisk engelsk afternoon tea under et bådcruise på Themsen en af de sjoveste oplevelser, du kan få i London. Du går om bord på en båd og sejler gennem hjertet af den britiske hovedstad på en 90 minutters rundt ur fra Tower Pier til Westminster.

Tag plads i bådens hyggelige indendørs lounge og nyd den smukke panoramaudsigt på begge sider af floden. Nogle af de mest ikoniske vartegn i London er London Eye, Big Ben og Houses of Parliament, Tower of London, London Bridge, The Shard, Shakespeare's Globe Theatre og meget mere.

Mellem billederne af landskabet kan du nyde en lækker engelsk snack med traditionelle sandwiches, scones med syltetøj og clotted cream, kager og et udvalg af te og kaffe. Hvem ved, måske bliver du så glad for afternoon tea, at du ender med at adoptere denne britiske tradition derhjemme.

Book et middagskrydstogt på Themsen

Andre krydstogter på Themsen, du måske kan lide

Aftenkrydstogt på Themsen| ©Graham Hobbs
Aftenkrydstogt på Themsen| ©Graham Hobbs

Middagskrydstogter på Themsen er en god plan for en tur til London som par eller med venner.

Men hvis tidsplanen for disse natkrydstogter ikke passer ind i din rejseplan, eller hvis du besøger byen med din familie, og du leder efter et krydstogt i dagtimerne, hvor børnene også kan nyde oplevelsen, råder jeg dig i så fald til at tage et kig på indlægget de bedste middagskrydstogter på Themsen, hvor du finder andre muligheder, der også er meget sjove, og som du kan få mest muligt ud af dit ophold i den britiske hovedstad med.

Book et dinner cruise på Themsen

Tips til et middagscruise på Themsen

Tower Bridge fra krydstogtet| ©Victor Ochieng
Tower Bridge fra krydstogtet| ©Victor Ochieng

Hvis du skal på middagskrydstogt på Themsen, er her et par tips, du skal huske på, inden du tager af sted på din oplevelse:

  • Glem ikke at tage varmt tøj på, da vindafkølingen om bord på båden er lavere, end når du går rundt i byen.
  • Tag et kamera med stativ, så du kan fange al skønheden på dine snapshots.
  • Dresscoden er afslappet, så tjek din garderobe, og vælg dit outfit til denne særlige lejlighed.
  • Hvis din booking bliver aflyst på grund af dårlige vejrforhold, skal du ikke bekymre dig! Du vil blive tilbudt en ny dato eller fuld refusion.

Booking af Thames Dinner Cruise

Hvorfor er et Thames dinner cruise umagen værd?

London Eye fra krydstogtet| ©Gail Frederick
London Eye fra krydstogtet| ©Gail Frederick

Det er en vidunderlig oplevelse, du aldrig vil glemme! Det giver dig mulighed for at nyde en anden side af byen, måske mindre kendt og fra et andet perspektiv, hvilket giver dig et meget mere komplet, sjovt og magisk syn på London.

Det handler ikke kun om at se byens vigtigste vartegn, mens du sejler langs Themsen, men også om, at byen ændrer sig ved solnedgang og får en farve, der ikke efterlader nogen ligeglade med dem, der har chancen for at se den i dette lys.

Book et dinner cruise på Themsen

Hvordan er middagskrydstogter på Themsen?

The Shard set fra krydstogtskibet| ©bryan
The Shard set fra krydstogtskibet| ©bryan

Hvis du undrer dig over, hvordan et middagskrydstogt på Themsen er, så er det fleksibelt med et valg mellem 3 og 5 retter. Menuen vil være præget af kød- og osteretter og parret med vin.

Og vigtigst af alt, hvis du følger en særlig diæt, har intolerancer eller allergier eller er veganer, kan du angive dette på din booking, og du vil få en menu i henhold til dine ønsker og præferencer.

Book et middagskrydstogt på Themsen