Billetter til Chopin-klaverkoncert i Krakow

4.7
(1289 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 1 time
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
187 kr 170 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Få mere at vide om Polens historie og kultur med disse billetter til Chopins klaverkoncert i Krakow. I ca. 1 time vil denne berømte komponists musik, fremført af prisbelønnede pianister, få dig til at føle den længsel efter hjemlandet, som er karakteristisk for Chopins værker.

Koncerten finder også sted på et historisk sted, nemlig i Chopin-galleriet i Bonerowski-paladset, der blev bygget i det 15. århundrede. Du vil også få et gratis glas vin, som du kan smage på, mens du nyder den bevægende koncert.

 • Hør Chopins mest kendte nocturnes, mazurkaer og polonaises fremført af professionelle pianister.
 • Bliv begejstret af en klaverkoncert på et historisk sted i centrum af Krakow.
 • Nyd et gratis glas vin under koncerten

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Chopins klaverkoncert i Krakow på ca. 1 time
 • Vinglas

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Disse billetter til Chopins klaverkoncert i Kraków tager dig med tilbage i tiden til det øjeblik, hvor komponisten længtes efter sit hjemland og komponerede i denne ånd. Som 20-årig forlod Chopin Polen for at arbejde i Frankrig, hvor han blev indtil sin død som 39-årig.

Koncerten, der varer ca. 1 time, fremføres af prisbelønnede unge pianister, som vil få dig til at føle hver eneste tone. Du vil høre et udvalg af Chopins mest elskede nocturnes, mazurkaer og polonaises. Det vil også være en mulighed for at komme tættere på landets rige kultur og historie.

Du vil kunne nyde et gratis glas vin under oplevelsen. Desuden finder koncerten sted på et historisk sted, som er ideelt til at skabe den rette atmosfære til at nyde disse værker.

Du vil tage plads i Chopin-galleriet, der ligger i Bonerowski-paladset. Denne bygning fra det 15. århundrede var engang beboet af kongefamiliens jagtmester.

Når oplevelsen er slut, vil du være i et ideelt sted for at fortsætte med at udforske det historiske centrum på egen hånd. Tag ud på hovedmarkedspladsen og nyd Krakows natteliv.

Anmeldelser

4.7
· 1289 Anmeldelser
 • M
  Mario
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi elskede denne oplevelse. Det er første gang, jeg har været på et besøg af denne slags. Chopin Concert Hall var meget let at finde, og personalet var meget venligt. Vinen var lækker!
 • L
  Lorenzo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er et meget privat sted, og det gør koncerten endnu mere magisk.
 • V
  Vittorio
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget behagelig oplevelse... for ægte Chopin-elskere som min mor er dette et must.
 • B
  Beatriz
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi nød virkelig denne tid med at lytte til pianisten og drikke vin. En meget afslappende aften, ideel til at gøre noget anderledes.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler