Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

5 dagsture fra New York

New York har meget at tilbyde besøgende, men er også omgivet af interessante steder, som vil fuldende dit syn på USA med en tur fra Big Apple.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

5 dagsture fra New York

Udsnit af det amerikanske flag i Washington DC | ©Caleb Fisher

New York er fascinerende, men hvis du ønsker at runde din rejse af med en tur i det omkringliggende område, er der flere at vælge imellem. Uanset hvilken destination du vælger, skal du huske på, at afstandene i USA sjældent er korte, så en organiseret rundrejse sparer dig for besværet med offentlig transport, overførsler og unødig ventetid.

Afhængigt af om du er til natur, kunst, historie eller endda shopping, har du flere muligheder. For at det ikke skal være et problem at vælge den, der passer bedst til din rejse, skal du notere dig de mest anbefalede.

1. Besøg Niagara Falls fra New York City

Niagara Falls| ©Tim Gouw
Niagara Falls| ©Tim Gouw

Hvis du gerne vil besøge Niagara Falls (hvilket jeg synes, at du bør gøre mindst én gang i dit liv), anbefaler jeg personligt at tage på en organiseret tur på en eller to dage (inklusive overnatning). Du kan benytte turen til at besøge Watkins Glen State Park og dens magiske vandfald og se Niagara Falls ved solnedgang, solnedgang og solopgang.

Det gode ved at tage til Niagara Falls fra New York på en organiseret tur er, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan du kommer dertil, hvilket kan være noget af en odyssé. Og når du først er ved vandfaldene, vil du være sikker på ikke at gå glip af et eneste hjørne af vandfaldene med din professionelle, engelsktalende guide.

Du kan gøre alt fra at gå om bord på et krydstogtskib ( Maid of the Mist) for at mærke vandet falde ned ad vandfaldene (vær forberedt med en mackintosh!) til at vandre på de frodige stier, der omgiver Falls National Park.

Du kan se dem i dagslys, i al deres pragt, eller om natten, hvor de er utroligt oplyst. Det er helt sikkert en af de bedste ture, du kan tage på fra New York, og her er nogle tips til, hvordan du besøger Niagara Falls fra New York og får mest muligt ud af oplevelsen.

Hvorfor jeg kan lide det

Det, jeg især kan lide ved denne tur, er, at den er ret omfattende og giver dig mulighed for at se Niagara Falls på forskellige tidspunkter af dagen. De fleste mennesker, der besøger dette fantastiske sted, har en tendens til at gøre det i et par timer og tage af sted igen, da det tager så lang tid at komme frem og tilbage, og efter min mening er det værd at nyde det lidt mere langsomt.

Anbefalet

Hvis du skal være i New York i mere end en uge, og du er naturelsker, vil jeg fortælle dig alt om dine muligheder i denne artikel. Jeg fortæller dig om alle mulighederne i denne artikel om Niagara Falls Dagsture fra NYC.

Varighed

Mellem 1 og 2 dage, afhængigt af den udflugt, du vælger.

Bestil en tur til vandfaldene

2. Oplev charmen i Washington

Capitol| ©Caleb Pérez
Capitol| ©Caleb Pérez

Den bedste måde at besøge Washington fra New York på én dag, uden at gå glip af noget af byen og uden at gå glip af historien om hvert enkelt monument med en professionel guides forklaring på engelsk, er med en organiseret tur.

Hvorfor jeg kan lide det

Ud over den gode værdi for pengene anbefaler jeg denne aktivitet, fordi den omfatter en meget komplet rundvisning i Washington, så du kan få mest muligt ud af udflugten.

Du vil se Det Hvide Hus, det amerikanske Capitol, Arlington National Cemetery, Pentagon og Washingtons mange mindesmærker for krigsveteraner og præsidenter. Dette er en heldagstur (12-15 timer) med transport tur/retur i en bus med aircondition og WiFi.

Det tager ca. 4 timer at komme til Washington fra New York, og din gruppe kan højst bestå af 50 personer. Alle indgangsgebyrer er inkluderet i denne tur, og du har fri tid ved frokosttid (som ikke er inkluderet i aktiviteten) til at udforske i din fritid og spise, hvor du vil.

Anbefalet

Hvis du altid har ønsket at se Det Hvide Hus på tæt hold, eller hvis du skal til New York i foråret, da det falder sammen med Kirsebærblomstfestivalen i Washington. Hvis du overvejer at tage til Washington som destination for din udflugt, kan du finde flere oplysninger i min praktiske guide til Washington, DC. Washington dagsture DC fra NYC.

Varighed

Mellem 12 og 15 timer. Hvis du vælger den kombinerede mulighed med besøget i Philadelphia, kan du vælge mellem en endags- og en todages tur.

Bestil en tur til Washington

3. Oplev kulturen i Boston

Boston oplyst om natten| ©Lance Anderson
Boston oplyst om natten| ©Lance Anderson

I betragtning af de store afstande, der adskiller de store amerikanske byer, ligger Boston ret tæt på New York, og du vil helt sikkert elske din tur til Boston. Du besøger en by, der har spillet en vigtig rolle i den moderne amerikanske historie, og du vil opleve en helt anden atmosfære end den travle og travle New York.

På denne heldagstur vil du se Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Copley Square og Trinity Church, og du vil tage en komplet rundtur på Freedom Trail og se alle byens vartegn, der er berømte for at have spillet en central rolle i USA's politiske historie. Du kan læse mere her: Boston dagsudflugter fra NYC.

Anbefalet

Hvis du elsker amerikansk historie og ikke ønsker at bevæge dig for langt væk fra New York.

Varighed

Mellem 11 og 13 timer.

Bestil en tur til Boston

4. Besøg Philadelphia

Bygninger i Philadelphia| ©Jacqueline Day
Bygninger i Philadelphia| ©Jacqueline Day

Ud over byens historiske interesse er den store fordel ved at tage en af Philadelphia-turene fra New York, at det er en nem og forholdsvis kort tur. Du kan klatre op ad trapperne på Philadelphia Museum of Art som Rocky, prøve den berømte Philly Steak-sandwich eller lære om Amish-livsstilen.

Mange ture til Philadelphia kombineres ofte med et besøg i Washington, men efter min mening er det værd at besøge USA's hovedstad separat for at udforske den fuldt ud. Fordelen ved en tur i Philadelphia er også, at du har tid til at besøge et amishsamfund og se, hvordan de lever uden teknologiens fremskridt, hvilket er en rejse til USA værd.

Anbefalet

Hvis du ønsker at lære Rocky at kende og opleve en typisk amerikansk by med nogle få særlige kendetegn, så er dette stedet for dig.

Varighed

Mellem 11 og 13 timer, afhængigt af hvilken tur du vælger. De ture, der går gennem Philadelphia, besøger også Washington. Du kan tage en 1-dages tur for at få mest muligt ud af din tur, hvis du har lidt tid, eller tage en 2-dages tur for at se mere af det, begge byer har at byde på.

Bestil en tur til Philadelphia

5. Gå på shopping i New York Outlets

Shopping| ©Jordan Nix
Shopping| ©Jordan Nix

Woodbury Common er en af de bedste forretninger i New York, som du kan komme til på en dagstur. Det er faktisk en udendørs forretning: som en landsby, men hvert hus er en butik. Og der er hundredvis af butikker langs alleerne, boulevarderne og pladserne. Det ligger ca. en time fra New York, og du kan normalt komme dertil med bus.

For at komme til Woodbury Common fra New York er det bedst at bestille denne tur, så du slipper for besværet med at arrangere en rundrejse og får også rabat på en dags shopping.

Ud over de rabatter på 50 % og 70 %, som du finder i New York-butikken, får du ved at deltage i turen et kort med yderligere rabatter, som du kan bruge i mange luksusmærker som Prada, Saint Laurent, Burberry, Armani, Balenciaga, Dior... i alt 220 butikker, der er fordelt på restauranter og caféer i en shoppingcenterlignende butiksform.

På din tur til Woodbury Common tager du bussen til forretningen og vender tilbage til New York ved afslutningen af dit besøg.

Anbefalet

Hvis du elsker premium tøjmærker og skal være i New York i flere dage.

Varighed

Mellem 5 og 8 timer.

Bestil en rundvisning i Outlets


Tips til en dagstur fra New York

Washington DC| ©Jacob Creswick
Washington DC| ©Jacob Creswick
  • Uanset hvilken tur du tager fra New York, anbefaler jeg, at du medbringer dit kamera, en regnjakke, dit pas, småpenge og et par ekstra sokker. Vejret i Washington, Boston og Philadelphia er meget lig New York, men i Niagara Falls er det lidt mere ekstremt mellem sommer og vinter.
  • Husk at tage behagelige sko på, for selv om du kører mellem de forskellige seværdigheder i byerne, skal du gå en del, og efter et par timer vil du være glad for, at dine fødder ikke er ømme.
  • Bemærk, at nogle af turene ikke inkluderer mad, så hvis du har et stramt budget, kan du pakke noget mad i din rygsæk fra New York eller planlægge på forhånd, hvor du vil spise på det sted, du besøger.

Alex' tip

En ting, der vil hjælpe dig med at vælge en tur fra New York, er længden af din rejse: Jeg anbefaler længere ture, hvis du skal være i byen i mere end en uge.

Andre interessante aktiviteter i New York

Posering på Times Square| ©Hellotickets
Posering på Times Square| ©Hellotickets

Hvis du er tilbageholdende med at forlade storbyen, fordi du tror, at du stadig har meget at opdage, tager du sikkert ikke fejl: New York er tidløs, og der er altid noget nyt at udforske. Derfor anbefaler jeg, at du tager en guidet tur i byen, så du får mulighed for at se de vigtigste områder uden at glemme noget. Her er de artikler, jeg har skrevet om mine yndlingsoplevelser, som jeg har linket til: New York kontraster tur y Hvordan man kommertilgospelmesse I Harlem, New York City.