10 bedste tips til at besøge Niagara Falls fra NYC

Et besøg i skyskrabernes by fortjener en tur til Niagara Falls, et naturskue, der vil forbløffe dig. Følg disse tips for at gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minutters læst

10 bedste tips til at besøge Niagara Falls fra NYC

Niagara Falls ved daggry | ©Sergey Pesterev

En tur til Niagara Falls er en af de mest unikke og interessante ting, man kan lave i New York. En perfekt flugt til naturen for at tage en pause fra asfalt, bystøj og høje skyskrabere.

Vandfaldene ligger 650 kilometer fra Big Apple. Men hvis du følger disse tips, kan du nyde dem, som om de lå lige rundt om hjørnet fra Central Park.

1. Book en pakkerejse for at få mest muligt ud af din tid

Udsigt fra Rainbow Bridge til Niagara Falls| ©Radek Kucharski
Udsigt fra Rainbow Bridge til Niagara Falls| ©Radek Kucharski

De mest almindelige rejser til New York varer fem dage eller en uge. En tur til Niagara Falls tager mindst en dag.

For at få mest muligt ud af det og nyde stedets attraktioner uden besvær, er det bedst at tage med på en guidet, organiseret tur fra New York. Du vil føle dig godt tilpas i en natbus, hvor du kan hvile dig, og derfor vil turen ikke tage så lang tid, som hvis du rejste om dagen.

Og når du først er der, behøver du ikke at bekymre dig om at improvisere dit besøg. Turen er planlagt, så du kan nyde den i ro og mag, og så du ikke går glip af nogen af hovedattraktionerne i området, og dem er der mange af!

Book din tur til Niagara Falls

2. Tag behagelige sko på og forvent at blive våd

Maid of the Mist-turen| ©Trae Gould
Maid of the Mist-turen| ©Trae Gould

Det er ikke svært at forestille sig, at Niagara Falls er et ret fugtigt miljø. Selv på varme sommerdage sprøjter vandet overalt. Og du vil vandre frem og tilbage og nyde den betagende udsigt og de smukke hjørner af parken, badet i damp fra vandfaldene.

Konklusion: Når det gælder fodtøj, skal du vælge fleksible, komfortable og om muligt vandtætte kondisko (eller støvler, hvis det er efterår/vinter). De bliver helt sikkert våde.

Og apropos at blive våd, på Maid of the Mist, båden, der sejler dig lige ved siden af det enorme vandfald, får du en mackintosh. Men hvis du medbringer din egen i tilfælde af regn, er det endnu bedre. Ligesom du ville gøre på enhver anden tur.

Book din 1-dags tur til Niagara Falls

3. Hvis du tager afsted om vinteren, så pak dig varmt ind, for det kan blive ret koldt

Besøg Niagara Falls om vinteren| ©Heather Rhoades
Besøg Niagara Falls om vinteren| ©Heather Rhoades

Atbesøge vandfaldene om vinteren kan være en stor oplevelse. Okay, det er koldere, og det er mere sandsynligt, at det regner. Men efterårsfarverne i området omkring vandfaldene er spektakulære. Og hvis du tager af sted om vinteren, kan du endda være heldig at se vandfaldene frosset til. Det ville være en sand fornøjelse, ikke sandt?

Temperaturerne kan falde helt ned til -7 °C på denne tid af året. Husk på, at stedet, hvor de ligger, er ret langt mod nord, lige ved den canadiske grænse. Vinteren der er hård. Så du er nødt til at klæde dig varmt på denne tid af året. En let anorak er mere passende end en frakke. Så kan du bedre bevæge dig rundt.

Book din 2-dages tur til Niagara Falls

4. Vær tålmodig om sommeren, hvor der er mange turister

Niagara Falls turiststop Niagara Falls| ©Shlomo Shalev
Niagara Falls turiststop Niagara Falls| ©Shlomo Shalev

Niagara Falls er en af de mest besøgte destinationer i verden. I den varme årstid er tilstrømningen af turister enorm. Du vil sandsynligvis få mere end et par folkemængder, da dette betragtes som det bedste tidspunkt at besøge Niagara Falls. Tag det roligt.

Hvad vejret angår, er det meget koldt om vinteren, men om sommeren kan det være ret varmt. Tag let, køligt tøj på.

For at undgå varmen og de lange køer er det bedste tidspunkt for en guidet og organiseret tur fra New York maj-juni eller september-begyndelsen af oktober. Vejret er som regel godt, og der er færre turister.

Book din 3-dages tur til Niagara Falls

5. Tag din frokost med, du vil ikke fortryde det

Mad til turen| ©Matt Seppings
Mad til turen| ©Matt Seppings

Uanset om du har valgt en pakkerejse eller er på egen hånd, er du på egen hånd, når det gælder mad.

Den mad, der tilbydes i området, er ikke fantastisk, og den er normalt ikke billig. Husk på, at det er et meget turistet sted, fuld af mennesker, der bruger en hel dag på at besøge det. Med andre ord folk, der er nødt til at spise. Så de udnytter muligheden for at "negle" lidt.

I dette scenarie er vores anbefaling, at du tager din mad med dig fra New York. Nogle gode sandwich eller velforsynede madkasser vil gøre dig godt. Og uden at du behøver at straffe dit kreditkort. Der er masser af udendørs og indendørs picnicområder, hvor man kan nyde en picnic.

Book din 4-dages tur til Niagara Falls

6. Hvis du rejser med børn, så tag dem med til Cliffton Hill

Gaden Cliffton Hill| ©Jorge Láscar
Gaden Cliffton Hill| ©Jorge Láscar

Hvis dit ophold i New York er med dine små børn, og du rejser til Niagara Falls med dem, har jeg en god plan for hele familien: besøg Cliffton Hill.

Denne gade ligger på den canadiske side af Niagara Falls og kun 10 minutter væk fra vandfaldene. Børnene vil få det sjovt, for den er berømt for at være en sjov gade. Museer, spøgelseshuse, attraktioner, restauranter - det er værd at blive lidt længere i Niagara Falls og besøge begge sider!

Hvilket bringer os til vores næste tip:

7. Glem ikke dit pas, du skal krydse grænsen til Canada!

Amerikansk pas| ©slgckgc
Amerikansk pas| ©slgckgc

Niagara Falls grænser op til Canada. Så glem ikke dit pas og din eTA-tilladelse, når du skal krydse grænsen til nabolandet.

Fra Canada kan du nyde et godt besøg, der inkluderer alle stedets attraktioner. Den canadiske side af grænsen er også meget mere sikker.

Gør dine dokumenter klar, og kryds over på den anden side af Rainbow Bridge, broen, der forbinder de to lande!

Book din 5-dages tur til Niagara Falls

8. Hvis det er muligt, så afsæt mindst to dage til dit besøg

Indgang til Watkins Glen State Park| ©Dion Hinchcliffe
Indgang til Watkins Glen State Park| ©Dion Hinchcliffe

Selv hvis du rejser komfortabelt til vandfaldene, er det en noget lang tur på ca. 7-8 timer, så jeg anbefaler, at du tager mindst to dage eller mere til dit besøg, hvis det er muligt. Hvis du kan vælge 2-dages turen i stedet for dagsturen til Niagara Falls, er det det hele værd, da du kan nyde vandfaldene fra daggry til solnedgang. Hvis din rejse er længere, og du har mere tid, kan du også vælge en 5-dages tur. Ud over at besøge vandfaldene på den amerikanske side, krydser du grænsen og ser den canadiske side.

Turen inkluderer et besøg i Watkins Glen State Park, hvor du ser de berømte She Qua Ga Falls, der er mindre end Niagara Falls, men utroligt smukke.

Hjemturen til New York stopper ved Crossings premium outlet, et godt sted at shoppe amerikanske mærker til gode priser.

Kontrasten til dagsturen

Dagsture tager normalt omkring 22 timer, inklusive rejse og sightseeing. Man tager af sted fra byens centrum og kører med natbus. Man sover undervejs og vågner op til lyden af vandfaldene til en intens, men opsigtsvækkende dag med sightseeing.

Jeg anbefaler også, at man tager turen på en hverdag. I weekenden kan menneskemængden være ubehagelig.

Book din 2-dages tur til Niagara Falls

9. Sørg for, at du har nok lagerplads på din mobiltelefon

Billeder af Niagara| ©Allen Lai
Billeder af Niagara| ©Allen Lai

Der er ikke noget mere irriterende end at være midt på sin rejse, tage de mest ikoniske billeder, og din telefon begynder at irritere dig med en meddelelse: du har ikke meget lagerplads.

Før du forlader dit hotel om morgenen eller aftenen før, skal du sørge for at frigøre plads på din telefon. Det landskab, du vil møde under dit besøg ved vandfaldene, vil give dig lyst til at tage billeder fra alle mulige vinkler.

Et andet tip er også at sørge for, at du har nok opladning, enten i din mobiltelefon eller dit kamera. Til din mobiltelefon har du de bærbare batterier, som efter min mening er ret nyttige, når du rejser.

Book din 1-dags tur til Niagara Falls

10. Hvis du rejser i en gruppe, så tag bilen!

Veje til Niagara Falls| ©Bradley Howard
Veje til Niagara Falls| ©Bradley Howard

Hvis I nyder alle de ting, I kan lave i New York som en gruppe, og I er flere, der kører, kan det være en god idé at tage en tur til Niagara Falls i bil. Køreturen fra byen til vandfaldene byder på nogle fantastiske seværdigheder og landskaber, som er et stop værd. Vejene i USA er også meget gode, så det er et forsøg værd.

Der er flere naturparker og egeskove af utrolig skønhed, som du kan nyde i dit eget tempo. Det eneste, du skal gøre, er at leje en bil i New York (fra 20 euro pr. dag), vælge din rute og komme af sted.

Sæt dig bag rattet, og nyd turen!

Book din 2-dages tur til Niagara Falls