De bedste forlystelsesparker på Tenerife

Har du lyst til at opleve et eventyr på Tenerife? Så inviterer jeg dig til nogle af de bedste forlystelsesparker. Oplev eventyr i vand, fuld af fart og mød eksotiske dyr.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

De bedste forlystelsesparker på Tenerife

Tenerife | ©Stephen Colebourne

Blandt de bedste ting, man kan lave på Tenerife, er helt sikkert et besøg i en forlystelsespark. Mange af dem har rutsjebaner, høje rutsjebaner, sjove områder, der ligner en jungle og meget mere. Hver park har sit eget tema, som du helt sikkert vil elske.

Mens nogle parker tager dig med til en jungle fuld af dyr eller vandoplevelser, er andre mere rolige. På Tenerife finder du enkle parker med rutsjebaner , små tog og mekaniske vogne. De er ideelle for forældre, der kan slappe af på en restaurant, mens børnene har det sjovt. Du finder alle slags parker på Tenerife!

1. Siam Park

Siam Park| ©Andrei Rosca
Siam Park| ©Andrei Rosca

Siam Park er den mest berømte park på Gran Canaria. Den ligger på Costa de Adeje på Tenerife. Dens tema er inspireret af thailandsk arkitektur, og den har opnået flere verdensrekorder takket være sin kunstige bølge. Denne attraktion har nået en højde på fire meter.

Denne park er så berømt, at den er kendt for sin rutsjebane og endda siges at være det bedste vandland i verden. Du kan besøge den på alle tider af året. Bemærk, at om sommeren er der åbent fra kl. 10 til 18.

I denne park finder du omkring 15 vandforlystelser, der vil fylde dig med adrenalin. En af dem er Tower of Power, en rutsjebane på omkring 28 meters højde. Når du kører ned ad denne rutsjebane, kommer du igennem et akvarium fyldt med hajer og mantaer.

Du kan også prøve Jungle Snake, Coco Beach, Bodhi Trail, Mai Thai River og andre fantastiske forlystelser. Den gennemsnitlige pris for denne forlystelsespark er omkring 30 euro. Børn under tre år er gratis. Indenfor finder du toiletter, restauranter, omklædningsrum og endda private hytter.

Praktisk info

 • Beliggenhed: Av. Siam, s/n, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.

 • Hvornår skal man tage derhen: Åbent hele året rundt.

 • Pris: almindelig adgang €40.

 • Åbningstider: fra kl. 10 til 18.

Book billetter til Siam Park på Tenerife

2. Aqualand Costa Adeje

Aqualand Costa Adeje| ©Alexander Diaz
Aqualand Costa Adeje| ©Alexander Diaz

AqualandCosta Ade je er et vandland, der er ideelt for hele familien. Det ligger på den sydlige del af Tenerife, og ud over forlystelserne kan man se delfinshows og endda prøve jacuzzien. Den gennemsnitlige entrépris er €30 for voksne og €15 for børn.

Hvis du er på udkig efter adrenalin i denne park, kan du prøve tsunamien, en 21 meter høj og 180 meter lang forlystelse. En anden lignende forlystelse er Ciclones, som minder meget om den foregående, men har 360 graders drejninger med lyseffekter: det er fantastisk! I alt er der ni ekstreme forlystelser, som generelt anbefales til børn over 10 år og til voksne.

Familiens yngste medlemmer kan more sig i Kidzworld-området. Der finder du Pirathavnen fuld af rutsjebaner, gemmesteder, tunneller og meget mere. På den anden side kan de i Mega Adventureland finde rutsjebaner, der er lidt større, ideelle til deres størrelse. Endelig kan du bruge børnepoolen, en sikker og rolig pool, også med rutsjebaner.

Hvis du er tiltrukket af delfintemaet, kan du gå til et specielt område, hvor du kan interagere med dem. Du vil hele tiden være ledsaget af specialiserede guider og instruktører. Hvis du er interesseret i at se dem i deres naturlige habitat, anbefaler jeg en delfin- og hvalsafari på Tenerife.

Praktiske oplysninger

 • Sted: Av. Austria, 15, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.
 • Hvornår skal man tage afsted: På alle tider af året.
 • Pris: omkring 30 euro for voksne og 15 euro for børn.
 • Åbningstider: fra kl. 10 til 17.

Book en sejlbådstur for at se hvaler

3. Papegøjepark

Loro Park| ©Helder F
Loro Park| ©Helder F

Loro Parque er en anden park, som du ikke må gå glip af på dit besøg på Tenerife. Den ligger på den nordlige del af øen, og billetter koster i gennemsnit 30 €. Den er opkaldt efter papegøjerne og araerne, som er de mest attraktive og karismatiske dyr i parken. Når du slentrer gennem parken, kan du høre dem tale.

Parken er fuld af smuk tropisk vegetation, herunder smukke orkideer og palmer. I et område kan du se delfiner, søløver og andre havdyr. Du kan også se et show med seks spækhuggere, der lever i denne park, er det ikke fantastisk? Andre steder i parken finder du løver, gorillaer, jaguarer og tigre.

I dette område kan børn lære om naturen og se mere end 400 dyrearter. De kan også opleve et adrenalinfyldt jungleeventyr. De skal krydse hængebroer, udforske indersiden af et træ og køre med spækhuggertoget - det bliver en spændende tur!

Praktisk info

 • Sted: Av. Loro Parque, s/n, 38400 Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.

 • Hvornår skal man tage af sted: Når som helst på året.

 • Pris: omkring 30 euro.

 • Åbningstider: fra kl. 9.30 til 17.30.

4. Lyspark Tenerife

Lyspark Tenerife| ©Oliver Z
Lyspark Tenerife| ©Oliver Z

Light Park eller Great World of Chinese Lanterns er en forlystelsespark med 800 lysinstallationer. Du finder også en 40 meter lang drage, en skov af hjorte, flamingoer og mange andre lysende væsener, der ligner noget fra et eventyr.

Ved hjælp af moderne teknologi og gamle kinesiske traditioner fortæller hvert af disse væsener en legende om kinesisk kultur. Blandt de shows, du vil se, er isbjørnen og pandabjørnen, der leger med de små midt i sæbebobler. Ud over de oplyste attraktioner kan du smage kinesisk mad i restauranten Dragon Garden.

Selvom mange af de ting, du kan se her, er udstillinger, har denne park også attraktioner, som børn vil elske. Vikingeskibet og toget er fuldt oplyste og fulde af adrenalin. For at bruge hver attraktion skal du betale omkring 2 euro.

De små kan også lege på gyngerne og hoppe på de interaktive lys i parken. Denne oplevelse er inkluderet i billetprisen. Et besøg i denne park er uden tvivl en af de bedste ting, man kan lave med børn på Tenerife.

Praktisk info

 • Sted: Parque del Galeón, 38670 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.

 • Hvornår skal man tage afsted: hele året rundt.

 • Pris: omkring 15 euro.

 • Åbningstider: fra kl. 19 til 20.

5. Jungle Park

Junglepark på Tenerife| ©Maria Hernandez
Junglepark på Tenerife| ©Maria Hernandez

Hvis du elsker junglens dyr, skal du besøge Jungle Park på Tenerife. I denne park kan du se og lære om eksotiske dyr som ørne, høge, orangutanger, geparder, pingviner, surikater og mange flere. Du finder også sjove forlystelser til spændende eventyr.

Blandt de sjoveste attraktioner finder du Bob. Det er en ca. 800 meter lang rutsjebane, hvor børnene kører i små køretøjer. For at deltage i dette eventyr skal du betale et par euro ekstra. Du finder også Jungle Raid, en sjov bane med broer, reb og tunneller på mere end 300 meter. Denne attraktion er inkluderet i billetprisen.

Ud over jungleeventyrene kan du komme ind i et lidt uhyggeligt område: Bat Cave, et skjult sted i parken, hvor du kan lære alt om disse nataktive dyr. Hvis du vil have lidt fred og ro bagefter, kan du gå ind i åkandesøen.

Andre aktiviteter, du vil elske, er at besøge kaktariet, der er dedikeret til kaktusplantagen, eller tage nogle billeder med ørnene. Du kan også få mulighed for at fodre nogle af dyrene, f.eks. skildpadder, ænder og flamingoer. Den gennemsnitlige entré til parken er €40.

Praktiske oplysninger

 • Beliggenhed: Urb. Águilas del Teide, s/n, Km. 3, 38640 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.
 • Hvornår skal man tage afsted: Når som helst på året.
 • Pris: omkring 40 euro.
 • Åbningstider: fra kl. 10 til 17.30.

Book billetter til Jungle Park

6. Drago Siam

Drago Siam| ©Ismael H
Drago Siam| ©Ismael H

Drago Siam er en park designet specielt til børn. Den ligger i indkøbscentret Siam Mall og har mange faciliteter, som de små kan nyde i timevis. Den gennemsnitlige pris for adgang til denne park er 10 €.

I denne park finder du Cars Circuit, hvor børn kan køre i små biler og konkurrere mod hinanden. De kan også lege på Pista Americana, et multi-eventyrområde fyldt med rutsjebaner, der fører til et boldbassin, ramper og meget mere. Kan dine små lide ideen?

Denne park har også børnemaskiner, hvor de kan dyrke forskellige sportsgrene eller aktiviteter, der tester deltagernes intelligens og dygtighed. Her kan du også lege! En anden meget sjovere og mere spændende attraktion er Wattman-toget, hvor børnene kan drøne gennem banen.

Andre iøjnefaldende attraktioner er bl.a. skyen, prinsesseslottet og Star Blue (den galaktiske bil). Parken er normalt åben fra kl. 11 til 21. Der er også en restaurant, hvor man kan spise frokost eller aftensmad.

Praktisk info

 • Beliggenhed: Siam Mall Shopping Centre, Avda. de Siam nº 3, local Z8 (Adeje-Tenerife).
 • Hvornår: På alle tider af året.
 • Pris: omkring 10 euro.
 • Åbningstider: fra kl. 11 til 21.

7. Kids Land Park

Kids Land Park| ©Karen F
Kids Land Park| ©Karen F

Kids Land Park er en park, der ligger inde i Pasarela Shopping Center, lige ved siden af det gastronomiske marked La Pepa. Det er ideelt for børn at stresse af i et stykke tid på forlystelserne, mens forældrene nyder frokosten lige ved siden af. Hvis du har tid, kan du endda arrangere en fødselsdagsfest for børnene i denne smukke park.

Indenfor finder du forlystelser, der, selvom de er enkle, er rigtig sjove for børn fra tre år og opefter. Blandt attraktionerne finder du trampoliner, rutsjebaner, hoppeborge og endda et farverigt boldbassin, jeg er sikker på, at dine børn vil elske det!

Denne park har en anden placering i Rosa Center indkøbscenter i Playa Paraiso. De sædvanlige åbningstider fra mandag til torsdag er fra kl. 16 til 22. Fra fredag til søndag kan du besøge parken fra kl. 11 til 22. Adgang til denne park betales pr. time og er normalt omkring €3 pr. time.

Praktiske oplysninger

 • Beliggenhed: Pasarela Shopping Center og Rosa Center shoppingcenter.

 • Hvornår skal man gå: alle måneder om året.

 • Pris: 3 euro i timen.

 • Åbningstider: Mandag til torsdag fra 16.00 til 22.00. Fra fredag til søndag er åbningstiderne fra kl. 11 til 22.

8. La Gesta Park

La Gesta Park| ©Atrulso
La Gesta Park| ©Atrulso

La Gesta Park er den største børnepark på Tenerife. Den er næsten 2.000 kvadratmeter stor og mindes den britiske admiral Horatio Nelsons forsøg på at erobre øen. Det er en park, der er skabt til, at børn og deres forældre kan lære om Tenerifes historie på en sjov måde.

I parken kan du finde mere end tyve spil og attraktioner. De omfatter både, gynger, rutsjebaner, hængekøjer og endda et teleskop. Mange af disse er elementer, der er relateret til Gesta, såsom det engelske skib HMS Theseus og Fox-kutteren. Der er også en 15 meter lang svævebane og en trampolin. Op til 500 børn kan lege i parken.

Parken er åben for offentligheden på alle tider af året, og der er gratis adgang. Den åbnede først i 2022, så faciliteterne er i perfekt stand. Hvis du skal være på Tenerife i mindst syv dage, vil jeg opfordre dig til at inkludere et besøg i denne park.

Praktiske oplysninger

 • Sted: Santa Cruz de Tenerife, Spanien.
 • Hvornår skal man tage derhen: Alle måneder om året.
 • Pris: gratis adgang.
 • Åbningstider: når som helst på dagen.

9. Lukas Park Legeplads

Lukas Park Legeplads| ©PILP
Lukas Park Legeplads| ©PILP

Lukas Park er en legeplads for hele familien. I modsætning til de andre legepladser på denne liste er den her ideel til fester og sommerlejre. Inde i parken finder du en fantastisk rutsjebane og boldbassin, hjørner fulde af legetøj og endda en mini basketballbane.

Det sjoveste område i parken er minidiskoteket. Det har en bred vifte af børnemusik, masser af farver og musik. Mens børnene leger og har det sjovt, kan forældrene være i et særligt område for dem, hvor de kan se tv og få nogle forfriskninger.

Hvis du vil deltage i en af de lejre, der afholdes i parken, skal du være opmærksom på, at entréen er ca. 15 €. Dette sted har den nødvendige kapacitet til, at mindst 500 børn kan have det sjovt.

Praktiske oplysninger

 • Sted: Lukas Park Børnepark. Ramblas Santa Cruz, 106, 38004.
 • Hvornår skal man tage derhen: når man bestiller billetter til en fest eller lejr.
 • Pris: Hvert barn skal betale omkring 15 euro.
 • Åbningstider:Åbningstiderne afhænger af den aktivitet, der afholdes i parken.

10. Abeparken

Monkey Park| ©Tibor M
Monkey Park| ©Tibor M

Monkey Park er en zoologisk have, hvor du finder mange aber af forskellige arter. Hovedattraktionen i denne park er, at man kan gå ind og klappe lemurerne og silkeaberne. Børn elsker at interagere med disse nysgerrige små dyr.

I denne park finder du flere berøringszoner, hvor du kan røre ved de mindre aber, som ikke er farlige. Min anbefaling er, at man ikke forsøger at samle dem op eller klappe dem, da de generelt ikke bryder sig om det. Hvis du bare går ind og kigger på dem eller taler med dem i et stykke tid, vil de gradvist komme tættere på dig, de vil endda klatre op på din skulder!

For mere interaktion med aberne kan du tilbyde dem mad. Giv dem aldrig brød eller kiks! I parken finder du kasser med særlige grøntsager og grønt til disse dyr. Husk på, at det er vigtigt for deres helbred, at du passer på deres kost. Og hvis du giver dem noget, de kan lide, vil de helt sikkert løbe hen til dig.

Du kan besøge denne park på alle tider af året. Billetter koster i gennemsnit 10 €, og åbningstiden er fra kl. 9.30 om morgenen til kl. 16 om eftermiddagen. Der er ingen tvivl om, at du vil få en behagelig og fredelig tid med at interagere med og lære om naturen og dyreriget.

Praktiske oplysninger

 • Sted: Calle Llano Azul, 17 - Arona, Santa Cruz de Tenerife.
 • Hvornår skal man tage afsted: Du kan besøge stedet på alle tider af året.
 • Pris: omkring €10 for voksne og €5 for børn.
 • Åbningstider: fra 9.30 til 16.00.