Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Brooklyn Aktiviteter og ture

Hvis du rejser til New York, må du ikke gå glip af Brooklyn, det fedeste alternative område i byen. Bemærk, hvad du skal gøre, se (og spise) der!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

12 minutters læst

Brooklyn Aktiviteter og ture

Den berømte Brooklyn Bridge | ©Hellotickets

Bydelen Brooklyn er et must på din liste over ting, du skal se og lave i New York. Den har været verdens hipsterhovedstad i årtier og er fyldt med caféer, butikker og restauranter, der engang var fabrikker, og som nu er New Yorks gastronomiske epicenter.

Brooklyn er et af New Yorks mest trendy kvarterer. En bydel med en industriel fortid og en stærk kulturel identitet, som er et besøg værd. Velkommen til Brooklyn!

1. Kryds Brooklyn Bridge

Krydsning af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Krydsning af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

I en by som New York, hvor der ikke er mangel på fantastiske turistattraktioner, er et af de første steder, du skal besøge, den berømte Brooklyn Bridge. Du har set den utallige gange på tv, men at krydse den er ærefrygtindgydende, og udsigten over East River og New Yorks skyline er fascinerende. Du kan gå over eller tage en cykeltur fra Manhattan.

Dette tekniske vidunder, der blev åbnet i 1883, svæver over floden og forbinder Brooklyn og Manhattan fra Brooklyn-kvartererne DUMBO og Brooklyn Heights til Civic Center-distriktet på Manhattan. Herfra har du faktisk den bedste udsigt over Manhattans skyline.

 • Hvor lang tid tager det at gå den: Hvis du tager højde for, at du vil stoppe for at tage billeder og se på udsigten, vil det tage dig omkring 45 minutter. Den er 1,8 kilometer lang.
 • Fra Manhattan til Brooklyn eller omvendt: Vælg den retning, der passer dig bedst, afhængigt af hvad du vil lave bagefter. Selvom de fleste krydser den fra Manhattan, kan jeg godt lide at krydse den fra Brooklyn, fordi man kan se udsigten over øens skyline hele vejen over.
 • Hvornår skal man besøge den? Det ideelle tidspunkt er tidligt om morgenen for at tage billeder uden alt for mange turister. Men et andet godt tidspunkt er ved solnedgang, når solen langsomt går ned, og New York begynder at lyse op.
 • Gå i din egen bane: Når du starter gåturen, skal du blive i fodgængerbanen for at undgå ulykker, da den kun er adskilt fra cykelstien af en linje malet på jorden, og begge er meget smalle. Far ikke vild, når du tager billeder, vær forsigtig!

Book en tur på Brooklyn Bridge

2. NBA i Barclays Center

Barclays Center, hjemsted for Nets| ©Hellotickets
Barclays Center, hjemsted for Nets| ©Hellotickets

Barclays Center er en kæmpe arena i hjertet af Brooklyn lige rundt om hjørnet fra BAM. Med en kapacitet på over 17.000 tilskuere er den berømt for at være " hjemmestadion " for Brooklyn N ets (NBA) og New York Islanders (NHL) siden 2012.

Barclays Center har også været vært for boksemesterskaber og musikarrangementer (faktisk har nogle af de bedste kunstnere på planeten som Celine Dion, Ariana Grande og Marc Anthony optrådt her). Hvis du vil se en NBA-kamp under dit besøg i New York, kan du ikke gå glip af Brooklyn Nets her. Sæsonen starter i slutningen af oktober og slutter i midten af april.

Hvorfor jeg anbefaler dig at tage til Barclays Center

Du kommer til New York for at have det sjovt, og selv hvis du ikke er den store sportsfan, er det at se en NBA-kamp i USA et rigtigt show med musik, fest, dans og frem for alt basketball. Er du klar til at se de bedste spillere i verden på tæt hold? Se her, hvordan du får fat i NBA-billetter i New York.

Book NBA-billetter

3. Hav det sjovt på Coney Island

I Luna Park, Coney Islands forlystelsespark.| ©Hellotickets
I Luna Park, Coney Islands forlystelsespark.| ©Hellotickets

En af de bedste ting at lave i Brooklyn, især hvis du rejser til New York om sommeren med børn, er at tage til Coney Island, kvarteret, hvor newyorkerne slapper af udendørs og nyder stranden, når vejret er godt.

Slentre langs strandpromenaden

En af mine yndlingsting ved Coney Island er at gå langs strandpromenaden med Atlanterhavsbrisen i ansigtet og duften af hav - det er en fantastisk følelse!

Luna Park

Den anden store attraktion i området er Luna Park, en blanding af et gammelt tivoli og en forlystelsespark, der har bevaret mange af sine oprindelige attraktioner som Wonder Wheel eller rutsjebanen Cyclone og den vintagecharme, der er så speciel. Betragt det som en vigtig plan, hvis du tager til New York med børn.

Nearby er et freakshow, der er så typisk for 20'erne og 30'erne. Showet er forskelligt hver sæson, og selvom nogle af numrene gentages, vil du føle, at du genoplever svundne tider blandt skæggede kvinder, dværge og andre typiske figurer.

Besøg akvariet i New York

Sidst, men ikke mindst, er en sjov attraktion på Coney Island New York Aquarium, byens eneste akvarium, der ligger ved havnefronten. Dets formål er at vise de besøgende, hvor vigtigt det er at bevare vandøkosystemerne. Her kan du se havoddere, hajer og pingviner blandt mange andre arter. Tjek, hvornår dyrene spiser, når du kommer ind, og gå ikke glip af det, hvis det falder sammen med dit besøg - børnene vil elske det!

Book en rundtur i Boroughs og Coney Island

4. Kom i julestemning i Dyker Heights

Typisk udsmykning af et af husene i Dyker Heights| ©Hellotickets
Typisk udsmykning af et af husene i Dyker Heights| ©Hellotickets

Dyker He ights er et villakvarter i Brooklyn, som ikke ville være noget særligt, hvis det ikke var, fordi beboerne gør alt for at fejre julen ved at pynte deres huse og haver med hundredvis af guirlander, kugler, kulørte lys og andre dekorationer - og når jeg siger alt, så mener jeg alt!

Nogle vælger elegante og diskrete lys, mens andre fylder deres haver til randen med alle mulige slags lys, oppustelige figurer og julefigurer, som synger julesange og bevæger sig rundt.

En ægte konkurrence, der begyndte i 80'erne og er blevet en årlig begivenhed, hvor nogle familier endda betaler dekorationsfirmaer for at overraske de nysgerrige. En tradition, man ikke må gå glip af i Brooklyn, hvis man rejser til New York i julen.

Praktisk info

 • Hvornår: Selvom nogle lokale tænder lysene i slutningen af november, sker det normalt i december indtil årets udgang.
 • Hvor: De mest populære gader, som ville chokere selveste Grinchen, ligger mellem 11th og 13th Avenues og 83rd og 86th Streets.

Book en juletur i Dyker Heights

5. Fordyb dig i gadekunst

Gadekunst| ©Steven Dolan
Gadekunst| ©Steven Dolan

Et andet must er at opdage den kunstneriske kultur i Brooklyns Bushwick-kvarter. Og der er ingen bedre måde at gøre det på end med en street art-tur. På en halvanden time lang tur med en lokal kunstner, der har et indgående kendskab til graffititeknikker, kan du beundre alle vægmalerierne i kvarteret - en rigtig udendørs udstilling!

Du lærer også alt om kvarterets historie og udviklingen af denne kunstneriske bevægelse, samtidig med at du opdager et helt andet syn på New York City.

Bemærk, at hvis du har prøvet denne aktivitet før, kan du gøre det igen, da der er en årlig begivenhed, hvor kunstnere fra hele verden mødes for at male deres værker, som opbevares, indtil den næste udgave afholdes, hvor andre kunstnere laver nye værker oven på de tidligere.

Book en street art-tur i Brooklyn

6. Få graffitikunstneren frem i dig!

Graffiti i Brooklyn| ©zimwizdotcom
Graffiti i Brooklyn| ©zimwizdotcom

Og hvis street art-turen ikke er nok for dig, kan du booke en graffiti-workshop, hvor du kan lave din egen graffiti og beholde den som en souvenir for evigt. Du kommer til at arbejde sammen med en rigtig graffitikunstner og lære alle tricksene.

En ideel plan for voksne, men også for husets børn. Kom og deltag i denne originale og sjove plan, et af de eventyr, der vil efterlade dine venner målløse!

Book en graffiti-workshop i Brooklyn

7. Spadser gennem Williamsburgs jødiske kvarter

I Williamsburg| ©berk2804
I Williamsburg| ©berk2804

Hipstere og New Yorks mere konservative jødiske samfund lever side om side i Williamsburg, dette jødiske kvarter i Brooklyn. Men de har hver deres plads og lever på hver deres måde: hipsterne i Williamsburg og de ortodokse jøder i South Williamsburg-området, som man kommer til ved at krydse under Williamsburg Bridge.

Dette sted er som at gå gennem en anden verden, stram og enkel. Der er ikke så mange charmerende butikker, og bygningerne ser lidt mere forsømte ud sammenlignet med den anden del af kvarteret. Det er hjemsted for chassidiske jøder (en gren af den ortodokse jødedom), som kom fra Ungarn for at undslippe Anden Verdenskrig.

Når du slentrer gennem South Williamsburg, vil du bemærke, at restauranter og butikker har skilte på hebraisk, og det samme gælder de typiske gule skolebusser. Hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg, at du går ind i en kosherbutik og køber lidt slik eller muffins - de er ret velsmagende!

Rejs ansvarligt

Dette er et meget lukket samfund, som har stor respekt for deres livsstil og traditioner. Besøgende lægger ikke så meget mærke til dem og er vant til at se dem passere gennem kvarteret, men det er en god idé at være hensynsfuld på din tur rundt i South Williamsburg (især når du tager billeder, der måske viser dine naboer).

Kontrasten mellem de forskellige måder at leve på kan være chokerende, men selv om du bliver slået af deres tøj, frisurer eller andre detaljer, så prøv ikke at få dem til at føle sig utilpasse ved at stirre nysgerrigt på dem eller følge efter dem for at tage billeder. At vise respekt for andre er også en del af det at rejse ansvarligt.

Book en rundtur i Williamsburg

8. Spis på Time Out Market

Time Out Marked| ©Hellotickets
Time Out Marked| ©Hellotickets

DUMBO mangler ikke restauranter, hvor du kan stoppe og få en bid mad. Ved siden af Grimaldi's Pizzeria, som er berømt i hele New York for sin pepperonipizza, finder du i dette kvarter Time Out Market, en madhal med mere end tyve madboder, hvor du kan prøve forskellige retter uden at forlade Empire Stores, den maleriske bygning, som den ligger i, og som vidner om Brooklyns industrielle fortid i det 19. århundrede.

Dette er en perfekt mulighed, hvis du rejser i en gruppe og vil undgå den evige debat om, hvor alle vil gå hen for at spise. Her er lidt af hvert: italiensk, japansk, thai, libanesisk, bagels, burgere, vegetarisk mad, slik og meget mere. Nogle af byens bedste kokke, udvalgt af magasinet Time Out New York, deler de 2.400 m2.

The Time Out Market på 55 Water Street samler også nogle af New Yorks bedste bartendere i tre barer, som tilbereder lækre cocktails til at skåle for din rejse. Hvis du har lyst til en drink med udsigt og en fuld mave, skal du notere dig de bedste tagterrasser i New York.

Praktisk info

 • Adresse: 55 Water Street, Brooklyn.
 • Åbningstider: Åbent fredag fra kl. 11 til 21 og weekend fra kl. 9 til 21.
 • Betaling: Time Out Market tager ikke imod kontanter i restauranterne, kun i barerne. Du bliver nødt til at betale med kort.

Book en madtur i Brooklyn

9. Oplev seværdighederne fra DUMBO

Udsigt fra DUMBO| ©Hellotickets
Udsigt fra DUMBO| ©Hellotickets

DUMBO var engang et industriområde fyldt med kedelige fabrikker og lagerbygninger, men er nu et af New Yorks mest trendy områder. I slutningen af 1970'erne var DUMBO hjemsted for bohemer og kunstnere, som ændrede sjælen i kvarteret, som blev epicenter for nye kunstbevægelser og tiltrak velhavende nye naboer på grund af dets nærhed til Manhattan.

Når du ankommer til DUMBO, er det første, du skal gøre, at gå en lang tur og fortabe dig i gaderne. Du vil blive slået af, hvordan det har bevaret den perfekte kombination af gammel industriarkitektur og brostensbelagte gulve, hvor de gamle togskinner stadig er synlige, med det mere moderne design og de luksuriøse områder, der kan ses i kvarteret.

Hvad skal man se i DUMBO?

 • Washington Street: Tæt på Brooklyn Bridge ligger denne gade, hvorfra du kan tage billeder af den vidunderlige Manhattan Bridge med New York i baggrunden.
 • Bestil en pizza på Grimaldi's: Prøv pizzaerne på den legendariske Grimaldi's på 1 Front Street, lige under Brooklyn Bridge. Køen ved indgangen er det hele værd for deres lækre pepperonipizza - et tip: medbring kontanter, da de ikke tager imod kort!
 • Plymouth Street: Når du går langs denne gade, vil du se, at den krydses af de gamle spor, som godstogene plejede at køre på til The Big Apple.
 • Beundre gadekunst: Skulpturer, graffiti og vægmalerier spredt ud over gaderne i DUMBO viser Brooklyns bohemeagtige og kunstneriske sjæl, og du kan deltage i en graffiti-workshop i Brooklyn for at lære, hvordan du laver din egen!
 • Filmaftener: I juli og august er der torsdag aften klassiske filmaftener under åben himmel på Pier 1 Harbor View Lawn. Snup dine popcorn, og nyd sommerbrisen fra East River med Manhattans skyline i baggrunden.

Book et fotoshoot i Brooklyn med fotografen

10. En aften på BAM

Uden for BAM i Brooklyn| ©Hellotickets
Uden for BAM i Brooklyn| ©Hellotickets

En anden ting at lave i Brooklyn er at tilbringe en aften på BAM (Brooklyn Academy of Music), et multikunstcenter, der i mere end et århundrede har været hjemsted for eventyrlystne kunstnere med dristige ideer, der har overrasket publikum. De arbejder især med nye kunstnere, men også med innovative kunstnere, der allerede har skabt sig et navn. Selv skuespillere som Cate Blanchett, Jeremy Irons og John Malkovich har stået på BAM's scener.

Hovedbygningen, som ligger i nærheden af metrostationen Atlantic Avenue - Barclays Center, deles af Rose Cinemas, som specialiserer sig i auteurfilm, Howard Gilman Opera House og Lepercq Space, som er et multianvendeligt performance-rum.

Hvis du kan lide innovativ og alternativ kunst, så tag et kig på den officielle hjemmeside, hvor du kan finde nogle virkelig cool og anderledes kulturelle tilbud. Og hvis du foretrækker at fortsætte din rejse med at se et af de bedste museer i New York, må du ikke gå glip af Brooklyn Museum.

Book billetter til de bedste museer

11. Spadser gennem Main Street Park

En pause i Brooklyn Park| ©Hellotickets
En pause i Brooklyn Park| ©Hellotickets

Et af mine yndlingssteder i DUMBO med en betagende udsigt er Main Street Park, en af de bedste parker i New York. Med Brooklyn Bridge på den ene side, Manhattan Bridge på den anden og East River og Financial District skyline foran, vil du ikke kunne lade være med at tage billeder!

Men for at være helt ærlig, så er det ikke kun derfor, jeg kan lide den, men også fordi det er her, du finder Jane's Carousel, en autentisk karrusel fra 1920'erne, som blev restaureret til sin oprindelige pragt og har været en del af Brooklyns landskab siden 1980'erne, da den blev bragt hertil fra Ohio.

Main Street Park med børn

Hvis du besøger New York med familien, er det et godt sted at tage børnene med til en sjov tur og en tur selv. Jane's Carousel er for alle aldre, så vær ikke genert og rid på en af de søde små heste for kun $2. Det er også perfekt, hvis du rejser med din partner og vil overraske dem med en romantisk aften.

Brooklyn Strand

På den anden side er der i Main Street Park en lille klippestrand kendt som Pebble Beach. Der er en slags tribuner, hvor man kan sidde lidt og slappe af, se på de billeder, man har taget indtil nu, og nyde panoramaudsigten over byen. Hvis du rejser til New York om sommeren, er dette stedet at være på de varmeste dage i juli og august i New York.

En anden ting, du kan lave i Brooklyn under dit besøg, især mellem august og oktober, er at leje en kajak og sejle på East River. Du kan finde flere oplysninger på den officielle hjemmeside. Hvis du er på udkig efter flere specielle planer som denne, du ikke gå glip af denne liste over must-see oplevelser i New York.

12. Tjek Brooklyns loppemarked ud

Brooklyns loppemarked| ©Jason Lam
Brooklyns loppemarked| ©Jason Lam

En af de bedste ting at lave i Brooklyn er at besøge Brooklyn Flea Market iDUMBO på lørdage fra kl. 10 til 17 fra april til oktober. Det er et vintage-loppemarked med et bredt udvalg af varer (tøj, møbler, bøger, smykker og kunsthåndværk), som mere end 150 lokale sælgere og kunsthåndværkere udstiller med kærlighed.

Hvis du elsker loppemarkeder og er i New York om vinteren, forvandles dette sted til Winter Flea, et loppemarked for antikviteter, kunsthåndværk og mad, som åbner mellem november og marts. Shopaholics, det er her, I finder de bedste ting at købe i New York.

Hvorfor jeg kan lide dette loppemarked

Det er ikke det typiske loppemarked, hvor tingene bare er stablet op i en bunke, men der er en gennemtænkt præsentation, som trækker øjet hen til boderne og frister dig til at tage en unik souvenir med hjem til dig selv eller din familie. Der er noget unikt!

Hvis du ikke går herfra med en supercool vintagejakke, går du herfra med en fuld mave. Her kan du smage nogle af de bedste tacos, hotdogs, lobster rolls og sicilianske cannoli i New York. Det er et af de bedste steder at spise i Brooklyn.

Nyttig info

 • Åbningstider: Brooklyn Flea Market fra kl. 10 til 17. Winter Brooklyn Flea fra kl. 10.00 til 18.00.
 • Sted: Brooklyn Flea Market at Manhattan Bridge Archway - 80 Pearl St. Winter Brooklyn Flea at 25 Kent Ave (8th fl.) Williamsburg.
 • Adgang: Gratis.