Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste New York Billetter

New York har en bred vifte af aktiviteter at byde på: museer, monumenter, naturområder, musikforestillinger... Jeg vil fortælle dig om alle de muligheder, du har i byen.

Ana Caballero

Ana Caballero

24 minutters læst

Bedste New York Billetter

Estatua de la Libertad desde lejos |©Dustin D.

Du har ikke tid at spilde på dit besøg i New York. Byen har en bred vifte af turistaktiviteter, der giver dig mulighed for at opdage dens historie, kultur og naturskønne skønhed.

Med denne artikel kan du finde ud af, hvilke der er de bedste billetter i New York til at besøge de vigtigste bygninger, museer og historiske monumenter, samt til at overvære de bedste Broadway-musicals og koncerter med kendte kunstnere på den musikalske scene, blandt andre aktiviteter.

1. Billetter til New York Top of The Rock

Mand sidder på Top of The Rock New Yorkc|© Micaela Parente
Mand sidder på Top of The Rock New Yorkc|© Micaela Parente

I The Big Apple har du mange muligheder for at få et fugleperspektiv over byen, og New Yorks Top of The Rock observationsdæk er en af dem.

Fra terrasserne på denne enorme bygning på mere end 200 meter får du forskellige panoramaudsigter takket være dens 360º-udsigt, og du kan nyde at tage utrolige fotografier.

Når du bestiller billetter til Top of The Rock i New York og tager elevatoren op til toppen af bygningen, skal du også holde øje med væggene, for der vil du se en hurtig projektion på mindre end et minut med byens historie. Det er helt sikkert det værd.

Book billetter til Top of The Rock i New York City

2. Billetter til Frihedsgudinden

Udsigt over Frihedsgudinden|© Avi Werde
Udsigt over Frihedsgudinden|© Avi Werde

Liberty Island finder du et af de mest repræsentative monumenter i New York City. Det er Frihedsgudinden, som på grund af sin monumentale størrelse og gode bevaringstilstand siden 1886 vil overraske dig.

Når du køber billetter til Fri hedsgudinden, sejler du rundt om øen og får en betagende panoramaudsigt. Med disse billetter har du også mulighed for at stoppe ved Statue of Liberty Museum og opdage Frihedsgudindens historie.

Du vil også sejle langs Hudson River og se Manhattan Island i det fjerne, når du nærmer dig Ellis Island, hvor du vil blive forbløffet over det krystalklare vand, de naturlige omgivelser og den historie, der formidles af udstillingerne på National Museum of Immigration.

Køb billetter til Frihedsgudinden

3. Billetter til Empire State Building

Empire State Building|© Kit Suman
Empire State Building|© Kit Suman

Når du går op i Empire State Building, finder du hovedobservatoriet (86. etage) og observationsdækket på 102. etage (102. etage). Fra disse områder har du fuld udsigt over byen uden blinde vinkler.

Tag nogle flotte billeder, og se det naturlige lys skabe en magisk kulisse over Central Park, Manhattan Island, byens bygninger og skyskrabere.

Og når du køber billetter til Empire State Building, får du også adgang til første sal, hvor bygningens museum fortæller hele historien om dens konstruktion.

Køb billetter til Empire State Building

4. Billetter til National 9/11 Memorial and Museum

9/11 Mindesmærke|©Pedro Cambra
9/11 Mindesmærke|©Pedro Cambra

Atkøbe billetter til National 9/11 Memorial and Museum for at ære ofrene og de usungne helte fra 9/11 er den perfekte mulighed for at reflektere og lære om begivenheden.

Dine følelser vil hurtigt komme op til overfladen, når du ser fotografierne og de genfundne artefakter, brandbilen, der udførte redningsarbejdet, og resterne af tvillingetårnene, blandt andre gribende udstillinger i museets haller.

Uden for museet kan man ikke undgå at se mindesmærket "Reflecting Absence". Det består af to reflekterende bassiner i et naturligt egetræsmiljø.

Køb billetter til National 9/11 Memorial & Museum

5. SUMMIT One Vanderbilt-billetter

SUMMIT One Vanderbilt|©John Hill
SUMMIT One Vanderbilt|©John Hill

Se et fantastisk 360° panorama over byen, når du køber billetter til SUMMIT One Vanderbilt. Når du kører med elevatoren i denne bygning, vil du blive forbløffet over dens hastighed og blinkende lys.

På toppen vil du se forskellige perspektiver af Empire State Building, skyskraberne i Hudson Yards, Bryant Park og Chrysler Building.

Med disse billetter får du også en fordybende oplevelse i en spejlsal, hvor du ikke kan lade være med at tage billeder. I glaskuberne, der stikker ud fra bygningen, vil du føle, at du går rundt i gaderne ovenfra.

Køb billetter til SUMMIT One Vanderbilt

6. Billetter til Broadway Museum

Broadway Museum|©nycmayorsoffice
Broadway Museum|©nycmayorsoffice

Du får en fuldstændig fordybende oplevelse, når du køber billetter til Broadway Museum, som tager dig gennem historien om et af verdens mest berømte teatre, fra dets begyndelse i 1750 til i dag.

Når du går gennem salene, vil du se en række projektioner og kronologiske billeder, der får dig til at føle, at du er rejst tilbage i tiden. Du vil også lære alt om arbejdet bag kulisserne af det kunstneriske talent, der bringer showene til live uden at optræde på scenen.

Køb billetter til Broadway Museum

7. Billetter til Guggenheim Museum i New York City

Guggenheim Museum|©Aglez the city guy ☺
Guggenheim Museum|©Aglez the city guy ☺

Når du køber billetter til Guggenheim Museum i New York, kan du se den moderne og nutidige kunst, der er udstillet inde på museet. Du vil se værker af store kunstnere som Picasso, Renior, Pollock, blandt andre.

Ud over at nyde udstillingerne, vil du blive forbløffet over bygningens design (en stor cirkulær kerne), designet af den amerikanske arkitekt Frank Lloyd Wright. En ægte arkitektonisk perle fra det 20. århundrede, hvor du kan lære om kunst og arkitektur.

Køb billetter til Guggenheim Museum New York

8. Billetter til The Edge Observatory i New York City

Mennesker på kanten|©Jelen_Photos
Mennesker på kanten|©Jelen_Photos

At bestige The Edge i New York er en oplevelse, der vil teste din svimmelhed, når du går langs en skrå terrasse med et glasgulv og vægge.

Du får et fugleperspektiv over byen fra en højde på over 345 meter, hvilket giver dig utrolige udsigter til ikoniske bygninger som Madison Square Garden og Empire State Building.

Væggene i elevatoren har en række projektioner, der kombineret med opstigningshastigheden vil vække dine sanser. Og hvis du vil have et adrenalinsus, kan du, når du køber billetter til The Edge i New York, vælge at klatre op i skyskraberen med en sikkerhedssele.

Køb billetter til The Edge i New York

9. Billetter til Brooklyn Museum

Lobbyen på Brooklyn Museum|©Daniel Kelly
Lobbyen på Brooklyn Museum|©Daniel Kelly

Når du går gennem gangene på Brooklyn Museum, vil du nyde en imponerende samling af mere end 1,5 millioner værker fra det 19. og 20. århundrede. Du kan lære om forskellige kulturer og deres vedvarende forbindelse til kunst.

Når du køber billetter til Brooklyn Museum, kan du desuden deltage i en offentlig rund visning, der dagligt ledes af en museumsspecialist. Dette vil give dig en bedre forståelse af hvert kunstværk, artefakter og skulpturer på udstillingen.

10. Billetter til Sea, Air and Space Museum

Intrepid hav-, luft- og rumfartsmuseum|©toftos
Intrepid hav-, luft- og rumfartsmuseum|©toftos

Intrepid Sea, Air & Space Museum i New York, som ligger på et hangarskib ved Pier 86 på Hudson-floden, er en destination, der undslipper det særlige. Her vil du blive forbløffet over de udstillede samlinger.

Du kan bl.a. se helikoptere, jagerfly (MIG-21) og spionfly (Blackbird) på nært hold. Når du køber billetter til Sea, Air and Space Museum, kan du også gå gennem ubåden USS Growler og besøge torpedorummet. Bagefter vil du blive forbløffet over at se det første rumskib, der nogensinde er bygget (rumfærgen Enterprise).

Køb billetter til Sea, Air & Space Museum

11. Billetter til Spyscape Museum i New York City

Spyscape Museum|©ajay_suresh
Spyscape Museum|©ajay_suresh

Hvis du vil opleve, hvordan det er at være spion i et par timer, så har New Yorks Spyscape Museum alle ingredienserne til en interaktiv oplevelse i sine lokaler.

Under dit ophold på museet får du mulighed for at demonstrere dine spionfærdigheder.

Når du køber billetter til New Yorks Spyscape Museum, får du adgang til flere lokaler, hvor du blandt andet skal knække nogle hemmelige koder, undvige laserstråler og undersøge, hvem der lyver i en gruppe af mennesker.

Køb billetter til Spyscape Museum New York

12. Billetter til Museum of the City of New York

New York om natten|©Daniel Mennerich
New York om natten|©Daniel Mennerich

Et must-see stop på din rejse bør være Museum of the City of New York, hvor du har mulighed for at se en række kunstneriske tilbud, der udtrykker fortiden, nutiden og endda fremtiden for denne vigtige by.

Du vil blive forbløffet over de lokale kunstneres perspektiver og opleve en rejse gennem kulturen og mangfoldigheden i Big Apple. Når du køber billetter til Museum of the City of New York, kan du også udforske New Yorks historie gennem dokumentarfilmen Timescapes, der vises på museet.

Køb billetter til Museum of the City of New York

13. Billetter til New York Aquarium

New York Akvarium|©Sergey Shpakovsky
New York Akvarium|©Sergey Shpakovsky

En must-see aktivitet for hele familien er et besøg i New York Aquarium. Her kan du se, hvordan de forskellige marine arter (manta rays, hajer, blæksprutter, pingviner, søløver osv.) interagerer i deres levesteder.

Gå ikke glip af den akvatiske tunnel, hvor du vil være omgivet af snesevis af fisk og få en uforglemmelig oplevelse. Når du køber billetter til New York Aquarium, kan du også nyde en sanseoplevelse i 4D-teatret og føle, at du er en del af havets verden.

Og husk at holde øjnene åbne, for søløveshowet, som er inkluderet i billetterne, kan starte når som helst.

Køb billetter til New York Aquarium

14. Billetter til Central Park Zoo

central park zoo|©sushiesque
central park zoo|©sushiesque

Central Park Zoo præsenterer sig som en passende mulighed for både børn og voksne og vil tilbyde dig en unik oplevelse. Du vil komme helt tæt på pingviner, søløver, får, saki-aben, den røde pandabjørn, lemurer, sneleoparden, den japanske makak og meget mere.

Ud over at komme i kontakt med alle disse dyrearter, der tilhører fem kontinenter, og hvoraf nogle er truede, vil du ved at købe billetter til Central Park Zoo lære om parkens historie, og hvordan de beskytter dyrene. Alt dette gennem en fordybende 4D-oplevelse.

Køb billetter til Central Park Zoo

15. Billetter til Madame Tussauds i New York City

Madame Tussauds voksmuseum|©Felipe Gutiérrez
Madame Tussauds voksmuseum|©Felipe Gutiérrez

I salene på Madame Tussauds i New York kan du se voksgengivelser af dusinvis af indflydelsesrige historiske personer. Du kan sidde i det ovale kontor og få mulighed for at tage billeder med den legendariske King Kong, Annabelle Doll, Pennywise og andre ikoner fra gyserfilm.

Plus, når du bestiller billetter til Madame Tussauds New York, bliver du inkluderet i et 7D multi-sensorisk spil. Du vil også blive forbløffet over 4D Marvel Universe-oplevelsen, hvor du kan nyde special effects sammen med superhelte som Spider-Man, Doctor Strange, Hulk, Ant-Man og X-Men.

Book billetter til Madame Tussauds New York

16. Billetter til One World Observatory

One World Trade Manhattan|©NOWY DZIENNIK
One World Trade Manhattan|©NOWY DZIENNIK

En af de højeste bygninger i byen og i hele Amerika er One World Observatory i New York. Med en højde på 541 meter får du en uforglemmelig oplevelse takket være den fantastiske 360º-udsigt, som vil efterlade dig med åben mund.

Når du køber skip-the-line-billetter til One World Observatory, kommer du op i elevatoren og mærker farten, mens du nyder en projektion med billeder af byen. Og når du når toppen af bygningen, vil du se et multimediedisplay med interaktive skærme, der viser dig processen med bygningens konstruktion og udviklingen af New York.

Køb skip-the-line-billetter til One World Observatory

17. Billetter til MOMA-museet i New York City

MOMA - Museum for moderne kunst, New York|©taigatrommelchen
MOMA - Museum for moderne kunst, New York|©taigatrommelchen

Hvis din kunstneriske smag drejer sig om kunstnere som Picasso, Miró, Van Gogh, Dalí, Monet, Magritte, Kahlo eller Warhol, blandt andre, så vil du nyde hvert sekund af din rundtur i salene på MOMA Museum i New York.

Du vil gennemgå en række malerier, tegninger, skulpturer og tryk, der tilhører moderne og nutidig kunst, som virkelig vil inspirere dig. Du vil se mere end 15.000 værker, og takket være audioguiden, der er inkluderet i din MOMA-billet, vil du få en mere fordybende oplevelse.

Vær også opmærksom på de midlertidige udstillinger, der er inkluderet i disse billetter, som konstant roterer og viser værker af nye kunstnere.

Køb skip-the-line-billetter til MOMA Museum

18. Billetter til Michael Jackson-musical

Michael Jackson|©Clay Hensley
Michael Jackson|©Clay Hensley

Køb billetter til Michael Jackson-musicalen i New York og oplev historien om King of Pop. Du vil blive bevæget af kunstnerens barske fortid og genopleve nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i hans liv med Jackson Five, samt skabelsen af albummet Thriller, blandt andre.

Med billetter til dette show vil du også høre Michaels største hits: Smooth Criminal, Beat it og mange flere. Alt dette ledsaget af en fantastisk koreografi, der giver dig lyst til at komme op af Neil Simon Theatre-stolene.

Køb billetter til Michael Jackson-musicalen

19. Billetter til New York Botanical Garden

New Yorks botaniske have|©Salim Virji
New Yorks botaniske have|©Salim Virji

New Yorks botaniske have er en magisk destination, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på naturen, mens du lærer om oprindelsen af hver af de arter af blomster og planter, der er udstillet inde i bygningen.

Du vil se en omfattende botanisk samling fra hele verden og tage en kort sporvognstur i haven, som er inkluderet, når du køber billetter til New Yorks botaniske have.

Køb billetter til New York Botanical Garden

20. Bronx Zoo billetter

Bronx Zoo|©Agnese Muco
Bronx Zoo|©Agnese Muco

Bronx Zoo betragtes som en af de største zoologiske haver i New York. Når du køber billetter til Bronx Zoo, vil du opdage alle de dyrearter, den huser, såsom gorillaer, løver, kameler, bisonokser og meget mere. I alt er der mere end 1000 dyr fordelt på 650 arter.

Du lærer om dyrenes oprindelse og adfærd, mens du observerer dem i deres levesteder eller i zoos livlige shows. Du kan også se den asiatiske dyreudstilling fra en monorail og blive forbløffet over alle de sommerfuglearter, der findes på stedet.

Køb billetter til Bronx Zoo

21. Billetter til musicalen Hamilton

Hamilton-scenen|©ccb621
Hamilton-scenen|©ccb621

Hvis du gerne vil have et indblik i USA's fortid, så skal du købe billetter til musicalen Hamilton. Det er en forestilling, hvor du vil opdage livet og arbejdet for en af nationens grundlæggere, Alexander Hamilton.

På scenen i Richard Rodgers Theatre vil du se et imponerende udvalg af skuespillere bringe Hamilton og andre vigtige personer i amerikansk historie til live, såsom Peggy Schuyler, Elizabeth Schuyler Hamilton, Aaron Burr, Hercules Mulligan og mange flere.

Køb billetter til Hamilton-musicalen

22. Billetter til Harry Potter og det forbandede barn

Harry Potter og det forbandede barn|©Billy Wilson
Harry Potter og det forbandede barn|©Billy Wilson

Harry Potter and the Cursed Child vil fange din opmærksomhed fra det allerførste øjeblik, du ser den. Du kan ikke undgå at blive forbløffet over de svævende figurer og genstande, tryllestavduellerne, vandscenerne og meget mere.

Udover at møde figurerne fra din yndlingssaga kan du på Lyric Theatre i New York nyde flere interaktive områder som det fortryllede loft eller den røde telefonboks, når du køber billetter til Harry Potter and the Cursed Child.

Køb billetter til Harry Potter and the Cursed Child nu!

23. Billetter til musicalen Chicago

Mennesker i en musical|©The Hanover Theatre and Conservatory for the Performing Arts
Mennesker i en musical|©The Hanover Theatre and Conservatory for the Performing Arts

Hvis du er til shows i Broadway-stil, så vil musicalen Chicago helt sikkert fange dig. Du vil ikke kunne tage øjnene fra scenen i Ambassador Theatre på grund af den fantastiske dans til rytmen af sange som Razzle Dazzle, All That Jazz, blandt andre.

Denne musikalske komedie vil overraske dig med sit elektrificerende plot, fuld af virkelige forbrydelser, grådighed og korruption. Køb billetter til musicalen Chicago, og du vil se den mørkere side af showbusiness.

Køb billetter til musicalen Chicago

24. Billetter til musicalen Moulin Rouge

Moulin Rouge|©Brecht Bug
Moulin Rouge|©Brecht Bug

Når tæppet går på Hirschfeld Teaters scene, og musicalen Moulin Rouge begynder, vil du straks føle, at du er blevet transporteret tilbage til 1899. Du vil begynde din rejse gennem en unik historie, der hylder kærlighed og frihed.

I denne forestilling vil dine dybeste følelser komme op til overfladen, og takket være kunstnernes fortolkning vil du opdage den skønhed, der er skjult i menneskelige følelser. Du vil også blive forbløffet over koreografien og koret, der minder om de magiske kabaretaftener.

Det er uden tvivl et must at købe billetter til musicalen Moulin Rouge.

Køb billetter til musicalen Moulin Rouge

25. Billetter til Fotografiska museet i New York City

Folk på Fotografiska Museet|©swedennewyork
Folk på Fotografiska Museet|©swedennewyork

Når du køber billetter til Fotografiska Museet i New York, vil du opleve en betagende udstilling af kunst og kultur, der går ud over en traditionel fotoudstilling. Du vil se verden fra et mere bevidst perspektiv gennem fotografiets kraft.

På dette museum finder du værker af både etablerede og nye kunstnere. Derfor er udvalget af udstillede fotografiske koncepter så bredt.

Du vil blive forbløffet over det særlige program, hvor du kan glæde dine ører med poesikoncerter, opdage vinkultur, udforske modeverdenen og meget mere.

Køb billetter til Fotografiska museet i New York

26. Billetter til New York Historical Society

New York Historical Society Museum|©taigatrommelchen
New York Historical Society Museum|©taigatrommelchen

Når du køber billetter til NY Historical Society, får du et indblik i vigtige detaljer i amerikansk historie. Du kan f.eks. lære, hvordan jødiske immigranter tilpassede visse madskikke og integrerede dem i det amerikanske samfund, og du kan lære om arven fra amerikanske kvinder gennem tiderne.

Sørg for at vandre gennem alle bygningens rum og se de udstillede kunstsamlinger, som viser landets fortid, nutid og fremtid. Besøg også DiMenna Children's History Museum og biblioteksområdet.

Køb billetter til NY Historical Society

27. Billetter til New York Museum of Ice Cream

Museum for is|©Victoria Pickering
Museum for is|©Victoria Pickering

På dette besøg på Museum of Ice Cream i New York bliver du som et barn igen, for hvert af bygningens 13 rum er en invitation til at have det sjovt med interaktive udstillinger og lege.

Køb billetter til Museum of Ice Cream i New York, så lærer du alt om is og tester dine smagsløg med issmagninger og snacks, alle med unikke smage som peanutbutter med saltkringler, mango med chili osv.

Du vil ikke kunne lade være med at tage billeder af de mange farverige installationer: den farverige chipsbøtte, den enorme rutsjebane, bidronningen og mange flere.

Køb billetter til Museum of Ice Cream New York

28. Billetter til Whitney Museum i New York

Whitney Museum for amerikansk kunst|©Daniel Kelly
Whitney Museum for amerikansk kunst|©Daniel Kelly

Med en omfattende samling på over 18.000 værker er Whitney Museum i New York blevet et af de bedste valg for kunstelskere. Du kan nyde malerier af Andy Warhol, Robert Herni, Jack Pollock og Edward Hopper, blandt andre amerikanske kunstnere fra det 20. og 21. århundrede.

Ud over at udforske kunstudstillingerne vil køb af billetter til Whitney Museum i New York give dig mulighed for at gå rundt på bygningens terrasser og få en privilegeret panoramaudsigt fra Meatpacking District med udsigt over Manhattan og Hudson River.

Køb billetter til Whitney Museum i New York

29. Billetter til Amateur Night

Amatøraften|©Natalia Juliao
Amatøraften|©Natalia Juliao

Til Amateur Night vil du blive forbløffet over det talent, som børn, teenagere og voksne viser. Du vil få en uforglemmelig oplevelse, når du ser en række nye kunstnere optræde på scenen i Apollo Theater New York og vente på, at du klapper eller buher, mens de fortsætter med at konkurrere.

Du kan også grine af et kort stand-up-show og danse til musikken fra en live-DJ i pausen.

Hvis du vil have det sjovt, skal du ikke tøve med at købe billetter til Amateur Night.

Køb billetter til Amateur Night

30. Billetter til American Museum of Natural History

Det amerikanske naturhistoriske museum|©KatieThebeau
Det amerikanske naturhistoriske museum|©KatieThebeau

Køb billetter til American Museum of Natural History og oplev menneskehedens historie fra dens tidligste begyndelse. Du finder omkring 50 permanente udstillinger med fossiler, gigantiske mineraler og reproduktioner af forhistoriske dyr i naturlig størrelse.

I alt kan du se mere end 35 millioner genstande, og du kan forbedre oplevelsen med specielle udstillinger, der inkluderer en 2D-film og et 3D-eventyr i planetariet. Vær advaret, der er stor efterspørgsel på disse billetter, så gå ikke glip af dem, og book dem online.

Køb billetter til American Museum of Natural History

31. Billetter til musicalen Løvernes Konge

Løvernes Konge musical|©Alec Frazier
Løvernes Konge musical|©Alec Frazier

I musicalen L øvernes Konge kan du lade fantasien få frit løb med blandingen af farver og lyde. Du vil blive blændet af antiloper, giraffer og elefanter, som skuespillerne bringer til live på scenen. Det er uden tvivl et must at købe billetter til musicalen Løvernes Konge på din rejse til New York.

Når du ser de optrædende udfolde sig på scenen i Minskoff Theatre, vil du føle, at du befinder dig midt på den afrikanske savanne. Alt dette takket være slagtøj , sang, ballader og lyde formet af et orkester.

Køb billetter til musicalen Løvernes Konge

32. Aladdin-billetter

Teater - Aladdin|©ajay_suresh
Teater - Aladdin|©ajay_suresh

Musicalen Aladdin er en teaterforestilling, der vil forbløffe dig fra første øjeblik, og den er en af de bedst sælgende på Broadway. Du vil se et imponerende udvalg af skuespillere, dansere og akrobater på scenen på New Amsterdam Theatre.

Du vil føle, at du er rejst til en magisk verden sammen med Aladdin, den snakkende ånd med lampen, prinsesse Jasmin, troldmanden Jaffar og de andre figurer, der bringer denne uforglemmelige historie til live. Du vil ikke holde op med at grine og blive overrasket over denne komedie. Måske fælder du endda et par tårer.

Køb billetter til Aladdin-musicalen er, sammen med Lion King-musicalen, den mest efterspurgte musical på Broadway af både turister og lokale.

Køb billetter til Aladdin the Musical

33. Billetter til US Open-mesterskaberne i tennis

Arthur Ashe Stadion|©Wally Gobetz
Arthur Ashe Stadion|©Wally Gobetz

Blandt de sportsklassikere, som du bør se i New York i august og september måned, er US Open Tennis Championships, hvis officielle billetter kan købes på forhånd på Hellotickets hjemmeside.

Du vil vibrere med hver single- og doublekamp for mænd og kvinder takket være de imponerende volleys og mange esser, som tennisspillerne laver.

Derudover vil du på Arthur Ashe Stadium nyde et af de største tennissportsanlæg i verden. Du kan ikke lade være med at beundre stedets arkitektoniske detaljer, mens du tager billeder for at huske dette øjeblik.

Køb billetter til US Open Tennis

34. New York Yankees-billetter

Yankee Stadium|©dagg2008
Yankee Stadium|©dagg2008

At overvære en kamp med New York Yankees er en oplevelse, man ikke må gå glip af. Du vil se en udvalgt trup på banen: Gerrit Cole og Aron Judge, blandt andre baseballstjerner.

Inde på Yankee Stadium i Bronx vil du blive forbløffet over den monumentale struktur og fansenes entusiasme.

Desuden er der så mange butikker, at du vil føle, at du er i et indkøbscenter. Du kan spise en hotdog og, hvorfor ikke, tage en souvenir med hjem fra dagen. Men husk at købe dine New York Yankees-billetter i forvejen, for de flyver.

Køb billetter til New York Yankees

35. Billetter til en New York Knicks-kamp

New York Knicks|©James Trosh
New York Knicks|©James Trosh

Atkøbe billetter til New York Knicks og se dem spille er en oplevelse, du ikke må gå glip af, og en af de bedste billetter i New York, især hvis du er NBA-entusiast. Du vil blive begejstret over det skuespil, som verdens basketballstjerner tilbyder med deres karakteristiske offensive stil.

Du vil også blive forbløffet over udsigten inde i Madison Square Garden, lysene og mængden af lokale og turister, der samles for at heppe på holdet.

Fra skyboxen har du et generelt overblik over dette imponerende arkitektoniske værk, oghvis du er heldig, vil du se dig selv reflekteret på den gigantiske skærm på dette sportssted.

Køb billetter til New York Knicks

36. New York Rangers-billetter

New York Rangers spiller|©mrtoxikk
New York Rangers spiller|©mrtoxikk

Uanset om du er hockeyfan eller ej, vil det være en fantastisk oplevelse at købe billetter til New York Rangers og se en kamp under dit ophold i byen.

Du får en underholdende aften, når du ser hjemmeholdet spille på isen i Madison Square Garden, og du vil blive grebet af den festlige atmosfære. Du får også mulighed for at tage billeder, spise en bid mad og udforske arenaen, før kampen starter.

Køb billetter til New York Rangers

37. Billetter til en New York Mets-kamp

New York Mets|©Mc Koy
New York Mets|©Mc Koy

Citi Field Baseball Stadium er stedet, hvor du kan se New York Mets under dit besøg i New York City.

Du kan nyde en utrolig trup med pitcher Kodai Senga, shortstop Francisco Lindor og right fielder Brandon Nimmo, blandt andre stjerner.

Det er bestemt værd at købe New York Mets-billetter for at se dem i aktion. Og du kan ikke gå glip af en hotdog og en øl, mens du støtter dette lokale hold som en lokal.

Køb billetter til New York Mets

38. Brooklyn Nets-billetter

Brooklyn Nets vs Trailblazers|©LunchboxLarry
Brooklyn Nets vs Trailblazers|©LunchboxLarry

Du vil juble sammen med hundredvis af fans, når du ser Brooklyn N ets give deres bedste på banen. Nyd den fantastiske signering af dette New York-hold fra Eastern Conference: Yuta Watanabe, Ben Simmons, Nicolas Claxton, Cameron Thomas, blandt andre store stjerner.

Vær en del af historien om dette hold, der, selvom det ikke har haft en let tid i NBA, i den seneste tid har formået at skabe en vej til sejre.

Du kan spare penge, når du køber Brooklyn Nets-billetter ved at vælge en mindre rival i din søgning, for under alle omstændigheder kan du være sikker på, at showet vil være garanteret.

Køb Brooklyn Nets billetter

39. Billetter til en New York Islanders-kamp

New York Islanders|©chiefx70
New York Islanders|©chiefx70

New York Islanders er et professionelt ishockeyhold, der vil give dig et godt show i UBS Arena.

Når du køber billetter til New York Islanders, vil du se dem spille en af deres hjemmekampe i deres offensive stil, mens snesevis af entusiastiske fans euforisk støtter dem fra arenalogen.

I løbet af kampen vil du også blive forbløffet over præstationerne fra spillere som Mathew Barzal, Bo Horvat og Anders Lee, blandt andre.

Køb billetter til New York Islanders

40. Billetter til Jazz Series-koncerter i Harlem

Kvinde synger på scenen|©Yan Krukau
Kvinde synger på scenen|©Yan Krukau

New Yorks Harlem-kvarter er hjemsted for en af byens mest autentiske musikoplevelser, Jazz Series. Du rejser tilbage i tiden og føler dig som en ægte newyorker, når du lytter til de største jazzhits fremført live af en ny generation af kunstnere.

Du vil blive blæst bagover af de udødelige rytmer og lyde, der minder om legendariske jazzkomponister som Ella Fitzgerald, Duke Ellington og Billie Holiday, blandt andre.

Når du køber billetter til Jazz Series-koncerterne i Harlem, vil du også kunne nyde nogle improvisationer, der viser jazzmusikernes talent.

Køb billetter til Jazz Series-koncerter i Harlem

41. Muse & Evanescence koncertbilletter

Muse i koncert|©Ryan Muir
Muse i koncert|©Ryan Muir

Du vil synge og danse i Madison Square Garden med koncerten med Muse og Evanescence, hvis billetter du kan købe på Hellotickets hjemmeside.

Du vil nyde to grupper med en lang karriere, der vil præsentere deres største hits. Alt dette ledsaget af en fantastisk iscenesættelse med audiovisuelle effekter, der vil blæse dig bagover.

Du kan ikke undgå at blive begejstret for at høre Matt Bellamy fra Muse synge Uprising, Starlight, Won't Stand Down, blandt andre sange. Eller se Amy Lee ved klaveret synge My immortal, Going under eller Bring me to life.

Køb billetter til Muse & Evanescence-koncerten

42. Janet Jackson koncertbilletter

Janet Jackson|©kekelmb
Janet Jackson|©kekelmb

Når du køber Janet Jackson konc ertbilletter, vil du nyde kunstnerens levende stemme og hendes karisma på scenen, mens du nynner sange som Scream, That's the Way love goes, Any time any place, blandt andre.

Du vil også blive forbløffet over koreografierne fra Janet Jackson og hendes dansetrup. Alt dette ledsaget af et imponerende audiovisuelt show og den fremragende akustik, der kendetegner showene i Madison Square Garden.

Køb billetter til Janet Jackson-koncerten

43. Billy Joel koncertbilletter

Billy Joel ved klaveret|©Mark Shallcross
Billy Joel ved klaveret|©Mark Shallcross

Hvis du bliver begejstret bare ved at høre navnet på sange som Piano Man, Vienna, Honesty og We Didn't Start the Fire, så kan du se frem til en fantastisk aften i Madison Square Garden, når du køber koncertbilletter til Billy Joel.

Du vil opleve et magisk show, fuld af rock, pop og alternativ musik. Du vil blive begejstret af den amerikanske sangskrivers stemme, og du vil ikke kunne undgå at blive rørt af hans live klaverspil.

Køb Billy Joel koncertbilletter

44. Keshi koncertbilletter

Radio City Music Hall|©David Carroll
Radio City Music Hall|©David Carroll

Hvis du er fan af genrer som soul, R&B eller indonesisk pop, så er billetter til Keshis konc ert i New York et must.

Denne unge amerikanske singer-songwriter og komponist vil forføre dine ører med sin sædvanlige fjerne falsetstemme.

Blandt sangerens repertoire kan du nyde populære sange som 2 Soon, Like i need you, Right here og flere. Alle sammen med en række instrumentale teksturer, der vil efterlade dig fascineret.

Køb billetter til koncerten med Keshi

45. Ed Sheeran koncertbilletter

MetLife Stadium|©Tom Uddo
MetLife Stadium|©Tom Uddo

På MetLife Stadium kan du nyde koncerten med Ed Sheeran, som vil få dig til at synge og danse til rytmen af pop, med sin harmoniske stemme og guitarakkorder.

Under showet vil du høre sange som Perfect, Photograph, Shape of You, Castle on the Hill, blandt andre store hits fra den britiske singer-songwriter.

Vent ikke længere med at købe dine billetter til Ed Sheeran-koncerten i de bedst mulige omgivelser, for du vil blive forbløffet over den enorme indre struktur i multisportsstadionet, hvor du kan tage masser af billeder for at huske dette store øjeblik!

Køb billetter til Ed Sheeran-koncerten

46. Jerry Seinfeld koncertbilletter

The Beacon Theatre|©Premshree Pillai
The Beacon Theatre|©Premshree Pillai

Du vil smile fra første øjeblik, du ser Jerry Seinfeld på scenen i Beacon Theatre NY, og så snart den berømte amerikanske komikers repertoire begynder, vil du ikke holde op med at grine.

Når du køber Jerry Seinfeld konc ertbilletter, er du garanteret at have det sjovt takket være enkelheden og veltalenheden i hans iscenesættelse, der, som han siger, er fuld af ubrugelig dialog og hverdagslivets detaljer.

Køb billetter til Jerry Seinfeld-koncerten

47. Besøg alle de attraktioner, du har lyst til, med New York Pass

Toppen af The Rock Building|© Pedro Kümmel
Toppen af The Rock Building|© Pedro Kümmel

Når du køber New York Pass, vil du føle, at du får mest muligt ud af din rejse, fordi du kan besøge alle de attraktioner, du ønsker, på én dag. Du vil nyde at opdage byen i dit eget tempo og uden at bruge en masse penge.

Du får billetter til mere end 100 turistmål, kan se byen fra alle dens udsigtspunkter (Top of the Rock, Empire State Building, ...), udforske salene på vigtige museer (MoMa, Guggenheim Museum, American Museum of Natural History ...) og meget mere.

Køb New York Pass

48. Nyd en kombination af attraktioner med New York CityPASS® sightseeingpasset

Empire State Building|©Matthew Nissen
Empire State Building|©Matthew Nissen

Når du køber New York CityPASS®, kan du rejse rundt i The Big Apple og nyde en utrolig kombination af attraktioner under dit besøg.

Du vil blive forbløffet over Empire State Buildings panoramaudsigt og opdage udstillingerne på American Museum of Natural History.

Du kan også vælge mellem en række indgange: besøg Intrepid Sea, Air and Space Museum eller 9/11 Memorial and Museum, slentre gennem Guggenheim Museum eller bestig Top of the Rock, for blot at nævne nogle få.

Køb et New York CityPASS® sightseeing-pas

49. Bliv forbløffet over alle New York City Explorer Pass-destinationerne

New York set fra luften| USA|©Pablo Pola Damonte
New York set fra luften| USA|©Pablo Pola Damonte

Du vil blive forbløffet over alle de destinationer, du får adgang til, når du køber New York City Explorer Pass.

I alt er der 100 indgange, ture og sightseeingaktiviteter som Empire State Building, Madame Tussauds, Top of the Rock, National 9/11 Memorial and Museum osv.

Du vil nyde at opdage Big Apple i dit eget tempo med 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 attraktionspas, som udløber om 60 dage.

Køb New York City Explorer Pass

50. Billetter til The Ride

The Ride Bus-oplevelse|©GojiMet86
The Ride Bus-oplevelse|©GojiMet86

Med The Ride-oplevelsen vil du opleve et show, hvor New Yorks gader er scenen, og sæderne i en bus er der, hvor du vil se showet udfolde sig.

I dette bevægende show vil du ikke stoppe med at blive forbløffet over præstationerne fra alle de dansere, skuespillere og sangere, der dukker uventet op i hvert hjørne af gaden.

Du vil lægge konventionelle shows bag dig og nyde en teatralsk udflugt i bedste Broadway-stil. Uden tvivl endnu en af de bedste billetter til dine planer i New York.