Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Colosseum billetpris

Du glæder dig til at tage til Rom og selvfølgelig til at besøge Colosseum, men hvor meget koster billetterne? Læs videre, så fortæller jeg dig det i detaljer.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

5 minutters læst

Colosseum billetpris

Detaljer om Colosseum | Chad Greiter

Colosseum er dit Mekka, når du ankommer til Rom: det første, du vil se, og det første, du vil huske, når du forlader byen. Hvad koster billetterne, og hvor meget skal du betale, hvis du også vil besøge Forum Romanum?

Bare rolig, her er alt, hvad du behøver at vide om Colosseum billetpriser.

Hvor meget koster en billet til Colosseum uden kø til at springe køen over?

Nyd Colosseum| ©Jorge Fernández Salas
Nyd Colosseum| ©Jorge Fernández Salas

Billetter til Colosseum (som også omfatter adgang til Forum Romanum og Palatinerhøjen) koster 17 € for voksne, og der er en særlig pris for børn (2 € pr. billet for mindre børn).

Det er dog ikke den bedste løsning at købe billetter på billetkontoret. Min anbefaling er at købe dine Colosseum-billetter online på forhånd for at spare unødig ventetid på billetkontoret.

Book dine billetter til Colosseum med rundvisning

Hvor meget koster en guidet rundvisning i Colosseum?

Guidet rundvisning i Colosseum| ©Bill Smith
Guidet rundvisning i Colosseum| ©Bill Smith

Prisen kan variere afhængigt af, hvad turen omfatter: en ekspresrundvisning af Colosseum på en time koster f.eks. 40 € pr. voksen, mens en komplet rundvisning af Colosseum med Forum og Palatinhøjen kan koste omkring 46 € og varer i tre timer.

For lidt mere kan du også besøge Colosseums Arena, som vil give dig et unikt perspektiv under dit besøg. Prisen på Hellotickets er omkring 56 € for mere eksklusive guidede ture i små grupper.

De guidede rundvisninger i Colosseum er uden tvivl den bedste måde at lære det gamle Rom at kende og komme ind i det gamle Rom, både i amfiteatret og i Forum Romanum og Palatinerhøjen. Og du har set, at der er muligheder for alle budgetter og tidsmuligheder, så tøv ikke.

Book din guidede rundvisning i Colosseum

Hvor meget koster en billet til Forum Romanum?

Forum Romanum| ©Fabio Fistarol
Forum Romanum| ©Fabio Fistarol

Adgang til Forum Romanum er inkluderet i prisen på Colosseum-billetter og de fleste guidede ture i Colosseum, så du behøver ikke at betale ekstra for at besøge Colosseum.

Hvis du ønsker at besøge Colosseum og ikke har købt dine billetter online på forhånd, kan du altid gå hen til billetkontoret (billetkontoret i Forum Romanum er normalt mindre overfyldt end billetkontoret i Colosseum) og købe dine billetter der. Da det er kombinerede billetter til hele det arkæologiske område, vil de være de samme for Colosseum, og du sparer tid ved ikke at skulle stå i kø i længst tid.

Bestil en guidet rundvisning i Colosseum og Forum Romanum

Hvor meget koster en billet til Palatin Hill?

Palatin Hill| ©Anthony Majanlahti
Palatin Hill| ©Anthony Majanlahti

Adgang til Palatinerhøjen er inkluderet i de fleste Hellotickets guidede ture til Colosseum og Forum Romanum, så hvis du køber en komplet guidet tur, behøver du ikke betale ekstra for at besøge den.

Hvis du blot har købt en enkeltbillet til Colosseum, er den dog ikke gyldig til Palatinmuseet. I så fald bør du overveje at købe et Full Pass, hvis du ønsker at få adgang til hele området.

Book din guidede tur til Colosseum, Palatinhøjen og Forum Romanum

Hvor meget koster det at komme ind i Circus Massimo?

Cirkus Massimo| ©Sonse
Cirkus Massimo| ©Sonse

Circo Massimo er gratis. Circo Massimo ligger i det fri, er ikke afgrænset, og du har fri adgang til det, når du vil, når du vil, og uden at skulle betale entré.

Bestil en guidet tur i Circus Maximus

Hvor meget koster det at besøge Colosseum med Roma Pass?

Facaden af Colosseum| ©Fabio Fistarol
Facaden af Colosseum| ©Fabio Fistarol

Prisen for Roma Pass afhænger af det antal dage, du køber det for. For eksempel koster 72-timers passet 52 € og giver dig gratis adgang til Colosseum og Forum Romanum.

For at finde ud af, om det er værd at købe dette turistkort, er det bedst at beregne prisen for adgang til hvert museum eller hver attraktion, du ønsker at besøge. Husk på, at Romapasset normalt giver dig adgang til entréen, men ikke til guidede ture til de fleste af Roms seværdigheder.

Book dit Roma Pass

Hvor meget koster det at købe en kombineret billet til Colosseum og Vatikanet?

Besøg i Vatikanet| ©CALIN STAN
Besøg i Vatikanet| ©CALIN STAN

Der findes en kombineret billet til 90 €, som giver dig mulighed for at besøge begge attraktioner på én dag, ledsaget af en ekspertguide og med prioriteret adgang, så du kan springe køerne over.

Hvis du vil vide, hvad denne billet til Vatikanet og Colosseum indeholder, kan du læse min artikel, hvor jeg fortæller dig alle detaljerne om, hvordan du kan drage fordel af denne kombinationsbillet.

Book dine billetter til Colosseum og Vatikanet

Kan jeg få gratis adgang til Colosseum?

Inde i Colosseum| ©Mathew Schwartz
Inde i Colosseum| ©Mathew Schwartz

Ja, den første søndag i hver måned åbner Colosseum sine døre gratis. Som du kan forestille dig, er der mange italienere og udlændinge ved indgangene for at få gratis adgang, så udnyt kun lejligheden, hvis du ikke har noget imod at klemme dig gennem menneskemængderne.

Som et tip anbefaler jeg, at du står tidligt op (og meget tidligt) for at undgå - så vidt muligt - de køer, der kan opstå, og sikre dig en plads i det mest populære amfiteater i verden. Dette gælder også for Forum Romanum.

Er der nogen rabatkuponer eller billettilbud til Colosseum?

Colosseum i skumringen| ©David Köhler
Colosseum i skumringen| ©David Köhler

Nej, der er normalt ingen rabatkuponer eller særlige tilbud til Colosseum. Husk på, at det er en af de mest efterspurgte attraktioner i verden, og Colosseum er normalt udsolgt for guidede ture hver dag. Som du kan forestille dig, er det umuligt at finde last minute-tilbud, rabatter eller billige billetter.

Der er dog grupper (f.eks. faglærere eller kunststuderende), som har ret til at købe billetter til en lavere pris end den almindelige offentlighed. Du kan se det i min artikel om billige eller nedsatte billetter til Coliseum.

Skal børn betale for at komme ind i Colosseum?

Børn tager en pause fra turismen| ©Raymond Bucko, SJ
Børn tager en pause fra turismen| ©Raymond Bucko, SJ

Ja, børn skal have en billet for at komme ind i Colosseum eller få en guidet tur i Colosseum og Forum Romanum. Børn under 18 år har dog ret til en reduceret pris, når de køber en billet. Du kan tjekke her for flere oplysninger om tilbud og hvordan du får billige eller nedsatte billetter til Colosseum.

I Hellotickets kan du f.eks. under købsprocessen vælge, hvor mange billetter til voksne og børn du har brug for. Bemærk venligst, at mindreårige skal ledsages af en voksen og skal bevise deres alder ved indgangen ved hjælp af et identitetsdokument.