Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bronx Zoo billetter: hvordan man får dem, hvilke muligheder har du og mere

Hvis du rejser til New York som familie, og du gerne vil besøge Bronx Zoo, får du her alt, hvad du skal vide om den!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Bronx Zoo billetter: hvordan man får dem, hvilke muligheder har du og mere

Besøg i zoologisk have | ©Daiga Ellaby

Bronx Zoo blev åbnet i 1899 og er den største byzoo i USA. Den er hjemsted for hundredvis af dyrearter fra hele verden, selv om mange af dem er hjemmehørende i Nordamerika.

Mange af disse dyr er truede, så et besøg i Bronx Zoo er en god måde at komme tæt på dem på og lære om vigtigheden af at passe på naturen.

Det er derfor en perfekt plan at lave i New York, og især hvis du rejser til New York med din familie for at nyde en dag i det fri og flygte et par timer fra New Yorks asfaltjungle. Jeg fortæller dig, hvordan du får billetter og meget mere!

1. Hvordan får jeg billetter til Bronx Zoo? Hvilke typer billetter er tilgængelige?

Arter i Bronx Zoo| ©Shinya Suzuki
Arter i Bronx Zoo| ©Shinya Suzuki

Hvis du vil besøge Bronx Zoo, skal du købe dine billetter online og på forhånd, da parken kræver, at de besøgende vælger en dato og et tidspunkt for besøget. Dette trin er vigtigt, for hvis du møder op i zoologisk have uden at have forudbestilt dato og tid, når du køber dine billetter online, vil du højst sandsynligt ikke få adgang.

Der er dog forskellige typer billetter til rådighed til en rundvisning i Bronx Zoo:

 • På den ene side er billetten med begrænset adgang den billigste, men den giver kun adgang til parken og til nogle specifikke udstillinger. Den omfatter dog ikke populære udstillinger som "JungleWorld", "Congo Gorilla Forest", "Butterfly Garden" og "Wild Asia Monorail".
 • På den anden side koster billetten til Bronx Zoo Admission lidt mere end den foregående, men den giver alt inklusive og ubegrænset adgang til alle de attraktioner, der er tilgængelige på besøgsdagen. Denne type billet er værd at købe, fordi den giver dig mulighed for at se de fedeste attraktioner i zoologisk have, herunder nogle af de mest prisbelønnede attraktioner i zoologisk have.
 • Billetter til de enkelte attraktioner fås fra 5 $ pr. person, men det er mere værd at købe en billet til Bronx Zoo Admission, hvis du vil se dem alle, da den giver dig ubegrænset adgang.

Hvis du vil vide i detaljer om billetpriserne til Bronx Zoo, om der er nedsatte priser, eller om du kan komme gratis ind, anbefaler jeg dig at læse indlægget Bronx Zoo billetpriser... Jeg er sikker på, at det vil være nyttigt for at planlægge budgettet for dit besøg!

Køb billetter til Bronx Zoo

2. Hvad med Bronx Zoo's Holiday Lights Festival?

Indgang til zoologisk have| ©Shinya Suzuki
Indgang til zoologisk have| ©Shinya Suzuki

Hvert år fra den 19. november til den 9. januar er Bronx Zoo vært for Holiday Lights Festival, en smuk udendørs begivenhed for hele familien, fuld af lys og farver med store dyreformede lamper, der er placeret overalt i parken.

Hvis du er i New York på denne tid af året, må du ikke gå glip af det, især ikke hvis du rejser med din familie, for det er noget helt særligt at se, og børnene vil elske det.

For at nyde dette sjove show skal du købe dine Holiday Lights Festival-billetter online på forhånd, da du ikke kan få adgang til denne begivenhed med en anden billet til zoologisk have.

Hvis du vil vide mere om denne elskværdige lysfest, der er blevet en tradition i New York i julen, må du ikke gå glip af indlægget Her er julelysene i Bronx Zoo i New York, hvor vi fortæller detaljeret om denne sjove attraktion.

3. Er billetter til Bronx Zoo inkluderet i et turistkort?

Turistkort til New York Sightseeing Flex Pass| ©Hellotickets
Turistkort til New York Sightseeing Flex Pass| ©Hellotickets

Måske overvejer du at købe et af New York Sightseeing Flex Passes for at få mest muligt ud af din rejse. Med New York Sightseeing Flex Pass (fra € 60 hos Hellotickets) får du et besøg i Bronx Zoo med begrænset adgang, og du kan vælge op til 12 attraktioner, som du kan besøge i dit eget tempo inden for 30 dage efter aktivering.

Jeg vil især anbefale dig at få dette turistpas, hvis du rejser til New York med din familie, og du planlægger at lave aktiviteter for børnene, så de også kan nyde byen på deres egen måde og lave planer, der er mere tilpasset deres alder og smag.

Med New York Sightseeing Flex Pass kan du besøge steder som New York Aquarium, Central Park Zoo, New York Botanical Garden, Brooklyn Botanic Garden eller Bronx Zoo, blandt andre.

Desuden er passet udstyret med rabatter på et udvalg af restauranter, underholdnings- og fritidsfaciliteter, så du kan få mest muligt ud af byen, hvilket aldrig skader!

Ud over parken har du med turistkortet mulighed for at se nogle meget seje udstillinger som f.eks. fuglenes verden, søløvebassinet og krybdyrhuset, blandt mange andre. Det kan dog være, at du skal betale ekstra for at se nogle af de særlige attraktioner i zoologisk have...

Book New York Sightseeing Flex Pass

4. Er det tilrådeligt at tage til Bronx Zoo med børn?

Børn i fiskeafdelingen i Bronx Zoo| ©Leonard Nevarez
Børn i fiskeafdelingen i Bronx Zoo| ©Leonard Nevarez

Det er der ingen tvivl om! Dette er en af de fedeste aktiviteter, du kan lave som familie under dit ophold i New York. De vil have det sjovt at se så mange dyr på tæt hold, og det vil være et barndomsminde, de aldrig glemmer.

Faktisk har Bronx Zoo et område kaldet The Children's Zoo, hvor de små kan komme helt tæt på mange vilde dyr for første gang, såsom pindsvinet, dovendyret og den store myresluger, og det bedste af det hele er, at de kan fodre og klappe de søde små dyr i hegnet! Det vil være en oplevelse, som du vil huske resten af dit liv.

Så tøv ikke med at tage til Bronx Zoo, for det er en unik mulighed for børnene for at nyde New York på en anderledes måde, komme tæt på naturen, se masser af smukke dyr og lære om vigtigheden af at passe på miljøet, da mange af de dyr, de vil møde her, er truede eller udryddelsestruede i naturen.

5. Hvor lang tid har du brug for at besøge Bronx Zoo?

Turister på promenaden i Zoo| ©Shinya Suzuki
Turister på promenaden i Zoo| ©Shinya Suzuki

Besøg i Bronx Zoo varer normalt 2-3 timer, men hvis du vil se det hele, skal du bruge mindst en halv dag. Det er trods alt den største byzoo i USA!

Der er meget at se her, og det gode er, at der ikke er nogen tidsbegrænsning på, hvor længe du kan blive. Du kan bruge lang tid på at se på de forskellige udstillinger, sidde og solbade på en bænk og endda have en lille picnic i zoologisk have eller spise på en af restauranterne - hvad du end har lyst til!

6. Hvornår er zoologisk have åben?

En gruppe flamingoer| ©Terry Ballard
En gruppe flamingoer| ©Terry Ballard

Bronx Zoo åbner mandag til søndag kl. 10.00 og kan afhængigt af sæsonen lukke kl. 16.30 (i den kolde årstid) eller 17.30 (i den varme årstid).

De eneste dage, hvor zoologisk have er lukket, er Thanksgiving, jul, nytårsdag og Martin Luther King Day. Husk det, når du organiserer denne aktivitet, så du ikke finder portene låst!

Jeg foreslår, at du tager et kig på Bronx Zoo Hours for at hjælpe dig med at planlægge dit besøg, før du tager af sted - jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig!

7. Hvad må du ikke gå glip af i Bronx Zoo?

Næsehorn i Bronx Zoo| ©Shinya Suzuki
Næsehorn i Bronx Zoo| ©Shinya Suzuki

Det vigtigste, du ikke må gå glip af i Bronx Zoo, er dyreudstillingerne- der er over 700 forskellige dyrearter fra alle verdenshjørner! Det er en meget spændende del af besøget at se dem interagere og lege med hinanden.

Et andet sensationelt øjeblik i zoologisk have er, når dyrepasserne fodrer dyrene, f.eks. pingvinerne og søløverne. Jeg anbefaler, at du tager et kig på parkens hjemmeside for at se, hvilke aktiviteter der er planlagt på dagen for dit besøg, så du ikke går glip af dem - de er meget interessante!

I "Børnenes zoologiske have" kan de små børn fodre sig selv og klappe forskellige bondegårdsdyr som æsler, alpakaer, får, geder og præriehunde. Det bliver en oplevelse, som de aldrig vil glemme.

Og for at runde en sjov dag af, kan børnene også køre i insektkarrusellen eller lege på Nature Trek-broerne og -gangene.

8. Nogle nyttige tips til et besøg i Bronx Zoo

Søløve i Bronx Zoo| ©Michael Gray
Søløve i Bronx Zoo| ©Michael Gray
 • Husk at bestille dine billetter til Bronx Zoo online på forhånd. Alle besøgende skal have en billet med en bestemt dato og et bestemt tidspunkt for besøget.
 • Download kortet til din mobiltelefon eller print det ud for at hjælpe dig med at finde rundt i zoologisk have.
 • Når du ankommer til Bronx Zoo, kan du tjekke parkens websted på din mobiltelefon for at se alle de udstillinger og tjenester, der er tilgængelige på dagen for dit besøg.
 • Det er ikke tilladt at fodre dyrene i zoologisk have - det kan være farligt for dem og for dig!
 • Det er heller ikke tilladt at røre ved zooens planter, blomster eller træer.
 • Klæd dig behageligt på og tilpas til temperaturen på det tidspunkt, hvor du besøger zoologisk have. Klæd dig varmt på om vinteren, og beskyt dig mod solen om sommeren.
 • Tag behagelige sko på, når du besøger Bronx Zoo. Dette er den største byzoo i USA og dækker 107 hektar - du vil ikke have ondt i fødderne, når du er færdig med dit besøg!
 • Du kan pakke en snack i din rygsæk og spise den inde i zoo eller spise en picnic i picnicområderne.
 • Der er vandfontæner i zoologisk have, men husk at have din egen flaske med i rygsækken for en sikkerheds skyld.

9. Sådan kommer du til Bronx Zoo

New Yorks undergrundsbane| ©Malvina Battiston
New Yorks undergrundsbane| ©Malvina Battiston

Bronx Zoo ligger ikke centralt, så den bedste måde at komme dertil på er med offentlig transport.

Jeg anbefaler at tage metrolinje 2 eller 5 til E. 180th St. eller at tage ekspresbussen BxM11 fra Manhattan og stå af ved Bronx River-indgangen til zoologisk have. Her er en praktisk guide til at bruge New Yorks undergrundsbane, så du kan finde rundt i undergrunden.

Andre alternativer, især hvis du rejser med små børn, er taxaer eller Uber. Det er super praktisk med dør-til-dør-service, især hvis du rejser med en barnevogn.

10. Hvor kan man spise i Bronx Zoo?

Adgang til Dancing Crane Café| ©Shinya Suzuki
Adgang til Dancing Crane Café| ©Shinya Suzuki

Et besøg i Bronx Zoo kan tage flere timer, så på et tidspunkt undervejs kan det være, at du får appetit - det er tid til at holde en pause og spise en bid mad!

Du kan pakke nogle snacks i din rygsæk for at holde en picnic og slukke din appetit. Der er picnicområder i Bronx Zoo, hvor du kan spise en snack og hvile dig lidt.

Men der er også mange restauranter i zoologisk have, hvor du kan stoppe op og få en bid mad under dit besøg. Hvis du har glemt dine snacks, er de et godt alternativ, så du ikke behøver at skynde dig ud af zoologisk have tidligt for at finde et sted at spise. Især hvis du er ledsaget af børn, som ikke kan springe deres måltider over.

Nogle af de restauranter og madboder i Bronx Zoo, hvor du kan spise frokost, er:

 • Dancing Crane Café
 • Terrassen
 • Hackordning
 • Asia Cafe
 • Somba Village
 • Bidder fra Zoo
 • Zoo Brews