Philadelphia dagsudflugter fra NYC

Hvis du er i New York og gerne vil tage en tur til Philadelphia og andre dele af landet, kan jeg fortælle dig alle detaljerne!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

Philadelphia dagsudflugter fra NYC

Udsigt over centrum af Philadelphia | © Kevin Burkett

Vidste du, at Philadelphia var USA's første hovedstad? Den ligger i staten Pennsylvania, og fordi den spillede en så vigtig rolle i landets historie, har den masser af turistattraktioner. Dette, sammen med den livlige atmosfære og nærheden til Big Apple, gør det til et af de bedste udflugtsmål, du kan tage på din rejse til New York.

Selv om du kan besøge Philadelphia og Amish-regionen på egen hånd, anbefaler jeg at tage med på en tur til Philadelphia og Amish-regionen fra New York, fordi du altid vil være ledsaget af en guide, og du behøver ikke at bekymre dig om nogen aspekter af planlægningen af din tur. Det er alle fordele! Se alle de muligheder, der er til rådighed for dig nedenfor.

Hvor lang tid tager en organiseret tur til Philadelphia fra New York?

Independence Hall| ©Jay8085
Independence Hall| ©Jay8085

Under din rejse til New York kan du afsætte tid til at udvide din horisont og udforske nærliggende byer som Philadelphia. Afhængigt af den organiserede tur, du vælger, og de steder, du besøger, varer turen normalt en hel dag (kl. 11-17).

Hvad vil du se på turen?

Organiserede sightseeing-ture fra New York er en populær mulighed, hvis du ønsker at opleve Philadelphia. Det er en af de smukkeste og mest livlige byer på USA's østkyst.

Der er mange interessante steder at se, især de steder, der er relateret til USA's uafhængighed (Independence Hall, Liberty Bell, Benjamin Franklins grav, Elfreth's Alley, Betsy Ross' hus...), selv om det ikke er de eneste. Du får også tid til at udforske Amish-regionen og nogle af landområderne i denne del af landet.

For at sikre, at du ikke går glip af noget under turen og får mest muligt ud af oplevelsen, vil en professionel guide ledsage gruppen, som vil fortælle dig masser af anekdoter og historier, der vil gøre oplevelsen endnu sjovere.

Bestil en tur til Philadelphia og Washington

Hvor lang tid tager en organiseret tur til Philadelphia fra New York via Amish Country, Washington eller Niagara Falls?

Vandfaldet fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise
Vandfaldet fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise

Hvis din tur fra New York til Philadelphia omfatter stop i mellemtiden, kan det tage flere dage (2-4 dage), da andre steder som Amish Country, Washington eller Niagara Falls vil blive tilføjet til ruten.

Hvad vil du se på turen?

Disse typer af organiserede ture er bedst, hvis du vil udnytte dit ophold i New York til at udforske Philadelphia og se disse andre interessante steder for at fuldende din oplevelse.

Det er en fantastisk udflugt, hvis du er interesseret i amerikansk politik og historie og ønsker at lære lidt mere om disse to byer, der var så vigtige for landets oprindelse. Undervejs vil du se masser af monumenter, parker og pladser, som du ikke vil kunne lade være med at tage et par billeder af.

Undervejs kan du også se andre fantastiske steder som Niagara Falls (et spektakulært naturmonument på grænsen mellem USA og Canada) eller Amish Country (hvor du kan lære, hvordan dette samfund lever, og endda få lov til at køre i en autentisk "Amish Buggy").

Du vil også få en professionel guide med på denne type organiserede ture til Philadelphia fra New York gennem Amish Country, Washington eller Niagara Falls.

Sammenlign de bedste ture til Philadelphia

Hvor lang tid tager det at komme til Philadelphia fra New York, hvis jeg rejser på egen hånd i bil?

En af gaderne i Philadelphia| ©Luca Sartoni
En af gaderne i Philadelphia| ©Luca Sartoni

Hvis du vælger at springe de organiserede ture til Philadelphia over og besøger byen fra New York på egen hånd, har du lidt mere fleksibilitet, da du kan skræddersy rejseplanen og tidsplanen efter din smag og blive længere tid, hvor du ønsker det, eller springe visse stop over undervejs.

Den mulighed, som jeg anbefaler mest, er at tage bilen, da det kan være mindre behageligt at rejse med andre transportformer og kræver mere forberedelse, da rejsetiden normalt omfatter transport til stationer, sikkerhedskontrol, ventetid på perroner og i terminaler osv.

Lad os se, hvor lang tid køreturen kan tage, hvis du kun skal til Philadelphia, eller hvis du også tager andre steder med på din rejse.

Hvis du skal direkte til Philadelphia fra New York

Om ca. 1 time og 45 minutter ankommer du til Philly ad landevejen på en anderledes dagstur til Big Apple.

Afstanden mellem New York og Philadelphia er ikke særlig lang, ca. 152 km, hvilket gør det til en ideel destination for en udflugt.

Hvis du skal til Philadelphia via Amish Country, Washington eller Niagara Falls

Hvis du ønsker at tilføje andre steder som Amish Country, Washington eller Niagara Falls til din udflugt, vil turen tage længere tid, men du vil se nogle fantastiske landskaber undervejs.

 • Niagara Falls: Fra New York tager det ca. 6 timer og 30 minutter ad landevejen på Interstate 80 West.

 • Amish Country: Fra Philadelphia tager det 1 time og 30 minutter at køre til hjertet af Amish Country på Route 30.

 • Washington: Fra Philadelphia tager det ca. 2 timer og 30 minutter ad landevejen på Interstate 95.

Hvordan kommer jeg til Philadelphia fra New York?

MegaBus-bus, der dækker ruten| ©Matthew Hurst
MegaBus-bus, der dækker ruten| ©Matthew Hurst

New York og Philadelphia har gode forbindelser, så hvis du vil tage en tur dertil, har du flere transportmuligheder, hvis du foretrækker at besøge byen på egen hånd frem for at deltage i en organiseret tur.

Med bus, den billigste måde

Greyhound, Wanda Coach og MegaBus er nogle af de selskaber, der kører turen, og billetterne starter ved $15. Billetterne kan købes online, og turen varer ca. 2 timer.

Når du stiger på bussen, skal du vise dine billetter til chaufføren, som måske også vil bede om legitimation, f.eks. dit pas. Så glem ikke at pakke den i din rygsæk.

Med tog, den hurtigste måde

Selskabet, der leverer denne service, er Amtrak, og du kan finde billetter fra 40 dollars på deres websted afhængigt af klasse. Rejsen tager ca. 1 time og 15 minutter, hvis du vælger at tage Acela-snelltoget. Der er dog også andre muligheder, f.eks. den nordøstlige regionale.

Med fly, den dyreste løsning

Flyselskaber som British Airways, JetBlue Airways og Finnair flyver mellem de to byer, men dette er den mindst anbefalede mulighed, da billetten kan være dyrere fra ca. 110 USD, og nogle af ruterne har mellemlandinger, så det tager meget længere tid at komme dertil, end det ville tage ad landevejen (fra 3 timer og 30 minutter hver vej).

I tabellen nedenfor sammenlignes mulighederne for at komme til Philadelphia fra New York

 • Med bus
 • Pris: fra 15 USD
 • Varighed: ca. 2 timer
 • Virksomheder: Greyhound, Wanda Coach og MegaBus
 • Tog
 • Pris: fra $40
 • Varighed: Ca. 1 time og 15 minutter
 • Virksomheder: Amtrak
 • Flyvemaskine
 • Pris: fra 110 USD
 • Varighed: fra 3 timer og 30 minutter.
 • Luftfartsselskaber: British Airways, JetBlue Airways og Finnair.

Hvorfor tage en organiseret tur til Philadelphia fra New York?

Hvile i bussen| ©Henri Bergius
Hvile i bussen| ©Henri Bergius

Hovedårsagen er, at du på denne måde kun skal bekymre dig om at købe dine rejsebilletter og ikke om at planlægge alle detaljerne på rejsen (transport, indkvartering, guider, entréer til visse turistattraktioner osv.), så du undgår at få uheld i sidste øjeblik.

Ved at tage på en organiseret tur til Philadelphia undgår du desuden at køre på vejen, hvis du ikke er bekendt med ruten, du er sikker på at få mest muligt ud af din tid på turen, og du kan hvile dig på hjemturen. Når det kommer til stykket, er det noget, som du virkelig vil sætte pris på efter en sådan maratonaktivitet. Tro mig!

Hvor meget koster en organiseret tur til Philadelphia fra New York?

Arkitektur i byen Philadelphia| ©Evelynquek
Arkitektur i byen Philadelphia| ©Evelynquek

Fra 80€ kan du finde muligheder i Hellotickets. Priserne kan variere afhængigt af visse faktorer som f.eks. turens længde, de attraktioner, der indgår i ruten, gruppens størrelse, indkvarteringen, eller om turen omfatter en guide.

Sammenlign de bedste ture til Philadelphia

Hvordan er turen til Philadelphia fra New York City?

Philadelphia Museum of Art og vandværker| ©Kevin Burkett
Philadelphia Museum of Art og vandværker| ©Kevin Burkett

Disse ture er lange og kræver mindst en dag af din New York-ferie; en god mulighed, hvis du f.eks. leder efter ting at lave i New York i 15 dage, men ikke så god, hvis du skal blive i byen i færre dage. De foregår normalt med bus med en transfer til og fra Big Apple på det oprindelige udgangspunkt.

Derfor skal du stå ret tidligt op for at komme til mødestedet. Afhængigt af hvilken tur du vælger, kører de mellem 5 og 6.30 om morgenen, så dagen før anbefaler jeg, at du ikke planlægger noget aftenen før, så du kan få en god nats søvn og gå dagens udflugt i møde fuld af energi.

Det er indsatsen værd, for til gengæld får du en masse oplevelser, som vil fuldende din rejse, og som du ikke ville få, hvis du ikke tog på dette eventyr.

Vejen fra New York til Philadelphia

Desuden kan du altid tage en lur i bussen eller nyde udsigten fra vinduet. Nogle af køretøjerne har endda Wi-Fi, så du kan underholde dig selv ved at læse nyheder eller opdatere dine sociale medier.

På vejen til destinationerne langs ruten vil du se nogle utrolige landskaber. En lille smule vildmark er det perfekte supplement til den asfaltjungle, som New York er. I de byer, du besøger, kan du se se seje turistattraktioner og få en fornemmelse af andre byer i landet med et helt andet tempo end i New York.

I frokostpauserne får du mulighed for at prøve kulinariske specialiteter, der er anderledes end dem, du er vant til på restauranterne i New York, hvilket er en anden god måde at opleve den lokale kultur på.

Som det er tilfældet med disse typer af ture, vil du være udmattet, når du vender tilbage til New York om aftenen, men du vil have tilfredsstillelsen af at have oplevet et super spændende eventyr i en anden del af USA.

Andre byer, du kan besøge på ture fra New York City

Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner
Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner

I et land så stort som USA er Philadelphia et af de bedste valg på listen, når man vælger en dagstur fra New York (på trods af den 11 timers afstand mellem de to byer). Det er dog ikke den eneste. Hvis du rejser til New York og gerne vil se en anden by, men Philadelphia er ikke lige noget for dig, er der to andre muligheder:

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor langt er der til Philadelphia fra New York, og er det et besøg værd?

  Philadelphia ligger ca. 2 timer i bil fra New York eller 1,5 time med tog. Hvis du derfor ønsker at tage en pause fra New Yorks travlhed i et par timer, er en tur til Philly en perfekt måde at tilbringe dagen på.

 • Hvad kan jeg se og lave i Philadelphia?

  Philadelphia er kendt for sin historie og kunst og har nogle af de mest interessante kunstgallerier i staten. Den er også berømt for Liberty Bell, et historisk tegn på amerikansk frihed, og Eastern State Penitentiary, et historisk fængsel, som i dag byder på rundvisninger og udstillinger.

 • Hvad er den typiske mad i Philadelphia?

  Philadelphia er berømt for Philly Cheesesteak, men byen har også en lang række sandwiches og hoagies (ristede sandwiches i Philadelphia-stil).