Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Alt det du har brug for at vide om London Dungeon billetter

Hvis du elsker gysere, er London Dungeon en attraktion for dig. Det ligger på South Bank og genskaber nogle af de mørkeste begivenheder i Londons historie. Vil du vide mere om, hvad du vil se, og hvordan du køber dine billetter?

María Cano

María Cano

8 minutters læst

Alt det du har brug for at vide om London Dungeon billetter

Adgang til London Dungeon | ©Óscar del Río

London Dungeon tager dig med på en rejse gennem nogle af de mørkeste begivenheder i Londons historie, såsom krudtkomplottet, den store brand i London i 1666, den sorte dødspest samt personerne Guy Fawkes, Jack the Ripper og Sweeney Todd.

De besøgende vil kunne nyde et skræmmende og sjovt besøg, hvor de vil føle sig som hovedpersonerne i skræmmende fortællinger gennem 17 interaktive shows med specielle effekter, skræmmende kulisser og guidet af en række tolke. Og efter dit besøg skal du ikke tøve med at læse indlægget Hvad skal du se og lave i London og planlægge resten af din rejse i detaljer.

Hvor meget koster billetter til London Dungeon?

Besøg i London Dungeon| ©Laura Lippay
Besøg i London Dungeon| ©Laura Lippay

Standard adgang til London Dungeon koster 35 € (27 £), men hvis du ønsker at købe adgang til London Dungeon med mulighed for at gå på et tidspunkt, der passer dig, stiger prisen til ca. 42 € (36 £). Der er også mulighed for at købe en billet, der inkluderer en cocktail på tavernaen, som koster fra 39 € (33 £). Derudover tilbyder London Dungeon også en scape room-oplevelse fra €26 (£22). Og hvis du er i en gruppe på 10 eller flere personer, kan du få op til 35 % rabat, når du køber din billet på forhånd.

Alternativt er der også mulighed for at købe en kombinationsbillet, som omfatter standard entré plus adgang til én attraktion, f.eks. London Eye, Sea Life London Aquarium eller Madame Tussauds, fra 53 € (45 £), entré plus to attraktioner for ca. 70 € (60 £), entré plus tre attraktioner fra 88 € (75 £) eller entré plus fire attraktioner for 106 € (90 £).

Book billetter til London Dungeon

Er billetter til London Dungeon inkluderet i et London Dungeon Passes?

London Pass| ©ba7raini
London Pass| ©ba7raini

Billetter til London Dungeon kan købes personligt på billetkontoret eller online via visse rejsesider.

Der findes også visse turist- og fritidspas i London, som omfatter adgang til London Dungeon, f.eks. Merlin Annual Pass eller London Explorer Pass.

London Explorer Pass

London Explorer Pass giver dig mulighed for at vælge mellem tre typer af pass, som omfatter tre, fem eller syv attraktioner. Den gælder i op til 30 dage fra det tidspunkt, hvor den aktiveres med adgang til det første besøg.

 • Tre attraktioner: fra 55€
 • Fem attraktioner: fra 85€
 • Syv attraktioner: fra 110€.

Merlin's Magiske London

Merlin's Magical London giver adgang til alle fem Merlin's attraktioner ved at samle billetter til London Eye, billetter til Madame Tussauds Wax Museum, billetter til Sea Life Aquarium London, billetter til Shrek's Adventure og billetter til London Dungeon. Derudover kan man også få permanente Merlin Discovery-pas fra € 105 (£ 89), Merlin Gold-pas for € 258 (£ 219) og Merlin Platinum-pas for € 353 (£ 299).

 • To attraktioner: fra € 53
 • Tre attraktioner: fra € 70
 • Fire attraktioner: fra € 88
 • Fem attraktioner: fra € 105

Bestil et London Sightseeing Pass

Hvordan kommer man til London Dungeon?

Venter på røret| ©Ingela Persson-Rue
Venter på røret| ©Ingela Persson-Rue

London Dungeon ligger på Southbank, og den mest bekvemme måde at komme til London Dungeon på er med metroen, selv om du også kan gå til fods, hvis du er i området, samt med bus eller tog.

 • Tube: Det nærmeste metrostoppested til London Dungeon er Waterloo, og for at komme dertil kan du tage Bakerloo, Nothern, Waterloo, City og Jubilee-linjerne.
 • Bus: Busruterne, der kører tæt på London Dungeon, er 77, 211, 381 og RV1. Desuden sætter Big Bus Sightseeing dig også af i nærheden af attraktionen.
 • Tog: Fordelen ved, at London Dungeon ligger kun fem minutter fra Waterloo Station, er, at du også kan komme dertil med tog.

Parkering

London Dungeon har ingen parkeringsplads, men ved siden af forlystelsen ligger Q-Park Westminster-parkeringen. Hvis du bestiller i forvejen og viser kampagnekoden på din London Dungeon-billet, kan du få 15 % rabat.

Book billetter til London Dungeon

Hvad er åbningstiderne for London Dungeon?

Inde i London Dungeon| ©Clayton Parker
Inde i London Dungeon| ©Clayton Parker

London Dungeon er åbent alle ugens dage, fra mandag til søndag, og åbningstiderne er fra kl. 10 til 17. Der er dog visse tidspunkter eller dage på året, hvor åbningstiderne kan være udvidet fra 9.30 til 20.00, men disse oplysninger bør tjekkes på den officielle hjemmeside lige før besøget.

Er det tilrådeligt at tage til London Dungeon med børn?

Voksne i London Dungeon| ©Derren Hodson
Voksne i London Dungeon| ©Derren Hodson

I princippet kan London Dungeon ikke anbefales til børn under 12 år, da forlystelsens karakter betyder, at de yngste medlemmer af familien sandsynligvis vil få et par overraskelser og få det dårligt. Der er dog ikke nogen officiel aldersgrænse, og der er børn, der er yngre end det, som kommer og nyder oplevelsen. Men det er en meget personlig sag, og derfor skal børn under 16 år ledsages af en voksen.

Book billetter til London Dungeon

De bedste attraktioner, du ikke må gå glip af under dit besøg i London Dungeon

Bådtur med tyrannen:| ©Thedungeons.com
Bådtur med tyrannen:| ©Thedungeons.com

London Dungeon genskaber nogle af de mest skræmmende begivenheder og personer fra Londons historie gennem 17 interaktive shows. På dit besøg kommer du igennem en række forskellige scenarier, hvor rotter, fangehuller og skeletter vil overraske dig på din rejse.

Der er en række utrolige attraktioner som:

 • The Descent: Den middelalderlige elevator, hvor turen starter.
 • The Tyrant Boat Ride: Ensejltur på Themsen til Tower of London.
 • Tower Garden: Transporterer besøgende til Henrik VIII's hof.
 • Guy Fawkes' krudttøndekomplot: Baseret på krudttøndekomplottet.
 • Pestdoktoren: Den sorte dødspest ramte den engelske by og er en af de episoder, som London Dungeon ikke har undværet.
 • Whitechapel Labyrinth. Showet med Jack the Ripper i hovedrollen.
 • Drop Dead: Drop Ride: tager besøgende med til Newgate Gallows, hvor galgen blev brugt som galge i 1783.

Under dit besøg i London Dungeon kan du også gå på pubben og nyde en øl, lemonade eller cocktail i en victoriansk pub fra slutningen af det 19. århundrede. Det er en rejse tilbage i tiden!

Hvor lang tid har du brug for at besøge London Dungeon?

Typiske billeder i London Dungeon| ©Andrew
Typiske billeder i London Dungeon| ©Andrew

Den anslåede tid til London Dungeon-turen er ca. 50 minutter, men denne tid inkluderer ikke ventetiden mellem attraktionerne. Det anbefales derfor at afsætte ca. 90 minutter til turen. Det bedste tidspunkt at besøge London Dungeon er tidlig morgen eller sen eftermiddag.

Book billetter til London Dungeon

Topattraktioner i nærheden af London Dungeon

London Eye på afstand| ©Martie Swart
London Eye på afstand| ©Martie Swart

London Dungeon ligger meget tæt på andre seværdigheder, der er værd at besøge. Her er de vigtigste, så du kan få hjælp til at tilrettelægge din dag så fuldstændigt som muligt.

London Eye

Det er det højeste pariserhjul i Europa og er 135 meter højt. Det ligger på South Bank ved siden af Themsen og besøges årligt af næsten fire millioner besøgende. Få alle oplysninger om priserne på London Eye, udsigten fra London Eye og åbningstider for London Eye, så du kan komme på besøg. Og hvis du vil have en anden udsigt over byen, skal du ikke tøve med at besøge London Eye om aftenen.

Sea Life-akvarium

Hvis du elsker undervandsverdenen, skal du ikke tøve med at købe billetter til Sea Life Aquarium, som med mere end 500 forskellige arter, herunder hajer, pingviner, blæksprutter, søheste... er det største akvarium i England.

Madame Tussauds

En af de sjoveste oplevelser på din tur til London. Museet har næsten 300 figurer, som du kan tage billeder med, lige fra Marvel- og Star Wars-helte til nogle af de vigtigste figurer som Nelson Mandela, Van Gogh, Albert Einstein eller Hitler og nogle Hollywood-skuespillere som Brad Pitt eller George Clooney.

Westminster Abbey

Spektakulær anglikansk gotisk kirke, hvor flere monarker og berømte personer som Oscar Wilde, Diana af Wales, Michel Faraday, William Shakespeare, William Turner og Charles Dickens ligger. Hvis du planlægger at besøge Westminster Abbey, så tøv ikke med at læse indlægget om billetter til Westminster Abbey og Westminster Abbey-priser, så du får alle detaljerne at vide før dit besøg.

Big Ben og det britiske parlament

Dette er en af de vigtigste seværdigheder i London. Det britiske parlament, der er kendt som Palace of Westminster, stammer fra midten af det 19. århundrede og er også gotisk i stil. Det mest populære tårn er kendt som Big Ben og er 96 meter højt.

SouthBank Centre

En af de smukkeste gåture i London er langs SouthBank Centre ved Themsen. Det er et ideelt sted at tage en aperitif og nyde et øjeblik af fred og ro.

Hvor kan man spise i nærheden af London Dungeon?

Besøg hos Pret a Manger| ©Marco Verch
Besøg hos Pret a Manger| ©Marco Verch

Der er flere spisesteder på Southbank ved siden af London Dungeon, både en hurtig bid mad for at fortsætte sightseeingen så hurtigt som muligt og restauranter til et mere afslappet måltid.

 • All Bar One Waterloo All Bar One Waterloo tilbyder et bredt udvalg af burgere samt sandwiches, wraps, vegetariske og veganske retter. Et roligt og venligt sted med god værdi for pengene. Beliggende på... 1-3 Chicheley Street, London.
 • Mamuska Polish Kitchen and Bar Hvis du vil benytte dit besøg i London Dungeon til at prøve polsk mad, er dette stedet for dig. Dette er den største polske restaurant i byen, og her serveres de klassiske retter fra det traditionelle køkken. En af specialiteterne er Pierogi-frikadellerne. Servicen er fremragende, og kvaliteten er god værdi for pengene. Det ligger på... 9 Addington Street, London.
 • Scootercaffe: Og hvis du leder efter et mere autentisk sted at stoppe for at få en øl eller en kaffe, er Scootercaffe et godt valg. Personalet er meget venligt, og atmosfæren er uovertruffen. Det ligger på 132 Lower Marsh, London.
 • Starbucks Coffee: Hvis du leder efter et velkendt sted at drikke kaffe, har du Starbucks næsten lige foran London Dungeon. Det er et lille sted, så det vil tage længere tid end normalt at sætte sig godt til rette på en af de gode pladser. Det er beliggende i County Hall, 3C og 3D, East Block, Belvedere Rd, London.
 • Pret a Manger: En praktisk mulighed for morgenmad eller en hurtig snack. Salater, sandwiches, baguettes og et udvalg af økologisk og 100 % økologisk kaffe. Opmærksomheden er behagelig og servicen er god. Beliggende på... Unit GO1A Waterloo Station, Main Concourse, London.

Er der guidede ture i London Dungeon?

London Dungeon Cosplay| ©Jon Evans
London Dungeon Cosplay| ©Jon Evans

London Dungeon har ikke en guidet rundvisning i snæver forstand, men de forskellige shows på forlystelsen er guidet af tolke, der fordyber dig i hver af de skræmmende episoder af historien, der genskabes på forlystelsen.

Anbefalinger at huske på, når du besøger London Dungeon

Døde kroppe i London Dungeon| ©Peter Nancarrow
Døde kroppe i London Dungeon| ©Peter Nancarrow

Hvis du ønsker, at dit besøg i London Dungeon skal være så komplet som muligt, skal du ikke tøve med at tage følgende anbefalinger i betragtning:

 • Køb din billet på forhånd og undgå at spilde tid på billetkontoret. Du kan også få en procentvis rabat på din billet.
 • Tag af sted tidligt om morgenen eller sent om eftermiddagen.
 • Tjek kortet med de forskellige attraktioner for at få klarhed over, hvilke attraktioner der interesserer dig mest, og for at vide, hvad du vil finde under dit besøg.
 • Undgå at medbringe store tasker eller kufferter, da London Dungeon ikke har mulighed for at efterlade bagage.
 • Brug behagelige sko.
 • Mobiltelefoner er ikke tilladt i forlystelsen.
 • Besøget anbefales ikke til børn under 12 år eller voksne med nervesygdomme eller hjerteproblemer.
 • Besøg stedet sammen med venner og familie, så får du det sjovere.

Book billetter til London Dungeon