Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste tidspunkt at besøge The Edge

En tur til Manhattans mest imponerende observationsdæk er et must, når du rejser til Big Apple, men hvornår er det bedst at tage af sted? Jeg hjælper dig med at beslutte det!

Cecilia Gaitán

Cecilia Gaitán

7 minutters læst

Bedste tidspunkt at besøge The Edge

The Edge's spektakulære glasgulv | ©The Edge

I marts 2020 åbnede The Edge endelig sine døre for offentligheden og blev dermed en af New Yorks mest eftertragtede attraktioner for både turister og lokale. De 345 meter høje terrasser med glasgulv og glasvægge tilbyder en udsigt over byen fra himlen som intet andet observationsdæk.

Hvis du allerede har besluttet dig for at besøge stedet eller stadig tøver, er her alt, hvad du har brug for at vide, så du kan vælge det bedste tidspunkt at gå op og besøge terrasserne. Jeg råder dig til at planlægge dit besøg, for det er helt sikkert et af de steder i NYC, du bare må se.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge The Edge?

Udsigt fra The Edge ved solnedgang| ©Hellotickets
Udsigt fra The Edge ved solnedgang| ©Hellotickets

Solnedgang er uden tvivl det bedste tidspunkt at tage en unik souvenir af New Yorks skyline. Du vil kunne nyde byen i tusind farver og nuancer og tage de mest spektakulære billeder med hjem. At se lysene i byen, der aldrig sover, komme til live, når solen går ned, er noget, du aldrig vil glemme.

For at komme op ved solnedgang skal du vide, at hvis du køber din billet via den officielle hjemmeside, vil du blive opkrævet en stigning på ca. 9 € for adgang i dette tidsrum. Men på Hellotickets kan du købe din billet til The Edge til samme pris, uanset hvilket tidspunkt du vælger at besøge den.

The Edge observatoriet er åbent 365 dage om året, fra kl. 8 til midnat og fra kl. 10 til 22, afhængigt af sæsonen. Og med undtagelse af ekstreme vejrforhold lukker observatoriet aldrig sine døre.

Book dine billetter til The Edge

Er det et godt tidspunkt at gå op, hvis vejret er dårligt?

Nyd udsigtsplatformen| ©Hellotickets
Nyd udsigtsplatformen| ©Hellotickets

På dage med ekstremt vejr (sne, stærk vind eller kraftig regn) kan du opleve, at den udvendige terrasse (den med glasgulvet) er lukket af sikkerhedsmæssige årsager. Det ville være en skam at gå glip af den, for det er den mest imponerende. Derfor anbefaler jeg, at du tjekker vejrudsigten, før du tager af sted, hvis du rejser om vinteren, i tilfælde af at de annoncerer et kraftigt regnskyl eller et monumentalt snefald.

Under alle omstændigheder skal du huske på, at du fra det indendørs observatorium også har en utrolig udsigt, og du vil kunne observere byen i 360º, uanset om det regner eller skinner. Det giver dig også mulighed for at tage vidunderlige fotos og opleve adrenalinen i denne oplevelse på en mere konservativ måde. Det er også en god mulighed for folk, der ikke er så vilde med svimmelhed (som mig!).

Som et sidste tip vil jeg anbefale dig at vælge en solskinsdag, før du køber din billet til The Edge, da skyerne også kan sløre din udsigt (og dine fotos). Hvis du køber dine billetter på Hellotickets, vil du kunne foretage ændringer, hvilket giver dig mere fleksibilitet til at vælge det bedste tidspunkt at gå op på.

Book dine billetter til The Edge

Bedste tidspunkt at besøge The Edge på, når der ikke er så mange mennesker

The Edge uden menneskemængder| ©Hellotickets
The Edge uden menneskemængder| ©Hellotickets

Hvis du er overvældet af menneskemængderne og gerne vil have New York for dine fødder og næsten for dig selv, er tidlig morgen det ideelle tidspunkt at gøre dit besøg på The Edge til en realitet. Det er det tidspunkt på dagen, hvor der er færrest mennesker.

Fra kl. 8 åbner observatoriet dørene, så hvis du ikke har noget imod at stå tidligt op, kan du købe din billet til Edge på dette tidspunkt af dagen og få 700 kvadratmeter terrasse til at flyve hen over byen i frihed. Og hvis det er vintersæson, kan du se solopgangen fra Eastern Point! Helt for dig selv.

Ceci's Traveller Tip

Hvis du vil besøge The Edge med få mennesker, er det vigtigt at købe dine billetter på forhånd. Det sikrer ikke kun, at du er blandt de første, der kommer igennem, men også at du undgår kø og kø. Du kan få dine billetter fra Hellotickes fra €36.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage de bedste billeder?

Panoramaudsigt fra The Edge| ©Hellotickets
Panoramaudsigt fra The Edge| ©Hellotickets

New York er fotogen på alle tider af året, men hvis du skal bestige The Edge, er det bedste tidspunkt at tage et billede af Manhattan fra toppen ved solnedgang. Hvis du er heldig, og det er en klar dag, vil du kunne tage tusindvis af billeder og se et utal af farvepaletter. Det er en måde at gøre to besøg på én gang og tage en drømmende souvenir med hjem med den bedste udsigt fra The Edge.

Når du køber din billet til The Edge, skal du huske, at dette tidsrum også er det travleste, så det vil ikke være let at finde et sted at stille kameraet op, uden at nogen krydser ind foran dig. Det samme gælder for gulvet og glasvæggene. På dette tidspunkt af dagen er det ofte svært at finde dem pletfri, og de kan påvirke skarpheden af dine fotografier.

Hvis du er interesseret i at sætte dit rejsefotograferingssæt op der og ikke behøver at undvige for mange turister med din linse, så anbefaler jeg, at du går meget tidligt om morgenen. Det er det tidspunkt på dagen, hvor der er færrest mennesker, faciliteterne er pletfrie, og du kan udfolde dine kreative talenter i fred og ro.

Book dine billetter til The Edge

Hvornår skal du besøge The Edge til den bedste pris

På rundtur i The Edge| ©Hellotickets
På rundtur i The Edge| ©Hellotickets

Hvis du er bekymret for budget og priser ved udsigtspunktet The Edge, skal du vide, at det desværre ikke tilbyder gratis udflugter. Og de eneste besøgende, der har adgang til en reduceret pris, er børn mellem 6 og 12 år og seniorer over 62 år.

Så min bedste anbefaling for at spare penge eller få den bedste pris er at købe dine billetter til The Edge på forhånd gennem Hellotickets. På den måde kan du sikre dig den dag og det tidspunkt, du ønsker, og betale en enkelt pris uden overraskelser. Ved at tilbyde gratis aflysninger og om bytninger kan du desuden vælge den dag og det tidspunkt, du ønsker at gå op.

De dyreste tidspunkter

Forresten! Hvis du vil spare penge, skal du vide, at adgang på spidsbelastningsdage og -tidspunkter koster 1,5 euro ekstra pr. billet, og det tidsrum, hvor du kan se solnedgangen, koster omkring 9 euro mere end prisen på den billet, du har valgt. Så hvis du køber din billet i billetkontoret eller på udsigtspunktets hjemmeside, skal du sørge for at gå på tidspunkter, hvor der ikke er disse ekstra gebyrer.

Den mest fleksible mulighed med hensyn til tid og pris: turistpas

Turistpas er en fremragende mulighed, da de giver dig adgang til besøget, når du vil, uden tids- eller datobegrænsninger og til en meget konkurrencedygtig pris. Derudover har mange af dem prioriteret adgang, hvilket vil spare dig for en masse tid.

Book dine billetter til The Edge

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage op til The Edge med min familie?

Adgang til The Edge| ©Hellotickets
Adgang til The Edge| ©Hellotickets

Hvis du besøger New York med børn eller ældre voksne, er det bedst at finde en dag og et tidspunkt, hvor der ikke er så mange menneskerThe Edge. Selvom terrassen er 700 m2, og der er plads nok til at rumme en generøs kapacitet, vil du nyde turen mere, hvis der ikke er overfyldt.

At gå tidligt om morgenen, omkring middagstid eller endda i de sidste par timer før lukning kan være en god mulighed for dig at overveje at tage denne familievenlige tur. Husk, at du med din billet til The Edge har adgang til baren og restauranten, så du også kan nyde frokost eller middag med en fantastisk udsigt.

Book dine billetter til The Edge

Hvad er den bedste tid på året at tage til The Edge?

The Edge udsigtsplatform af glas| ©Hellotickets
The Edge udsigtsplatform af glas| ©Hellotickets

Mitråd er forår og efterår, som også er de bedste tidspunkter på året at rejse rundt i New York City. New York om foråret og efteråret har behagelige temperaturer, rimelige priser og færre turister. Det er alt sammen faktorer, der spiller ind, når man skal vælge rejsetidspunkt og dermed besøgstidspunkt for The Edge.

Den er åben 365 dage om året og lukker ikke for noget i verden (med undtagelse af en usædvanlig vejrbegivenhed). Men at klatre 345 meter op ad en skyskraber er ikke noget, man gør hver dag. Og for at få mest muligt ud af oplevelsen kræver det, at du er opmærksom på de vejrforhold, der vil ledsage dig på din rejse, inden du køber din billet til Edge.

New York kan være meget ekstrem om vinteren og sommeren. Sne og meget koldt om vinteren; varmt, regnfuldt og meget fugtigt om sommeren. Det er derfor, jeg anbefaler de mellemliggende årstider, som er mindst tilbøjelige til at påvirke dit besøg. Tværtimod vil de give dig mulighed for at nyde den bedste udsigt over byen, når den er bedst.

Book dine billetter til The Edge

Hvornår er det bedst at gå op på The Edge, hvis jeg ikke har så meget tid?

Om The Edge udsigtsplatform af glas| ©Hellotickets
Om The Edge udsigtsplatform af glas| ©Hellotickets

Det bedste tidspunkt at købe billetter til The Edge for at få mest muligt ud af dit besøg er tidligt om morgenen og helst på en hverdag, hvis det er muligt. Hvis din New York City-ferie kun varer et par dage, eller hvis du har et stramt program, fordi du ikke vil gå glip af noget, er det en god idé at gøre plads i kalenderen til The Edge og planlægge dit besøg.

Da billetter kræver en reserveret dato og tid, vil du være sikker på at være blandt de første besøgende. Du kan gå rundt i en lille menneskemængde, tage så mange billeder, du vil, og måske endda få tid til en kop kaffe i baren på 101. etage.

Jeg anbefaler dog, at du køber dine billetter på forhånd, så du ikke spilder tiden med at stå i kø ved indgangen og risikerer at skulle gå ind senere, end du troede, du skulle.

Book dine billetter til The Edge