Rejseforsikring til New York

Hvis du planlægger en rejse til New York, er det vigtigt at tage en god sygeforsikring med for at fjerne alle bekymringer. Sådan vælger du den bedste i denne artikel

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

Rejseforsikring til New York

Medicinsk service i New York | ©Bermix Studio

Når du planlægger alt det, du vil gøre og se i New York, må du ikke glemme, at der er et par ting, som vil gøre dit liv lettere i New York. At få et ESTA-visum eller tegne en god sygeforsikring er en af dem.

I USA er sundhedsvæsenet privat, og det kan blive meget dyrt for rejsende, hvis der sker et uheld under rejsen, og de ikke har en sygeforsikring. Det er derfor bedre at tage sine forholdsregler og tegne en sygeforsikring, før man rejser til New York.

Har jeg brug for en sygeforsikring for at rejse til New York?

Kort over USA| ©Joey Csunyo
Kort over USA| ©Joey Csunyo

USA har ikke sundhedsaftaler med andre lande, så selvom du rejser til New York med dit europæiske sundhedskort eller dit lands sundhedskort, vil de ikke være gyldige, hvis du uheldigvis får et sundhedsproblem under din ferie.

Derfor er du nødt til at tegne en sundhedsforsikring, der dækker udgifterne til sundhed spleje, hvis du nogensinde får brug for det. Det er ikke obligatorisk, da du ikke vil blive spurgt, om du har det i sikkerhedskontrollen i lufthavnen, men sundhedsvæsenet i dette land er privat, og tro mig, det kan være meget dyrt for en turist. At have det vil spare dig for en masse besvær!

Hvad er de medicinske omkostninger i USA?

Medicinske instrumenter| ©Unsplash
Medicinske instrumenter| ©Unsplash

Min anbefaling er, at du sætter dig ind i, hvordan sundhedssystemet og rejseforsikringen fungerer i USA, før du krydser dammen. Det er en ekstra udgift, men hvis du af en eller anden grund får brug for lægehjælp under din rejse til New York, kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dig, og at du kommer hjem uden gæld. Ellers må du betale de meget høje omkostninger ved ikke at være dækket. Her er et par prisbenchmarks:

 • Minimumsprisen for en konsultation er $300 (ca. €279,50).
 • Et besøg for at få en recept kan koste 350 dollars (ca. 326 euro).
 • Behandling af et brækket ben kan koste 7.500 dollars (ca. 8.000 euro).
 • Den gennemsnitlige pris for et tre-dages hospitalsophold er ca. 30.000 dollars (ca. 32.200 euro).

Hvis du ikke har en forsikring, er priserne på forskellige hospitaler i byen også forskellige, hvilket kan gøre det svært at være sikker på, hvor meget behandlingen ender med at koste dig. Derfor siger jeg det igen og igen: For at undgå ubehagelige overraskelser på bankkontoen er det bedst at tage sine forholdsregler og tegne en sundhedsforsikring, før man rejser til New York.

Hvornår skal man tegne en sygesikring til New York?

Online lægebesøg| ©Unsplash
Online lægebesøg| ©Unsplash

De fleste sundhedsforsikringer kan ikke tegnes, når du er på din destination, men skal tegnes, før du rejser. Mit råd er at købe den så hurtigt som muligt. Du kan også tilføje dækning i tilfælde af aflysning af rejsen. I så fald vil al sygesikringsdækning og refusion for aflysning af din rejse være inkluderet.

Hvad er inkluderet i sygeforsikringen: Den dækker lægeudgifter, hjemtransport, tidlig hjemrejse, bagage og mange andre typer dækning.

Hvilken rejseforsikring skal jeg vælge?

Udfyld forsikringen online| ©Jeshoots.com
Udfyld forsikringen online| ©Jeshoots.com

New York er en af de byer i USA, der har de højeste udgifter til sundhedsvæsenet. Den mest almindelige dækning for rejser til andre lande er normalt omkring 50.000 euro, men her er det måske ikke nok.

Til rejser til The Big Apple anbefaler jeg, at man tegner en syge- og afbestillingsforsikring med en dækning på mindst 200.000 euro (højere er bedre). Jo højere dækning, jo dyrere er forsikringen, men jeg ville ikke rejse til USA med mindre end det.

Hvordan vælger man den bedste sygesikring til New York?

Forberedelse til din rejse| ©Annie Spratt
Forberedelse til din rejse| ©Annie Spratt

Hvis du allerede har undersøgt dette emne, vil du have bemærket, at der er mange valgmuligheder på markedet, og at forsikringer ofte er svære at sammenligne, da hvert forsikringsselskab har forskellige betingelser og dækning.

Dertil kommer, at forsikringsselskaberne bruger en meget specifik terminologi, som kan lyde som græsk for dig, hvis du ikke er bekendt med den. Så hvordan vælger du den bedste forsikring for dig? For at hjælpe dig med at vælge den bedst egnede, er her, hvad jeg synes er vigtigt i enhver forsikringspolice, når det kommer til at tegne den hos et selskab.

Hvad er vigtigt i en sygeforsikring til New York?

USA's flag| ©Joshua Hoehne
USA's flag| ©Joshua Hoehne
 • Medicinsk dækning på op til mindst 200.000 € for ulykker og sygdomme (jo højere, jo bedre). Sørg for, at en del af denne forsikring også er øremærket til tandlægenødsituationer (behandlingsomkostninger for infektion, traume eller smerte) i tilfælde af, at en tand beslutter sig for at give dig problemer under din ferie.
 • Forsikringen omfatter normalt også forsendelse af medicin, der er tilgængelig i Spanien, til et andet land, selvom det ikke er så vigtigt i New York, hvor du kan finde al den medicin, du har brug for.
 • Duskal ikke lægge penge ud: Sundhedspleje er meget dyrt i USA, så det er vigtigt, at din sundhedsforsikring til New York ikke kræver, at du lægger penge ud, men at forsikringsselskabet arrangerer betaling direkte med hospitalet. Nogle forsikringsselskaber beder den rejsende om at betale først og derefter refundere dem, men at betale et så stort beløb på én gang kan efterlade din bankkonto usikker, og du kan miste penge i valutavekslingen.
 • Hjemtransport: Det er meget vigtigt, at forsikringen omfatter den forsikredes medicinske overførsel eller hjemtransport i tilfælde af sygdom eller død.
 • Retshjælp og ansvarsforsikring: Den forsikring, du vælger, bør omfatte ansvarsforsikring for skader, du måtte forvolde på tredjeparter, hvis du f.eks. kommer ud for en bilulykke, samt retshjælp, så du kan få rådgivning fra en advokat, hvis du har brug for det.
 • Tidlig hjemrejse: Sørg for, at den forsikring, du vælger, omfatter tidlig hjemrejse i tilfælde af dødsfald eller hospitalsindlæggelse af en direkte slægtning, eller hvis der sker en alvorlig hændelse på din sædvanlige bopæl eller arbejdssted, som f.eks. indbrud, brand, oversvømmelse eller eksplosion. I alle disse tilfælde skal du fremlægge dokumentation og dokumenter, der bekræfter disse begivenheder.
 • Genoptagelseaf rejsen: Du bør tjekke, om din forsikring dækker genoptagelse af rejsen, hvis du er nødt til at vende tilbage til din bopæl før tid. Hvis det er tilfældet, dækker forsikringen i disse tilfælde omkostningerne ved at vende tilbage til det sted, hvor du var, før hændelsen fandt sted.
 • Bagage: Den sikrer, at din bagage er beskyttet mod alle de problemer, den udsættes for, når du rejser. For eksempel i tilfælde af tyveri på udrejsen. Også hvis din taske ikke dukker op på bagagebåndet, eller hvis flyselskabet mister den, og du står uden bagage under din rejse til New York.
 • Rejseforsinkelse: Rejser til New York er dyre og kræver megen planlægning, så som rejsende vil du sikkert gerne have en vis kompensation, hvis dit fly bliver forsinket eller aflyst. Det er værd at læse det med småt i din police, for forsikringsselskaberne vil normalt ikke betale kompensation, hvis det er flyselskabets skyld, hvis forsinkelsen ikke har været mindst 4-6 timer, eller hvis det skyldes en strejke.
 • Forlængelseaf din rejse: Hvis du er nødt til at forlænge dit ophold i New York på grund af rekonvalescens, eller hvis du har brug for, at en slægtning rejser dertil for at ledsage dig, har forsikringspolicer en grænse for indkvartering pr. dag og pr. person. Tjek, at beløbet ikke er for lavt, for hoteller i denne by er ret dyre, især hvis du er nødt til at booke i sidste øjeblik.

Isabel's Traveller Tip

Gem fakturaer, klager og al dokumentation, som du skal sende til forsikringsselskabet.

Hvordan fungerer policen, hvis du får brug for den?

Arbejde| ©Annie Spratt
Arbejde| ©Annie Spratt

Når du har tegnet din sundhedsforsikring i New York, sender de dig al dokumentation og giver dig et telefonnummer, så du kan kontakte forsikringsselskabet, hvis du får brug for den. De vil fortælle dig, hvilket hospital du skal tage til. På den måde skal du ikke betale noget på forhånd, og dit forsikringsselskab dækker omkostningerne.

Når du er i udlandet, og der sker noget uforudset, som kan give dig problemer, er det vigtigt at kunne kommunikere nemt og hurtigt med forsikringsselskabet for at løse problemet så hurtigt som muligt. Alle giver deres kunder et 24-timers hjælpetelefonnummer, men det faktum, at de har en chat, er et plus, som du bør værdsætte, fordi du vil have en åben kommunikationskanal med selskabet, og du behøver ikke at gentage alt, hvad der er sket, og detaljerne, hver gang du ringer til dem.

Er kreditkortforsikringen tilstrækkelig, hvis jeg er dækket i USA?

Forberedt dokumentation| ©Kelly Sikkema
Forberedt dokumentation| ©Kelly Sikkema

Mange rejsende mener, at den forsikringsdækning, som kreditkort tilbyder, når man betaler for flybilletter med dem, er tilstrækkelig til at rejse til New York. Det er dog tilrådeligt at tjekke kortenes vilkår og betingelser, da det beløb, der tilbydes, måske ikke dækker alt, hvad du har brug for.

Selvom en sygesikring til New York er en ekstra udgift, som du måske helst vil undgå, fordi du har et godt helbred, er mit råd, at du ikke sparer på udgifterne, for hvis uheldet er ude på din ferie, vil en forsikring spare dig for en masse hovedpine.

Dækker forsikringen omkostningerne ved coronavirus?

Ansigtsmasker| ©Unsplash
Ansigtsmasker| ©Unsplash

Under de nuværende omstændigheder er det vigtigt, at den forsikring, du tegner til din rejse til New York, også dækker sundhedspleje i tilfælde af en coronavirusinfektion, herunder testning og et forlænget ophold i din bolig, hvis du skal i karantæne.

Ud over sundhedsforsikring, hvordan får jeg så et ESTA-visum til at rejse til New York?

At rejse| ©Gabrielle Henderson
At rejse| ©Gabrielle Henderson

Der er masser af ting at lave og ting at se i New York. Hvis du organiserer din rejse, skal du ud over en sygeforsikring også have ** et ESTA-visum for at komme ind i USA** som turist. Det er meget enkelt og hurtigt at få! I denne artikel fortæller jeg dig, hvordan du gør det online