Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Billetter til Britisk Museum: priser, åbningstider osv.

Det er et must at bruge en eftermiddag på British Museum. Her kan du se, hvordan du får billetter, priser og åbningstider, så du kan planlægge dit besøg.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

10 minutters læst

Billetter til Britisk Museum: priser, åbningstider osv.

British Museum | ©Paul Hudson

Et besøg på British Museum er en af de bedste ting at se og lave i London på alle tider af året. Det er et af de mest besøgte museer i verden og har en utrolig samling af historiske, etnografiske, arkæologiske og kunstneriske værker. Desuden er det en billig plan, da entréen er helt gratis.

Læs videre for at få alle detaljer om, hvordan du kan købe dine billetter og undgå køerne, og de vigtigste åbningstider, så du kan få mest muligt ud af dit besøg. Vil du med?

Den mest komplette løsning

British Museum London Privat guidet tur

Besøg på British Museum

Tag på en rejse rundt i verden gennem dens historie ved at besøge det imponerende British Museum i hjertet af City of London, England.

Med denne private eller halvprivate rundvisning på British Museum får du eksklusiv adgang til en detaljeret redegørelse for den historiske baggrund for alle de vigtigste værker i den enorme samling på et af de vigtigste museer på den vestlige halvkugle.

Med 2,5 timers personlige foredrag og forklaringer får du en historisk læring og kulturel underholdning som ingen andre steder.

Anbefales, hvis... du kan lide at opdage alle detaljerne på et museum, og hvis du nyder en personlig og eksklusiv behandling med guider, der taler dit sprog.

Hvor meget koster billetter til British Museum?

British Museum, London| ©Ed Webster
British Museum, London| ©Ed Webster

Der er helt gratis adgang til British Museum for alle aldre. Så det er en ideel måde at underholde alle i din gruppe, fra de yngste til de ældste, uden at bruge en krone.

Denne besparelse er meget nyttig for dig til at investere i at betale en privat guide, der detaljeret vil forklare historien bag de vigtigste udstillinger.

Book din guidede rundvisning på British Museum

Er det tilrådeligt at tage en guidet rundvisning på British Museum?

Svaret er uden tvivl ja, det er en af de bedste ting at se og gøre i London på alle tider af året. Med en privat rundvisning på ca. 2½ time med en specialiseret guide vil du lære alle detaljerne om de genstande, der befinder sig på det tredje mest besøgte museum i verden efter Metropolitan Museum i New York og Louvre i Paris.

Din private guide vil dykke ned i historien om de vigtigste genstande på museet, herunder Katebets mumie, Lewis' skakbrikker og Rosettastenen, og hvis du har spørgsmål, vil han/hun straks kunne besvare dem, hvis du har nogle spørgsmål. Den bedste måde at få det bedste ud af dit besøg på. Er du klar til det?

Book din guidede rundvisning på British Museum

Hvordan får jeg billetter til British Museum ved billetkontoret?

Indgangen til British Museum| ©Ed Webster
Indgangen til British Museum| ©Ed Webster

Da billetter til British Museum er gratis, er det ikke nødvendigt at købe dem. Det er dog tilrådeligt at bestille din gratis adgangsbilletBritish Museums websted på forhånd. På den måde slipper du for at vente i de unødigt lange køer, der kendetegner et af Londons 10 bedste museer.

Hvis du betaler for en privat guidet tur, vil de normalt sørge for at bestille din adgangsbillet.

Book din guidede rundvisning på British Museum

Er billetter til British Museum inkluderet i et af byens sightseeing-pas?

Kunstværker på British Museum| ©Konstantin Dankov
Kunstværker på British Museum| ©Konstantin Dankov

Oftest inkluderer de bedste sightseeingpas til London ikke British Museum blandt de aktiviteter, der er inkluderet i deres daglige eller ugentlige pakker. Simpelthen af den grund, at adgangen er gratis, og det ville ikke være fair at reklamere for det som en aktivitet, hvor du angiveligt sparer penge på en entré, der aldrig ville blive opkrævet uden for turistpasset.

Uanset hvad, så kan jeg forsikre dig om, at turistpas, hvor du kan besøge flere ikoniske London-steder til samme pris, er en af de bedste investeringer, du kan foretage for at få balance i lommen. En fast pris ligger normalt mellem 50 og 180 € og giver dig adgang til en lang række betalte attraktioner uden køer og med rabatter, der tilsammen er 35-40 % mindre end det, du ville betale ved køb af individuelle billetter.

Disse pass koster forskellige beløb afhængigt af de dage, du køber dem for, og de kan være gyldige i op til en hel uge. Så det er bedst ikke at købe dem samme dag som dit besøg på British Museum, da du så spilder penge på den tid, det tager dig at gå rundt på dette gigantiske museum.

Bestil London Pass

Er der gratis guidede ture på British Museum, og hvordan adskiller de sig fra private ture?

British Museum| ©James Petts
British Museum| ©James Petts

Med dine gratis billetter til British Museum kan du bestille en guidet rundvisning med museets personale på bestemte tidspunkter. Men som vi allerede har nævnt, har du også mulighed for at booke en guidet rundvisning på spansk i de fleste af de permanente udstillinger hos et privat bureau, hvilket er en endnu mere bekvem løsning, da det er specialister, der udelukkende er der for at besvare dine spørgsmål på dit sprog og på dine betingelser.

Bemærk, at gratis rundvisninger normalt kræver et minimum antal deltagere, mens betalte rundvisninger med private guider er underlagt de betingelser, som det firma, du vælger at hyre, foreslår.

Detaljer af interesse

  • Pris: Priserne for en guidet rundvisning på British Museum ligger normalt på omkring 115 EUR pr. gruppe, men dette varierer afhængigt af det valgte sprog og den type privat eller halvprivat rundvisning, du er interesseret i.
  • Varighed: De bedste private rundvisninger på British Museum på engelsk varer normalt omkring 2,5 timer.
  • Betingelser: De såkaldte halvprivate rundvisninger er rundvisninger, hvor andre kunder er involveret, selv om grupperne normalt ikke overstiger 8 personer. Det valgte sprog har også indflydelse på prisen, da en rundvisning på engelsk altid er billigere end en rundvisning dikteret på spansk.

Bestil din guidede rundvisning på British Museum

Hvordan kommer man til British Museum med offentlig transport?

Holborn Station| ©Chris Sampson
Holborn Station| ©Chris Sampson

London er en by, der er kendt for kvaliteten af sin offentlige transport og for den lethed, hvormed borgerne kan komme fra et sted til et andet relativt hurtigt. Derfor er der flere måder at komme til British Museum på.

Museet ligger i Great Russell St, London WC1B 3DG, og de nærmeste undergrundsstationer i London er Holborn, Russell Square og Tottenham Court Road. De ligger alle inden for et par blokke fra denne berygtede og iøjnefaldende bygning. Hvis du ikke er bekendt med Londons undergrundsbane, kan du dog med fordel læse en praktisk guide til, hvordan Londons undergrundsbane fungerer.

Der er også andre måder at komme til British Museum Street på, idet busruterne 8, 9, 19, 25, 10, 14 og 15 andre forskellige ruter i byens offentlige bussystem alle sætter dig af inden for museets umiddelbare omkreds.

Hvis du vælger at cykle, kan du også parkere din cykel lige foran indgangen på Great Russell Street. Hvis du lejer en cykel fra byens offentlige system, skal du aflevere den ved et af hjørnerne og hente den igen, når du er færdig med din rundvisning og ønsker at vende tilbage til dit hotel.

Book din guidede rundvisning på British Museum

De bedste udstillinger, du ikke må gå glip af på British Museum

Afrikansk kunst på British Museum i London| ©Paul Hudson
Afrikansk kunst på British Museum i London| ©Paul Hudson

Den samling af historiske genstande, der opbevares på British Museum, er imponerende varieret og omfattende. De er fordelt på de 5 niveauer, der er tilgængelige for besøgende, som igen er arrangeret på et område, der dækker 13,5 hektar.

Lower Floors kælderniveauer finder du rum med udstillinger, der er dedikeret til afrikansk kultur, det antikke Grækenland og Romerrigets historie samt dets nedlæggelse og efterfølgende omstrukturering.

Ground Floor, der svarer til det, vi kender som stueetagen, finder du udstillinger, der også er dedikeret til det vestlige samfunds grundlag. Disse suppleres af flere sektioner med fokus på Mellemøsten og det islamiske univers' fødsel samt andre om det amerikanske kontinent.

Udstillinger med fokus på koreansk kultur og den kinesiske keramikverden er nogle af de andre permanente installationer, som du kan forvente at finde på British Museum. Det virkelige højdepunkt på British Museum er dog den permanente udstilling af gamle egyptiske genstande. Faktisk er det den største samling af historiske genstande fra denne periode af den egyptiske civilisation, der er offentligt udstillet uden for Cairo.

Summen af alle disse rum kan underholde dig i en god del af dagen, hvilket gør det til en god måde at slippe væk fra varmen på, hvis du leder efter ting at lave i London om sommeren.

Book din guidede rundvisning på British Museum

Hvor meget tid har du brug for til at komme rundt på British Museum?

British Museum, læsesal| ©miclan42
British Museum, læsesal| ©miclan42

Hvor lang tid du kan bruge på en rundvisning på British Museum afhænger af mange faktorer. Den første er, om du besøger det på egen hånd eller følger en guides rundvisning. Med de detaljerede forklaringer på værkerne kombineret med din egen research og den guidede rundvisning kan det tage op til 3-4 timer.

Når du besøger det på egen hånd ændrer billedet sig markant, da du højst sandsynligt vil beslutte dig for at tage dig tid til de genstande, der interesserer dig, men springe andre over, der ikke fanger din opmærksomhed. I sådanne scenarier kan turen reduceres med op til 2 timer, og endda 1,5 time, hvis du ikke holder pauser og ikke stopper i detaljer.

Men da du ved, at det er en gratis aktivitet, kan du udnytte den til at underholde dig selv så meget som muligt, hvis du opholder dig et par uger. Hvis dette derimod er en af dine planer om at se og gøre i London i løbet af en 7-dages tur, så er det at foretrække, at du sætter en eftermiddag af til at sikre, at din tur bliver en afslappet tur.

Book din guidede rundvisning på British Museum

British Museum åbningstider

British Museum| ©José María Mateos
British Museum| ©José María Mateos

British Museum er åbent for offentligheden de fleste dage om året. Faktisk er den 24. og 25. december og den 1. januar de eneste faste datoer, hvor det er lukket.

Hvis du beslutter dig for at besøge det om morgenen, bør du ankomme mindst kl. 10.00, da det åbner på det tidspunkt alle ugens dage. Museet lukker kl. 17.30 hver dag, medmindre der er en særlig begivenhed, der annonceres af museets officielle medier. Fra kl. 18.00 kan du derfor bruge resten af din sightseeingdag på at opdage nogle af Londons bedste hemmelige steder i ikoniske hjørner som Soho og London Chinatown, der begge ligger mindre end en kilometer væk.

Og hvis du vil have så meget tid som muligt til dit besøg, lukker museet kl. 20.30 om fredagen, men husk på, at døren kun modtager besøgende indtil kl. 19.00.

Book din guidede rundvisning på British Museum

Tips til at besøge British Museum i højsæsonen

British Museum, London| ©Gary Bembridge
British Museum, London| ©Gary Bembridge

Som alle andre hotspot i Londons turistmiljø har British Museum tendens til at være fyldt med besøgende i højsæsonen. Det vil sige december i forbindelse med jule- og nytårsferien samt hele sommeren. Hvis du vil undgå turistmasserne, er det bedst at vælge et tidligt besøg, hvilket betyder, at du skal være ved museets porte inden kl. 10, så du kan afslutte din rundvisning omkring kl. 14, lige når rummene begynder at fyldes med besøgende.

Bemærk, at der af sikkerhedshensyn er en daglig begrænsning på antallet af besøgende. Det er derfor også tilrådeligt at reservere dit besøg på museets officielle websted til det tidspunkt, du ønsker at besøge museet på den specifikke dato, du har afsat tid til i din planlægning.

Book din guidede rundvisning på British Museum

Hvor kan man spise i nærheden af British Museum?

Bloomsbury, London| ©Ewan Munro
Bloomsbury, London| ©Ewan Munro

Bloomsbury, det kvarter, hvor museet ligger, har alle slags restauranter lige fra pubber, der er meget traditionelle i det engelske natteliv og på den gastronomiske scene, til et meget godt udvalg af kulinarisk underholdning med asiatiske eller middelhavsagtige steder.

Et par gader væk finder du også Soho, et af epicentrene for det mest eklektiske og kunstneriske natteliv og den kulturelle scene i London siden anden halvdel af sidste århundrede. Her ligger også Londons Chinatown, som, selv om den ikke er så arkitektonisk allegorisk som andre vestlige byer, har en stærk tilstedeværelse af asiatiske restauranter og barer. Hvis du går lidt længere hen mod Themsen, kommer du til Westminster-området, og her er der masser af restauranter for enhver smag.

En af Londons bedste turistbusser kan give dig en rundvisning i disse områder, når du er færdig med at spise. Dette kan være en rigtig god idé, når man tænker på, hvor udmattet du måske er efter at have gået i timevis gennem korridorerne på British Museum.

Book din guidede rundvisning på British Museum

Hvad er der ellers at lave i nærheden af British Museum?

Russell Square-fontænen| ©Martin Monroe
Russell Square-fontænen| ©Martin Monroe

Den kulturelle mangfoldighed i området suppleres af andre ikoniske steder i gåafstand fra British Museum. Russel Square ligger f.eks. lige over for museet og er et fantastisk sted at beundre den georgianske arkitektur, som stadig findes i mange dele af byen.

King's Cross Station og St Pancras Station er andre steder at besøge i området i nærheden af British Museum. Du vil sikkert genkende begge steder, da King's Cross er det sted, hvor perronen, hvorfra Harry Potter begynder sin rejse til Hogwarts, ligger, og St Pancras Station er det sted, der bruges til hans eksteriør. Tjek de bedste Harry Potter-ture i London, og få en magisk oplevelse.

At deltage i nogle af Londons natture er en anden god måde at runde dagen af på, når du har forladt British Museum. Især fordi Soho og Westminster bliver meget travle efter solnedgang.

Londons Big Bus nat-turbus