Bedste Ture I Amalfi

Amalfi er den mest berømte by på Amalfikysten og også et af de vigtigste steder i det italienske Campania, så den byder på mange interessante steder at opdage. Her er nogle af de bedste ture, du kan tage på i byen.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

9 minutters læst

Bedste Ture I Amalfi

Day in Amalfi |©Vernon Harvey

Hvis du vil lære Salernobugten at kende og opdage Amalfikystens strande og landskaber, skal du besøge Amalfi, som er hovedbyen i det italienske Campania og et af de smukkeste og mest karakteristiske steder i Italien med sin udsigt over det Tyrrhenske Hav og sin middelalderlige arkitektur.

Nogle af de bedste ting, man kan se og gøre i Amalfi for at opleve byen på en tur, er at tage en bådtur langs kysten for at se en anden side af byen, en Vespa-tur, en vandretur til katedralen, Piazza del Duomo og Paradisklosteret og at udforske de nærliggende landsbyer på en tur med privat transport.

Bådtur langs Amalfikysten

Amalfi strand|©riunegro
Amalfi strand|©riunegro

Amalfi er en af de mest berømte byer på Amalfikysten, og en af de bedste måder at lære den at kende på er fra Det Tyrrhenske Hav, hvor man tager en bådtur for at se klipperne og alle farverne på de maleriske bygninger. De fleste udflugter starter fra havnen i Marina Coppola og tager dig som regel med langs kysten til andre nærliggende byer som Ravello, Atrani og Positano.

Hvis du planlægger at besøge Amalfi om sommeren, har du tid til at tage en svømmetur undervejs, og du har også mulighed for at tage en aftentur, som er en af de bedste ting at lave om natten i Amalfi. Hvis du vælger eftermiddagsturen, vil jeg råde dig til at gøre det i sidste sving for at se solnedgangen fra havet, som er en af de bedste oplevelser, det italienske Campania har at byde på.

Ud over byens skyline kan du på bådturene, som normalt varer 3-4 timer, også se de huler, grotter og vandfald, som gør regionen berømt og til en af de mest besøgte i landet.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse udflugter koster ca. 75 euro pr. person.
 • Varighed: Disse udflugter varer cirka 3 til 4 timer.
 • Fordele ved disse udflugter: Du vil lære Amalfikystens bedste profil at kende, som er klipperne med udsigt over Det Tyrrhenske Hav.
 • Ulemper ved disse ud flugter: Selvom du vil se flere steder, inkluderer ingen af dem stop, undtagen for en svømmetur om sommeren.

Book en bådtur langs Amalfikysten

Rundvisning på Piazza del Duomo og Paradisklosteret

Duomo-pladsen i Taormina|©renzo dionigi
Duomo-pladsen i Taormina|©renzo dionigi

Amalfi er en lille by, og mange dele af det historiske centrum er forbudt område for biler, så en af de bedste måder at se hovedattraktionerne på er at tage en guidet tur til fods i centrum , som inkluderer besøg i katedralen, Piazza del Duomo og Paradisklosteret, et af de mest berømte steder i området, fordi det rummer relikvierne af apostlen Andreas, byens skytshelgen.

På disse ture, som varer ca. 2-3 timer, lærer du ikke kun om byens historie og dens kuriositeter til en overkommelig pris, men du får også permanent hjælp af en lokal ekspertguide, som vil forbedre din oplevelse, i modsætning til hvis du tager turen på egen hånd. Derudover inkluderer nogle ture også de bedste strande i Amalfi.

Bemærk venligst, at disse ture i Amalfi ikke inkluderer indgangen til at besøge stederne, og derudover inkluderer rejseplanen normalt ikke stop ved udstillingerne, men kun et overblik over hver attraktion, og så skal du besøge de steder, der interesserer dig, på egen hånd.

Disse ture starter normalt på Piazza del Duomo og slutter ofte på Via dei Mercanti, Amalfis mest berømte shoppinggade, eller på Papirmuseet, som fortæller historien om en af Italiens mest populære industrier i Campania.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse udflugter koster ca. 25 euro pr. person, men inkluderer ikke entré til de steder, der er inkluderet i turen.
 • Varighed: Disse ture varer cirka 2 til 3 timer.
 • Fordele ved disse udflugter: Det er det bedste alternativ til at besøge de vigtigste historiske attraktioner i Amalfi på kort tid.
 • Ulemper ved disse udflugter: Selvom de tager dig med til de vigtigste steder, inkluderer de ikke et stop for at besøge udstillingerne på stederne, såsom katedralen eller papirmuseet, så du bliver nødt til at vende tilbage på egen hånd.

Vespa-tur på Amalfikysten

Amalfi med Vespa|©Brian Legg
Amalfi med Vespa|©Brian Legg

Hvis du vil have en af de mest eklektiske oplevelser i Amalfi, men også en af de mest berømte, kan du vælge denne Vespa-tur på Amalfikysten og rejse frit og i dit eget tempo langs Sorrentobugten, vejene i Salerno og også de vigtigste steder i regionen.

På disse udflugter kan du leje en Vespa-scooter, som også er en del af kulturen i Amalfi og det italienske Campania , og derefter vælge din rute i henhold til turistudbyderens anvisninger eller forslag, følge en selvguidet rute eller simpelthen selv vælge rejseplanen.

Disse udflugter varer normalt mellem 7 og 8 timer, hvilket er den tid, motorcyklen le jes for, så med den rigtige plan vil du have mulighed for at se de vigtigste steder på Amalfikysten. Det er også en god mulighed, hvis du planlægger et kort ophold i byen. Hvis det er tilfældet, er her en liste over ting, man kan lave i Amalfi på 2 dage.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse ture koster ca. 170 euro pr. motorcykel, som kan transportere op til 2 personer. Prisen inkluderer den obligatoriske forsikring.
 • Varighed: disse udflugter varer cirka 7 til 8 timer.
 • Fordele ved disse udflugter: Du vil få en kulturelt typisk oplevelse af regionen.
 • Ulemper ved disse ture: For at leje en motorcykel skal du være over 18 år og have et gyldigt kørekort, så det kan være en restriktiv oplevelse for nogle turister.

Amalfi Citron-tur

Amalfi citroner|©Luca Moglia
Amalfi citroner|©Luca Moglia

Citroner er en anden typisk produktion på Amalfikysten, så hvis du vil have en anden profil af regionen, kan du tage på en udflugt for at se citronlundene uden for Amalfi og den historiske tradition for dette produkt i Campania, som bruges til limoncello, en drik, der er lige så populær som eller endda mere populær end italiensk vin.

Under disse udflugter vil du lære stierne at kende, som er omgivet af citronlunde, hvilket også vil give dig chancen for at tage nogle af de bedste billeder på din rejse, og du vil lære om dyrkningsprocessen og den betydning, som citronen har haft på Amalfikysten, i Sorrento og i hele Salernobugten.

På disse ture, som normalt varer omkring 3 timer, får du også mulighed for at smage forskellige typer limoncello, så mange af disse oplevelser er også blandt de bedste madture i Amalfi.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse udflugter koster ca. 45 euro pr. person, inklusive transport og hjælp fra en lokal ekspertguide.
 • Varighed: disse udflugter varer cirka 3 timer.
 • Fordele ved disse udflugter: Du vil komme til at se noget af det mest slående landskab i den italienske Campania-region, når du går gennem citronlundene på vejene uden for Amalfi.
 • Ulemper ved disse ture: Selvom du ser mange steder langs Amalfikysten, er der ingen andre stop end til smagsprøver og fotomuligheder.

Tur til Amalfi, Positano og Ravello med privat transport

Ravello|©Jinglin1228
Ravello|©Jinglin1228

Amalfi er det mest berømte sted på Amalfikysten, men meget af dens berømmelse skyldes også de omkringliggende landsbyer, der supplerer skønheden i Salernobugten. De fleste af byens udflugter inkluderer normalt besøg til andre nærliggende steder, og på disse ture, som normalt er heldagsture, kan du se de vigtigste steder i Italiens Campania-region.

Blandt de vigtigste byer at opdage omkring Amalfi er Ravello, som er kendt for sine mauriske bygninger, og Villa Rufolo, den maleriske have, der er bygget som en balkon med udsigt over Det Tyrrhenske Hav, og som hvert år er vært for Italiens vigtigste musikfestival, som du vil kunne opleve, hvis du planlægger at besøge Amalfi i september.

En anden by, der indgår i de bedste heldagsture fra Am alfi, er Positano, som betragtes som Amalfikystens perle. De fleste af disse udflugter, som normalt foregår med privat transport, omfatter også besøg i Atrani, Minori, Maiori og Praiano.

Bemærk venligst, at disse udflugter kan tage op til 12 timer, så hvis du planlægger et kort ophold i byen, bør du overveje, om det passer ind i din rejseplan. Hvis det er tilfældet, er her en liste over ting, du kan gøre for at opdage Amalfi på 3 dage.

Interessante detaljer

 • Pris: Udflugterne med privat transport koster ca. 180 euro pr. person, inklusive hjælp fra en guide og transport til og fra hotellet i Amalfi.
 • Varighed: disse udflugter varer cirka 12 timer.
 • Fordele ved disse udflugter: De er det bedste alternativ til at lære Amalfi og de mest fremragende nærliggende landsbyer at kende på en heldagsudflugt.
 • Ulemper ved disse ud flugter: De kan være en dyr oplevelse.

Hvordan booker man en tur i Amalfi?

Person kigger på den elektroniske tablet|© Anna Demianenko
Person kigger på den elektroniske tablet|© Anna Demianenko

Du kan booke en tur i Amalfi på forhånd online, eller når du er i byen, men vær opmærksom på, at hvis du planlægger at besøge Amalfikysten i juni eller i sommermånederne, kan turene blive udsolgt, og du har måske ikke ledige pladser på dine valgte dage.

Hvis du booker på forhånd, kan du også fastfryse prisen på turene, så du undgår prisstigninger i sidste øjeblik, og i nogle tilfælde kan du også få rabat ved onlinebooking, hvilket kan give rabat selv i højsæsonen.

Book en bådtur på Amalfikysten

Varighed af ture i Amalfi

Udsigt fra Amalfi-havet|©mm mm
Udsigt fra Amalfi-havet|©mm mm

Svaret afhænger af den valgte tur, men i gennemsnit varer turene mellem 3 og 4 timer, med undtagelse af halv- eller heldagsoplevelser, som f.eks. besøg i landsbyer nær Amalfi som Ravello, Maiori, Minori, Positano og Atrani.

Du bliver nødt til at tage højde for udflugternes varighed, når du tilrettelægger din rejseplan, især hvis du planlægger at besøge byen i et par dage. Hvis det er tilfældet, kan du se denne liste over aktiviteter til at opdage Amalfi på 4 dage.

Husk, at varigheden af nogle udflugter også kan fjerne solskinstimer til at udforske byens attraktioner, især hvis du planlægger at besøge Amalfi om vinteren, så jeg råder dig til ikke at kombinere andre aktiviteter, når du har booket en halvdags- eller heldagsoplevelse.

Hvad kommer jeg til at se på denne type tur?

Amalfi piazza|©云游2009
Amalfi piazza|©云游2009

På alle turene vil du lære Amalfis forskellige profiler at kende og også skønheden i omgivelserne, da du vil lære Amalfikysten at kende på en bådtur fra Det Tyrrhenske Hav, byens vigtigste steder på en guidet gåtur, de mest maleriske landsbyer i Salernobugten og endda de bedste landskaber.

Du får også tid til at tage nogle af de bedste billeder på din tur, især på turen langs citronlundens stier eller fra Piazza del Duomo, som byder på en af de bedste panoramaudsigter over det italienske Campania.

Tips til en tur i Amalfi

Hovedtorvet i Amalfi|©Aimar
Hovedtorvet i Amalfi|©Aimar

Amalfi og Salernobugten har så mange attraktioner, at du ikke har råd til at spilde tiden, så under dit besøg råder jeg dig til at organisere en rejseplan og holde dig til den for at besøge de bedste steder, især dem, der ligger omkring Amalfi.

Bemærk også, at nogle steder på Amalfikysten ikke er tilgængelige i bil, så for at komme til Amalfi fra lufthavnen kan du leje en transfer og derefter vælge udflugter med privat transport eller motorcykel.

Hvis du planlægger at besøge Amalfi om sommeren, som er en del af højsæsonen, og priserne har tendens til at være høje, kan du booke ture og indkvartering på forhånd online for at spare penge.

Book en tur i kajak

Hvorfor anbefaler du at tage en tur til Amalfi?

Amalfis mørke gader|©Rory Haddon
Amalfis mørke gader|©Rory Haddon

Amalfi er et af Italiens historiske steder, som har en vigtig tradition siden middelalderen, og mange af de vigtigste monumenter, såsom katedralen og Piazza del Duomo, har en meget vigtig indflydelse på italiensk kultur. Alle disse steder kan besøges på en guidet tur eller under en udflugt, som giver dig mulighed for ikke kun at tage de bedste landskaber med dig, men også viden om den lokale historie.

Hvis du også vil se nogle af stederne omkring Amalfi, såsom landsbyerne ved Salernobugten og citronlundene, er den bedste mulighed at gøre det på en tur for at spare tid og få en mere effektiv tur.

Hvad er fordelene ved at tage på en guidet tur i forhold til at besøge Amalfi på egen hånd?

Folk på gaden i Amalfi|©Nick Amoscato
Folk på gaden i Amalfi|©Nick Amoscato

Du kan besøge Amalfi på egen hånd, men du skal være opmærksom på, at Salernobugten har nogle begrænsninger med hensyn til adgang i bil til visse steder, så ture vil give dig mulighed for at bevæge dig rundt i ro og mag og spare tid og penge.

Derudover har Amalfikysten en rig historie og fortid, som du kan opdage under ture med hjælp fra lokale guider, så du ikke kun får gode minder om Amalfis natur og uberørte strande, men også en dyb forståelse af dens kultur og traditioner.

Book en bådtur langs Amalfikysten