Sådan kommer man til Marbella fra Malaga

Uanset om det er med bus, som en del af en guidet tur eller i privat bil, er rejsen fra Malaga til Marbella enkel og kort. Jeg viser dig de bedste måder at rejse på.

Andressa García

Andressa García

11 minutters læst

Sådan kommer man til Marbella fra Malaga

Marbella | ©Hernán Piñera

Marbella ligger knap en times kørsel fra Malaga, så der er mange måder, du kan komme til dette sted på. Hvis du er her, er det fordi du allerede har en plan om at tage til Marbella, og du ved, at det er en af de bedste ting at se og gøre i eller nær Malaga, så lad mig vise dig de bedste muligheder, du har.

Jeg vil vise dig de muligheder, du har for at komme dertil på egen hånd og også ved at hyre en guidet tur fra Malaga til denne naboby. Priserne, fordelene, ulemperne og de inkluderede tjenester kan variere fra den ene mulighed til den anden.

1. Den bedste måde at komme dertil på: Heldagsudflugt fra Malaga til Marbella

Fra Malaga til Marbella| ©Fredrik Rubensson
Fra Malaga til Marbella| ©Fredrik Rubensson

På denne heldagstur tager du afsted fra Malaga sammen med din rejseleder og den gruppe mennesker, der har tilmeldt sig turen. Dette er en af de bedste udflugter fra Malaga, fordi den også inkluderer transport med privat bus, og du vil blive ledsaget af en person, der vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om den rute, du skal tage.

Turen inkluderer ikke kun et besøg i Marbella, men også i den hvide landsby Mijas, en af de bedste landsbyer i Malaga, og også i Puerto Banus, som er en af de mest emblematiske og luksuriøse havne i Spanien. Mod slutningen af turen vil du slentre langs Den Gyldne Mil, et sted, hvor mange kunstnere vælger at tilbringe deres somre.

Dette er en af de bedste ting at gøre fra Malaga, fordi det ikke kun tilbyder dig mange tjenester inkluderet i prisen på pakken, men det giver dig også mulighed for at lære hvert af de mest interessante steder i Marbella og dens omgivelser at kende. Du kan endda tage en cykeltur rundt i Marbella, når du ankommer.

Interessante detaljer

 • Pris: En tur som denne koster ca. 34 euro pr. person. Børn kan i nogle tilfælde få en reduceret pris.
 • Varighed: Den varer normalt mellem 5 og 12 timer, afhængigt af hvor lang tid gruppen bruger på hver af regionens seværdigheder.
 • Fordele: Du har en guide til rådighed, som vil lære dig alt, hvad du ønsker at vide. Der tilbydes en gratis drink. Du behøver ikke at printe din billet, du kan tage den med dig elektronisk.
 • Ulemper: Det er ikke en privat tur, som du kun kan dele med din familie og dine venner. Der skal være et minimum antal personer på turen. Det inkluderer ikke måltider eller forfriskninger under turen.

Book en udflugt til Marbella og Mijas

2. Besøg Marbella på en privat udflugt fra Málaga

Marbella Strand| ©Damien Ramos
Marbella Strand| ©Damien Ramos

Dette er min næstbedste måde at komme til Marbella på fra Malaga, fordi det er en guidet tur, men kun for din gruppe. Denne private tur er en halvdagstur, der tager dig og din gruppe med privat transport til Marbella by som en del af en af de ti bedste ting at lave i og omkring Malaga.

På turen kommer du rundt til nogle af de mest utrolige steder i Marbella, og det bedste af det hele er, at turen varer omkring fem timer, og du og din gruppe vil blive ledsaget af en guide, som vil svare på alle de spørgsmål, du måtte have om hvert af de steder, I besøger.

Men derudover har du fri tid til at opdage byen på egen hånd. Turlederen vil give dig nogle muligheder og anbefalinger til shopping og endda til spisning i Marbella, men du vil også kunne gøre det på egen hånd. Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til dit overnatningssted sammen med resten af din gruppe.

Interessante detaljer

 • Pris: Det koster ca. 260 euro pr. gruppe, men prisen kan variere alt efter gruppens størrelse.
 • Varighed: Det tager normalt ca. 5 timer at gennemføre hele turen.
 • Fordele: Du vil have en guide med på hele turen, som vil svare på alle dine spørgsmål. Du vil blive transporteret til og fra din bolig i Marbella. Inkluderer transfer og privat tur kun for din gruppe. Køretøjet er tilpasset antallet af personer og kan køre fra én person til 8.
 • Ulemper: Drikkevarer og måltider er ikke inkluderet. Vejret skal være godt, for at turen kan finde sted.

Book en udflugt til Marbella og Mijas

3. Privat og luksuriøs transfer fra Málaga til Marbella

Marbellas gader.| ©xiquinhosilva
Marbellas gader.| ©xiquinhosilva

Hvis du går lidt væk fra den slagne vej med de bedste Malaga-ture og pakkerejser, er en af de bedste måder at komme til Marbella på egen hånd at hyre en privat luksustransportservice. Med denne mulighed kan du hoppe ind i en luksusbil i Malaga, og inden for en time er du i Marbella.

Det er en ideel mulighed for par eller udvalgte grupper, der vælger at dele med hinanden i stedet for at dele med andre mennesker. Med denne private transfer vil chaufføren, hvis honorar er inkluderet i prisen, hente dig ved dit overnatningssted og køre dig direkte til Marbella.

En af disse private transfers tager dig fra Malaga Lufthavn til byen Marbella.

Når du er i Marbella, sætter chaufføren dig af på det sted, du har angivet. Det inkluderer normalt et stykke bagage pr. person under rejsen. Det er vigtigt at vide, at denne transfer ikke er en pakkerejse, så den inkluderer ikke entré til noget sted, kun transfer fra et sted til et andet.

Detaljer af interesse

 • Pris: Du kan betale ca. 68 euro pr. person for denne service.
 • Varighed: Transporten fra Malaga til Marbella under denne modalitet har en omtrentlig varighed på 1 time.
 • Fordele: Du vil blive ledsaget af en chauffør, som vil køre dig direkte til det sted, du ønsker at komme til. Det er en privat service for dig og din gruppe. Et stykke bagage pr. person er inkluderet. Børnesæder er tilgængelige på anmodning.
 • Ulemper: Det inkluderer ikke entré til nogen turiststeder, mad og drikkevarer.

Book en udflugt til Marbella og Mijas

4. Fra Malaga til Marbella i privat bil

På vej til Marbella| ©Kris Lucius
På vej til Marbella| ©Kris Lucius

Dette er en fantastisk måde at komme fra Malaga til Marbella på, fordi du kan gøre det i din fritid og i den tid, du ønsker. Uanset om du har din egen bil eller har brug for at leje en til rejsen, er denne måde at rejse på ideel for folk, der ønsker privatliv og let bevægelighed.

At rejse i privatbil kan tage mellem 40 minutter og en time. Hvor lang tid det tager, afhænger af, hvilken rute du vælger, og om du foretrækker den længere, betalingsfri rute eller den kortere, betalingsbelagte rute.

En af forskellene mellem de to er, at betalingsruten skærer 20 minutter af din rejsetid, men du skal betale omkring 7 euro.

Hvordan man parkerer i Marbella, afhænger af årstiden. Hvis du rejser i højsæsonen, vil du sandsynligvis få svært ved at finde en parkeringsplads. Derfor anbefaler jeg, at du tager af sted tidligt om morgenen for at finde en parkeringsplads på parkeringspladserne i Marbella.

Interessante detaljer

 • Pris: Prisen for at leje en bil i Malaga kan variere fra 10 til 70 euro om dagen, afhængigt af antallet af personer, der bruger den.
 • Varighed: Det tager cirka en time at komme fra Malaga til Marbella.
 • Fordele: Du kører kun med din gruppe uden at skulle dele oplevelsen med andre. Du vil ikke have problemer med at komme fra et sted til et andet i Malaga eller Marbella. Du kan tage af sted på det tidspunkt, du ønsker, og ankomme til dit overnatningssted på det tidspunkt, du ønsker.
 • Ulemper: Nogle gange er det svært at finde et sted at parkere sin bil.

5. Sådan kommer du fra Malaga til Marbella med taxa

Taxa i Marbella| ©Danny Foster
Taxa i Marbella| ©Danny Foster

Jeg vil sige, at dette er en af de dyreste muligheder for at rejse fra Malaga til Marbella. For at tage en taxa skal du betale en pris, der afhænger af flere faktorer: den tilbagelagte afstand, den tid, du ønsker at bruge på rejsen, og bilens størrelse.

En taxatur i Malaga kan variere mellem 60 og 90 euro, alt efter de karakteristika, jeg forklarede tidligere.

Men det er bestemt en fordelagtig løsning, fordi du så kun skal sørge for at være på det sted, hvor du vil tage taxaen, og derefter forklare chaufføren, hvor du vil hen. Chaufføren tager sig af disse udgifter, fordi de er inkluderet i prisen for tjenesten.

Interessante detaljer

 • Pris: Mellem 60 og 90 euro pr. tur, prisen kan ændre sig alt efter mængden af bagage og personer samt afstanden.
 • Varighed: Det kan tage ca. 1 time at komme fra Malaga til Marbella.
 • Fordele: Du behøver ikke at bekymre dig om vejafgifter eller kommunale skatter. Chaufføren kører dig derhen, hvor du vil, og henter dig der, hvor du skal hen. Du sparer dig selv for den energi, det koster at køre selv.
 • Ulemper: Taxaen kører én gang fra et punkt til et andet, og hvis du vil have en anden tur, skal du betale mere. Prisen varierer alt efter området, mængden af bagage og antallet af personer i taxaen.

6. Samkørsel fra Malaga til Marbella

Marbella| ©hophnung
Marbella| ©hophnung

Dette er en populær mulighed for unge mennesker eller dem, der rejser med venner. Det indebærer, at man betaler for en plads i en privat bil, så man kan komme fra et sted til et andet. Det er en fordel, fordi du kan betale betydeligt mindre for at gennemføre den samme rejse.

På turen møder man nye mennesker, og det bedste ved at rejse på denne måde er, at man sparer en masse penge. En af de største ulemper ved at rejse på denne måde er, at du har mindre frihed under rejsen, og du bliver sandsynligvis nødt til at rejse let for at vælge denne mulighed.

I Malaga er der to muligheder for samkørsel. Den ene er at rejse i en bil, som du så overdrager til en anden person, der lejer den samme bil, lige når du ankommer til din destination. Og den anden mulighed er at tilbyde de ledige sæder i den bil, du har lejet, eller at være en af dem, der lejer disse sæder for at rejse til en lavere pris.

Interessante detaljer

 • Pris: At leje en plads i bilen kan koste omkring 15 euro, selv om der er virksomheder, der beder om en symbolsk betaling på kun 1 euro.
 • Varighed: Fra Malaga til Marbella tager det ca. 1 time.
 • Fordele: Du sparer mange penge i forhold til at leje en privat bil eller tage en taxa. Du møder nye venner på vejen. Hvis det er dig, der lejer bilen, kan I dele udgifterne til benzin og afgifter.
 • Ulemper: Det er kun en transport fra et sted til et andet, og derefter skal du selv transportere dig videre. Du mister visse friheder under rejsen, f.eks. kan du ikke bestemme, om og hvornår du vil gøre stop. Du kan ikke tage overskydende bagage med dig.

7. Malaga til Marbella med bus

Bus i Marbella| ©Jorge Castro Ruso
Bus i Marbella| ©Jorge Castro Ruso

Dette er den mest almindelige mulighed for at rejse fra Malaga til Marbella. Busruten tager lidt over en time at gennemføre, og opsamlingsstedet er lige ved siden af Malagas togstation. Denne busrute er en af de bedste muligheder, hvis du rejser let.

Du har også mulighed for at tage en bus til Marbella fra Malaga Lufthavn.

Afhængigt af hvor du rejser til Marbella fra, vil busbilletten koste lidt mere eller lidt mindre. Hvis du rejser fra Malaga by, kan billetten komme til at koste omkring 7 euro.

Hvis du rejser fra lufthavnen, kan du betale lidt mindre, omkring 6,5 euro, og varigheden er den samme fra begge steder. Hvis du ønsker en premium service, hvor du har adgang til wifi og andre faciliteter under rejsen, kan prisen for transporten være omkring 8,5 euro pr. person.

Nyttige detaljer

 • Pris: Det kan koste mellem 6,5 og 8,5 euro, afhængigt af afrejsestedet og den type tur, du vælger, enten enkelt eller premium.
 • Varighed: Med bus kan rejsen tage cirka en time.
 • Fordele: Det er en økonomisk service med alle de nødvendige bekvemmeligheder til rejsen. Den tilbyder en komplet rejse fra byen Malaga til Marbella. Du kan regne med wifi-service om bord til en lidt højere pris.
 • Ulemper: Du kan ikke tage for meget bagage med. Du får ikke direkte transfer til og fra dit overnatningssted.

Andre transportmidler

Marbella| ©Konrad Hädener
Marbella| ©Konrad Hädener

Transportformerne fra Malaga til Marbella er dem, jeg har beskrevet ovenfor. For eksempel, selvom toget er en god transportform fra mange steder i Spanien, er det ikke tilfældet fra Malaga til Marbella, fordi den nærmeste togstation til Marbella er Maria Zambrano-stationen, der ligger i Malaga.

Så for at rejse med tog fra et hvilket som helst andet sted i Spanien til Marbella, skal du bo på denne station i Malaga og derfra tage bussen til Marbella. På den anden side, hvis du gerne vil med færge, er der ingen marina, der forbinder Malaga med Marbella, og den eneste mulighed i dette tilfælde er at rejse på en af bådturene i Malaga, eller katamaran- eller sejlbådsture langs Costa del Sol.

En rute, du kan tage, hvis du har de fysiske forudsætninger, og du virkelig vil have en anderledes oplevelse, er cykelruten. Denne tur er ideel, hvis du vil nyde en god rute og lære al den natur at kende, som du finder undervejs. Ruten til at gøre det er Paseo Marítimo Rey de España.

At cykle fra Malaga til Marbella kan tage cirka tre en halv til fire timer. Det er helt sikkert en af de bedste cykelruter, man kan tage, men man skal være i god fysisk form for at begive sig ud på denne rute på lidt over 63 kilometer.

Book en udflugt til Marbella og Mijas

Sammenligning af rutealternativer fra Malaga til Marbella

 • Heldagsudflugt
 • Pris: Omkring 34 euro.
 • Varighed: Mellem 5 og 12 timer: Mellem 5 og 12 timer.
 • Største fordel: Guidet tur med transport fra hotellet og tilbage.
 • Største ulempe: Delt tur med andre mennesker. Fast tidspunkt.
 • Halvdags privat tur
 • Pris: Omkring 260 euro pr. gruppe.
 • Varighed: Cirka 5 timer.
 • Største fordel: Det er en tur kun for din rejsegruppe.
 • Største ulempe: Ingen måltider og drikkevarer er inkluderet.
 • Privat og luksuriøs transfer
 • Pris: Cirka 65 euro pr. person
 • Varighed: Transporten tager cirka en time.
 • Største fordel: Kun for dig og din gruppe.
 • Største ulempe: Prisen inkluderer kun ét stykke bagage pr. person.
 • Privat bil
 • Pris: At leje en bil kan koste mellem 10 og 70 euro om dagen.
 • Varighed: Det tager cirka en time at komme frem.
 • Største fordel: Du kan komme til de steder, du ønsker, på egen hånd.
 • Største ulempe: Skatter er ikke inkluderet.
 • Taxa
 • Pris: Prisen for en taxa kan variere mellem 60 og 90 euro pr. person.
 • Varighed: Turen kan tage cirka en time.
 • Største fordel: De kører dig fra dit overnatningssted til der, hvor du gerne vil hen.
 • Største ulempe: Prisen ændrer sig afhængigt af antallet af personer.
 • Delebil
 • Pris: Cirka 15 euro pr. person.
 • Varighed: Cirka en times kørsel.
 • Største fordel: Du bruger færre penge på transport.
 • Største ulempe: Du kan kun have let bagage med.
 • Bus
 • Pris: Fra 6,50 euro pr. person.
 • Rejsetid: Cirka en time.
 • Største fordel: Du sparer nok penge på rejsen.
 • Største ulempe: Du er nødt til at rejse med let bagage.

Tips til rejsen mellem Malaga og Marbella

Marbella| ©Konrad Hädener
Marbella| ©Konrad Hädener
 • Uanset hvilken måde du vælger at besøge Marbella på, er det vigtigste at foretage alle transportreservationer på forhånd, før du tager af sted, især i højsæsonen, fordi en tur til Marbella er en af de bedste ting at gøre i Malaga om sommeren.
 • Vælg transportform efter antallet af personer og den bagage, du tager med dig.
 • Hvis du vil inkludere denne destination som en del af de bedste ting at lave i Malaga med børn, så prøv at medbringe nok snacks til vejen, især hvis du rejser med bus.