Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

9/11 mindesmærkebilletterogture I NYC

Den 11. september markerede et vendepunkt i USA's historie, og mindesmærket og museet er den bedste hyldest til ofrene og heltene.

Alex Grande

Alex Grande

6 minutters læst

9/11 mindesmærkebilletterogture I NYC

Hyldest til ofrene for 9/11 på Ground Zero | ©Hellotickets

Ground Zero og 9/11 Memorial er imponerende, men giver dig en sammenhæng til New Yorks nyere historie, som vil ændre dit syn på den begivenhed, der chokerede verden. 9/11-museet uddyber også de sociale og politiske konsekvenser af 9/11.

Til minde om angrebene den 11. september kan du i dag besøge museet, mindesmærket, Ground Zero og World Trade Center. Her kan du se, hvordan du besøger 9/11 Memorial og 9/11-museet.

Indkørsel uden køer

New York 9/11 Memorial and National Museum-billetter

Spring køerne på 9/11-museet over

Den mest praktiske og økonomiske måde at få adgang til 9/11-museet på er at købe billetterne online og på forhånd.

En ting, du bør vide, før du tager til Ground Zero, er, at 9/11 Memorial og 9/11 Museum er to forskellige ting. 9/11 Memorial er et mindesmærke, der ligger på fundamentet af det, der tidligere var tvillingetårnene, og 9/11 Museum er et underjordisk anlæg under Ground Zero, der rummer en udstilling om 9/11-angrebene og deres efterdønninger.

For at besøge 9/11-museet skal du blot købe denne billet. Når du bestiller dine billetter, skal du vælge et tidsrum, hvor du vil besøge museet, som normalt er ca. to og en halv time fra åbningstid.

Med museets APP får du adgang til interaktive dele af udstillingen, som du ikke kan se på nogen anden måde, og du kan også lytte til en komplet audioguide på spansk, så du ikke går glip af noget. Når du har bestilt din billet, modtager du den via e-mail, og du skal blot vise den på din mobiltelefon ved indgangen og gå gennem sikkerhedskontrollen for at komme ind på museet.


Hvad du kan se på 9/11 Memorial

Pauls Chapel, som overlevede bombningerne| ©Hellotickets
Pauls Chapel, som overlevede bombningerne| ©Hellotickets

World Trade Center er nu en park med egetræer, og i midten af den står de to springvandsskabe, som udgør 9/11 Memorial, hvor vandet falder ned i et vandfald. Som en hyldest til ofrene for terrorangrebene den 11. september 2001 er navnene på dem, der mistede livet den dag, indgraveret i de ydre kanter af springvandene.

Springvandene og navnene på ofrene er oplyst om natten, hvilket giver stedet en særlig atmosfære. Hvis du bestiller billetter til 9/11 Museum and Memorial, kan du få et dybdegående indblik i detaljerne om, hvad der skete den dag.

Hvis du foretrækker at gennemføre din tur med en ekspertguide, der kan hjælpe dig med at sætte alt det, du ser, i en sammenhæng, kan jeg anbefale denne 9/11 Memorial and Ground Zero Tour, som også omfatter valgfri adgang til National 9/11 Museum.

Hvor 9/11 Memorial og museet ligger, og hvordan du kommer dertil

Kort over det nedre Manhattan med 9/11 Memorial og 9/11 Museum
Kort over det nedre Manhattan med 9/11 Memorial og 9/11 Museum

For at komme til Ground Zero, der ligger på 180 Greenwich Street, anbefaler jeg at tage undergrundsbanen til World Trade Center-togstationen, eller at tage til Chambers Street-stationen.

Sådan kommer du til 9/11-museet med New York Pass og andre pass

Adgang til One World Trade Center med Explorer Pass| ©Hellotickets
Adgang til One World Trade Center med Explorer Pass| ©Hellotickets

Husk, at adgang til 9/11-museet er inkluderet i alle større turistpas i byen: New York CityPass, New York Explorer Pass, New York Pass, The New York Pass, Sightseeing Pass. Hvis du køber et af disse passersedler, kan du stadig komme ind på museet, men du vil ikke få den dybde, som en lokal guides kommentarer vil give dit besøg.

Du kan også købe dette kombipas til Nationalmuseet og 9/11 Memorial sammen med adgang til One World Observatory, så du kan komme op på det bedste observatorium i området og få den mest betagende udsigt over finansdistriktet og nedre Manhattan.

Book et New York Pass

Sådan er et besøg på 9/11-museet

9/11 Memorial
9/11 Memorial

Du kommer ind på 9/11-museet gennem en pavillon, der ligger i mindesmærket. Du vil gå ned i det underjordiske anlæg, hvor det første, du vil se, er Virgils citat: "Ingen dag skal slette dig fra tidens hukommelse" i det rum, der kaldes Memorial Hall.

Når du bevæger dig gennem rummet under World Trade Center, kommer du ind i Foundation Hall, museets hovedhal, hvis mest fremtrædende element er den "sidste søjle". Dette var det sidste stykke af Twin Towers-affaldet, der blev fjernet, og det er dækket af inskriptioner og underskrifter fra dem, der deltog i genopbygningsarbejdet ved Ground Zero.

Sådan er museets udstillinger

Radio- og tv-antennesegmentet
Radio- og tv-antennesegmentet

Museets to hovedudstillinger er In Memoriam, som hylder ofrene for terrorangrebene i 2001 og ofrene for bombeangrebet på World Trade Center i 1993, og September 11, 2001, en minut for minut-kronologi over, hvad der skete den dag, og en refleksion over, hvordan den verden, vi lever i i dag, er blevet formet af angrebene på tvillingetårnene.

I museet finder du en samling af 60.000 genstande, der er bjærget fra ruinerne af tvillingetårnene, og som fortæller historien om 9/11 fra forskellige perspektiver, herunder førstepersonsberetninger, dokumenter og ejendele.

Bestil dit besøg på 9/11-museet

9/11 Memorial og museum åbningstider

Både 9/11 Memorial og 9/11 Museum er åbne alle ugens dage (undtagen den 11. september, hvor de er lukket for offentligheden på grund af en mindehøjtidelighed). 9/11 Memorial og 9/11 Museum er åbne fredag og lørdag fra kl. 9.00 til 21.00 (sidste adgang kl. 19.00) og torsdag til søndag fra kl. 9.00 til 20.00 (sidste adgang kl. 18.00).

Hvornår skal du tage af sted?

Jeg anbefaler, at du besøger museet ved åbningstid for at opleve udstillingens højtidelighed og intimitet. Hvis der er én kritik af museet, er det, at dets minimalisme og den atmosfære, som det forsøger at skabe, ikke er helt foreneligt med turistmængder.

Praktisk information til dit besøg

9/11 Memorial
9/11 Memorial
 • Prøv at komme til Ground Zero så tidligt som muligt for at undgå menneskemængderne og få en mere personlig og fredfyldt oplevelse. Stedet fortjener det. Alternativt kan du besøge mindesmærket om natten for at opleve en mere afsondret atmosfære.
 • Det er altid gratis at besøge mindesmærket, men du kan også komme gratis ind på museet om torsdagen fra kl. 17.00.
 • Du kan tage billeder både ved mindesmærket og på museet.

Alex' rejsetips

Du kan gå dybere ned i dit besøg på 9/11-museet med augmented reality-appen "Explore 9/11".

En smule historie: 11. september 2011

Hyldest til ofrene| ©Hellotickets
Hyldest til ofrene| ©Hellotickets

Det vil være svært for mig at glemme den tirsdag i september, hvor vi, da vi kom hjem fra skole med min bror, som sædvanlig tændte for fjernsynet for at spille videospil, men aldrig nåede at skifte kanal: Vi var optaget af at se billederne af tvillingetårnene, der styrtede sammen i en sky af sort røg, og som blev gentaget i nyhederne igen og igen.

Vi var ikke længe siden, vi var vendt tilbage til Madrid efter at have boet i New York i næsten syv år, så disse billeder kom fra det sted, vi stadig betragtede som vores hjem.

Hvis du læser dette, har du sandsynligvis også en historie at fortælle om 9/11. Hvis du ikke var i New York, er der stor sandsynlighed for, at du ligesom jeg blev fanget derhjemme og så nyhederne i chok. Hvis du boede i New York, vil din historie være meget anderledes, og det er netop denne historie, der bliver fortalt på 9/11 Memorial and Museum i New York.

Bestil dit besøg på 9/11-museet

Hvor kan man spise i 9/11 Memorial og museumsområdet

Da det ligger midt i Financial District, er der ikke mange restauranter i 9/11 Memorial and Museum-området, men der er et par steder, der er værd at besøge:

 • Delmonico's - Et relativt dyrt steakhouse, men har en ret høj bedømmelse på TripAdvisor.
 • Leo's Bagels - Et sted, hvor du finder den typiske New York Bagel, som jeg anbefaler til alle, jeg kender, der rejser til New York.
 • Hvis du er på udkig efter noget hurtigt, har Oculus masser af restauranter og fastfoodkæder (som ethvert indkøbscenter i USA): Starbucks, Dunkin Donuts, Eataly, Shake Shack....

Oculus

Inde i Oculus| ©Hellotickets
Inde i Oculus| ©Hellotickets

Apropos Oculus, så anbefaler jeg, at du kigger forbi under dit besøg på World Observatory. Det er en bygning med et meget specielt design, som huser togstationen World Trade Center og et indkøbscenter, hvor du finder butikker, restauranter og cafeer.

Hvis du elsker at fotografere eller er på udkig efter de bedste billeder til din Instagram, er det det perfekte sted at tilføje til din liste over New York-must-sees. Oculus er åben fra kl. 10 til 20 mandag til lørdag og fra kl. 11 til 19 om søndagen.

Andre interessante ture i New York

Hvis du ønsker at udvide din viden om New Yorks historie, kultur og de mest interessante steder, anbefaler jeg dig at tage på tre af de mest fremragende ture: Harlem-turen, kontrastturen og turen til Upper og Lower Manhattan.

Her er de praktiske vejledninger, som jeg har skrevet for hver af dem, hvis du har lyst til at kigge på dem, inden du planlægger dit besøg: New York kontraster tur, Øvre og nedre Manhattan-tur y Hvordan man kommertilgospelmesse I Harlem, New York City.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er det bedste tidspunkt at besøge 9/11 Memorial?

  På grund af de mange detaljer, som de fleste guider går i detaljer, anbefaler vi, at du vælger et tidspunkt, der også giver dig mulighed for at se resten af området, herunder museet, inden det lukker. Den gennemsnitlige rundvisning i mindesmærket varer normalt 2 timer.

 • Skal jeg have en billet for at besøge 9/11 Memorial?

  9/11 Memorial er åbent for offentligheden, så du behøver ikke at købe en billet. De fleste ture henviser til "9/11 Memorial-billetter" som en reservation til en guidet rundvisning eller billetter til 9/11-museet.

 • Hvad er forskellen mellem 9/11 Memorial og 9/11 Museum?

  9/11 Memorial er åbent for offentligheden og er et mindesmærke bestående af to bassiner, der er placeret i fundamenterne af tvillingetårnene, mens 9/11 Museum huser en udstilling om begivenhederne den 11. september, som du skal have en billet til.

 • Hvilke andre steder er relateret til 9/11 Memorial?

  Hver tur er unik, så afhængigt af dagen vil du besøge St. Paul's Cathedral, Firemen's Memorial, Brooks Brothers, Survivor Tree, Oculus eller Millennium Hotel, som alle har deres egen historie i forbindelse med begivenhederne den 11. september.