Brooklyn Nets stadion

Hvis du elsker basketball og vil opleve en magisk aften, har du en date i Barclays Center for at se Brooklyn Nets spille. Se her, hvordan du får billetter til NBA i New York.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Brooklyn Nets stadion

Billede af det udvendige af Barclays Center | ©Hellotickets

Barclays Center er en moderne arena, der ligger i bydelen Brooklyn og er kendt for at være hjemsted for Brooklyn Nets. Er du klar til at opleve magien i NBA?

Hvordan besøger man Barclays Center?

Barclays Center
Barclays Center

I modsætning til Madison Square Garden, hvor New York Knicks holder til, er der ingen rundvisning i Brooklyn Nets-arenaen, så den bedste måde at lære den at kende på er at overvære en NBA- eller NHL-kamp, da det også er New York Islanders ' hjemmebane, indtil deres nye arena er færdig.

Køb Brooklyn Nets-billetter

Hvis du vil opleve den spænding og entusiasme, som sporten bringer til østkysten under din rejse til New York, er mit råd at bestille dine Brooklyn Nets-billetter så hurtigt som muligt.

Efterspørgslen på at komme til en NBA-kamp er ekstremt stor, og billetterne bliver udsolgt flere måneder i forvejen. I min artikel om, hvordan man ser NBA-kampe i New York, forklarer jeg i detaljer, hvordan basketsæsonen fungerer, hvilke faser den er inddelt i, og hvordan man køber NBA-billetter.

Køb dine NBA-billetter

Hvordan køber man basketballbilletter til Barclays Center?

Inde i Barclays Center
Inde i Barclays Center

Du har to muligheder for at købe dine Brooklyn Nets-billetter:

Køb dem online på forhånd

Hvis basketball er din passion, og du har inkluderet en NBA-kamp i din rejse til New York, anbefaler jeg dig at købe basketballbilletter online før din rejse. Det er der flere grunde til, og her er hvorfor:

  • For at få den bedste plads i Barclays Center til den billigste pris, gælder det om at købe billetterne så hurtigt som muligt. Efterspørgslen på at komme til en NBA-kamp er ekstremt stor, så billetterne bliver som regel udsolgt, så snart de kommer til salg.
  • Det amerikanske billetmarked er dynamisk, hvilket betyder, at priserne stiger, når datoen for kampen nærmer sig, og udbuddet falder (som f.eks. med flybilletter). Hvis du venter for længe med at bestille dine billetter, risikerer du at løbe tør for basketballbilletter eller at få få billetter til en høj pris og i mindre synlige områder.
  • En anden fordel ved at købe basketball-billetter online er, at du kan vælge din yndlingsplads i Barclays Center, når du skal se Brooklyn Nets.

Efter min mening er det den nemmeste, sikreste og hurtigste løsning. Desuden giver det dig en masse ro i sindet at medbringe dine billetter hjemmefra.

Ved billetkontoret på stadion

Min erfaring siger mig, at dette ikke er den bedste løsning. Her er grundene til det:

  • For det første betyder det at købe basketballbilletter til Brooklyn Nets, når du ankommer til New York, at du bliver nødt til at rejse til Barclays Center, tilpasse dig åbningstiderne for billetlugen og vente i en endeløs kø for at købe dem.
  • Det betyder, at du spilder meget af din rejsetid på at stå i kø ved stadionportene, når du kunne have brugt den på at besøge Frihedsgudinden eller se en Broadway-musical, blandt mange andre ting.
  • Derudover vil der være færre muligheder tilbage, og de kan endda være prissat i guld eller udsolgt på grund af den store efterspørgsel på NBA-billetter.

Pas på videresalg

Hvis jeg skal give dig et sidste råd, når du køber dine basketballbilletter, er det at være meget forsigtig med videresælgerne omkring stadion. Det er sandsynligt, at du vil ende med at betale en meget høj pris for billetter med dårlig synlighed, eller i værste fald vil de være falske, og du vil ikke være i stand til at komme til kampen.

Køb dine Nets-billetter

Hvordan vælger man en god plads til en kamp i Barclays Center?

Detaljer om kampen
Detaljer om kampen

Når du skal vælge basketballbilletter til Barclays Center, er en vigtig faktor det budget, du har til rådighed, da prisen på sæderne normalt afhænger direkte af, hvor tæt du er på banen.

De billigste billetter er til de fjerneste og højeste pladser samt dem i hjørnerne og ved siden af væggen, mens prisen stiger, jo tættere du kommer på banen.

I Barclays Center er de bedste pladser på sidelinjen, hvor du kan se kampen og se spillerne næsten som en del af holdet, selvom det er de dyreste pladser. Bag kurvene er der også normalt ret interessante priser, hvis du vil se NBA-stjernerne tæt på uden at bruge VIP-beløb.

Du kan se udsigten fra alle pladser

Når du køber basketballbilletter online til Brooklyn Nets, vil du få vist et billede med den nøjagtige udsigt fra hvert sæde, så du kan få en bedre idé, når du vælger, og vide, hvad du kan forvente fra hvert sæde.

Køb dine Nets-billetter

Hvordan modtager jeg de NBA-billetter, jeg har købt online, og kommer de frem i tide?

NBA-butik i New York|©Carlos Álvarez Palacios
NBA-butik i New York|©Carlos Álvarez Palacios

Dine billetter bliver sendt til dig elektronisk, og du vil modtage dem i din e-mail, så du kan få adgang til dem, når du har brug for dem. Du skal bare vide, at i USA udstedes billetter af sikkerhedsmæssige årsager normalt et par dage før kampen, så det kan tage et stykke tid at modtage dem, men bare rolig, det er normalt, og de vil altid ankomme til tiden.

Behøver jeg at printe dem?

Mitråd er at læse de instruktioner, du modtager i din e-mail, omhyggeligt, for du behøver normalt ikke at printe dem ud. Men i tilfælde af at dine billetter er i PDF-format, og du har brug for at printe dem, men du allerede er væk hjemmefra, er løsningen enkel. Hvis du har brug for det, vil dit hotel hjælpe dig med at printe dem, eller du kan søge på Google Maps efter en Staples (en papirforretning) eller et Copy Center, hvor du kan printe dem i nærheden af din bolig eller stadion.

Og hvis jeg ikke har internet, hvordan får jeg så adgang til billetterne?

Hvis du ikke har en stabil forbindelse eller data på din telefon under din rejse til New York, skal du ikke gå i panik. Du kan altid downloade dem på dit hotel eller på et offentligt sted med WiFi for gæster (f.eks. en kaffebar eller restaurant), så du har dem klar, når du ankommer til stadion.

Køb dine NBA-billetter

Hvornår skal man tage til arenaen på kampdage?

Barclays Center på en kampdag
Barclays Center på en kampdag

Brooklyn Nets' kampdage i Barclays Center er et særligt tidspunkt i byen. Du kan mærke det på atmosfæren, og der er mere spænding og travlhed end normalt i New Yorks gader.

På kampdagen anbefaler jeg, at du tager til stadion mindst en time i forvejen for at ankomme roligt, gå gennem sikkerhedsbuen, finde dine pladser og nyde pre-game-showet, lytte til den amerikanske hymne, se cheerleader-showet og hoppe spillerne ind på banen. Publikum byder dem velkommen, som var de helte!

Hvordan kommer man til Barclays Center?

Hvis du har købt basketballbilletter for at se Brooklyn Nets spille på hjemmebane, er mit råd at udnytte dagen til at tage en tur rundt i Brooklyn, som med sin industrielle fortid og stærke kulturelle identitet er et besøg værd.

Du kan komme dertil til fods ved at krydse den storslåede Brooklyn Bridge fra Manhattan og gå rundt, før kampen starter. I min artikel 10 things to do and see in Brooklyn giver jeg dig nogle ideer til sightseeing og sjov.

Hvis du har planlagt en anden aktivitet den dag og vil tage direkte til Barclays Center for at se kampen, kan du tage offentlig transport, men det er vigtigt at være opmærksom på trafikken eller myldretiden, så du ikke kommer for sent til Barclays Center.

  • Hvor: 620 Atlantic Avenue, Brooklyn.

  • Sådan kommer du derhen: De nærmeste undergrundsbaner er Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) og Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

Hvor kan man spise før eller efter kampen?

Patsy's Pizzeria|©danfdwyer
Patsy's Pizzeria|©danfdwyer

Inde i Barclays Center er der flere mad- og drikkestande, hvor du kan få en snack, mens du ser kampen, men priserne er meget dyrere end udenfor. For eksempel kan en hotdog koste omkring 7 dollars, en sodavand omkring 6,5 dollars og en flaske vand omkring 5 dollars.

Da man ikke må tage sine egne drikkevarer eller mad med ind i arenaen, anbefaler jeg, at man tager på en af restauranterne omkring Barclays Center for at spise, hvis man får appetit, såsom Shake Sack, McDonald' s eller Patsy's Pizzeria, enten før eller efter kampen for at fejre Nets' sejr.

Nyttig information til at se NBA

NBA Merchandising
NBA Merchandising

Hvor lang er en NBA-kamp?

Officielt varer den 48 minutter (4 quarters á 12 minutter), men mellem pauserne og halvlegen varer de fleste kampe normalt 2 timer eller mere. Efter de første to quarters er der en 15 minutters halvleg, hvor man kan købe noget at spise eller gå på toilettet.

Er det tilladt at tage kameraer eller rygsække med ind på stadion?

I henhold til Barclays Centers adgangspolitik er rygsække eller tasker, der er større end 14"x14"x6" eller har hårde sider, ikke tilladt på stadion. Professionelt kameraudstyr, lyd- og/eller videooptagelsesudstyr, selfiestænger og stativer er heller ikke tilladt.

Skal børn betale entré til NBA?

NBA er en meget familievenlig forestilling, men på spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler entré, er virkeligheden, at det afhænger af holdet.

Barclays Centers politik for børns adgang til arenaen siger, at til alle sportsbegivenheder kan børn op til 34" inches høje (86,36 centimeter) komme gratis ind, men skal dele et sæde med en voksen med billet. Alle børn, der ikke opfylder dette højdekrav, skal have deres egen billet for at komme ind på stadion.

Hvis du skal på stadion med børn under to år, skal du medbringe bevis for alder, hvis du bliver bedt om det ved indgangen. Gyldige former for identifikation er et pas eller en fødselsattest.

Køb dine NBA-billetter

Hvorfor tage til Barclays Center?

Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt
Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt

Du tager til New York for at have det sjovt, og selv hvis du ikke er den store sportsfan, er det at se en NBA-kamp en af de mest spændende ting at gøre i USA og en unik mulighed for at komme helt tæt på nogle af de bedste spillere i verden - et sandt spektakel af musik, dans og frem for alt basketball!

Hvis du vil se en NBA-kamp på din rejse til New York, kan du ikke gå glip af Brooklyn Nets her. Sæsonen starter i slutningen af oktober og slutter i midten af april.

Hvordan er Barclays Center?

Da Nets besluttede at flytte fra New Jersey til New York, valgte de bydelen Brooklyn til deres nye hjem og byggede den nye arena på Atlantic Avenue, lige ved siden af et transportknudepunkt.

Barclays Center er en kæmpe arena i hjertet af denne bydel lige rundt om hjørnet fra BAM. Med en kapacitet på over 17.000 er den berømt for at have været hjemsted for Brooklyn Nets (NBA) og New York Islanders (NHL) siden 2012.

Arenaen har også været vært for boksemesterskaber og musikbegivenheder (faktisk har nogle af verdens bedste kunstnere som Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony og Celine Dion optrådt her).

Køb dine Nets-billetter

Hvilke andre sportsbegivenheder er der i New York?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Hvis du er sportsfan, og du vil deltage i en anden begivenhed under din ferie i New York, anbefaler jeg andre muligheder som f.eks:

NBA

I New York kan du også se New York Knicks spille i Madison Square Garden.

NHL

Du kan se New York Rangers og New York Islanders spille i The Big Apple. Ishockeysæsonen løber fra oktober til april.

MLB

Se New York Yankees og New York Mets spille i New York. Baseball-sæsonen løber fra april til begyndelsen af november med World Series, og i dette indlæg vil jeg forklare i detaljer, hvordan man køber billetter til MLB-kampe i New York.

NFL

I New York kan du se New York Giants og New York Jets. Sæsonen løber fra begyndelsen af september til begyndelsen af februar med Super Bowl. Hvis du kan lide amerikansk fodbold, fortæller denne artikel dig, hvordan du ser en fodboldkamp i New York.