Sådan kommer du til Harry Potter Studios i London

Vil du vide, hvordan man kommer til Harry Potter Studios Park i London? Det er ikke ved at flyve på et quidditch-kosteskaft, men der er også andre hurtige måder - læs videre!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minutters læst

Sådan kommer du til Harry Potter Studios i London

Trylledrik-lokalet i Harry Potter-studierne | © Karen Roe

Mens troldmænd er så heldige at kunne bruge fluestøv til at komme til Harry Potter Studios Park på ingen tid, må mugglerne nøjes med traditionelle transportmidler.

Harry Potter Studios Park ligger 30 km nordvest for London, så det kræver lidt planlægning at komme dertil. Hvis du vil finde ud af, hvordan du kommer derhen, så det bliver lettere at organisere dit besøg på dagen, er her de muligheder, du har for at komme hurtigt til Harry Potter Studios Park.

Den mest praktiske løsning

Harry Potter Studios Billetter med overførsel fra London

Kom til Harry Potter Park uden besvær med disse transfer-inklusive billetter.

Slip for besværet med at finde vej til Warner Bros. Studios, og sørg for billetter og transport med denne bustur fra det centrale London.

Den hurtigste og mest bekvemme måde at besøge Harry Potter Studios Park i London på er at deltage i en organiseret bustur, der inkluderer transport til og fra attraktionen.

På grund af afstanden til studierne og det faktum, at du gerne vil have mest muligt ud af din dag der, er den bedste mulighed at få dine billetter og transport i samme pakke. Du slipper for logistikken med offentlig transport til udkanten af London og planlægningen af et besøg i Harry Potter Park, især hvis du rejser til London med børn.

Anbefales, hvis... Du vil sikre dig billetter til parken og ikke behøver at bekymre dig om at undersøge, hvordan man gør.

Hvorfor vælge en organiseret bustur til Harry Potter Studios?

Klasseværelse til trylledrik i Harry Potter Park| ©Martin Pettitt
Klasseværelse til trylledrik i Harry Potter Park| ©Martin Pettitt

Warner Bros-studierne ligger i Leavesden (Hertfordshire) et godt stykke fra centrum af London. For at komme dertil på egen hånd skal du først finde den rigtige offentlige transport, derefter finde de nødvendige forbindelser og til sidst købe de forskellige billetter for at komme derop.

Det betyder, at man skal bruge en masse tid på at planlægge aktiviteten, hvilket ikke er nødvendigt og kan undgås, hvis man forenkler tingene og køber billetterne til Harry Potter Studios Park og busturen sammen.

Og ved at booke denne mulighed med bustransfer inkluderet , behøver du ikke at holde styr på køreplanerne for de forskellige transportmidler, du skal tage, og du behøver heller ikke at komme til tiden på alle stationer for at undgå at misse forbindelsen, når du skifter, eller bekymre dig om uforudsete begivenheder på ruten som en trafikprop eller et nedbrud, der kan gøre dig forsinket.

Book billetter til Harry Potter Park med transfer

Hvordan er Harry Potter Studio Tour?

Lær Harry Potter Studios at kende| ©Lee
Lær Harry Potter Studios at kende| ©Lee

Med denne organiserede bustur til Harry Potter Studios Park gør du processen hurtigere og enklere, da du bare skal komme til tiden, så bussen kan køre dig direkte til Warner Bros. Studios i London.

Dette er især interessant, hvis du planlægger at besøge Harry Potter Studios Park med børn, da du ikke behøver at jage dem rundt i parken i en fart for at undgå at misse transporten. Fra starten af turen vil familien rejse roligt og komfortabelt på hele rejsen. Og det er en fornøjelse!

Disse airconditionerede busser med komfortable sæder kører hver time fra det centrale London til Warner Bros. studios i den nordlige del af byen. Turen til attraktionens port tager cirka en time. Der er to transfermuligheder:

Sådan kommer du til Harry Potter Studios på egen hånd med offentlig transport

Kom med Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera
Kom med Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera

Hvis du vælger at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd, skal du komme dertil med offentlig transport, og til dette skal du kombinere mindst en metro, et tog og en bus både til og fra attraktionen.

Lad os tage et kig på den rute, du skal tage for at finde ud af, hvordan du kommer til Harry Potter Studios Park med offentlig transport!

1. Undergrundsbane til London Euston

Det første, du skal gøre, er at tage metroen til London Euston togstation (Euston Road, London NW1 2BF England). London Underground-linjerne, der fører dig dertil, er Northern- og Victoria-linjerne, hvoraf sidstnævnte er den hurtigste i London Underground-netværket, så du kommer ikke til at vente længe.

2. Toget til Watford Junction

Når du er på London Euston togstation, skal du tage et tog til Watford Junction station (Station Road, Watford, WD17 1EU, Hertfordshire), den nærmeste station til Warner Bros studier i Leavesden (Hertfordshire).

Spørg personalet på stationen, og sørg for at komme med et af de direkte tog til Watford Junction, da de er meget hurtige, og rejsen kun tager omkring 20 minutter. Frekvensen af togene er høj, da de kører ca. hvert 10. minut, men vær ikke for selvsikker, og prøv at ankomme til Watford Junction ca. 45 minutter før det bestilte tidspunkt på din billet.

Der er også andre tog fra London Euston, som ikke er direkte, men som normalt tager ca. 1 time at komme frem til. Med de andre tog, der er til rådighed for rejsende, er det ikke værd at tage et af disse.

For at rejse mellem London Euston og Watford Junction togstationer kan du bruge et Oyster Card, da de er gyldige til rejsen.

3. Med shuttlebus til Harry Potter Studios

Når du ankommer til Watford Junction, skal du tage en shuttlebus fra Mullany's Coaches, som kører dig til porten til Harry Potter Studios Park på ca. 15 minutter.

Det vil være meget nemt at identificere den bus, du skal stige på, da den er dekoreret med Harry Potter-universets tema. For at bruge denne bus skal du huske at vise din Warner Bros. Studios-billet.

Frekvensen af disse busser til Harry Potter Studios Park er 30 minutter, men køreplanen varierer afhængigt af ugedagen, hvor attraktionen er åben.

  • Mandag til fredag: fra kl. 9.20, hvor den første tur starter kl. 10.00.
  • Weekender: fra kl. 8.15, hvor den første tur i attraktionen starter kl. 9.

Shuttlebus-billetter koster omkring £3 pr. person (tur/retur) og købes direkte i bussen med kontaktløs betaling eller kontanter, men du kan ikke bruge et Oyster Card.

Book billetter til Harry Potter Park med shuttlebus

Sådan kommer du til Harry Potter Studios i bil

Rejs med bil| ©Alex Jumper
Rejs med bil| ©Alex Jumper

Dette er måske den mindst populære transportform for besøgende til Harry Potter Studios Park, men hvis du beslutter dig for at tage bilen og indtaste attraktionens postnummer WD25 7LR i din GPS. Du kan dog også følge anvisningerne nedenfor.

  • Hvis du kommer fra London, skal du tage afkørsel 5 på M1 og derefter A41 (North Watford) i cirka fem kilometer.
  • Tag derefter den 4. afkørsel fra Hunton Bridge-rundkørslen tilbage til A41.
  • Fortsæt i venstre vejbane, og tag 1. afkørsel.
  • Fortsæt på venstre hånd ved forgreningen, og tag derefter den første afkørsel fra rundkørslen for at komme til Harry Potter Studios Park.
  • Når du nærmer dig Harry Potter Studios Park, vil du se brune skilte, hvor der står "Warner Bros. Studio Tour", og de vil guide dig til indgangsporten.

Kan jeg parkere gratis på parkeringspladsen ved Harry Potter Studios Park?

Ja, du kan parkere din bil gratis på attraktionens parkeringsplads, der ligger i kort afstand fra Studio Tour-indgangen.

Når du går hen til parkeringspladsen, skal du huske at have dine billetter eller bookingbekræftelse klar til at vise til personalet.

Book billetter til Harry Potter Park med transfer

Hvis du kan lide Harry Potter, vil du måske også være interesseret i...

King's Cross Station er perron 9 & ¾| ©Brian Griffin
King's Cross Station er perron 9 & ¾| ©Brian Griffin

Hvis du efter at have besøgt Harry Potter Studios Park stadig er sulten efter mere magi, skal du ikke bekymre dig, for i London kan du følge i den unge troldmands fodspor.

En af de fedeste ting at lave i byens gader er en rundvisning på de steder, hvor filmene blev indspillet. Du kan gå på egen hånd eller deltage i en guidet tur, men i indlægget Harry Potter-steder i London fortæller jeg dig mere om denne aktivitet i detaljer. Gå ikke glip af det!

Og hvis du altid har ønsket dig en fin souvenir fra din yndlingssaga, anbefaler jeg dig at tage på shopping i London, for i forskellige dele af byen er der masser af Harry Potter-butikker, hvor du kan få den perfekte gave, du har drømt om så længe.

Book en Harry Potter-tur i London