Amalfi Lufthavnstransfer

Rejser du til Amalfi, og ved du ikke, hvordan din transfer vil være? Heldigvis kan du vælge mellem forskellige muligheder, der passer til dine præferencer og dit budget.

Ana Caballero

Ana Caballero

11 minutters læst

Amalfi Lufthavnstransfer

Carros en las calles de Amalfi |©thomassimon

Amalfi er en lille by og har ikke sin egen lufthavn. For at besøge dette tropiske paradis lander de fleste turister i den internationale lufthavn i Capodichino, så du kan ankomme i tide til at nyde alle de bedste ting at lave i Amalfi. På den måde kan du ankomme i tide til at nyde alt det bedste, der er at lave i Amalfi.

Bemærk venligst, at transfertiden mellem lufthavnen og centrum af Amalfi er ca. 15 minutter i bil. Du kan vælge mellem en række forskellige transfermuligheder, der passer til dine behov og dit budget. Nogle vil endda give dig mulighed for at bevæge dig frit rundt i Amalfi under dit ophold.

En privat transfer med komfort og eksklusivitet

Transport i Amalfi|©Raúl Alejandro Rodríguez
Transport i Amalfi|©Raúl Alejandro Rodríguez

For nogle mennesker er den mest anbefalede mulighed en privat transportservice til eller fra lufthavnen i Amalfi. Det skyldes, at det er en eksklusiv og meget komfortabel løsning, især hvis du rejser med børn eller ældre mennesker. Rejsetiden for denne type transfer er cirka en time.

For at kunne benytte dig af denne type service skal du booke din transfer på forhånd. Generelt skal dette gøres mindst 24 timer før din ankomst. Desuden garanterer selskaberne normalt punktlighed og løsning af problemer i sidste øjeblik. Hvis din chauffør f.eks. ikke kan komme til tiden, finder firmaet en anden chauffør, der er ledig. På den måde er du altid på den sikre side.

Hvis du rejser til Amalfi i mere end fem dage, vil du sandsynligvis have en masse bagage med. Med en privat transfer regner du også med, at din chauffør hjælper dig med at få dine ejendele ind og ud af bilen. Transferfirmaer sørger generelt for at have personale, der tilbyder god kundeservice.

Et andet vigtigt aspekt at bemærke er, at private transferfirmaer har forskellige modeller af biler. Du kan vælge den størrelse, det mærke og den farve, du kan lide. På den måde bliver køretøjet tilpasset dine behov og krav.

Interessante detaljer

 • Turensvarighed: ca. 1 time.
 • Pris: fra 50 €.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du vil altid have et selskab og ansvarlige fagfolk, der vil støtte dig til enhver tid.
 • Ulemper ved denne metode: det er nødvendigt at booke på forhånd for at nyde godt af en førsteklasses service.
 • Sådan booker du denne transport: For at hyre et privat transferfirma skal du kontakte dem på forhånd. Du skal også betale på forhånd.
 • Anbefales, hvis... du vil undgå stress med offentlig transport og gerne vil direkte til din destination.

Med bus og tog, en mindre komfortabel, men billigere rejse

Blå bus amlfi|©abaesel
Blå bus amlfi|©abaesel

For at komme fra Capodichino International Airport til centrum af Amalfi med offentlig transport skal du være forberedt på en lang rejse. Du bliver nødt til at tage to busser og toget. Hvis du planlægger i forvejen, kan du nå din destination til tiden. Jeg foreslår denne løsning, hvis du rejser let.

Den første ting, du skal gøre, før du rejser, er at købe din billet til Alibus-bussen. Denne bus tager dig fra lufthavnen til stoppestedet Napoli Garibaldi på kun fem minutter. Bemærk venligst, at disse busser kører ca. hvert 20. minut.

Derfra er der to minutters gang til Trenitalia Napoli Centrale station. Derfra tager rejsen i gennemsnit 40 minutter til Salerno station. Når du kommer hertil, er din rejse ikke slut endnu.

Et minut fra togstationen finder du busstoppestedet Casa, hvor du kan vente på bus 5120 fra selskabet SITA SUD. Derfra tager det cirka en time til busstoppestedet Piazza Municipio (Amalfi), og så er du endelig ankommet til Amalfi!

Interessante detaljer

 • Rejsetid: cirka to timer.
 • Pris: du skal betale 15 € eller mindre i alt for de tre ture.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Denne metode er relativt billigere end de andre muligheder.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: at rejse med offentlig transport betyder, at det tager længere tid at rejse, hvilket kan være meget trættende, hvis du har haft en lang flyvetur. Du får heller ikke hjælp til at flytte din bagage.
 • Sådan booker du denne transport: Du kan booke dine billetter på de officielle hjemmesider for hver offentlig transport. Men du kan også købe dem, når du stiger ombord på busser eller på togstationer.
 • Anbefales, hvis... du rejser med voksne og med lidt bagage.

En taxa, en sidste øjebliks, men sikker løsning

Taxa på Amalfikysten|©Natalia Morón
Taxa på Amalfikysten|©Natalia Morón

At tage en taxa er normalt den mest almindelige løsning, når du ikke har booket en transfer. For at gøre din rejse mere sikker anbefaler jeg, at du bestiller en taxa fra en taxaholdeplads i lufthavnen. På den måde kan du være sikker på, at du arbejder med et velrenommeret selskab.

Et andet taxaselskab, jeg kan anbefale, er TaxiLeader, hvor du kan bestille online 24 timer i døgnet. Jeg anbefaler dog, at du bestiller i forvejen, så du kan få den bil med de egenskaber, du har brug for. Prisen for denne service kan variere, men generelt er det minimum, du skal betale, €40.

Hvis du vil være mere sikker på kvaliteten af den service, du får, kan du altid læse online-anmeldelser af taxalinjen. Der kan du tjekke, om chaufførerne er punktlige og tilbyder hjælp med din bagage. At have et selskab som dette ved hånden kan hjælpe dig med at komme tilbage til dit hotel, når du tager på en tur i Amalfi, der ikke inkluderer en returtransfer.

Nyttige detaljer

 • Turensvarighed: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: ca. 40 euro eller mere. Prisen kan afhænge af taxaens kapacitet, årstiden og det tidspunkt på dagen, du rejser.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du kan få en taxa uden at skulle bestille på forhånd.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: Det kan være svært at få en taxa i sidste øjeblik, især i højsæsonen.
 • Sådan bestiller du denne transport: Selvom det ikke er nødvendigt at bestille, er det tilrådeligt. Du kan kontakte taxalinjen og bede om en taxa.
 • Anbefales hvis... du ønsker at rejse med privat transport og ikke har reserveret på forhånd.

En Uber, en mulighed, der altid får dig ud af problemerne

Mand kører bil|© Art Markiv
Mand kører bil|© Art Markiv

Uber er en af de mest brugte transport-apps i hele verden. Det bedste ved den er, at du kan bruge den 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Bare download appen på din smartphone, og det er det! Selv i appen kan du se anmeldelser af hver chauffør og vælge mere sikkert.

Uber-appen giver dig også mulighed for at vælge den type bil, du vil have. Du kan bede om en bil med plads til tre eller flere personer. Du kan også bede om nok plads til din bagage, hvis den er stor. Alt dette kan gøres fra din telefon uden at ringe.

Selvom Uber er en app, der som regel får dig ud af problemer, giver den dig også mulighed for at foretage reservationer. Det kan være meget nyttigt, hvis du vil have lidt mere sikkerhed, når du skal til eller fra lufthavnen. Jeg anbefaler det også, hvis du rejser i højsæsonen, da mange turister bruger denne app, og der kan blive travlt.

Hvis du planlægger at rejse rundt i Amalfi om natten, kan Uber være din allierede. Sent om aftenen eller i de tidlige morgentimer kører den offentlige transport ikke på fuld kapacitet. Derfor foreslår jeg, at du bruger Uber, når du skal tilbage til dit hotel om natten, så du kommer sikkert frem til din destination hver gang!

Interessante detaljer

 • Rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: omkring 40 euro eller mere. Det afhænger af, hvor du skal hen, for jo længere Uber kører, jo højere er prisen for tjenesten.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du kan bruge mobilappen når som helst bare ved at oprette forbindelse til internettet.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: Du risikerer, at nogle chauffører aflyser turen i sidste øjeblik. En anden risiko er, at du ikke får en service af høj kvalitet, da hver chauffør har sin egen måde at arbejde på.
 • Sådan booker du denne transport: Du skal downloade appen på din mobiltelefon. I denne type applikation har du mulighed for at bestille en taxa på et bestemt tidspunkt.
 • Anbefales hvis... du er fortrolig med denne type app, du rejser med få kufferter og få personer.

En lejet bil, som er ideel til at komme rundt i Amalfi og omegn

Sort bil med havudsigt|©Kyle Taylor
Sort bil med havudsigt|©Kyle Taylor

At leje en bil kan være en god måde at komme rundt i forskellige områder af Amalfi på, ikke kun til og fra lufthavnen. Især hvis du planlægger at tage på ture fra Amalfi, kan en lejet bil give dig mere frihed. Du behøver ikke at være afhængig af den offentlige transports tidsplaner og forsinkelser.

Et af de firmaer, jeg anbefaler dig at leje, er Amalfi Rent Point. Takket være dem kan du få et udvalg af biler i alle størrelser og mærker. Du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Afhængigt af de egenskaber, du vælger, vil prisen være højere eller lavere. Denne udlejning kan være i timer eller dage.

Ud over biler finder du også cykler til leje. Det kan hjælpe dig med at tage på korte ture rundt i byen. Hvis du kan lide at gå og ved, hvordan man kører, kan du leje en cykel til at køre rundt i byen om aftenen. Du kan endda besøge Amalfis bedste strande, mens du får havluften i ansigtet.

Interessante detaljer

 • Turensvarighed: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: fra €50 pr. dag.
 • Fordele ved at bruge denne metode: At leje en bil giver dig større uafhængighed i byen, så du kan forlade og vende tilbage til dit hotel, når du vil, uden problemer.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: den er dyrere end andre transportmetoder.
 • Sådan booker du denne transport: For at leje en bil skal du kontakte firmaet på den måde, de tilbyder. Nogle af dem giver dig mulighed for at gøre hele processen via deres hjemmeside, så processen er meget lettere.
 • Anbefales hvis... du planlægger at blive flere dage i Amalfi og gerne vil udforske det omkringliggende område.

Rejser med færge, en mulighed for at lære kysten at kende

Færge med mennesker om bord|©Nick Amoscato
Færge med mennesker om bord|©Nick Amoscato

At rejse med færge kan være en af de mest attraktive muligheder, da du vil begynde at lære Amalfikysten at kende, så snart du ankommer til Napoli. Vær dog opmærksom på, at denne metode er sæsonbestemt og kun tilgængelig mellem juni og oktober. Derudover skal du fra lufthavnen tage et andet transportmiddel til havnen som angivet af det firma, du hyrer.

En af dem er Ferryhopper, som tilbyder ture fra €20. Du skal også huske på, at denne service tilbydes fra ca. otte om morgenen til ca. seks om aftenen. Disse tidspunkter varierer afhængigt af, hvor du rejser fra.

Hvis du beslutter dig for at rejse på denne måde, bør du være velinformeret om selskabets regler for bagage. Nogle selskaber tillader ikke en bestemt vægt eller volumen, så det er bedre at kende alle disse detaljer, før man ankommer til Napoli.

Nyttige detaljer

 • Rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: fra 20 €.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Med denne metode vil du kunne nyde det smukke landskab ved kysten et par minutter efter landing.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: Du skal overveje transporten fra lufthavnen til havnen, hvilket betyder flere udgifter.
 • Sådan booker du denne transport: Du kan kontakte selskabet og købe en billet til det tidspunkt, der er tættest på din ankomst. Husk at beregne rejsetiden fra lufthavnen til havnen.
 • Anbefales, hvis... du vil se Amalfikysten og ikke spilde tid på den.

Book en bådtur langs Amalfikysten

Nedenfor finder du en tabel, der sammenligner alle mulighederne

Transport i Amalfi|©Wolfgang Fritsch
Transport i Amalfi|©Wolfgang Fritsch
 • Privat transfer
 • Turens varighed: ca. 1 time.
 • Pris: fra 50 €.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du vil altid have et selskab og ansvarlige fagfolk, der vil støtte dig til enhver tid.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: det er nødvendigt at booke på forhånd for at nyde en førsteklasses service.
 • Sådan booker du denne transport: For at hyre et privat transferfirma skal du kontakte dem på forhånd. Du skal også betale på forhånd.
 • Anbefales, hvis... du vil undgå stress med offentlig transport og gerne vil direkte til din destination.
 • Bus og tog
 • Rejsetid: cirka to timer.
 • Pris: Du skal betale 15 euro eller mindre i alt for de tre rejser.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Denne metode er relativt billigere end de andre muligheder.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: at rejse med offentlig transport betyder, at det tager længere tid at rejse, hvilket kan være meget trættende, hvis du har haft en lang flyvetur. Du får heller ikke hjælp til at flytte din bagage.
 • Sådan booker du denne transport: Du kan booke dine billetter på de officielle hjemmesider for hver offentlig transport. Men du kan også købe dem, når du stiger ombord på busser eller på togstationer.
 • Anbefales, hvis... du rejser med voksne og med lidt bagage.
 • Taxa
 • Rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: ca. 40 euro eller mere. Prisen kan afhænge af taxaens kapacitet, årstiden og tidspunktet på dagen, hvor du rejser.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du kan få en taxa uden at skulle bestille på forhånd.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: Det kan være svært at få en taxa i sidste øjeblik, især i højsæsonen.
 • Sådan bestiller du denne transport: Selvom det ikke er nødvendigt at bestille, er det tilrådeligt. Du kan kontakte taxalinjen og bede om en taxa.
 • Anbefales hvis... du ønsker at rejse med privat transport og ikke har reserveret på forhånd.
 • Uber
 • Rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: omkring 40 € eller mere. Det afhænger af det specifikke sted, du skal hen, for jo længere Uber kører, jo højere er prisen for tjenesten.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du kan bruge mobilappen når som helst bare ved at oprette forbindelse til internettet.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: Du risikerer, at nogle chauffører aflyser turen i sidste øjeblik. En anden risiko er, at du ikke får en service af høj kvalitet, da hver chauffør har sin egen måde at arbejde på.
 • Sådan booker du denne transport: Du skal downloade appen på din mobiltelefon. I denne type applikation har du mulighed for at bestille en taxa på et bestemt tidspunkt.
 • Anbefales hvis... du er fortrolig med denne type app, du rejser med få kufferter og få personer.
 • Lejet bil
 • Rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: fra 50 € pr. dag.
 • Fordele ved at bruge denne metode: At leje en bil giver dig større uafhængighed i byen, så du kan forlade og vende tilbage til dit hotel, når du vil, uden problemer.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: den er dyrere end andre transportmetoder.
 • Sådan booker du denne transport: For at leje en bil skal du kontakte firmaet på den måde, de tilbyder. Nogle af dem giver dig mulighed for at gøre hele processen via deres hjemmeside, så processen er meget lettere.
 • Anbefales hvis... du planlægger at blive flere dage i Amalfi, og du gerne vil lære Amalfis omgivelser at kende.
 • Rejser med færge
 • Rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter.
 • Pris: fra 20 €.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Med denne metode vil du kunne nyde kystens smukke natur et par minutter efter landing.
 • Ulemper ved at bruge denne metode: Du skal overveje transporten fra lufthavnen til havnen, hvilket betyder flere udgifter.
 • Sådan booker du denne transport: Du kan kontakte selskabet og købe en billet til det tidspunkt, der er tættest på din ankomst. Husk at beregne rejsetiden fra lufthavnen til havnen.
 • Anbefales, hvis... du vil se Amalfikysten og ikke spilde tid på den.