Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Kombineret besøg i Eiffeltårnet + krydstogt på Seinen

Denne billettype giver dig mulighed for at spare tid ved to af de vigtigste attraktioner på din rejse til Paris.

María Cano

María Cano

6 minutters læst

Kombineret besøg i Eiffeltårnet + krydstogt på Seinen

Udsigt over Seine-krydstogtet med Eiffeltårnet | ©Bastien Nvs

At bestige Eiffeltårnet og nyde et krydstogt på Seinen er uden tvivl to af de vigtigste planer for din rejse til Paris.

Hvis du er sikker på, at du vil nyde begge dele, anbefaler jeg, at du køber en billet, der kombinerer de to oplevelser. På den måde sparer du tid og penge, da du kan få rabat, men det vigtigste er, at du ikke behøver at spilde tid på at stå i kø for at købe din billet, men kun behøver at vente ved sikkerhedskontrollen. Er du klar til det?

Den mest komplette løsning

Eiffeltårnet Billetter og Seine Natkrydstogt på floden

Nyd de to bedste attraktioner i Paris

Hvilken bedre måde at opleve Paris på end at bestige Eiffeltårnet og sejle en tur på Seinen med denne billet med audioguide og prioriteret adgang? Vent ikke længere!

Takket være denne billet med audioguide kan du komme op på andet og tredje niveau i Eiffeltårnet uden at skulle vente i den lange kø, der kendetegner "Jernladyen". Med dette produkt får du også adgang til et krydstogt på Seinen, der varer cirka en time, hvor du kan se de mest ikoniske monumenter i Paris som Notre Dame-katedralen eller Louvre-museet.

Anbefales, hvis... du vil lære Paris at kende.

Hvordan køber man billetter til at bestige Eiffeltårnet og tage et krydstogt på Seinen?

Krydstogt med Bateaux Parisiens| ©Jainbow
Krydstogt med Bateaux Parisiens| ©Jainbow

Den kombinerede billet til at bestige Eiffeltårnet og tage et krydstogt på Seinen kan købes bekvemt online. Der er flere virksomheder, der tilbyder denne pakke til rejsende, der besøger Paris. Det er en meget anbefalelsesværdig løsning, da den garanterer dig prioriteret adgang til begge attraktioner uden kø, så du sparer tid, og prisen for den kombinerede billet (fra ca. 90 euro) er normalt billigere end summen af de separate billetter til begge attraktioner.

Book din billet til Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen

Hvornår er det bedste tidspunkt at nyde Eiffeltårnet og Seinen?

Floden og Eiffeltårnet| ©Julia Volk
Floden og Eiffeltårnet| ©Julia Volk

Den kombinerede billet til Eiffeltårnet og krydstogtet på Seinen er tilgængelig på samme dag. Faktisk varer turen cirka to en halv time, en time for hver attraktion, og kan bookes om morgenen eller om eftermiddagen. Det første besøg finder sted ved Eiffeltårnet, og når du er færdig, går du til Pont de Bir-Hakeim, hvorfra krydstogtet på Seinen afgår.

Men jeg anbefaler, at hvis du har mulighed for det, så gør det så sent som muligt, da krydstogtet er endnu smukkere efter solnedgang. Den oplyste by Paris betager alle, der ser den. Tidligt om morgenen vil der selvfølgelig være færre turister, og besøget vil altid være mere behageligt.

Besøg indlægget Tips til at besøge Eiffeltårnet og Seine-krydstogter om natten for mere information om det bedste tidspunkt på dagen at bruge din kombinerede billet.

Book din billet til Eiffeltårnet og et natkrydstogt

Hvor meget kan jeg spare med en kombineret billet til Eiffeltårnet og krydstogt på Seinen?

Eiffeltårnet | ©jlfaurie
Eiffeltårnet | ©jlfaurie

Den kombinerede billet til at bestige Eiffeltårnet og tage et krydstogt på Seinen koster fra 90 euro, mens bestigningen af Eiffeltårnet koster fra 30 euro, og Seine-krydstogtet varierer meget afhængigt af tidspunktet på dagen og de inkluderede tjenester. Så afhængigt af, hvornår på året du køber den, kan du spare et par euro.

Men den virkelige fordel ved denne kombinerede billet er tidsbesparelsen, da du har prioriteret adgang til begge attraktioner uden at stå i kø, så du ikke spilder tid, undtagen ved sikkerhedskontrollen i Eiffeltårnet, hvilket er noget, du skal huske på, hvis du vil have mest muligt ud af din tur til Lysets By.

Læs indlægget om billetpriser til Eiffeltårnet for mere information.

Book din billet til Eiffeltårnet og et flodkrydstogt på Seinen

Hvordan kommer man fra Eiffeltårnet til afgangsstedet for krydstogtet på Seinen?

Venter på metroen| ©Petar Avramoski
Venter på metroen| ©Petar Avramoski

Den kombinerede billet til Eiffeltårnet og Seine-krydstogt er også meget praktisk, da båden afgår fra Pont de Bir-Hakeim, som ligger ved foden af Eiffeltårnet. For at komme til begge steder kan du vælge mellem metro, bus, bil eller tog. Efter min mening er metroen den mest bekvemme.

 • Metro: Der er tre metrostationer ved siden af Eiffeltårnet: Trocadéro, Bir-Hakeim og École-Militaire, og fra alle tre kan du nemt gå derhen på bare et par minutter. Besøg metrokortet: og læs indlægget om, hvordan man bruger metroen i Paris, så du ikke er i tvivl.
 • Tog: Tag linje C og stå af på Champ de Mars station. Derfra er der kun syv minutters kørsel til Eiffeltårnet.
 • Bus: Linjerne , der kører forbi Eiffeltårnet, er 42, 69, 82 og 87. Fra busstoppestedet til Eiffeltårnet tager det cirka otte til ti minutter.
 • Bil: Hvis du kører i bil, skal du være opmærksom på, at Eiffeltårnet ikke har sin egen parkeringsplads, men der er tre parkeringspladser meget tæt på monumentet: Pullman Tour Eiffel (den mest bekvemme mulighed, da den ligger mindre end et minuts gang væk, på 18 Av. de Suffren), Parking Paris Autocar (på 443 Avenue Joseph Bouvard, cirka otte minutters gang) og Parking Indigo Joffre École Militaire (på 2 Place Joffre, cirka 10 minutter fra Eiffeltårnet).

Hvis du stadig er i tvivl, kan du besøge opslagene Sådan kommer du til Eiffeltårnet og Sådan kommer du rundt i Paris.

Book din billet til Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen

Hvor kan man spise i nærheden af Eiffeltårnet og krydstogtet på Seinen?

Spise på Francette Restaurant| ©Florian75018
Spise på Francette Restaurant| ©Florian75018

Eiffeltårnet ligger meget tæt på Pont de Bir-Hakeim, hvor krydstogterne på Seinen afgår. Hvis du vil spise frokost før eller efter begge attraktioner, er her de bedste steder at spise.

 • Francette: Fransk restaurant med non-stop service fra mandag til lørdag fra kl. 12.00 til 01.00 og om søndagen fra kl. 12.00 til 21.30.
 • Brasserie de la Tour Eiffel: En klassisk parisisk restaurant med en lang tradition, der går tilbage til 1910. Den tilbyder en kontinuerlig service fra kl. 11.30 til 23.00. Retterne er lækre og har en stor variation.
 • Café Gustave: En moderne og elegant restaurant ved siden af Eiffeltårnet, som serverer traditionelle retter. Betjeningen er opmærksom og professionel, og der er åbent alle ugens dage fra kl. 7 til midnat.
 • Chez Pippo: Ved siden af Eiffeltårnet ligger denne hyggelige italienske restaurant, som tilbyder pasta, risotto og andre lækre retter. Betjeningen er meget opmærksom, og der er åbent alle ugens dage fra kl. 10 til 22.

Bemærk, at du også kan spise på en af Eiffeltårnets restauranter: 58 Tour Eiffel, Le Jules Verne eller Bar à Champagne. Og jeg efterlader dig også posten restauranter nær Eiffeltårnet.

Book din billet til Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen

Hvad vil jeg se fra Eiffeltårnet og fra et krydstogt på Seinen?

Udsigt fra tårnet| ©Chris Yunker
Udsigt fra tårnet| ©Chris Yunker

Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen er to af de attraktioner, du ikke må gå glip af på din rejse til Paris.

 • Eiffeltårnet: Med en højde på 324 meter er Eiffeltårnet et af de bedste observatorier, hvorfra man kan betragte skønheden i byen Paris. Fra toppen kan du se Notre Dame-katedralen, Seinen, Champs Elysées, Louvre-museet... Og på det højeste niveau kan du se en rekonstruktion af kontoret tilhørende arkitekten, der udtænkte denne attraktion, Guste Eiffel. For flere detaljer, læs indlægget Udsigt fra Eiffeltårnet.
 • Krydstogt: På krydstogtet langs Seinen får du mulighed for at se de mest spektakulære monumenter i Paris, såsom Notre Dame-katedralen, Les Invalides, Louvre-museet, Orsay-museet eller Eiffeltårnet.

Book din billet til Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen

Tips til et kombineret besøg i Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen

Krydstogt på Seinen med Eiffeltårnet i baggrunden| ©Heather (Gruber) Williams
Krydstogt på Seinen med Eiffeltårnet i baggrunden| ©Heather (Gruber) Williams

Hvis du beslutter dig for at købe en kombineret billet til at besøge Eiffeltårnet og tage et krydstogt på Seinen, er det vigtigt, at du tager hensyn til følgende tips.

 • Køb din billet i forvejen, så du ikke går glip af noget.
 • Det er en meget anbefalelsesværdig oplevelse, da du får mulighed for at nyde begge attraktioner uden at spilde tid på at stå i kø.
 • Det bedste tidspunkt på dagen at nyde denne kombinerede billet er sent på dagen, da det er en uforglemmelig oplevelse at have mulighed for at bestige Eiffeltårnet efter mørkets frembrud, samt at se det oplyst fra Seinen. Jeg efterlader dig indlægget Eiffeltårnet om natten for at kende alle detaljerne.
 • De bedste ugedage til at nyde denne indgang er tirsdage, onsdage og torsdage, da der er færre besøgende, og du vil kunne nyde begge attraktioner mere komfortabelt.
 • Bemærk venligst, at Eiffeltårnet er lukket på Bastilledagen den 14. juli. Der er også visse dage om året, hvor Seine-krydstogtet kan være underlagt ændringer i tidsplanen, såsom jul, nytårsaften ... når der finder særlige festligheder sted med ekstra tillæg.
 • Hvis det er muligt, så tag trappen op til Eiffeltårnet, så du ikke spilder unødvendig tid på at stå i kø i elevatoren, og du kan nyde byens skønhed på hvert eneste trin.
 • Og for at hjælpe dig med at organisere en perfekt tur til Paris, fra start til slut, kan du besøge indlægget Hvad skal man se og lave i Paris, hvor du finder en række planer for enhver smag og alder.

Book din billet til Eiffeltårnet og et krydstogt på Seinen