Giza Pyramider Lyd og Lys Show Billetter

4.5
(186 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
192 kr 175 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Under denne aktivitet får du mulighed for at nyde et lyd- og lysshow ved pyramiderne i Giza, et af de mest værdsatte shows i Egypten. I ca. 2 timer vil du lytte til en ekspertegyptolog , der midt i en underholdende forestilling fortæller en lang række interessante fakta om pyramidernes kultur og historie og om det gamle Egypten.

En sjov og lærerig aktivitet, der giver dig mulighed for at lære mere om en af historiens første civilisationer. Både før og efter showet har du fri tid til at udforske pyramiderne og Sfinksen på egen hånd.

 • Nyd en unik og spændende oplevelse ved at se et lyd- og lysshow foran pyramiderne i Giza.
 • Hør morsomme anekdoter om pyramidernes og sfinksens historie fra en ekspertegyptolog.
 • Udforsk omgivelserne omkring pyramiderne og sfinksen på egen hånd, og tag spektakulære billeder af disse imponerende monumenter.

Hvad er inkluderet

 • Lyd- og lysshow ved Pyramiderne i Giza
 • Transport til og fra hotellet

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev noget anderledes på dit besøg til Pyramiderne i Giza med et lyd- og lysshow, som er blevet en af de bedste aktiviteter om aftenen i Cairo. Du får mulighed for at lytte til en ekspert egyptolog, takket være hvem du kan nyde et sjovt natteshow, der varer ca. 2 timer .

Mens lyset oplyser de majestætiske pyramider, vil du høre fascinerende historier om Egyptens gamle historie og opførelsen af disse arkitektoniske vidundere. Under hele lysshowet vil du have mulighed for at komme tæt på Sfinksen og de andre pyramider og tage spektakulære billeder. Du kan også udforske pyramidernes omgivelser på egen hånd, både før og efter showet.

Pyramiderne i Giza er et af de mest berømte monumenter i verden og ligger på Giza-plateauet nær byen Cairo. Disse imponerende strukturer menes at være blevet bygget for mere end 4.500 år siden og fascinerer stadig millioner af mennesker verden over i dag. Cheops' store pyramide, den største af de tre, er det eneste af de syv vidundere i den antikke verden, der stadig eksisterer.

Den store sfinx, som ligger lige ved siden af pyramiderne, er et andet af det gamle Egyptens mest berømte bygningsværker. Den menes også at være bygget for over 4.500 år siden og forestiller en løve med en faraos hoved. Sfinksen er en af de største og ældste skulpturer i verden og har overlevet gennem århundrederne som et vidnesbyrd om den egyptiske civilisations storhed.

Efter aktiviteten vender du tilbage til Cairo i et komfortabelt køretøj med aircondition , så du kan nyde aktiviteten på en afslappet og personlig måde.

Anmeldelser

4.5
· 186 Anmeldelser
 • S
  Sonia Carletti
  5
  (0 Anmeldelser)
 • C
  Cristina Ramos Martínez
  5
  (0 Anmeldelser)
  Ver las pirámides de noche es una experiencia diferente y, sin el bullicio del día, se pasa un rato muy especial. La empresa ha gestionado perfectamente la excursión. El chico que nos recogió con el taxi hablaba muy bien español, era muy agradable y nos animó el viaje haciéndonos descubrir música típica egipcia. ¡Actividad muy aconsejable!
 • T
  Tamara Mireia Fernández García
  5
  (0 Anmeldelser)
  Un espectáculo muy emocionante. El guía fue super amable y atento! Lo recomiendo 100%
 • T
  Trevor
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget godt show, jeg havde forventet noget mere, men det var stadig meget underholdende.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler