Ting at lave i New York City i efteråret

Efterårets okkerfarver og varme lys i New York vil få dig til at forelske dig. Her er en liste over de bedste ting at lave på den smukkeste tid af året.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

16 minutters læst

Ting at lave i New York City i efteråret

Brooklyn Bridge i baggrunden | ©Hellotickets

Et af de smukkeste tidspunkter på året at rejse til New York er efteråret. Byen skinner med et særligt lys, og temperaturerne er stadig behagelige til udendørs aktiviteter. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad du kan lave i New York om efteråret for at få en unik oplevelse.

1. Oplev passionen for amerikansk fodbold i New York!

Metlife Stadion| ©Izaac Crayton
Metlife Stadion| ©Izaac Crayton

I modsætning til hvad mange tror, er den største sport i USA ikke NBA, men amerikansk fodbold. NFL-kampene er udsolgt måneder i forvejen, så det er en af de mest eksklusive og spændende oplevelser, du kan få på en rejse til New York om efteråret.

Hvis du vil have en fodboldkamp med på din ferie, enten fordi du er passioneret omkring sporten, eller fordi du vil opleve galskaben og stemningen ved amerikansk fodbold i New York, er du heldig, for den regulære sæson løber fra september til december.

Hvem spiller football i New York?

NFL-holdene i byen er New York Giants og New York Jets. Interessant nok deler de begge det samme stadion, da de spiller på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey, som ligger kun 30 minutter vest for Manhattan.

Hvordan køber man NFL-billetter i New York?

For at købe football-billetter har du to muligheder: ved stadionets billetkontor eller online. Da der er stor efterspørgsel på NFL-billetter, er det min erfaring, at jeg anbefaler, at du køber billetter online, før du rejser, da de sandsynligvis hurtigt bliver udsolgt.

Nøglen er at købe dem så tidligt som muligt, så de ikke bliver udsolgt, og du får den bedste plads på stadion til den billigste pris. Efter min mening er det den nemmeste, sikreste og hurtigste løsning.

Hvis du vil vide mere om denne sport, fortæller jeg dig i min artikel How to watch a football game in New York alt, hvad du skal vide for at få dine American football-billetter til den bedste pris, hvilket sted du skal vælge på stadion, hvordan ligaen fungerer og meget mere. Gå ikke glip af det!

Book NFL-billetter

2. Slentre gennem New Yorks parker i efterårslyset

Central Park| ©Hellotickets
Central Park| ©Hellotickets

At betragteden urbane natur og træernes skiftende blade er en af mine yndlingsting at gøre i New York om efteråret. Så snart landskabet begynder at blive okkerfarvet, orange og rødligt, får gaderne i The Big Apple en særlig charme.

Og fordi temperaturerne stadig er varme om efteråret, er det endnu mere behageligt at gå lange ture på jagt efter de smukkeste sider af naturen for at forevige denne eksplosion af farver i en unik reportage.

Hvis der er én ting, jeg godt kan lide ved efteråret i New York, så er det, at byen har mere end 50 parker med en overflod af indfødte arter, som man ikke kan se andre steder i verden. En tur gennem de urbane skove kan afsløre nogle ægte naturskatte. Her er nogle af dem:

Central Park

Det er den årstid, hvor byens mest populære park ser særlig smuk ud. Du kan vandre gennem de bladdækkede stier og tage billeder, leje en cykel eller tage en privat cykeltaxatur med en professionel guide for at udforske parkens mest ikoniske steder i efterårslyset.

Battery Park

Battery Park ligger syd for Manhattan og er en af New Yorks ældste parker. Den har den bedste udsigt til Frihedsgudinden og er et roligt sted at gå en tur omgivet af luksusbygninger og food trucks, hvor du kan få en bid mad udendørs.

Bryant Park

Dette er en af newyorkernes mest elskede parker, skabt til at slappe af midt i naturen. Fra slutningen af oktober til december kan du stå på skøjter på The Rink, en gratis skøjtebane. Desuden arrangerer NYC Audubon platform guidede ture mellem september og oktober, hvor man kan lære om den utrolige mangfoldighed af fugle i Bryant Park.

Prospect Park

I Brooklyn finder vi denne enorme park, som mange rejsende ikke kender til, og hvor der er områder med uberørt indfødt flora. Det er et smukt sted at gå en tur, dyrke sport eller holde picnic. På søndage mellem april og oktober er der Smorgasburg, en gastronomisk begivenhed, hvor du kan prøve en bred vifte af retter. Et paradis for foodies!

High Line Park

High Line Park er en smuk, hævet have bygget på tidligere jernbanespor, der løber fra Meatpacking District til Hudson Yards. Om efteråret forvandles parkens vegetation til en farvepragt. Hvis du vil vide mere om denne moderne have, så læs min artikel 10 things to do and see on New York's High Line

Der er også ture i High Line Park, hvor en lokal guide arrangerer de bedste vandreture og tager dig med til det privilegerede udsigtspunkt.

Lej en cykel i Central Park

3. Udforsk Brooklyns botaniske have

Brooklyns botaniske have| ©NYC Go
Brooklyns botaniske have| ©NYC Go

Apropos natur, så er et andet stærkt anbefalet besøg i New York om efteråret Brooklyn Botanic Garden, som vil fylde dine sanser med farver, dufte og ro.

Brooklyn Botanic Garden blev grundlagt i 1910 og er en del af Prospect Park-komplekset og ligger i det historiske Park Slope-kvarter kun få skridt fra Brooklyn Museum.

Med sådan en fantastisk beliggenhed er mit råd at tage en morgentur i dette område af New York for at se de traditionelle brownstones i dette kvarter, art deco Brooklyn Public Library, Prospect Park og Brooklyn Museum, et af New Yorks fineste museer med sine uvurderlige samlinger af antikviteter og amerikansk kunst.

Brooklyn Botanic Garden er et område fyldt med græsplæner, hvor man kan slappe af på græsset, male, læse en bog eller fortabe sig i et fredeligt miljø, mens man betragter de forskellige arter af planter og blomster, der dyrkes her, såsom pæoner, tulipaner, orkideer, kirsebærtræer, kaktusser og meget mere.

Hvad kan man se i Brooklyn Botanic Garden?

Haven har forskellige økosystemer, der varierer med årstiderne, men der er også permanente udstillinger, som kan besøges hele året rundt. Nogle af højdepunkterne er:

 • Den japanske have: Det var den første af sin art, der blev skabt i USA. Den har smukke vandfald og fiskefyldte damme.
 • Shakespeare-haven: Den har snesevis af giftige arter fra forfatterens paladsintriger.
 • Orangeriet: huser Bonsai-museet, den tropiske pavillon og ørkenpavillonen.
 • Cherry Esplanade: en stor eng fyldt med kirsebærtræer. Det er om foråret, at dette område er bedst med kirsebærblomsterne i fuldt flor.

Er det gratis at komme ind i Brooklyn Botanic Garden?

Ja, om fredagen er der gratis adgang før kl. 12. Om vinteren (december til februar) er der gratis adgang alle hverdage.

4. Oplev den ægte Halloween i New York

Fejr Halloween i New York| ©Hellotickets
Fejr Halloween i New York| ©Hellotickets

Med undtagelse af den 4. juli og Thanksgiving er Halloween en af de højtider, som amerikanerne oplever med størst spænding. Du kan virkelig få en fornemmelse af det, hvis du tilbringer en efterårsferie i New York.

Denne højtid fejres med manér i byen, og fra midten af september til den 31. oktober er Big Apple pyntet op med typiske dekorationer som spøgelser, hekse, spindelvæv og skeletter, så både newyorkere og turister får en skræmmende sjov oplevelse.

Hvis din rejse til New York falder sammen med Halloween, skal du gøre dit kostume klar, for du vil gerne ud på gaden for at indsnuse den autentiske Halloween-ånd. Derudover er der masser af Halloween-relaterede aktiviteter på programmet. Nogle eksempler er:

De 1000 Jack O'Lanterns nat

Super sjovt! På oktoberaftener er Governors Island vært for en typisk jack-o'lantern-tur, hvor du går gennem hundredvis af oplyste græskar, der er blevet udskåret med dyr, ansigter af kendte figurer og genstande for at skabe en unik uhyggelig effekt i mørket.

Spooky Garden Pumpkin i New Yorks botaniske have

Frem til den 31. oktober kan besøgende nyde den uhyggelige makeover af haven, der er dekoreret med græskar, fugleskræmsler, skeletter og andre typiske figurer. Der er også særlige programmer for familier, herunder aftenaktiviteter og udklædningsfester.

Bøh i den zoologiske have

Fra den 28. september til weekenden efter Halloween har Bronx Zoo et fuldt program med aktiviteter, der kan holde dig skræmt, fra udklædningsparader og håndværksmesser for børn til en ølfestival med Halloween-tema, Bootoberfest, for voksne.

Halloween-parade på Coney Island

Strandsæsonen er måske forbi på Coney Island på denne tid af året, men Halloween tager over med en parade og en udklædningskonkurrence, traditionel trick-or-treating, ansigtsmalingsworkshops for børn og meget mere.

Halloween-dekorationer

De fleste butikker og hjem begynder at pynte op i slutningen af september eller begyndelsen af oktober. Det er fascinerende at gå rundt i New Yorks gader og se, hvor omhyggeligt newyorkerne dekorerer alting. Nogle af de bedste steder at se er West Village og Upper West Side samt Chelsea Market og Rockefeller Center.

Halloween-parade i landsbyen

Denne parade er en fest! Tusindvis af mennesker klædt i sjove og opfindsomme kostumer samles natten til den 31. oktober for at marchere ned ad Sixth Avenue, mens bands sætter gang i stemningen. Paraden er gratis, men udklædning er obligatorisk. Den starter kl. 19 og slutter på 16th Street omkring kl. 23.

Book billetter til Bronx Zoo

5. Mærk magien fra Broadway!

Musicalen Aladdin| ©Broadway
Musicalen Aladdin| ©Broadway

Uanset hvornår på året du besøger New York, må du ikke gå glip af en musical på Broadway, New Yorks teatermekka.

I slutningen af oktober, samtidig med Halloween, kan du udnytte den uhyggelige atmosfære, som byen er indhyllet i, til at overvære en forestilling af Løvernes Konge eller Wicked, to titler på plakaten, hvis temaer med mystik, intriger og overnaturlige iscenesættelser er meget passende på disse datoer.

Begge er to af de mest succesrige Broadway-musicals, hvad angår kritikere og publikum, hvilket er grunden til, at billetterne har tendens til at blive udsolgt hurtigt. Hvis du gerne vil se en Broadway-musical på din efterårsferie til New York, vil jeg råde dig til at købe dine billetter online, før du rejser, for der er stor efterspørgsel på forestillingerne, teatrene bliver fyldt op, og billetkontorerne får hurtigt udsolgt-skiltet op at hænge.

Hvordan køber man billetter til en Broadway-musical?

Min erfaring siger mig, at det er bedst at købe billetter online så lang tid i forvejen som muligt for at sikre, at du får de bedste pladser på den ønskede dato og til en bedre pris end ved billetkontoret, hvor du også slipper for at vente i endeløse køer. For mig er det den nemmeste, hurtigste og sikreste løsning.

Hvis du brænder for teater og vil vide mere om Broadway-musicals, anbefaler jeg, at du læser min artikel De 10 bedste Broadway-musicals i New York, hvor jeg gennemgår sæsonens bedste musicals og besvarer de oftest stillede spørgsmål om, hvordan man bl.a. får fat i billetter.

Book billetter til Broadway

6. Tag en dagstur til Boston

Harvard Universitet i Boston| ©Benjamin Rascoe
Harvard Universitet i Boston| ©Benjamin Rascoe

Når du planlægger din efterårsrejse til New York, har du måske ikke tænkt på at tage en dagstur ud af byen for at se andre dele af USA, for der er så meget at se og lave i The Big Apple.

Men at tage en dagstur til Boston er efter min mening en god idé, fordi du får mulighed for at se fødestedet for den amerikanske revolution og en af de ældste byer i landet grundlagt i 1630 af britiske nybyggere.

På denne årstid er temperaturerne også milde med solrige dage, så vejret er ideelt til at gå ud og nyde alle seværdighederne med mindre menneskemængder og mere fred og ro end i andre måneder af året.

Hvordan er dagsturen til Boston?

Det fantastiske ved denne organiserede tur til Boston er, at den bringer dig til og fra det centrale New York på samme dag, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan du kommer dertil, hvilket kan være lidt af en prøvelse.

Boston ligger ca. 350 km fra New York, og foran dig ligger en ca. 4 timers køretur langs Connecticuts kystlinje, som med Wi-Fi i minivanen og den smukke natur undervejs bliver gjort endnu kortere.

Hvad skal man se i Boston om efteråret?

På denne tid af året byder hele staten Massachusetts på smukke seværdigheder, og hovedstaden er et godt eksempel. Efterårsfarverne forvandler landskabet på Bostons veje og pladser og giver det et romantisk look, der er perfekt til en smuk fotoreportage.

På denne dagstur til Boston besøger du MIT og Harvard University med en guide, tager på en guidet tur i byens centrum, går ad Freedom Trail og nyder en gastronomisk oplevelse på Quincy Market, det ældste marked i byen (1800).

Det, jeg godt kan lide ved denne tur, er, at gruppen også har fri tid til at spise frokost og besøge nogle steder i deres eget tempo såsom Harvard Yard, Widener Library eller Trinity Church, blandt andre.

Book en tur til Boston

7. Tag på en sybaritisk rundtur i New Yorks madhaller

Det lille spanske marked| ©Little Spain
Det lille spanske marked| ©Little Spain

Det kan ske, at dagen i løbet af din efterårsferie til New York bliver lidt kølig og usædvanlig varm, og din krop beder dig om at tilbringe mindre tid udendørs end normalt. I sådanne tilfælde kan det være en god idé at tage på en kulinarisk rundtur i byens madhaller.

New York er kendt for sine uendelige gastronomiske muligheder, men at finde et sted at spise kan være overvældende for en nybegynder, især hvis du rejser i en gruppe, og alle ønsker at gå et andet sted hen. Alle New Yorks mest turistprægede steder har en food hall i nærheden.

Canal Street Marked

Denne madhal ligger i Chinatown (265 Canal Street) og er specialiseret i asiatisk mad og har adskillige madboder, der tilbyder et bredt udvalg af mad for under $15. Du kan smage på retterne på stedet eller bestille take away til en picnic i Columbus Park. Jeg anbefaler, at du besøger Boba Guys, en café, hvor de tilbereder en fantastisk bubble tea med meget originale smage.

Chelsea Marked

Dette er den mest berømte madhal i byen, og den ligger i Meatpacking District ved siden af High Line Park (75 9th Ave). I denne tidligere kiksefabrik, hvor Oreos blev født, er der masser af muligheder for at spise: nudler, sushi, tacos, pasta og fisk og skaldyr (markedets specialitet).

Plaza Food Hall

Ligger i underetagen af Plaza Hotel (1 W 59th St.) og har et bageri, konditori og bar/restaurant, hvor du kan købe forskellige produkter (nudler, dim dum, pizza, crepes, cupcakes...). Du kan spise her ved et af bordene eller barerne eller bestille take away til en picnic i den nærliggende Central Park.

Eataly

Beliggende i Madison Square Park (200 5th Ave), det italienske køkkens tempel i New York. Her kan du prøve alle slags oste, pålæg, pizzaer, pastaer og kød af god kvalitet til rimelige priser. Mit råd er at komme tidligt til dette marked for at få et bord, da der er stor efterspørgsel.

Hudson Eats

Ligger i World Financial Center, inde i Brookfield Place Mall (230 Vesey St). Det er en kæmpe madhal med et meget varieret kulinarisk tilbud, der er tilpasset disse tider: sushi, bagels, tunburgere, tacos, sandwiches og, hvis du stadig har plads, nogle håndlavede cupcakes.

Det lille spanske marked

Ligger i Hudson Yards (10 Hudson Yards), det trendy nye kvarter i Midtown langs Hudson-floden. Dette er et gastronomisk sted dedikeret til smagen af det traditionelle spanske køkken af den berømte kok José Andrés og Adriá-brødrene. Det bedste af det spanske køkken uden for Spanien er her!

8. Nyd Thanksgiving som en lokal newyorker

Macy's på Thanksgiving| ©Hellotickets
Macy's på Thanksgiving| ©Hellotickets

Næst efter julen er Thanksgiving en af de mest velkendte traditioner i USA. Hvis din efterårsrejse til New York falder sammen med denne helligdag, undrer du dig sikkert over, hvad du kan lave på den dag, hvor de fleste butikker er lukkede.

Bare rolig, for New York er kendt som "byen, der aldrig sover", og selv om det er en helligdag, er der altid noget underholdende for turister at foretage sig, selv på Thanksgiving. Her er nogle forslag!

Deltag i Macy's Day Parade

Morgenen starter med den klassiske Macy's Day Parade, en tre timer lang parade, som det berømte stormagasin har arrangeret siden 1924. Den starter kl. 9 ved siden af Museum of Natural History og snor sig gennem centrum til Macy's på Herald Square.

Det er en fantastisk familiebegivenhed, og børnene vil elske det, da der er masser af vogne, orkestre, dansere og gigantiske balloner. Desuden opføres der Broadway-musicals på Herald Square, før paraden ankommer til Macy's. Tusindvis af mennesker strømmer til for at se den hvert år.

Tusindvis af mennesker strømmer til for at se den hvert år, så hvis du vil finde en god plads, skal du stå tidligt op. Klokken 6 om morgenen begynder mange newyorkere at tage opstilling for ikke at gå glip af en eneste detalje af showet. Selvom der er siddepladser og tribuner langs ruten, er de reserveret til Macy's medarbejdere, og andre tilskuere må stå op.

Andre aktiviteter på Thanksgiving Day

Da de fleste butikker er lukkede på denne dag, er mit råd at booke Thanksgiving Day-aktiviteter, der ikke afhænger af en tidsplan, såsom at slentre gennem Central Park, gå over Brooklyn Bridge, gå langs Fifth Avenue, besøge Central Station...

Nyd en Thanksgiving-fest

På en dag, der er så speciel som denne, kan du ikke gå glip af den traditionelle Thanksgiving-middag. Du har sikkert set den tusindvis af gange i film og serier, men nu har du chancen for at opleve den på amerikansk jord.

I New York starter middagen tidligt, omkring kl. 18. Selvom mange butikker er lukkede, er der også restauranter, der er åbne, så du kan nyde et velsmagende festmåltid.

For at bestille bord så hurtigt som muligt, er mit råd at lave en hurtig søgning på internettet, og hvis du er interesseret i en bestemt restaurant, så tjek deres hjemmeside for at se, om de har åbent på Thanksgiving Day, og hvilken menu de serverer. Middagen består normalt af bagt kalkun med kartoffelmos, majsbrød, tranebærsauce, sovs og lækker græskartærte.

Thanksgiving-menuer er normalt prix fixe og lidt dyrere end almindelige menuer, men når man er på ferie i New York om efteråret, er en oplevelse som denne værd at få mindst en gang i livet, synes du ikke?

Udnyt Black Friday-udsalget!

Dagen efter Thanksgiving er det Black Friday, en af årets mest ventede begivenheder, hvor butikkerne holder spektakulære udsalg. Det er helt sikkert et godt tidspunkt at tage på shopping i New York og få de souvenirs med hjem, som du har sukket efter.

Black Friday er en dag med store rabatter, køer og menneskemængder. Mange mennesker udnytter denne dato til at købe deres julegaver, så jeg anbefaler, at du giver den gas og køber den gave, du har ventet på.

Shopping i New York er en god plan. Hvis butiksvinduerne er en magnet for dig, og du er på jagt efter gode tilbud, må du ikke gå glip af artiklerne De bedste outlets i New York og De 10 bedste ting at købe i New York, hvor du finder ideer til shopping og gaver, du kan købe.

9. Bliv forbløffet over New Yorks voksmuseum

Hos Madame Tussauds| ©Hellotickets
Hos Madame Tussauds| ©Hellotickets

Hvis du på din efterårstur til New York har lyst til at opleve noget anderledes og sjovt, skal du ikke tøve med at lægge vejen forbi Madame Tussauds, en af de mest besøgte attraktioner på Times Square, som har fortjent sin berømmelse takket være sine hyperrealistiske voksfigurer.

Madame Tussauds er måske ikke det første museum, du vil besøge på din liste over museer i New York, men jeg kan forsikre dig om, at det vil være et af de steder, hvor du vil have det sjovest. Det skete for mig! Desuden er det et sted, hvor børnene vil have det sjovt, hvilket er et plus, hvis du rejser til byen som familie.

Jeg havde aldrig troet, at New York Wax Museum ville overraske mig så meget, men jeg må sige, at dets berømmelse er berettiget. Ikke kun på grund af, hvor meget skulpturerne på Madame Tussauds ligner de berømtheder, de repræsenterer, men også fordi du kan interagere med dem i de forskellige kulisser og endda tage et fantastisk souveniralbum med hjem fra dit besøg.

Hvis du vil besøge voksmuseet i New York, anbefaler jeg, at du tager et kig på min artikel Madame Tussauds New York Tickets, hvor jeg fortæller dig, hvordan du får billetter, alt hvad du kan se på museet og flere kuriositeter om voksfigurerne.

Book billetter til Madame Tussauds

10. Se New York fra højderne

New York fra helikopteren| ©Hellotickets
New York fra helikopteren| ©Hellotickets

At udforske New York til fods om efteråret er altid en fornøjelse, men at få et fugleperspektiv af byens enorme størrelse er en af de oplevelser, man bør have mindst én gang i sit liv.

Vi ved alle, at Big Apples skyline er et skue i sig selv. Der er flere måder at se New York fra oven på, som alle viser en anden side af byen.

Tag en spadseretur gennem New Yorks himmel

Kan du forestille dig at flyve hen over himlen i en helikopter med over 200 kilometer i timen? En helikoptertur over New York er en af de oplevelser, du ikke må gå glip af på din efterårsrejse til New York. Gør dig klar til at flyve over The Big Apple og beundre byens pragtfulde skyskrabere fra toppen af himlen - betagende!

Jeg har lavet et sammenligningsskema over de forskellige ruter, så du kan vælge den, du bedst kan lide.

 • Væsentlig Helicoptertur
 • Fra 1.531 kr
 • 15 minutter
 • Downtown Heliport
 • Ellis Island
 • Frihedsgudinden
 • Governors Island
 • Ground Zero og One World Observatory
 • Brooklyn Bridge
 • Empire State Building
 • Madison Square Garden
 • Chrysler-bygningen og Rockefeller-bygningen
 • Times Square og MetLife-bygningen
 • Intrepid hav-, luft- og rumfartsmuseum
 • Central Park
 • Washington Bridge
 • Køb
 • Forlænget Helikoptertur
 • Fra 1.924 kr
 • 20 minutter
 • Downtown Heliport
 • Ellis Island
 • Frihedsgudinden
 • Governors Island
 • Ground Zero og One World Observatory
 • Brooklyn Bridge
 • Empire State Building
 • Madison Square Garden
 • Chrysler-bygningen og Rockefeller-bygningen
 • Times Square og MetLife-bygningen
 • Intrepid hav-, luft- og rumfartsmuseum
 • Central Park
 • Washington Bridge
 • Køb
 • New York City VIP Helikoptertur
 • Fra 14.290 kr
 • 30 minutter
 • Downtown Heliport
 • Ellis Island
 • Frihedsgudinden
 • Governors Island
 • Ground Zero og One World Observatory
 • Brooklyn Bridge
 • Empire State Building
 • Madison Square Garden
 • Chrysler-bygningen og Rockefeller-bygningen
 • Times Square og MetLife-bygningen
 • Intrepid hav-, luft- og rumfartsmuseum
 • Central Park
 • Washington Bridge
 • Verrazano-Narrows-broen
 • Manhattan-broen
 • Williamsburg Bridge
 • South Street Seaport
 • Queensboro Bridge
 • Køb

Tag en tur med Roosevelt Cable Car

Roosevelt Cable Car er ikke en af de mest populære turistattraktioner for rejsende, der besøger New York, men den har masser af charme og tilbyder en storslået udsigt over byen. Det er også en meget økonomisk tur, fordi du kun behøver et Metrocard for at komme op, det samme kort til at rejse med bus eller metro.

Hvis du vil vide mere om svævebanen i New York, anbefaler jeg, at du læser artiklen Sådan tager du Roosevelt Island sv ævebanen, hvor jeg fortæller dig alt om denne store ukendte for masseturisme og alt, hvad du kan gøre på Roosevelt Island.

Udsigtspunkter og observatorier

Mange af New Yorks ikoniske bygninger har observationsdæk og observatorier til glæde for de besøgende. Jeg har også lavet et sammenligningsskema, så du på et øjeblik kan se de største forskelle mellem disse tekniske vidundere:

 • Empire State Building
 • Fra 329 kr
 • Observatorium: udendørs
 • Etage: 86
 • Udsigt: Chrysler Building, Rockefeller Center, 5th Avenue og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Midtown Manhattan
 • Bog
 • Toppen af klippen
 • Fra 158 kr
 • Observatorium: udendørs
 • Etage: 70
 • Udsigt: Empire State Building, Central Park og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Midtown Manhattan
 • Bog
 • One World Observatorium
 • Fra 644 kr
 • Observatorium: Indendørs
 • Etage: 102
 • Udsigt: Wall Street, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og på afstand Empire State Building
 • Beliggenhed: Det sydlige Manhattan
 • Book nu
 • The Edge
 • Fra 291 kr
 • Observatorium: udendørs og glasgulv
 • Etage: 110
 • Udsigt: Empire State, Midtown og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Manhattan West
 • Book nu