Boston dagsudflugter fra NYC

Hvis du har lyst til at flygte fra det travle liv i Big Apple, er charmen, kulturen og roen i Boston en god mulighed.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

Boston dagsudflugter fra NYC

Typiske gader i Boston | ©Michael Browning

Boston, hvor den amerikanske revolution blev født for at opnå uafhængighed fra Storbritannien, er fyldt med museer, biblioteker og vigtige historiske bygninger, der vidner om oprindelsen af en af landets ældste byer, som blev grundlagt af britiske bosættere i 1630.

Boston betragtes som USA's kultur- og uddannelseshovedstad og er hjemsted for prestigefyldte universiteter som Harvard og MIT Massachusetts Institute of Technology samt kunstskoler, laboratorier, konservatorier og store banker og finansielle institutioner. Dens havn er også en af de vigtigste på østkysten. Af disse og andre grunde er en tur til Boston fra New York en af deting, du skal gøre, hvis du skal tilbringe 15 dage i skyskrabernesby.

Den bedste løsning

Boston Og Freedom Trail Dagstur Fra New York

Det bedste af Boston på én dag

Oplev en af de mest symbolske byer i USA med en ekspertguide. Du vil også besøge Harvard og MIT.

Varighed: 14 timer

Hvis du gerne vil lære Massachusetts' hovedstad at kende, men ikke vil bekymre dig om den transport, du skal tage, er en meget bekvem og anbefalelsesværdig mulighed at tage denne dagstur til Boston med besøg på Harvard og MIT fra 745 kr.

Boston ligger ca. 350 km fra New York, så eventyret starter tidligt, kl. 6.30, når gruppen på højst 50 personer samles på mødestedet i Midtown Manhattan for at tage af sted til Boston med guiden i en komfortabel minibus. Der venter dig en 4 timers køretur langs Connecticuts kystlinje, men med Wi-Fi i minivanen og den smukke natur undervejs er det kun en kort køretur væk. Du vil se byens centrum, den berømte Freedom Trail, Queency Market, Harvard og MIT, men mere om turen senere. Frokost er inkluderet.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den billigste og mest behagelige måde at besøge Boston på på en guidet tur. I selskab med en ekspertguide får du en rundvisning i byens vigtigste seværdigheder og vender tilbage til New York samme aften. Så nemt og bekvemt er det.

Anbefales hvis .... du ønsker at tage en pause fra din tur til New York for at lære en anden af de vigtigste byer på USA's østkyst at kende.

Bestil en tur til Boston fra New York


Hvor længe varer en organiseret tur til Boston fra New York?

Spadseretur gennem Bostons centrum| ©Audrey Odom
Spadseretur gennem Bostons centrum| ©Audrey Odom

Ture til Boston fra New York tager mellem 11 og 13 timer inklusive rejsetid. Det betyder, at du har ca. 4 timer til at se byen, som oftest som en del af en organiseret tur. Køreturen, som enten foregår i en bus eller en luksus minivan, tager ca. 4 timer (ikke lang tid i betragtning af de store afstande mellem de amerikanske byer).

Mit råd: Det kan tage lidt længere tid på en organiseret tur end på egen hånd, fordi du f.eks. skal tage højde for de stop, du skal gøre undervejs. Men det er det hele værd, for ved at tage med en ekspertguide får du mest muligt ud af din tid i Boston, og du vil se meget mere, end hvis du valgte at rejse på egen hånd.

Hvis du er ny i Boston, er en organiseret tur fra New York en god måde at få et første indtryk af byen på. Du har også masser af tid til at udforske på egen hånd og vælge, hvor du vil spise frokost.

Bestil en tur til Boston fra New York

Hvordan kommer man fra Boston til New York på egen hånd?

New York Highway| ©Tetiana Bykovets
New York Highway| ©Tetiana Bykovets

Måske foretrækker du ikke at holde dig til en bestemt dag og et bestemt tidspunkt for at besøge Boston under dit besøg i New York. Men bare fordi du ikke er fan af organiserede ture, betyder det ikke, at du ikke kan tage af sted. Her får du en kort oversigt over de transportmuligheder, du har, så du kan vælge den, der passer bedst til dine rejseplaner:

 • Bussen: Dette er det samme transportmiddel, som de fleste af turene benytter, og du kan få en billet for kun 10 USD for hver vej. Det er vigtigt at bestille din billet på forhånd, så priserne ikke stiger. Nogle af de selskaber, der opererer, er Megabus, Greyhound og Boltbus. Turen tager ca. fire og en halv time, hvis der ikke er trafik.

 • Toget: Hvis du vælger eksprestoget, tager turen fra New York til Boston mindre end fire timer. Alligevel synes jeg ikke, at det er det værd, medmindre du får et godt tilbud online. Prisen kan være omkring 100 $, hvilket er for højt for at spare på trafikken.

 • Leje af bil: Hvis du rejser i en gruppe, er dette en omkostningsbesparende mulighed, men hvis du ikke rejser i en gruppe, er det sandsynligvis ikke det værd. Turen tager ca. fem timer, og parkeringspladserne er dyre.

 • Med fly: den hurtigste løsning? Er det den hurtigste løsning? Flyrejsen tager under en time, men glem ikke at medregne den tid, det tager at komme til New York lufthavn og fra Boston lufthavn til centrum af byen. I sidste ende kan flybilletten på omkring 60 dollars være det værd, men den samlede pris og turens varighed er det måske ikke.

Hvad kan du se på organiserede ture til Boston fra New York?

Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe
Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe

På en organiseret tur har du en stor fordel: du behøver ikke at tænke over, hvad du skal se, når du ankommer til Boston, da rejselederen fører dig direkte til de vigtigste seværdigheder. På denne måde får du et komplet billede af byen uden at skulle planlægge din tid i byen i detaljer.

Besøg på MIT og Harvard University

Denne rundtur i Boston tager dig til Harvard University med dets Harvard Yard campus (den ældste del og hjertet af campus, et grønt område med elm og fyrretræer, der står i kontrast til den tilstødende Harvard Square's urbane karakter) og det store Widener Library (hvis samlinger omfatter en af de mest omfattende samlinger inden for humaniora og naturvidenskab i verden). Der vil også være tid til at besøge Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Den guidede tur i byens centrum

Når du er kommet ned i byen, vil du besøge seværdigheder som Trinity Church, det fineste eksempel på Richardsonian Romanesque arkitektur på Copley Square. Derefter fortsætter turen til Boston med en spadseretur langs den historiske Freedom Trail, der starter ved Boston Common og snor sig gennem downtown på en 4 km lang rute til havneområdet og flagskibet USS Constitution.

Rundvisning på Freedom Trail

Det er et mindespor markeret med en rød murstenslinje, der fører til de 16 steder, der spillede en vigtig rolle i den amerikanske revolution for uafhængighed. I Boston Common Park, hvor Freedom Trail begynder, er der et besøgscenter, hvor du kan få nogle kort og ekstra oplysninger som supplement til de oplysninger, som guiden giver dig under aktiviteten.

Du vil lære anekdoter og legender om denne episode af den amerikanske historie, mens du beundrer arkitekturen af koloniale bygninger, der var meget vigtige for udviklingen af begivenhederne, som f.eks. revolutionen:

 • Old South Meeting House (hvor det møde, der startede teoprøret, blev afholdt).
 • Det gamle statshus (sæde for den britiske koloniale regering indtil 1776)
 • Faneuil Hall (hvor revolutionens taler blev holdt, og som er kendt som "frihedens vugge").

Quincy Market

Det bedste sted at få den fulde oplevelse af det historiske Boston er Quincy Market, byens ældste marked (1800) med et væld af boder og vogne, der sælger lækre retter (pasta, hotdogs, sandwiches, nudler...), selv om byens signaturretter er muslingesuppe og hummerboller. Markedet ligger lige over for Faneuil Hall, og de åbne områder i området er gode til at slappe af, mens man nyder underholdningen og gadekunsten.

Tefestskibe og museum

Det sidste stop på denne rundtur i Boston er Boston Tea Party Ships and Museum, et flydende museum, hvor skuespillere forklarer den episode, der tændte lunten til revolutionen mod England - en sjov oplevelse! Endelig, efter flere timer i Boston, er det tid til at afslutte turen og hoppe ind i minivanen for at køre tilbage til New York.

Bestil en tur til Boston fra New York

Frokoststop og fritid under den organiserede tur

Det indre af Trinity Church| ©Audrey Odom
Det indre af Trinity Church| ©Audrey Odom

Freedom Trail i Boston er en lang rute, så der er en pause midt på dagen til frokost og til at genvinde dine kræfter. Vil du vide, hvad du kan se i din fritid i byen?

 • Harvard Yard: Harvard Yard er den ældste del af Harvard-campus og er fyldt med historiske bygninger i røde mursten, store træbevoksninger og efeu-dækkede gangarealer, der udstråler den akademiske og intellektuelle ånd, som kendetegner dette sted.
 • Widener-biblioteket: Harvard's hovedbibliotek blev doneret af Widener-familien for at ære mindet om Harry Widener, en Harvard-studerende, der omkom i Titanic-tragedien. Dens svimlende samling omfatter 6,5 millioner bøger og et af de få komplette eksemplarer af Gutenberg-bibelen, der stadig findes.
 • Copley Square: Det er et torv i Back Bay-kvarteret, hvor vigtige bygninger som Boston Public Library og Trinity Church ligger.
 • Trinity Church: Det er det bedste eksempel på Richardsonian Romanesque arkitektur i Boston. Det ydre er bemærkelsesværdigt på grund af den store søjlegang og det sideløbende kloster, mens det indre er fyldt med vægmalerier og glasmalerier, som næsten alle er udført af kunstneren John LaFarge.

Andre interessante udflugter

Boston centrums skyline| ©Lance Anderson
Boston centrums skyline| ©Lance Anderson

Hvis du er klar til at forlade det travle liv i Big Apple, men stadig ikke ved, hvilken destination du skal vælge, anbefaler jeg, at du tager et kig på denne praktiske guide, som jeg har skrevet om de bedste udflugter, du kan tage fra New York. Du kan finde alle mulighederne her, men mine favoritter er udflugten til Washington, udflugten til Philadelphia og et besøg til Niagara Falls.

Derfor har jeg i de følgende artikler beskrevet mine erfaringer og analyseret de bedst organiserede ture til disse destinationer:

Ofte stillede spørgsmål

 • Er Boston tæt på New York?

  Boston ligger over 320 km fra New York, og det tager ca. 4 timer i bil at komme dertil. Hvad angår turene, så afgår de tidligt nok fra New York til at nå frem til Boston på et godt tidspunkt.

 • Hvad kan man lave i Boston?

  Bostons interessante historie gør den til en af de mest besøgte destinationer i USA. Seværdighederne omfatter Museum of Fine Arts, Boston Public Garden, Fenway Park og Boston Tea Party-bådene.

 • Hvad spiser folk i Boston normalt?

  Nogle af Bostons karakteristiske retter er bl.a. muslingesuppe, hummerruller, bagte bønner og flødetærte.