Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Sådan kommer du til Harry Potter Studios i London

Vil du vide, hvordan du kommer til Harry Potter Studios Park i London? Det er ikke ved at flyve på et quidditch-broomstick, men der er også andre hurtige måder - læs videre!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minutters læst

Sådan kommer du til Harry Potter Studios i London

Potionsrummet i Harry Potter-uddannelserne | © Karen Roe

Mens troldmænd er så heldige, at de kan bruge influenzapulveret til at komme til Harry Potter Studios Park på ingen tid, må mugglere nøjes med traditionelle transportmidler.

Harry Potter Studios Park ligger 30 km nordvest for London, så det kræver lidt planlægning at komme dertil.

Hvis du leder efter oplysninger om billetpriserne til Harry Potter Studios Park og ønsker at finde ud af, hvordan du kommer dertil, så det er nemmere at tilrettelægge dit besøg, så er her de muligheder, du har for at komme hurtigt til Harry Potter Studios Park.

1. Med en organiseret tur

Klasseværelse til trylledrikke i Harry Potter Park| ©Martin Pettitt
Klasseværelse til trylledrikke i Harry Potter Park| ©Martin Pettitt

Denhurtigste og mest bekvemme måde at besøge Harry Potter Studios Park i London på er at tage med på en organiseret bustur, som inkluderer transport til og fra attraktionen.

Hvorfor vælge en organiseret bustur til Harry Potter Studios Park i London?

Warner Bros.-studierne ligger i Leavesden (Hertfordshire) et godt stykke fra Londons centrum. Hvis du vil komme dertil på egen hånd, skal du først finde den rigtige offentlige transport, derefter finde de nødvendige forbindelser og endelig købe de forskellige billetter til at komme dertil.

Dette indebærer, at du skal bruge meget tid på at planlægge aktiviteten, hvilket ikke er nødvendigt og kan undgås, hvis du forenkler tingene ved at købe billetter til Harry Potter Studios Park og busturen sammen.

Ved at booke denne mulighed med busforbindelse tur/retur inkluderet behøver du heller ikke at holde styr på køreplanerne for de forskellige transportmidler, du skal tage, og du behøver heller ikke at være til tiden på alle stationer for ikke at gå glip af forbindelsen, når du skifter, eller bekymre dig om uforudsete hændelser på ruten som f.eks. trafikpropper eller nedbrud, der kan gøre dig forsinket.

Med en organiseret bustur til Harry Potter Studios Park bliver processen hurtigere og enklere, da du blot skal være i god tid, så bussen kan køre dig direkte til Warner Bros. Studios i London. Så nemt er det!

Dette er især interessant, hvis du planlægger at besøge Harry Potter Studios Park med dine børn, da du ikke skal skynde dig fra det ene sted til det andet for at undgå at gå glip af transport. Fra starten af turen vil familien rejse roligt og komfortabelt under hele turen. Og det er en rigtig godbid!

Hvordan er busturen til Harry Potter Studios Park?

Disse busser med aircondition og komfortable sæder kører fra det centrale London (især Victoria Station) hver time til Warner Bros. studierne i den nordlige del af byen. Turen til attraktionens port tager ca. en time.

Booking af en Harry Potter Studios Park-tur med transfer

2. Med offentlig transport

Indkørsel i Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera
Indkørsel i Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera

Hvis du vælger at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd, skal du ankomme med offentlig transport og skal kombinere mindst én metro, ét tog og én bus både til og fra attraktionen.

Lad os tage et kig på den rute, du skal tage for at finde ud af, hvordan du kommer til Harry Potter Studios Park med offentlig transport!

1. Ved underjordisk

Det første, du skal gøre, er at tage metroen til London Euston Station (Euston Road, London NW1 2BF England). De linjer i Londons undergrundsbane, der bringer dig dertil, er Northern og Victoria, sidstnævnte er den hurtigste i Londons undergrundsbane, så du kommer ikke til at vente længe.

2. Med tog

Når du ankommer til London Euston togstation, skal du tage et tog til Watford Junction station (Station Road, Watford, WD17 1EU, Hertfordshire), som er den nærmeste station til Warner Bros Studios i Leavesden (Hertfordshire).

Spørg personalet på stationen, og sørg for at tage et af de direkte tog til Watford Junction, da de er meget hurtige, og turen tager kun ca. 20 minutter. Togene kører med høj frekvens hvert 10. minut eller deromkring, men vær ikke for selvsikker, og prøv at ankomme til Watford Junction ca. 45 minutter før det tidspunkt, der står på din billet.

Der er andre tog fra London Euston, som ikke er direkte, men som normalt tager ca. 1 time at komme dertil. Med de andre tog, der er tilgængelige for rejsende, er det ikke værd at tage et af disse tog.

For at rejse mellem togstationerne London Euston og Watford Junction kan du bruge et Oyster Card, da de er gyldige på hele rejsen.

3. Med bus (Shuttle)

Når du ankommer til Watford Junction, skal du endelig tage en bus fra Mullany's Coaches, som kører dig til Harry Potter Studios Park-gaten på ca. 15 minutter.

Det vil være meget nemt at identificere den bus, du skal stige på, da den er dekoreret i Harry Potter-universets tema. Husk at vise din billet til Warner Bros. Studios for at benytte denne bus.

Busserne til Harry Potter Studios Park kører 30 minutter i træk, men køreplanen varierer afhængigt af, hvilken ugedag attraktionen er åben.

  • Mandag til fredag: fra kl. 9.20, hvor den første tur starter kl. 10.00.

  • I weekender: fra kl. 8.15, når den første tur starter kl. 9.00.

Billetter til shuttlebussen koster ca. 3 £ pr. person (tur/retur) og kan købes direkte i bussen med kontaktløs betaling eller kontanter, men du kan ikke bruge et Oyster Card.

Book en Harry Potter Studios Park Tour med transfer

3. Med bil

Rejse med bil| ©Alex Jumper
Rejse med bil| ©Alex Jumper

Dette er måske den mindst populære transportform for besøgende til Harry Potter Studios Park, men hvis du beslutter dig for at tage bilen og indtaster postnummeret WD25 7LR i din GPS. Du kan dog også følge anvisningerne nedenfor.

  • Hvis du kommer fra London, skal du tage afkørsel 5 på M1 og derefter A41 (North Watford) i ca. tre miles.

  • Tag derefter den 4. afkørsel fra Hunton Bridge-rundkørslen tilbage til A41.

  • Kør videre i venstre vejbane og tag den første afkørsel.

  • Fortsæt på venstre side i krydset, og tag derefter den første afkørsel fra rundkørslen for at komme til Harry Potter Studios Park.

  • Når du nærmer dig Harry Potter Studios Park, vil du se brune skilte med teksten "Warner Bros. Studio Tour", som viser dig vej til indgangsporten.

Kan jeg parkere gratis på parkeringspladsen i Harry Potter Studios Park?

Du kan parkere din bil gratis på forlystelsens parkeringsplads, der ligger i kort afstand fra indgangen til Studio Tour.

Når du går hen til parkeringspladsen, skal du huske at have dine billetter eller din reservationsbekræftelse klar til at vise dem til parkeringspersonalet.

Bestil en rundvisning i Harry Potter Studios Park med transfer

4. Hvis du kan lide Harry Potter, vil du måske også være interesseret i...

King's Cross Station er spor 9 og ¾| ©Brian Griffin
King's Cross Station er spor 9 og ¾| ©Brian Griffin

Hvis du efter at have besøgt Harry Potter Studios Park har fået lyst til mere magi, skal du ikke være bekymret, for i London kan du følge i den unge troldmands fodspor.

En af de fedeste ting, man kan gøre i byens gader, er en tur til de steder, hvor filmene blev optaget. Du kan tage af sted på egen hånd eller deltage i en guidet tur, men jeg vil fortælle dig mere om denne aktivitet i detaljer i indlægget Harry Potter-steder i London. Gå ikke glip af det!

Og hvis du altid har ønsket at få en fin souvenir fra din yndlingssaga, kan jeg anbefale dig at shoppe i London, for i forskellige dele af byen er der masser af Harry Potter-butikker, hvor du kan få den perfekte gave, som du har drømt om i så lang tid.

Book en Harry Potter-tur i London