New York Naturhistorisk museum billetter: hvordan man køber den, muligheder og organisering af dit besøg

Det er min favorit: et filmmuseum, som jeg besøger, hver gang jeg er i New York. Her kan du se, hvordan du køber billetter, og hvad du ikke må gå glip af.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minutters læst

New York Naturhistorisk museum billetter: hvordan man køber den, muligheder og organisering af dit besøg

Inde på museet | ©6sqft

New York Museum of Natural History er et af de bedste museer i New York og et af de mest besøgte museer i USA. Siden det blev grundlagt i 1869 har det ligget på toppen af alle lister over de bedste videnskabelige museer i verden.

Mange vil kende det fra Ben Stillers film "Night at the Museum", især de yngre. Selv om dets samling i virkeligheden ikke kommer til live efter mørkets frembrud, er det stadig et besøg værd. Her er de bedste måder at gøre det på!

Den bedste løsning

NYC American Museum of Natural History Billetter

Få adgang til Natural History Museum ved at springe køerne ved billetkontoret over.

Med denne billet til tidlig adgang kan du besøge Natural History Museum uden at skulle vente ved billetkontoret. Når du er inde, kan du tage dig god tid og udforske galleriet i ro og mag.

Hvis du køber billetter til New York Museum of Natural History, kan du springe køerne ved billetkontoret over og nyde de permanente udstillinger. Sikkerhedskontrollen er dog uundgåelig og kan forsinke din adgang til samlingen, hvilket jeg vil beskrive nedenfor.

Når du har købt din billet, beder museet dig også om at foretage en reservation og en planlagt indgang på museets websted for at få adgang til museet, for at kunne træffe sanitære foranstaltninger mod COVID-19 under dit besøg. Når du har modtaget bekræftelsesmailen, finder du alle instruktioner for adgang til museet.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Med denne billet til tidlig adgang er du garanteret adgang til det naturhistoriske museum uden at skulle stå i kø ved billetkontoret. Desuden kan du blive inde så længe du vil og udforske galleriet i dit eget tempo.

Anbefales hvis... du overvejer at besøge Natural History Museum og ønsker at få en tidlig billet til den bedste pris.


Billetpriser til museet ved billetkontoret

Adgang til museet| ©Wikimedia
Adgang til museet| ©Wikimedia

Det Naturhistoriske Museum er en af de væsentlige turistattraktioner. Det appellerer til både børn og voksne og er derfor et af de mest besøgte museer i byen, hvor der kan dannes lange køer. Det er bedst at undgå museets billetkontorer og bestille din billet til Natural History Museum på forhånd for at spare tid og gå direkte ind på museet, da der er meget at se.

Hvis du kan lide at improvisere og planlægge din tur i farten, kan du dog købe billetter på billetkontoret til disse priser:

  • Voksen 28 $.
  • Barn (3-12) 16 $.
  • Ældre (60+) $22
  • Studerende (med legitimation) $22

Køb billetter til Natural History Museum

Turistkort, der omfatter Natural History Museum

Inde på| ©Time Out
Inde på| ©Time Out

Hvis du vil have mest muligt ud af din tur til New York, kan du købe et New York City Sightseeing Card, som giver dig en slags fast pris for at besøge byens mest populære attraktioner. Med disse kort sparer du tid (i køer ved billetkontoret) og penge, da priserne for hver billet er mere omkostningseffektive.

De New York City Sightseeing Passes, der omfatter adgang til Museum of Natural History, er:

Hvilket pas skal jeg købe?

Før du begynder at vælge dit pas, skal du vide, at der findes to typer af pass: dem, hvor du betaler pr. dag (og derfor har du gratis adgang til så mange attraktioner, som du kan i løbet af de dage), eller dem, hvor du betaler for det antal attraktioner, du vil besøge (den mest effektive, hvis du allerede ved, hvad du vil se på din rejse). Min artikel om de bedste sightseeingkort til New York City vil hjælpe dig med at vælge det kort, der passer til dig.

Planlæg dit besøg på det naturhistoriske museum

Besøg på udstillingerne| ©Wikimedia
Besøg på udstillingerne| ©Wikimedia

Beliggenhed og vejvisning

  • Beliggenhed: 200 Central Park West. New York, NY 10024-5102
  • Kørselsvejledning: New York Museum of Natural History kan nås med bus (M7, M10, M11, M79, M86 og M104) eller metro (81st St. Museum of Natural History Station, linje B og C).

Åbningstider

  • Åbningstider: Museet er åbent hver dag fra kl. 10.00 til 17.30.
  • Lukkedage: Thanksgiving og jul.

Guidet rundvisning

Godt nyt, den guidede rundvisning på Naturhistorisk Museum er gratis. Du skal blot tilmelde dig ved informationsskranken i Theodore Roosevelt Memorial Hall på første sal. Den guidede rundvisning varer ca. 75 minutter og tilbydes på flere sprog.

Der er dog begrænset antal pladser pr. gruppe, så hvis du vil være sikker på at få en guidet rundvisning, anbefaler jeg, at du tilmelder dig, så snart du ankommer.

Isabels rejsetips

Natural History Museum er enormt stort, og der er meget at se, så planlæg dit besøg godt. Afsæt mindst 3 timer til at gå på opdagelse i ro og mag.

Hvad skal du se på Natural History Museum?

Et af de vigtigste rum| ©Wikimedia
Et af de vigtigste rum| ©Wikimedia

Naturhistorisk Museum ligger i et anlagt haveområde ud mod Central Park og består af 28 indbyrdes forbundne bygninger, der rummer snesevis af permanente udstillingssale, forskningslaboratorier og sit populære bibliotek. Faciliteterne huser det, der anses for at være verdens mest omfattende samling af mere end 35 millioner genstande, som på grund af pladsmangel ikke kan vises samtidig.

Til de ti permanente udstillinger fordelt på mere end fyrre rum kommer midlertidige udstillinger og et planetarium:

Grand Gallery

Fossiler og den store kano, som blev bygget af indianerne i slutningen af det 19. århundrede, er udstillet i dette område.

Biodiversitets- og miljøsalene

Giver et glimt af livet på Jorden og dets skønhed. En 28 meter lang model af en blåhval er udstillet i en af hallerne, der er dedikeret til livet i havene.

Fugle-, krybdyr- og paddehaller

Salerne repræsenterer den store variation af fugle på planeten med særlig fokus på fuglene i Nordamerika og New York. På den anden side omhandler denne udstilling også krybdyr og padder.

Haller for jord- og planetariske videnskaber

Denne udstilling har tre sale, der er helliget meteoritter, mineraler og ædelstene. Her udstilles spektakulære sten som Patricia Emerald, Midnight Star Ruby og den største safir på planeten: Star of India, der var genstand for et røveri på museet i 1960'erne.

Fossilsalene

Fossiludstillingen har den største samling af levn fra dinosaurer og pattedyr. Den er opdelt i seks haller med fokus på hvirveldyrenes oprindelse, dinosaurer, store pattedyr og tidlige pattedyr, herunder Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus og Brontosaurus.

Menneskets oprindelse og kulturelle haller

Denne udstilling udforsker historien om menneskets udvikling samt de forskellige kulturer hos folkeslag i Afrika, Asien, Nord- og Sydamerika og Stillehavet.

Sale med pattedyr

Udstillingen om pattedyr dækker karakteristika for små pattedyr, asiatiske pattedyr, afrikanske pattedyr, nordamerikanske pattedyr, pattedyr fra New York og primathallen.

Rose Center for Jord og Rum

Rose Center er en af museets mest unikke udstillinger. Dens udstilling er dedikeret til studiet af universet, galakser, planeter og stjerner. I dette område kan du besøge Hayden Planetarium.

Theodore Roosevelt Memorial

Denne hal rummer det officielle monument over Theodore Roosevelt, guvernør i staten New York og præsident i USA. Desuden er der også udstillet et kæmpe Barosaurus-skelet.

Discovery Room

I dette rum kan børn i alderen 5 til 12 år lære om videnskab, forskning og natur i selskab med voksne ved at eksperimentere interaktivt med puslespil, artefakter og videnskabelige udfordringer.

Køb billetter til Natural History Museum

New York Museum of Natural History over tid

En af de vigtigste haller| ©Unsplash
En af de vigtigste haller| ©Unsplash

Efter at have fået støtte fra personligheder som Theodore Roosevelt Sr. (far til USA's berømte præsident og en af institutionens medstiftere), realiserede naturforskeren Albert S. Bickmore sin drøm om at oprette New York Museum of Natural History i 1869 med henblik på at studere universet, jorden, mennesket og formidling af videnskaben.

Fra da af rejste museets hold til alle kontinenter og deltog i ekspeditioner, der opdagede Nordpolen, krydsede Mongoliet og Gobiørkenen, trængte ind i Congos tætte skove og kortlagde uudforskede områder i Sibirien. Siden da har museet fortsat sin indsats og sponsorerer ca. 120 ekspeditioner om året og beskæftiger mere end 225 forskere.

Køb billetter til Natural History Museum

Andre interessante museer i New York

Museet for byen New York| ©Filip Wolak
Museet for byen New York| ©Filip Wolak

Nu burde du vide, at New York har et turisttilbud, der skiller sig ud fra mange andre hovedstæder i verden. Og "musealt" set er det ikke noget at kimse ad. Hvis du har lyst til at besøge nogle af de mest populære museer, skal du ikke tøve med at starte din tur med MoMa, et af de mest berømte museer i verden:

Køb billetter til Natural History Museum