Bedste ture på Stade de France i Paris

En tur, som ingen fodboldfan eller sportsfan generelt må gå glip af. Tag med mig på denne komplette og eksklusive rundvisning på et af verdens vigtigste stadions.

Verónica Álvarez

Verónica Álvarez

9 minutters læst

Bedste ture på Stade de France i Paris

Stade de France i Paris | ©Nabil Molinari

Hvis du besøger denne smukke by og ønsker at besøge en af Paris ' mest eftertragtede attraktioner for sportsfans, må du ikke gå glip af det verdensberømte Stade de France.

Stade de France i Paris var et af spillestederne for VM i 1998 og Euro 2016 og er et af de mest moderne stadions i Europa. Ud over den attraktive arkitektoniske stil gør teknologien og funktionerne dette stadion til en reference både på europæisk og globalt plan.

Den mest komplette løsning

Paris Stade de France guidet tur

Den mest komplette rundvisning med adgang til museet

Du får en rundvisning på hele Stade de France med adgang til eksklusive steder bag kulisserne og museet med en professionel guide, der fortæller dig alle de detaljer, du gerne vil vide.

Anbefales, hvis... du er sportsfan.

På denne super komplette rundvisning vil du gå gennem hele stadionet ledsaget af en specialiseret guide, som også vil tage dig med bag kulisserne, som ikke er åbne for offentligheden, hvilket gør denne rundvisning til en unik mulighed.

Du får også eksklusiv adgang til Stade de France-museet i Paris, hvor du vil kunne se en bred samling af genstande, der er en del af dette stadions og den franske sportshistories historie.

Bestil en guidet rundvisning på Stade de France

Hvordan bestiller jeg en rundvisning på Stade de France i Paris?

Book din tur| ©Vlada Karpovich
Book din tur| ©Vlada Karpovich

Du kan booke ture til Stade de France på stadion eller online hos Hellotickets.

Fra mit synspunkt er onlinebooking hos et specialiseret firma det mest bekvemme, fordi du har flere muligheder for at finde den ønskede dato, og desuden er der normalt betydelige rabatter på priserne på billetter til forskellige attraktioner, herunder Stade de France.

En anden mulighed er at købe din turbillet personligt på Stade de France-billets billetkontor, men det er den mindst anbefalelsesværdige måde af alle, fordi det betyder, at du har overladt det til sidste øjeblik at købe dine billetter, og du vil næsten helt sikkert ikke finde en plads, i hvert fald i højsæsonen.

Bestil en guidet rundvisning på Stade de France

Hvordan er en guidet rundvisning på Stade de France?

På Stade de France| ©Guilhem Vellut
På Stade de France| ©Guilhem Vellut

Udgangspunktet for denne rundvisning er Stade de France-teltet, hvor du møder din guide og resten af rundvisningsgruppen. Derfra går du rundt på stadion, og din guide fortæller dig alle detaljerne om arkitekturen, funktionerne og de begivenheder, der har fundet sted på stadion i årenes løb.

Den guidede rundvisning omfatter også et kig bag kulisserne i de private områder af stadion, som offentligheden ikke har adgang til, og som kun kan besøges på denne type privat rundvisning.

Når du er færdig med din rundvisning på stadion og de private områder, går du videre til anden del af din rundvisning, nemlig museet. På museet, hvis entré er inkluderet i prisen for turen, kan du se en enorm mængde genstande, der vedrører stadionets historie og de vigtigste sportsgrene, der spilles på stadion, nemlig fodbold og rugby. Stade de France er hjemsted for det franske rugbylandshold, et af de bedste i verden, og alle landsholdets internationale rugbykampe spilles der, når Frankrig er vært.

Når du er færdig med at besøge museet, er turen slut, men inden du tager af sted, kan du stoppe ved butikken igen for at tage nogle souvenirs med dig.

Interessante detaljer om denne tur

 • Pris: fra ca. 17 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 1 time og en halv time.
 • Transportmidler: Du skal ankomme med egne midler, metro, bus, bil eller taxa.
 • Fordele ved denne mulighed: Indeholder også entré til Stade de France-museet og en rundvisning bag kulisserne i prisen.
 • Ulemper ved denne mulighed: Kun tilgængelig på to sprog, fransk og engelsk.

Bestil en guidet tur til Stade de France

Hvad vil jeg se på rundvisningen på Stade de France?

Inde på Stade de France| ©Sylvain
Inde på Stade de France| ©Sylvain

Stade de France med sin imponerende moderne arkitektoniske stil har plads til 80.000 mennesker og er vært for de vigtigste nationale og internationale fodbold- og rugbybegivenheder. Det er også vært for de største shows som f.eks. koncerter med Madonna, Rolling Stones, ACDC og Beyoncé. [Kalenderen for shows på Stade de France](Official Stade de France ticket office: concerts (stadefrance.com)){target="_blank" rel="noopener"} er meget varieret, og du kan måske overvære et af dem under din rejse til Paris.

Under dit besøg vil du ikke kun se spillepladsen, men også omklædningsrummene, de private bokse, bænkene, hvor bl.a. udskifterne og det tekniske personale fra de forskellige hold sidder.

På museet kan du se en komplet samling af de trofæer, som Frankrig har vundet primært i fodbold, og genstande i forbindelse med de sportslige og kulturelle begivenheder, der har fundet sted på Stade de France siden indvielsen i 1998 i forbindelse med det verdensmesterskab, som Frankrig var vært for. Hvis du rejser med børn, vil de virkelig nyde denne tur, du kan også have det sjovt med dem i nogle af de aktiviteter, man kan lave med børn i Paris, der er noget for enhver smag.

Bestil en guidet tur på Stade de France

Diverse fra Stade de France i Paris

Her er nogle af de historiske fakta, der gør Stade de France til et must-see for sports- og kulturfans:

 • Den 2. juli 1992 valgte Fédération Internationale de Football Association (FIFA) Frankrig til at være vært for VM i fodbold i 1998.
 • På det tidspunkt var der ikke noget stadion i Paris, der kunne rumme et arrangement med mere end 45 000 mennesker, og derfor påtog den franske regering sig at bygge et stadion med 80 000 pladser, der kunne rumme de mest populære internationale sportsbegivenheder.
 • Efter 31 måneders byggearbejde blev Stade de France indviet med en venskabskamp mellem Frankrig og Spanien
  .
 • Følgende begivenheder har fundet sted på Stade de France: VM i fodbold i 1998, VM i atletik i 2003, VM i rugby i 2007, tre Champions League-finaler, finalen i Heineken Cup i 2010 (nu kaldet European Rugby Champions Cup) og.
 • UEFA Euro 2016.
 • Stade de France er også planlagt til at være vært for ti kampe under Rugby World Cup 2023 (som afholdes i Frankrig) og vil være vært for nogle begivenheder under De Olympiske og Paralympiske Lege 2024 (som også afholdes i Frankrig). Billetter til rugbyturneringen- er nu til salg
  .- Stade de France er det stadion, der har været vært for det største antal prestigefyldte sportsbegivenheder i verden
  .- Siden indvielsen har Stade de France været vært for mere end 500 særlige begivenheder og ca. 35 millioner tilskuere

.

Bestil en guidet rundvisning på Stade de France

Hvordan kommer jeg til Stade de France?

Metroen i Paris| ©QbiT
Metroen i Paris| ©QbiT

Det er ret nemt at komme til Stade de France, da alle offentlige transportmidler stopper i nærheden af stadion. Stade de France har følgende adresse: Stade de France 93200 Saint Denis, Frankrig GPS : Breddegrad : 48.918 / Længdegrad : 2.351.

Hvordan kommer jeg til Stade de France med S-tog?

Der er to stoppesteder for S-tog i nærheden af Stade de France, linje B og linje D.

 • Hvisdu rejser med linje B: du skal stå af ved stationen La Plaine Stade de France. Turen til stoppestedet tager 4 minutter fra Gare du Nord og 8 minutter fra Châtelet. Togene kører med en frekvens på et tog hvert tredje minut, men det kan variere afhængigt af de begivenheder, der finder sted, og ugedagen, så det er bedst at undersøge det hos togselskabet på dagen for dit besøg. Det sidste tog afgår kl. 00.41, men det er også tilrådeligt at tjekke disse oplysninger på dagen for din tur.

 • Hvis du rejser med linje D: Du skal stige af ved stoppestedet Stade de France - St Denis. Turen tager 5 minutter fra Gare du Nord og 9 minutter fra Châtelet. Det er meningen, at der skal køre et tog hvert 6. minut afhængigt af de begivenheder, der finder sted, men jeg insisterer på, at det er bedre at tjekke disse oplysninger med selskabet den dag, du planlægger at tage af sted, da det kan variere. Det sidste tog afgår kl. 12.31. Tjek alle detaljer om [togplaner og priser i Paris](SNCF – Timetables, Trains, Traffic, Services, International | SNCF){target="_blank" rel="noopener"}, så du kan tilrettelægge din rejseplan.

Hvordan kommer jeg til Stade de France med metro?

Du kan bruge metrolinjerne 12 og 13 på følgende måde:

 • Hvis du bruger linje 13, skal du stå af ved St Denis - Porte de Paris
  Station. - Turen tager 16 minutter fra Saint-Lazare station, 20 minutter fra Invalides og 25 minutter fra Montparnasse.

Der går

 • et tog hvert 3. minut afhængigt af begivenhederne, og det sidste tog afgår kl. 13.40 fredag og lørdag og kl. 12.40 de øvrige dage på ugen.

 • Hvis du bruger linje 12, skal du stå af på stationen Aubervilliers - Saint-Denis Front Populaire. Toget tager 15 minutter fra Saint-Lazare station og 30 minutter fra Montparnasse station. Den planlagte frekvens er et tog hvert 5. minut afhængigt af begivenhederne, og det sidste tog afgår kl. 12.35

Det anbefales at tjekke både frekvensen og afgangstiderne den dag, du foretager denne rejse, direkte med metroselskabet.

Hvis det er dit første besøg i Paris, og du stadig ikke ved, hvordan du skal komme rundt i byen, kan du tjekke de måder at komme rundt i Paris på, og du vil se, at det er meget nemt at komme til alle de interessante steder.

Det er meget nemt at rejse med metro, der findes detaljerede kort over metrolinjerne. Hvis du stadig er i tvivl, så lær hvordan du bruger Paris' metro på den enkleste måde.

Bestil en guidet rundvisning på Stade de France

Er billetter til rundvisningen på Stade de France inkluderet i et turistpas?

Billetter til Stade de France er inkluderet i Paris Pass, som ud over gratis adgang til Stade de France giver dig mange andre fordele.

Paris Passet gør det meget lettere at tilrettelægge din rejseplan, når du besøger Paris, fordi det giver dig gratis adgang til mange seværdigheder som museer og monumenter.

På de museer, hvor du ikke får gratis adgang med kortet, vil du næsten helt sikkert få en form for rabat eller en fordel. Du får også rabatter i butikker, restauranter, transport og nogle shows.

Bestil dit Paris Pass

Fordele ved at tage en guidet rundvisning på Stade de France i Paris i forhold til at gøre det på egen hånd

Koncert på Stade de France| ©Pascal
Koncert på Stade de France| ©Pascal

De eneste tilgængelige ture på Stade de France er guidede ture, det er ikke muligt at besøge stadion på egen hånd, medmindre du skal til et arrangement, men i så fald vil det ikke være en komplet stadionrundvisning, men kun adgang til kampen eller showet.

Hvis du planlægger at gå til en kamp eller et show på Stade de France i Paris under dit ophold i byen, skal du vide, at du ikke vil kunne se bag kulisserne på stadion eller museet, medmindre du køber en billet til den guidede rundvisning.

Den guidede rundvisning på Stade de France i Paris er meget værd, hvis du er fan af sport og sportshistorie, fordi du vil kunne komme ind på steder, som den almindelige offentlighed ikke kan komme ind på, og du vil få en omfattende forklaring på alt om stadionet, lige fra arkitekturen til historiske fakta af interesse.

Hvilke andre aktiviteter kan jeg lave i nærheden af Stade de France?

Bleachers| ©Sylvain
Bleachers| ©Sylvain

Stade de France ligger i regionen Plaine Commune. Ud over Stade de France kan du i Plaine Commune besøge Saint-Ouen-markedet, som er det største loppemarked i verden.

Markedet dækker mere end 7 hektar med ca. 2.200 boder og butikker, der byder på et unikt skuespil, som forfører både handlende og besøgende i almindelighed.

Du kan finde alle de traditionelle antikviteter, såsom møbler, bronzestatuer, lamper, porcelæn, smykker, legetøj, bøger, magasiner og tøj, blandt andre ting. Du kan også gå på jagt efter mere usædvanlige stykker, såsom videnskabelige apparater, havgenstande og samlerobjekter af de mest forskelligartede oprindelser.

Et andet af de seværdigheder, du kan besøge i Plaine Commune, er Saint Denis-basilikaen, der er dedikeret til den første biskop af Paris, som blev martyriseret og halshugget i det 2. århundrede e.Kr. Denne basilika har smukke glasmosaikvinduer, og krypterne kan også besøges.

Du kan også nyde de andre sider af byen på en af de bedste rundvisninger i Paris.

Bestil en rundvisning i Paris

Tips til dit besøg på Stade de France

Solnedgang ved Stade de France| ©Christian LEMÂLE
Solnedgang ved Stade de France| ©Christian LEMÂLE

Her er nogle tips til din tur til Paris, så det bliver nemmere at organisere det hele.

 • Bestil dine billetter på forhånd.

 • Ankom et par minutter før turen starter, så du kan være tæt på guiden og lytte til alle forklaringerne.

 • Tag behageligt tøj og behagelige sko på, da du skal gå en del.

 • Hvis du tager turen om sommeren, skal du tage solcreme på, fordi du skal gå rundt på den udendørs legeplads.

 • Prøv at bruge offentlig transport, det er hurtigere og nemmere end at køre i bil.