Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Tower of London priser

Vil du gerne besøge Tower of London? Find ud af, hvor meget billetterne koster, og gør dig klar til at se nogle fantastiske ting.

Tower of London priser

Udsigt over Tower of London fra Themsen. | ©Joseph Gilbey

Tower of London er en af de vigtigste turistattraktioner i den britiske hovedstad. Gennem historien har det spillet forskellige roller som fæstning, kongelig residens og fængsel. Dens vægge er hjemsted for mange uhyggelige historier og skatte.

For at udforske det indre skal du købe billetter til Tower of London, men for at kunne lægge et budget for aktiviteten skal du vide, hvor meget de koster, om du kan besøge det med et turistkort, eller om der er en måde at spare på billetterne. Du er kommet til det rette sted! I dette indlæg fortæller jeg dig alt det og meget mere nedenfor.

1. Hvor meget budget skal jeg bruge for at se Tower of London?

Inde i Tower of London| ©Doug Kerr
Inde i Tower of London| ©Doug Kerr

1. Besøg på egen hånd

Hvis du brænder for historie og altid har ønsket at se Tower of London, kan du få billetter til Tower of London-billetkontoret for 35 € for at se det på egen hånd, men hvis du betaler lidt mere**(fra 41 €**), kan du få en audioguide med på rundvisningen.

2. Besøg med en rundvisning

Hvis det er første gang, du besøger byen, og du ønsker at nyde dens historie, er en meget interessant mulighed, som du kan bestille hos Hellotickets fra 280 €, en privat guidet tur i Tower of London, som giver dig mulighed for at lære alle hemmelighederne bag dette monument at kende på en helt personlig måde med en guide, der taler dit sprog, og som udelukkende vil være dedikeret til dig og din gruppe.

Det er den mest komplette løsning! Da det er en privat tur, kan du skræddersy denne tur, så den passer til dig og fokusere på de aspekter af Tower of London, der interesserer dig mest, på en 2-3 timers tur.

Hvorfor vælge en privat tur?

I et monumentalt kompleks så stort og gammelt som Tower of London får man efter min mening meget mere ud af oplevelsen, hvis man under rundvisningen ledsages af en professionel guide, som kan give en lidt mere detaljeret information om fæstningens oprindelse og funktion samt om de personer, der har boet her i tidens løb.

Hvis du bestiller en privat tur som denne, kan du også bede om at blive hentet fra dit hotel og kørt til Tower of London. Hvis du er ny i byen og endnu ikke er bekendt med byens transportnet, er det den bedste måde at komme til attraktionen på, uden at du risikerer at fare vild på vejen.

Bestil en rundvisning med billet i Tower of London

2. Kan jeg besøge Tower of London med et Tower of London Tourist Card, og hvor meget koster det?

Tower of London på afstand| ©Federico Lo Forte
Tower of London på afstand| ©Federico Lo Forte

Ja, det er rigtigt! Du kan bruge London Explorer Pass til at se Tower of London. Fra 41 € kan du købe London Explorer Pass og fra 74 € kan du købe London Pass på Hellotickets.

Begge vil give dig mulighed for at besøge Tower of London og mange andre turistattraktioner i den britiske hovedstad (såsom Madame Tussauds Museum, Westminster Abbey, London Eye, The Shard, en bådtur på Themsen...), mens du sparer penge og tid.

Den største forskel mellem de to turistkort (bortset fra prisen) er, hvordan de fungerer.

 • London Explorer Pass Du betaler kun for det antal attraktioner, du ønsker at se.

 • London Pass Giver adgang til over 80 attraktioner, og du betaler pr. dag.

Hvis du vil kende alle fordelene ved at have disse turistkort, anbefaler jeg dig at tage et kig på indlægget Det bedste turistkort i London, jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at beslutte, når du skal købe billetter til Tower of London!

Book en guidet tur i Tower of London

3. Kan man købe billetter til Tower of London ved billetkontoret, og hvor meget koster de?

Rundvisning i Tower of London| ©Doug Kerr
Rundvisning i Tower of London| ©Doug Kerr

Du kan købe billetter til Tower of London personligt på billetkontoret på Tower Hill, men det er ikke den mulighed, jeg vil anbefale, da der er lange køer af besøgende, som forsøger at få billetter til samme dag.

Hvis du venter med at købe dine billetter der, risikerer du at stå i kø i lang tid, og der er måske ikke nogen billetter til rådighed, når det er din tur, fordi det er en af de mest populære turistattraktioner.

For at undgå alle disse ulemper anbefaler jeg, at du køber dine billetter til Tower of London online og i god tid inden din rejsedato. Det er den bedste måde at sikre dig en plads på den dag og det tidspunkt, du ønsker. Billetpriserne i billetkontoret er dog:

 • Voksen (18-64 år): fra £29,90.
 • Barn (5-15 år): fra £14,90.
 • Rabat (over 65 år, 16-17-årige, studerende og handicappede): fra £24.
 • Børn under 5 år: Gratis

Book dine billetter til Tower of London

4. Hvordan kan jeg spare penge på mit besøg i Tower of London? Er der nogen billetter til nedsatte priser?

Inde i Tower of London| ©Doug Kerr
Inde i Tower of London| ©Doug Kerr

London er en dyr by, så alt, hvad der kan hjælpe med at spare penge, er velkomment. F.eks. nedsatte priser på Tower of London for visse aldersgrupper, grupper eller store familier. Vi ser det!

 • Nedsat pris for voksne over 65 år: fra 24 £.
 • Nedsat pris for børn i alderen 5 til 15 år: fra 14,90 £.
 • Nedsat pris for studerende: fra 24 £.
 • Handicapvenlig billet med rabat: fra £24.
 • Reduceret pris for familier (to voksne og op til tre børn i alderen 5-15 år): fra 82,10 £.

5. Hvor meget koster det at spise i nærheden af Tower of London?

Bodeans Fine Dining i nærheden af Tower of London| ©Jamie Nichols
Bodeans Fine Dining i nærheden af Tower of London| ©Jamie Nichols

Besøget i Tower of London er langvarigt, ca. 1-3 timer, så du vil sandsynligvis få appetit under eller efter turen.

Monumentet ligger i Tower Hamlets-området, og i det omkringliggende område kan du finde forskellige restauranter og butikker, hvor du kan tage en pause og genoplade dine batterier efter et intenst besøg. Det gode ved London er, at der er et bredt udvalg af mad, og du kan finde gode muligheder fra 8 €.

Hvis du overvejer at udnytte dit besøg til Tower of London til at spise der på vejen, anbefaler jeg, at du tager et kig på indlægget Hvor kan man spise i nærheden af Tower of London, hvor du kan få nogle idéer.

Jeg vil gerne på en rundvisning i Tower of London

6. Hvor meget koster det at komme til Tower of London?

Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue
Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue

Af underjordiske

Tower of London ligger over hovedstadens historiske og finansielle centrum, den berømte City of London, så dette vartegn er godt forbundet med offentlig transport og er let at komme til.

For så lidt som 6 € for en enkeltbillet til metroen, afhængigt af området, kan du tage en billet til Tower Hill, den nærmeste station, som kun ligger 5 minutters gang derfra.

Men i indlægget Praktisk guide til Londons undergrundsbane finder du omfattende oplysninger om forskellige emner i forbindelse med denne transportform, som helt sikkert vil hjælpe dig, når du bruger den.

Når du ankommer til London, bliver du måske overrasket over, at prisen på offentlig transport er så høj sammenlignet med andre europæiske byer.

Under dit ophold vil du bruge den meget, da byen er ret stor, så hvis du vil spare lidt på dine rejser, anbefaler jeg, at du anskaffer dig et Oyster Card eller et Travelcard, som vil hjælpe dig med dette formål.

Til fods med en gåtur

Og hvis du er en rejsende, der elsker at gå og udforske byen til fods, behøver du ikke rigtig at bruge noget, for en spadseretur gennem centrum fra Westminster, Covent Garden eller City giver dig gratis adgang til byen, og du vil se masser af spektakulære seværdigheder undervejs.

Jeg vil gerne på en rundvisning i Tower of London