Bedste Quad-ture i Mallorca

Hvis du vil væk fra alfarvej på Mallorca og ud på en eventyrlig tur, kan en udflugt på en ATV give dig en uovertruffen oplevelse. Her er de bedste ture, hvor du kan opdage øen på et terrængående køretøj.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

8 minutters læst

Bedste Quad-ture i Mallorca

Mallorca | ©Werner Wilmes

Mallorca er kendt for sine strande, fester og den smukke hovedrute gennem det historiske centrum, Bellver-slottet, katedralen og Almudaina-paladset, men der er også naturstier og oplevelsesruter, som kan udforskes på quadbike-ture, der kan blive en af de bedste aktiviteter på Mallorca.

Med andre besøgende eller i private grupper, på stranden eller i bjergene, om morgenen eller ved solnedgang, mulighederne for at udforske øen på en ATV er meget varierede, og her vil jeg fortælle dig om de bedste alternativer, så du kan opdage, hvilken der passer bedst til din rejse, især hvis du planlægger at besøge Mallorca med børn.

1. Oplev Sierra de la Tramontana og Sant Elm på en adventure quad-tur

Tramontana-bjergene| ©Sergei Gussev
Tramontana-bjergene| ©Sergei Gussev

Bjergkæden Sierra de la Tramontana skjuler Mallorcas middelhavslandskaber og er også omdrejningspunktet for øens naturlige vidundere. De skovklædte stier og snoede veje går ikke ubemærket hen hos de besøgende, og man kan køre på quad-cykler på adventure-ture for små grupper.

På disse ture vil du opdage, at Sierra de la Tramontana er et af de ideelle steder for ATV'er, men også for at få nogle af de bedste udsigter over øen, især hvis du planlægger at besøge Mallorca om sommeren. Under denne oplevelsestur kan du regne med hjælp fra en lokal guide og alle de obligatoriske sikkerhedselementer til at køre.

På disse udflugter kan du også besøge Sant Elm, en landsby mellem stranden og bjergene, som har en åben udsigt over Det Baleariske Hav og Sierra de la Tramontana, samt en direkte forbindelse til Sa Gran og Sa Petita, to af de bedste strande på Mallorca. Sant Elm er den vestligste landsby på øen og også en af de smukkeste, som du kan opdage på disse udflugter.

Bemærk venligst, at du skal være myndig og have et gyldigt kørekort for at deltage i disse udflugter. Mindreårige fra 10 år kan deltage som ledsagere.

Detaljer af interesse

 • Pris... Disse udflugter koster ca. 97 euro, inklusive instruktion og assistance fra en lokal ekspertguide.
 • Varighed... Cirka 3 timer.
 • Fordele ved disse ud flugter... Et ideelt alternativ til at lære Tramontana- og Sant Elm-bjergkæderne at kende på en sjov udflugt.
 • Ulemper ved disse udflugter... Det er en fysisk krævende adventure-tur og egner sig derfor ikke til alle besøgende.

Book en ATV-udflugt på Mallorca

2. Udforsk Cala Millor på en ATV-tur med grill inkluderet

Quad-cykling i Cala Millor| ©demir Ay
Quad-cykling i Cala Millor| ©demir Ay

Cala Millor var i lang tid en bondeby med familiestrande, indtil den blev opdaget af turismen og i dag er et af de mest besøgte steder på Mallorca, selvom den stadig har bevaret sin landlige ånd. Disse udflugter tager dig gennem gaderne på en quadbike og langs de stenede stier til Rancho Grande, en af øens mest berømte temaparker.

Rancho Grande kan du nyde en grillaften, før du begiver dig ud på en offroad-rute med sand, omgivet af buskads og ujævne spor. Disse adrenalinfyldte udflugter tager dig gennem landskabet og ind i det landlige hjerte af Mallorca med hjælp fra en lokal guide.

Disse ture inkluderer normalt muligheden for at bo på Rancho Grande for de besøgende, der ikke ønsker at deltage i offroad-oplevelsen, og inkluderer også rejsen til udgangspunktet i Cala Millor, som ligger i et område tæt på Manacor, så hvis du vil have mest muligt ud af din tur, kan du kombinere disse udflugter med et besøg på Rafael Nadal-museet.

Bemærk, at du skal være myndig for at køre ATV'erne, og at du skal have et gyldigt kørekort.

Interessante detaljer

 • Pris... Disse ture koster ca. 160 euro, inklusive instruktion, grillmad, indgang til Rancho Grande og assistance fra en lokal ekspertguide.
 • Varighed... Cirka 4,5 timer.
 • Fordele ved disse ture... Det er en komplet off-road oplevelse.
 • Ulemper ved disse udflugter... Alle besøgende skal være myndige og have et gyldigt kørekort.

3. Oplev El Arenal på en ATV-eventyrtur

Quad-cykling i El Arenal| ©Andreas Trojak
Quad-cykling i El Arenal| ©Andreas Trojak

På disse udflugter kan du opleve El Arenal i Mallorca-bugten på en adventure-quadbike-tur, der tager dig gennem skov- og strandområder på øen, mens du kører gennem vildmarksområder, landeveje og ugæstfrit bjergrigt terræn, omgivet af gamle gårde.

El Arenal er et af de bedste områder på øen til en eventyr- eller cykeltur, og hvis du planlægger at besøge Mallorca i april eller i forårsmånederne, vil du kunne se blomstrende landbrugsjord og nogle af øens mest slående naturscenerier til de bedste fotografier.

På disse udflugter har du som regel tid til at tage en svømmetur på stranden og udforske offroad-områder på egen hånd. En lokal guide vil være med dig på hele turen.

Bemærk venligst, at du skal være myndig og have et gyldigt kørekort for at komme med på denne tur. Børn over 8 år er velkomne som ledsagere og er berettiget til reducerede priser.

Interessante detaljer

 • Pris... Disse udflugter koster ca. 95 euro, inklusive instruktion og hjælp fra en lokal ekspertguide.
 • Varighed... Cirka 3,5 timer.
 • Fordele ved disse ud flugter... Det er et af de bedste alternativer til at lære El Arenal at kende i kontakt med naturen og dens landlige stier.
 • Ulemper ved disse udflugter... Alle besøgende skal være myndige og have et gyldigt kørekort.

Book en cykeltur på Mallorca

4. Besøg Palmabugten på en ATV-udflugt med snorkeloplevelse

Quad-cykling i la palma| ©Mercedes Mehling
Quad-cykling i la palma| ©Mercedes Mehling

Disse udflugter byder på en tur i Palmabugten på en af de længste quadcykelture, da du over en strækning på 65 kilometer vil køre gennem El Arenal, Llucmajor, Mount Randa , Algaida, Sant Jordi, S'Aranjassa og Es Pillari. På hele ruten vil du krydse asfalterede veje, stenede stier og sandede områder, indtil du når Son Veri.

I kystområdet ved Son Veri kan du tage en dukkert i Middelhavet og opleve snorkling, dykke fra klipper, der er over 15 meter høje, og tage nogle af de bedste billeder af bugten. Disse udflugter er tilgængelige hele året rundt, for hvis du planlægger at besøge Mallorca om vinteren, vil svømmeturen i Son Veri blive erstattet af en udflugt til et lukket område.

Disse udflugter varer ca. 3 timer, ledsages af en lokal guide og slutter ved udgangspunktet. Bemærk venligst, at du skal være myndig og have et gyldigt kørekort for at deltage i disse udflugter.

Interessante detaljer

 • Pris... Disse udflugter koster ca. 95 euro, inklusive instruktion og assistance fra en lokal ekspertguide.
 • Varighed... Cirka 3 timer.
 • Fordele ved disse udflugter... Det er de længste udflugter på asfalterede og stenede veje.
 • Ulemper ved disse ud flugter... Alle besøgende skal være myndige og have et gyldigt kørekort.

Book en bådtur med snorkeloplevelse

5. Oplev solnedgangen på Mallorca på en ATV-tur

Malgrats udsigtspunkt| ©smir_001
Malgrats udsigtspunkt| ©smir_001

På Mallorca, ved Middelhavets bredder, har du adgang til nogle af de bedste solnedgange i Spanien. På disse udflugter kører du langs øens vestkyst gennem havlandskaber, bjerge og landsbyer, indtil du når udsigtspunktet Malgrats, hvor du kan se solnedgangen.

På den vestlige del af Mallorca kan du også lære områdets typiske flora og fauna at kende og nyde en aperitif, mens du bader i øens solnedgange. Den ca. 4 timer lange tur slutter i Santa Ponsa, hvor du kan kombinere din quad-tur med en bådtur eller en snorkeloplevelse.

Bemærk venligst, at du skal være mindst 18 år gammel og have et gyldigt kørekort for at deltage i disse ture. Disse ture kan omfatte en franchiseafgift for brug af ATV'erne.

Detaljer af interesse

 • Pris... Disse ture koster ca. 109 euro, inklusive instruktion og assistance fra en lokal ekspertguide.
 • Varighed... Cirka 4 timer.
 • Fordele ved disse udflugter... En af de bedste muligheder for at nyde solnedgangen på Mallorca.
 • Ulemper ved disse ud flugter... Alle besøgende skal være myndige og have et gyldigt kørekort.

Hvordan booker man en ATV-udflugt på Mallorca?

Book online| ©Porapak Apichodilok
Book online| ©Porapak Apichodilok

Du kan booke quad biking-ture på Mallorca online på forhånd eller booke turen, når du er i byen, men hvis du planlægger at rejse til Mallorca i august eller i højsæsonen, råder jeg dig til at booke på forhånd for at undgå forsinkelser og prisstigninger på grund af sidste øjebliks bookinger.

Husk også, at quad biking-ture ofte foregår i små grupper på højst fem personer og med hjælp fra en lokal guide, så de kan hurtigt blive udsolgt, især i sommermånederne eller i højsæsonen.

Hvor længe varer en ATV-tur på Mallorca?

Rundt om det analoge ur| ©Sonja Langford
Rundt om det analoge ur| ©Sonja Langford

Varigheden afhænger af udflugten, men i gennemsnit varer de mellem 3 og 4 timer, selv dem, der består af en tur i bjergkæden Sierra de la Tramontana, eller dem, der inkluderer et besøg i landsbyerne i Mallorca-bugten.

Hvis du kun planlægger et par dages ophold på øen, kan du vælge kortere ture. Hvis det er tilfældet, er her en liste over aktiviteter, du kan lave i løbet af et 3-dages ophold på Mallorca.

Hvad vil jeg se på en ATV-tur på Mallorca?

Cala Millor| ©rbjag71
Cala Millor| ©rbjag71

På disse udflugter kan du opleve de vigtigste steder i Mallorcas bjergrige område, såsom Sierra de la Tramontana og landsbyen Sant Elm. Du kan også opleve Cala Millor, forlystelsesparken Rancho Grande og nogle af landevejene i det indre af øen.

Hvis du vælger turene rundt om Mallorca-bugten, vil du opleve El Arenal, Llucmajor, Mount Randa, Algaida, Sant Jordi, S'Aranjassa, Es Pillari og Son Veri. Langs hele bugten kan du krydse asfalt, sand, strande og skove og også nyde en af de bedste solnedgange i Spanien i Santa Ponsa.

Quad-turene er hovedsageligt fokuseret på de sydlige og vestlige områder af Mallorca, væk fra øens hovedstrækning, som uden for Palma er centreret i Alcúdia og omegn.

Tips til en ATV-tur på Mallorca

Gruppetur| ©Judit Fosh
Gruppetur| ©Judit Fosh

Hvis du planlægger at besøge Mallorca i julen eller i højsæsonen, råder jeg dig til at booke dine udflugter på forhånd for at undgå forsinkelser og prisstigninger på grund af sidste øjebliks bookinger. Hvis du rejser i en gruppe og booker på forhånd, kan du også tage alle quad-cyklerne på udflugten med din gruppe og gøre oplevelsen til en privat tur.

Bemærk, at du skal have et gyldigt kørekort og være over 18 år for at køre ATV'erne, at nogle turudbydere ikke accepterer børn under 10 år som passagerer, og at de kan kræve en selvrisiko på op til 1500 euro for at dække materielle skader og tegne en ansvarsforsikring.

Hvis du beslutter dig for at tage på en ATV-udflugt på Mallorca, og du kun planlægger at blive et par dage på øen, anbefaler jeg, at du organiserer en rejseplan for at få mest muligt ud af dit besøg og nyde nogle af de bedste aktiviteter på Mallorca.

Hvor meget koster en ATV-udflugt på Mallorca?

Penge i euro| ©Pixabay
Penge i euro| ©Pixabay

De billigste udflugter er dem, der inkluderer en tur til El Arenal eller Mallorca-bugten og koster ca. 95 euro, inklusive instruktion, sikkerhedsudstyr og hjælp fra en lokal ekspertguide. Ture til Sierra de la Tramontana og Sant Elm er også blandt de mest økonomiske med en pris på ca. 97 euro.

De dyreste udflugter er dem, der inkluderer en tur til Cala Millor og forlystelsesparken Rancho Grande til ca. 160 euro, selv om disse ture ud over en lokal guide og sikkerhedselementer også inkluderer en gastronomisk tur på Mallorca med gratis grillmad eller vegetarisk menu under udflugten.

Bemærk også, at nogle turudbydere kan kræve betaling af en selvrisiko på op til 1500 euro til dækning af eventuelle materielle skader og til tegning af en ansvarsforsikring.

Hvorfor er det tilrådeligt at tage på ATV-udflugt på Mallorca?

Quad-tur| ©Thomas Belcron
Quad-tur| ©Thomas Belcron

En quad-tur kan være den sjoveste måde at lære Mallorcas bjergrige område at kende på og også et af de hurtigste alternativer til at lære landsbyerne i Palmabugten at kende i stedet for at bruge øens turistbusser.

Disse udflugter giver dig også mulighed for at komme ud af Mallorcas hovedstrøg og lære nogle steder at kende, som ligger langt væk fra Palma eller Alcúdia-bugten, som Sant Elm, Mount Randa, Algaida og Son Veri, hvor du også kan lære nogle af øens bedste strande at kende, tage en svømmetur, springe ud fra en klippe og snorkle.