London The ShardsObservatory billetter og ture: de bedste muligheder, udsigt fra toppen, osv.

The Shard er den skyskraber, der har ændret Londons skyline for altid - kravl op på The View for at få den bedste udsigt over byen fra næsten toppen af himlen!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minutters læst

London The ShardsObservatory billetter og ture: de bedste muligheder, udsigt fra toppen, osv.

The Shard ved solnedgang | ©Fred Moon

Hvis du er tiltrukket af spænding og spænding og ikke er bange for svimmelhed, må du på din næste tur til London ikke gå glip af det, der er blevet byens nyeste turistattraktion: det panoramiske udsigtspunkt The View.

Den bedste løsning

London The Shard-billetter

Den mest bekvemme måde at nyde den bedste udsigt over London på.

Hvis du planlægger din rejse til London og vil sikre dig, at du har tid til at nyde det mest spektakulære udsigtspunkt i Europa, er det bedst at bestille din billet online til den bedste pris.

Det ligger i The Shard, den højeste bygning i Vesteuropa, og er sammen med det berømte London Eye det bedste sted at se London fra oven. Vil du vide, hvordan du får billetter? Læs videre! Da dette er en meget populær udsigtsplatform i London, er den bedste mulighed for at garantere adgang på den dag, du ønsker, atkøbe billetter til The Shard online på forhånd fra 39 €. På denne måde får du direkte adgang og sikrer dig, at du ikke går glip af dit besøg.

En ideel måde at nyde den bedste panoramaudsigt over byen fra en højde på 244 meter og en afstand på 64 kilometer. Du kan også have mulighed for at nyde en luksusoplevelse ved at tilføje et glas champagne.


Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Jeg overdriver ikke, hvis jeg siger, at The Shard observationsplatformen er den med den mest fantastiske udsigt over den britiske hovedstad, endnu mere end London Eye, da dens højde er næsten dobbelt så høj som det berømte pariserhjul.Anbefales, hvis... du har lyst til at besøge dette arkitektoniske vidunder uden at skulle stå i kø for billetter ved døren.


Sådan køber du billetter

Hos Hellotickets kan du købe billetter til The Shard's The View på forhånd til en pris på 39 £. For at gøre det skal du vælge det nøjagtige tidspunkt for dit besøg. Intervallerne er hvert 15. minut. På den måde har du mulighed for at afbestille gratis.

Du har også mulighed for at købe dem på skyskraberens hjemmeside, men det skal du gøre i god tid. Bemærk, at The Shard sammen med London Eye er et af de bedste steder at få en panoramaudsigt over London, og det modtager mange besøgende.

Book din billet til The Shard

Priser for The Shard

Der er ikke rabat på indgangen til skyskraberen The Shard på nogen af ugens dage, og der er ingen rabatter for grupper, bortset fra børn under 3 år, som kommer gratis ind. Du kan købe dem til en pris fra 39 € i Hellotickets. Hvis du vil have en overlegen oplevelse, kan du også nyde et glas Moët & Chandon Imperial Brut-champagne til en pris fra 57 €.

Læs den følgende artikel, hvis du vil have flere detaljer om priserne på The Shard. Hvis du imidlertid ønsker at spare et par pund, kan du altid købeLondon Explorer Pass fra 57 €, og du vil nyde godt af en række rabatter både på The Shard og på byens vigtigste attraktioner. Se nedenfor for at få alle oplysninger om London Explorer Pass.

Bestil din billet til The Shard

Åbningstider for The Shard

The Shard som et højdepunkt i Londons skyline| ©Darko M.
The Shard som et højdepunkt i Londons skyline| ©Darko M.

The Shard observationsdæk er åbent onsdag til søndag i sommermånederne fra kl. 10 til 22 non-stop og i vintermånederne fra kl. 10 til 20. Åbningstiderne kan dog variere på grund af særlige begivenheder. Så jeg anbefaler, at du besøger det officielle websted for at bekræfte åbnings- og lukketiderne før dit besøg.

Bemærk også, at den sidste indgang er en time før den officielle lukketid, og at restauranterne lukker ca. 30 minutter før lukketid.

Hvor lang tid tager det at se The Shard?

Rundvisningen varer ca. 1 time.

Du kan bruge de første 45 minutter på at nyde udsigten fra observationsdækket og derefter bruge den resterende tid på at slappe af i The View baren med et glas champagne. Isabels rejsetips Lørdage og søndage er de dage, hvor The Shard har flest besøgende, så hvis du ønsker at besøge den i weekenden, er det tilrådeligt at tage af sted i god tid for at bekræfte dit foretrukne besøgstidspunkt.

Hvordan er The View from The Shard?

Udsigt over London fra The Shard| ©Darko M.
Udsigt over London fra The Shard| ©Darko M.

Hvis jeg skulle beskrive det med få ord, så er dette udsigtspunkt et must-see og en absolut spændende oplevelse. At være deroppe og se ned over London og Themsen fra Vesteuropas højeste observatorium er bare fantastisk.

Man får indtryk af, at tiden og byen står stille foran ens øjne. Det hele starter, når man ankommer til indgangen til The Shard i London Bridge-kvarteret. Når du kigger op fra jorden, føler du dig som en myre, når du ser, hvordan denne kolos synes at have ingen ende.

Det giver dig en idé om den storslåede udsigt, der venter dig på toppen, og spændingen stiger. Men lad os ikke komme for hurtigt frem, lidt efter lidt.

Book din billet til The Shard

De ultrahurtige elevatorer på The Shards

Inde i The View-liften| ©Sean MacEntee
Inde i The View-liften| ©Sean MacEntee

Når du kommer ind i The Shard med din billet, går du gennem et sikkerhedstjek i lufthavnsstil, og efter få minutter bliver du guidet af skyskraberens personale til den elevator, du skal tage til The View.

Komplekset har i alt 44 elevatorer, men der er 2, der fører til den spektakulære udsigt fra toppen. Som i andre berømte observatorier somTop of the Rock eller The Edge i New York er elevatorerne i The Shard også interaktive, idet der projiceres panoramabilleder af London på deres vægge som en forsmag på det, du vil se på observationsdækket. Med disse ultrahurtige elevatorer steg jeg på mindre end et minut 68 etager op uden at være klar over det. Wow!

Book din billet til The Shard

Indgang til The View

Beundre skønheden i The View| ©Martin Pettitt
Beundre skønheden i The View| ©Martin Pettitt

The View er byens højeste observatorium og tilbyder den bedste udsigt over London fra luften.

Det er opdelt i tre etager, hvoraf to er lukkede og en åben terrasse. Nummer 69 er en glaset etage med en 360-graders panoramaudsigt over den britiske hovedstad. I en sådan højde kan man se alting som en legetøjsmodel: St Paul's Cathedral, Tower Bridge, Tower of London, Themsen, rådhuset, Gherkin, London Eye og mange andre steder.

Sandheden er, at man her bruger en meget underholdende tid på at scanne byens landskab for at identificere dens turistattraktioner en efter en. På denne etage finder du også de digitale teleskoper med berøringsskærme "tell:scopes", der giver dig mulighed for at se byen både dag og nat, zoome ind og ud og modtage oplysninger i realtid om Londons vigtigste attraktioner for at forstå dens fortid og nutid.

Book din billet til The Shard

Toppen af The View

Udsigten på toppen af The Shard| ©Dimitry Anikin
Udsigten på toppen af The Shard| ©Dimitry Anikin

Men hvis du spørger mig, så er oplevelsen for mig en ekstra oplevelse, når du når toppen af The View på 72. etage af skyskraberen.

Efter at have besteget en kort trappe kommer du til The Shards udækkede observationsdæk, hvorfra du på en klar dag har en fantastisk panoramaudsigt på op til 40 miles rundt. Følelsen du får her er som at stå på kanten af en klippe, mens du mærker luftens indvirkning på dit ansigt. Alt virker lille og enormt på samme tid! Adrenalinen pumper, og din hud vil uundgåeligt krybe, hvis du har respekt for højder.

Det er det hele værd, så udnyt øjeblikket til at tage alle de videoer og selfies, du ønsker af besøget. Hvis du kan lide spænding, lover jeg dig, at det at se London for dine fødder fra The Shard, hundreder af meter oppe i luften, er en spændende fornemmelse, som du aldrig glemmer.

Den perfekte afslutning på et besøg på The View

Da det ikke er hver dag, man får lov til at se et så spektakulært sted som dette, ville vi bruge mere tid i The Shard og nyde atmosfæren, og vi benyttede besøget til at tage en drink i baren på observationsdækket (der er en bar på 69. og 72. etage), da entréen inkluderer et glas Moët & Chandon Imperial Brut champagne, hvis du vælger denne mulighed, når du booker. Da priserne på menuen ikke er særlig billige, anbefaler jeg, at du vælger denne mulighed, hvis du ikke vil betale for meget for en drink. At få en drink deroppe med den vidunderlige udsigt er en fantastisk måde at runde et besøg af på, ikke sandt?

Book din billet til The Shard

Hvornår er det bedste tidspunkt på dagen at besøge The Shard?

Udsigt over London fra The View i skumringen| ©Genevieve Perron-Migneron
Udsigt over London fra The View i skumringen| ©Genevieve Perron-Migneron

Jeg vil næsten sige, at oplevelsen på The Shard afhænger mere af vejret i London end af tidspunktet på dagen, da du på en solskinsdag vil se mere af byen end på en regnvejrsdag, men i virkeligheden er udsigten på The View fantastisk på alle tidspunkter af dagen.

Mit yndlingstidspunkt er dog ved solnedgang. At se solen gå ned over London og Themsen, mens byens lys langsomt lyser op, er uden sidestykke - det er en magisk følelse!

En af de smukkeste oplevelser, du får på din rejse, og som jeg varmt kan anbefale. Isabels rejsetips På en klar dag kan du se 40 miles rundt. Kig godt efter, og du kan endda se Houses of Parliament.

Book din billet til The Shard

Hvordan kommer man til The Shard?

En oplevelse for alle aldre| ©Collins Lesulie
En oplevelse for alle aldre| ©Collins Lesulie

The Shard ligger i det historiske kvarter London Bridge, tæt på interessante steder som Tower of London, Tower Bridge, det moderne rådhus, Borough Market og HMS Belfast. I nærheden finder du også mange trendy restauranter og barer, som du kan stoppe op på efter dit besøg i skyskraberen.

Der er flere måder at komme til The Shard på:

  • Undergrundsbane: Northern og Jubilee-linjerne fra London Bridge undergrundsstation.
  • Bus: Bus 43, 48, 141, 149, 149 og 521.
  • Tog: Southern og South Eastern-tog fra London Bridge Station.

Bestil din billet til The Shard

Lær The Shard at kende: lidt historie

The Shard belyst af solen ved solnedgang| ©Ana Paula Grimaldi
The Shard belyst af solen ved solnedgang| ©Ana Paula Grimaldi

I 2012 ændrede den moderne arkitektur af den prestigefyldte Renzo Piano Londons skyline for altid, og på få år er den blevet et af den britiske hovedstads ikoner. Shard blev født med idéen om at være en vertikal by, hvor "folk kunne arbejde, bo og slappe af".

Denne skyskraber med 87 etager har kontorer (etager 3-28), restauranter (31-33), Shangri-La-hotellet (34-52), flere private lejligheder (53-65), The View-observationsdækket (68-72) og tårnet (73-87), der er åbent i toppen, hvorigennem bygningen "ånder" og afgiver den varme, der produceres inde i den. The Shard blev bygget med et økologisk sigte. Ikke mindre end 95 % af de materialer, der er anvendt til opførelsen, er genbrugt, og det enorme glasvindue, der dækker hele skyskraberen, er designet med solcellepaneler.

Men Renzo Pianos projekt gik ikke kun ud på at opføre Vesteuropas højeste skyskraber, men også på at genoplive London Bridge-området, en af byens travleste jernbanestationer. Indgangen blev renoveret, og den rummer nu en butiksarkade kaldet The Retail Arcade, som forvaltes af The Shard.

Du kan benytte dit besøg til at gå rundt i butikscentret og shoppe lidt. Vidste du...?

Før Moskva's Mercury City Tower (339 meter) blev bygget, havde The Shard skyskraberen (310 meter) rekorden som den højeste bygning i Europa.

Book din billet til The Shard

Andre betagende udsigter i London

Besøg London Eye| ©Robson Denian Mateus
Besøg London Eye| ©Robson Denian Mateus

Hvis du er en af de rejsende, der elsker at nyde London fra oven, er et andet must-see The London Eye, som var det højeste pariserhjul i verden i begyndelsen af det 21. århundrede, indtil det senere blev overhalet af Nachang Star (Kina) og Singapore Flyer (Singapore). London Eye er etroterende panoramisk observatorium (360º ) og et ikon for den britiske hovedstad.

Du finder det midt i Londons centrum i Riverside Building i County Hall Westminster Bridge Road. Vær forberedt med dit kamera, for herfra kan du få nogle spektakulære billeder afBig Ben, St Paul's Cathedral, Westminster Abbey og Buckingham Palace, som du kan føje til din samling af Londons skyline, som du starter ved The Shard.

Hvis du vil vide, hvordan du kommer op på verdens mest berømte pariserhjul, anbefaler jeg, at du tager et kig på artiklen London Eye billetter, hvor du lærer, hvordan du får de billigste billetter med prioriteret adgang.

Book din billet til London Eye