Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Madame Tussauds New York billetter: voksmuseetog alt du skal vide

Hvis du har lyst til at have det sjovt, skal du ikke tøve med at kigge forbi Madame Tussauds for at se de mest berømte voksfigurer fra nutiden og historien.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

Madame Tussauds New York billetter: voksmuseetog alt du skal vide

Michael Jackson repræsenteret hos Madame Tussauds | ©Hellotickets

Er Madame Tussauds så spektakulært, som de siger? Det er det! Siden åbningen i 2000 er dette New York-museum blevet en af de mest besøgte attraktioner på Times Square og har fortjent sin berømmelse med sine hyperrealistiske voksfigurer.

Ved første øjekast er Madame Tussauds måske ikke det første museum, du vil besøge på din liste over museer i New York, men jeg kan forsikre dig om, at det vil være et af de steder, hvor du vil få den bedste tid. Det skete for mig!

Jeg fortæller dig alt om Madame Tussauds i denne artikel!

Den bedste løsning

New York Madame Tussauds billetter

Sikre dine skip-the-line-billetter til Madame Tussauds Museum

Tag en selfie med berømtheder i dette fantastiske voksmuseum, og gnid skuldre med Marvel-figurer.

Med billetter til Madame Tussauds i New York har du fuld adgang til over fem etager med udstillinger i alle mulige omgivelser, hvor du kan tage billeder med dine yndlingsskuespillere, musikere og sportsfolk.

Det mest slående ved voksmuseet i New York er, at du finder voksfigurer, der er eksklusive for dette sted, dvs. at de ikke gentages i de forskellige Madame Tussauds-steder rundt om i verden.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Hvis du køber din billet til Madame Tussauds på forhånd online, sparer du tid, da du ikke behøver at stå i de lange køer, der dannes ved døren.

Anbefales, hvis... uanset om du tager til New York med din partner, familie eller venner, garanterer dette museum dig en sjov tid og hyperrealistiske fotos med verdens mest berømte berømtheder!


Hvad kan man se med en billet til Madame Tussauds i New York City?

Posering med Miley på Madame Tussauds| ©Hellotickets
Posering med Miley på Madame Tussauds| ©Hellotickets

Med din billet til Madame T ussauds får du adgang til 5 etager, som er inddelt på følgende måde:

  • Første etage: Sportsfolk, musikere og modeller.
  • Tredje etage: Politikere og historiske personligheder.
  • Fjerde etage: Broadway film- og teaterinstruktører og skuespillere.
  • Femte etage: Berømtheder.

Museet byder dig velkommen med Opening Night Party-rummet, hvor du kan gnubbe skuldre med berømtheder som Angelina Jolie, Nicholas Cage og Woody Allen. Besøget fortsætter med andre temarum som Pop Culture eller Sports Zone, hvor du kan møde musikere, sportsfolk og andre populære personer som Muhammad Ali, Alicia Keys eller Madonna.

Derefter fortsætter turen til det rum, hvor nogle af de vigtigste personligheder fra kulturens og politikkens verden befinder sig, såsom Albert Einstein, Dalai Lama eller USA's præsidenter. Her kan du få taget dit billede i Det Ovale Kontor i Det Hvide Hus! Her er en guide til, hvad du kan se hos Madame Tussauds i New York.

Book din billet til Madame Tussauds

Praktiske oplysninger om din billet til Madame Tussauds

Obama-parret og Trump| ©Hellotickets
Obama-parret og Trump| ©Hellotickets

Hvor ligger det?

New York Wax Museum ligger på 232 West 42nd Street (på Times Square).

Åbningstider

Madame Tussauds har åbent søndag til torsdag fra kl. 10 til 20. På fredage og lørdage kan du besøge museet fra kl. 10 til 22.

Sådan kommer du til Madame Tussauds

For at komme til Madame Tussauds New York med offentlig transport kan du tage:

  • Bus: M6, M7, M10, M20, M27, M42 og M104.
  • Metro: 42nd Street & 8th Avenue (A, C og E linjerne), 42nd Street & 6th Avenue (B, D, F og V linjerne) eller 42nd Street-Times Square (1, 2, 3, 7, N, Q, R, W og S linjerne). Se her for en guide til at bruge New Yorks undergrundsbane.

Reserver din billet til Madame Tussauds

Hvad er åbningstiderne for Madame Tussauds?

Avici afbilledet| ©Hellotickets
Avici afbilledet| ©Hellotickets

Voksmuseet i New York er åbent søndag til torsdag fra kl. 10 til 20, mens det på fredage og lørdage er åbent fra kl. 10 til 22.

Madame Tussauds' åbningstider er omfattende, så du kan besøge museet, når det passer bedst ind i din kalender. Men hvis du vil besøge museet, når der er mindst trængsel, anbefaler jeg, at du tager derhen om morgenen på en hverdag.

Book din billet til Madame Tussauds

Hvor lang tid tager det at se Madame Tussauds?

Messi repræsenteret| ©Hellotickets
Messi repræsenteret| ©Hellotickets

90 minutter er nok til at se højdepunkterne i Madame T ussauds, men det afhænger af, hvor meget tid du vil bruge på at tage billeder.

Book din billet til Madame Tussauds

Er det tilrådeligt at tage til Madame Tussauds med børn?

Posering på museet| ©Hellotickets
Posering på museet| ©Hellotickets

Hvis du rejser til New York med børn eller endda teenagere, er det en af de bedste planer, du kan lægge, at købe billetter til Madame Tussauds, da det er et af de bedste museer i New York at besøge som familie. De vil have det sjovt med at gå rundt i museet fra top til bund, tage billeder uden frygt for at ødelægge voksfigurerne (de er trods alt alle berømtheder, der er vant til blitzlys) og posere med King Kong, E.T. eller Ghostbusters blandt mange andre figurer.

Book din billet til Madame Tussauds

Turistkort inklusive adgang til Madame Tussauds

Ved indgangen til Madame Tussauds| ©Hellotickets
Ved indgangen til Madame Tussauds| ©Hellotickets

Madame Tussauds-billetten til New York Wax Museum er også inkluderet i New York Pass, New York Explorer Pass, New York Sightseeing Pass og New York Sightseeing Flex Pass.

Disse sightseeingpas giver adgang til byens største museer, monumenter og seværdigheder. Der er flere fordele ved at få et af disse pas, men den vigtigste er, at hvis du får mest muligt ud af dem, vil du spare penge og tid ved ikke at skulle købe individuelle billetter til hvert sted, du besøger. Selv i nogle tilfælde behøver du ikke at stå i de kedelige indgangskøer med et New York Pass, og det er meget praktisk at have alle dine billetter på ét sted, synes du ikke?

Hvis du vil vide mere om New York City Sightseeing Cards, anbefaler jeg, at du tager et kig på artiklen om det bedste New York City Sightseeing Card, hvor du finder ud af, hvilke der er de bedste muligheder, hvordan de fungerer og deres respektive priser.

Book et New York City Sightseeing Flex Pass

Hvad jeg bedst kunne lide ved Madame Tussauds indgangsbillet

Hos Madame Tussauds| ©Hellotickets
Hos Madame Tussauds| ©Hellotickets

Et af de områder, jeg var mest begejstret for på New York Wax Museum, var Star On Broadway-udstillingen, en interaktiv oplevelse, du kan få med din billet, hvor du kan træde ind i rollen som en ægte Broadway-stjerne. Jeg kan huske, hvor sjovt det var at spille en melodi på et gigantisk gulvklaver, ligesom i filmen "Big"! Og at synge af fuld hals en af sangene fra "Phantom of the Opera" sammen med hovedpersonerne. Det lyder sjovt, ikke?

Hvis du kan lide superhelte, kan Marvel 4-D Cinema Experience også varmt anbefales, især hvis du besøger Madame Tussauds med børn. Det er en 4D-film, der inkorporerer 3D-filmteknologi med specialeffekter, herunder vind, vand og endda lugt. Det er, som om filmen placerer dig midt i kampen mellem det gode og det onde. Virkelig en fantastisk oplevelse.

Isabel's Traveller Tip

Voksfigurerne på Madame Tussauds skifter fra tid til anden, så der altid er noget nyt at se. Kom og se, hvad der er det nyeste i samlingen - der er over 200 af dem!

Andre interaktive oplevelser

  • Ghostbusters Experience: Kan du forestille dig at træde i en spøgelsesjægers sko for at fange spøgelserne? I denne oplevelse skal du redde New York fra en frygtindgydende skurk, og for at gøre det vil du bevæge dig gennem forskellige scener inspireret af filmen. Gennem elektroniske gadgets, kulisser og brug af ny teknologi vil du i Ghostbusters Experience tro, at du virkelig er en del af historien.
  • The Newsroom: Hvis du altid har undret dig over, hvordan en nyhedsudsendelse fungerer, kan du på denne Madame Tussaud's-oplevelse sætte dig i en journalists sted i et rigtigt tv-studie.
  • Skull Island: Er du klar til at tage kampen op mod King Kong? Mærk brølet fra den legendariske og frygtindgydende kæmpeabe i denne oplevelse, hvor en over fem meter høj robot vil krydse din vej. Vær advaret... han er ikke i godt humør.
  • History Gallery: Hvis du kan lide historie, vil du nyde dette rum, fordi det har en meget speciel udstilling af voksfigurer. Her kan du se personligheder som George Washington eller Abraham Lincoln.

Book din billet til Madame Tussauds

Kender du Madame Tussauds uhyggelige oprindelse?

På opdagelse i museets oprindelse| ©Hellotickets
På opdagelse i museets oprindelse| ©Hellotickets

Der er ingen tvivl om, at Madame Tussauds er det mest berømte voksmuseum i verden, og historien om dets oprindelse er både skræmmende og interessant. Skaberen var den franske kunstner Marie Grosholtz, som af den tyske læge Philippe Curtius lærte at bruge voks til at modellere buster af 1700-tallets mest populære figurer som Voltaire, Benjamin Franklin og Jean-Jacques Rousseau.

Da den franske revolution brød ud i 1789, var kunstneren og hendes mester i livsfare, da de var royalister, men for at undgå guillotinen forstod de at tilpasse sig de nye tider ved at lave buster af de nye magthavere og de mennesker, de beordrede henrettet.

Under terrorregimet i Paris (1793-1794) blev de nyligt afhuggede hoveder sendt til Marie Grosholtz' værksted for hurtigt at lave deres støbeforme. Således blev personligheder, der var blevet henrettet ved guillotinen, såsom kong Louis XVI, hans kone Marie Antoinette og Maximilien Robespierre, føjet til hendes samling.

Madame Tussauds, den første udstilling

Da kunstneren giftede sig, flyttede hun til London, hvor hun udstillede sit repertoire i Baker Street, som kombinerede buster af ofrene for den franske revolution med figurer af berømte snigmordere, hvilket tiltrak nysgerrige folkemængder. Madame Tussauds popularitet steg, da dronning Victoria indvilligede i at få sin figur modelleret i voks og klædt i en nøjagtig kopi af hendes kroningsdragt i 1837.

Book din billet til Madame Tussauds

Kuriositeter: Hvordan laver man en voksfigur?

Justin Bieber| ©Hellotickets
Justin Bieber| ©Hellotickets

Vidste du, at der bruges mellem seks og otte kilo voks i hver skulptur for at genskabe en figur? 80 kilo, hvis det er en hel krop!

Når den første støbeform laves, tages der normalt antropometriske mål af figuren, og der laves en foto- og videosession fra alle vinkler. Bagefter vises figuren, og hvis han/hun giver sin godkendelse, går vi videre til anden fase. Hvis det ikke er muligt, indsamles målinger og andre data fra forskellige kilder.

I anden fase hældes kemisk voks over formen, og skulptørerne venter omkring seks timer på, at det køler helt ned. Derefter placeres øjnene, hår, øjenbryn og øjenvipper implanteres hår for hår, hvilket altid er naturligt. Til sidst gør kostume- og make-up-teamet resten. Prisen for en voksfigur kan ligge mellem 35.000 og 50.000 euro.

Book din billet til Madame Tussauds