London Eye om aftenen

London Eye er det tredje højeste pariserhjul i verden med en højde på 135 meter. Forestil dig den betagende udsigt over London om natten fra denne højde.

Luisa María Lugo

Luisa María Lugo

7 minutters læst

London Eye om aftenen

London Eye by Night | © Marco Chilese

London Eye, der har mere end 3,5 millioner besøgende om året, er en af de mest besøgte attraktioner i den britiske hovedstad. I årevis har det været den højeste udsigtsplatform i London. Det er nu overgået af The Shard, en 95 etagers skyskraber i Southwark. Alligevel har London Eye ikke mistet noget af sin charme.

Om aftenen er det det bedste sted at nyde udsigten sammen med den eneste ene. Også hvis du bare gerne vil få renset hovedet og gå på et tidspunkt, hvor du ikke løber ind i de menneskemængder, der går der om dagen. Find ud af alt, hvad du har brug for at vide om London Eye om natten. Jeg vil vise dig alle fordelene ved at besøge London Eye på dette tidspunkt af dagen. Vil du være med?

Den mest komplette løsning

London Eye billetter

Nyd en uforglemmelig oplevelse fra en af kapslerne i dette ikoniske pariserhjul.

At se den britiske hovedstad fra oven er et must på din rejse til den britiske hovedstad. Du kan også se en 4D-kortfilm om skabelsen af London Eye for at få alle detaljerne om denne attraktion.

Med disse billetter til London Eye kan du se den britiske hovedstad i et særligt lys fra Europas højeste observationshjul. Du får mulighed for at se utallige af byens vartegn som Big Ben, Westminster Abbey og endda Buckingham Palace, og du kan få alt at vide om byens oprindelse med den 4D-stumme kortfilm, der er inkluderet i billetterne.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed... Du får London at se i al sin pragt. Det er virkelig spektakulært at se Londons vigtigste monumenter og seværdigheder i lyset om natten.

Anbefales, hvis... du tager af sted i julen og på sommeraftener, når vejret er bedre.

Billetter til at se London Eye om natten

Inde i London Eye om natten| ©echoftourthree
Inde i London Eye om natten| ©echoftourthree

Billetter til London Eye: De koster det samme, uanset om du går op om dagen eller om natten. Hvis du ønsker at købe dem direkte på stedet, skal du gå hen til en af billetautomaterne og stille dig i kø for at købe din billet, når du ankommer til foden af London Eye. Priserne for London Eye ændrer sig alt efter, om du køber kombinerede billetter sammen med en anden attraktion, eller om du ønsker en privat kabine. De accepterer digitale eller trykte kuponer.

Dette er de omtrentlige priser for standardbilletter:

 • Almindelig adgang: 30 €.
 • Under 16 år: 24 €.
 • Børn under 4 år: gratis.
 • Almindelig adgang uden kø: 42 €.
 • Under 16 år uden kø: 36 €.

Og hvis du ønsker at gå op om natten:

 • Almindelig adgang: 32 €.
 • Under 16 år: 26 €.
 • Børn under 4 år: gratis.
 • Almindelig adgang uden kø: 45 €.
 • Under 16 år uden kø: 40 €.

Book dine billetter til London Eye

Åbningstider for London Eye om aftenen

London Eye-kabinerne om natten| ©Martin Hesketh
London Eye-kabinerne om natten| ©Martin Hesketh

Det er forskelligt, hvornår det bliver mørkt i London, alt efter årstiden. Om vinteren er nætterne længere, så det bliver mørkt allerede kl. 16.00, og i sommermånederne bliver det mørkt kl. 21.00.

 • I juni, juli og august er London Eye åbningstider fra kl. 10.00 til 20.30.
 • Resten af året er det fra kl. 11.00 til 18.00. Nogle gange ændres åbningstiderne afhængigt af årstiden eller andre faktorer. Du kan få flere oplysninger på det officielle websted for London Eye.
 • Tiden for at være på toppen er 30 minutter, det samme som om dagen.

Bestil en London-tur og billetter til London Eye

Grunde til at gå op i London Eye om natten

London Eye om natten| ©Matt Buck
London Eye om natten| ©Matt Buck

Selv om det er et personligt valg at besøge London Eye om natten, vil du ikke blive skuffet. Du kan se Londons store seværdigheder og vartegn under lyset om natten. Og hvis du tager af sted om natten, og du stadig ikke ved, hvilke dele af byen du ser gennem udsigtsvinduerne, skal du ikke være bekymret, for i hver kabine finder du en tablet med en menu med valgmuligheder på flere sprog (herunder spansk), som viser dig, hvilke af de mest markante landskaber, du observerer fra højden, er.

 • Særlige pakker er tilgængelige om natten: Der er en særlig pakke under navnet "Champagne Experiences". Du kan slappe af og nyde en champagne, mens du ser lysene i hele byen. For at gøre dette skal du bestille på forhånd. Prisen er ca. 47,50 € pr. person (højst 4 personer).
 • Det kan være en romantisk plan, og du kan kombinere det med Cupid's Pod: Det er en særlig billet, som jeg anbefaler til aftenen, fordi det vil tilføje endnu mere romantik til atmosfæren. Du kan beundre udsigten over London ledsaget af en Pommery Rosé Champagne. Ideel til Valentinsdag, frierier eller jubilæer. Denne pakke koster ca. 550 € pr. pod.
 • Nyd sommeraftener og juleudsigt om vinteren: Hvis du tager til London om sommeren, bliver det ikke mørkt før kl. 19-20, så du kan slentre rundt i byen og derefter gå op på observationsdækket på det tidspunkt; en ideel måde at forlænge sommeraftenerne på. På den anden side er det også en god måde at forlænge sommeraftenerne på at gå op på London Eye i juletiden.

Book dine billetter til London Eye

Rundt om London Eye

Besøg i Tower of London| ©Nan Palmero
Besøg i Tower of London| ©Nan Palmero

Udsigten fra London Eye er vidunderlig, og det er værd at betale for at komme derop. Selv fra observationsdækket kan du se følgende steder, som jeg vil nævne, og hvem ved, måske kan du se dem nærmere, når du forlader London Eye:

 • Overvære nøgleceremonien i Tower of London: Dette er sandsynligvis den ældste ceremoni i verden. Hver aften kl. 21.53 i de sidste 700 år er denne ceremoni blevet afholdt for at lukke døren til Tower of London, hvor de britiske kronjuveler opbevares. Hvis du vil deltage, skal du bestille 6 til 12 måneder i forvejenTower of Londons officielle websted, da billetterne er gratis og hurtigt bliver udsolgt.
 • Deltag i en Twilight Tour i Tower of London: I Tower of London kan du også tage på en guidet natrundvisning, hvor der undervises i nogle historiske fakta og kuriositeter om Tower of London. Den finder kun sted nogle få søndage om året kl. 19.00, og du kan købe din billet på forhånd. Tjek priserne for Tower of London.
 • Besøg Sky Garden: Sky Garden er en have, der ligger på 35. etage af en anden skyskraber i London, der er kendt som Walkie Talkie på grund af sin form. Den har en udsigtsplatform, hvorfra du stadig kan beundre byens skønhed om natten, den lukker normalt kl. 21.00, og det bedste er, at det er gratis at komme ind.

Book billetter til London Eye, Big Bus og Cruise tilbud

Tips til at komme på London Eye om aftenen

I nærheden af London Eye om natten| ©Rahul Desai
I nærheden af London Eye om natten| ©Rahul Desai
 • En påmindelse om, at det er bedst at købe dine billetter på forhånd inden din tur til London for at undgå køerne, og hvis du køber en skip the line-billet, kan du blot ankomme på det tidspunkt, du har angivet på dit køb, og gå ind.
 • Vejret i London om vinteren er normalt meget koldt, og det kan være småregn. Jeg anbefaler, at du klæder dig varmt på (det er ikke en god idé at blive forkølet på ferien).
 • Du kan gå op med din mobiltelefon eller dit digitalkamera og tage billeder fra kabinen.
 • De bedste billeder tager du uden for London Eye på Golden Jubilee Bridge. Dette flyvende pariserhjul er oplyst i forskellige farver om natten, hvilket giver den perfekte baggrund for at fange dets pragt.
 • Du kan tage af sted på hverdage fra mandag til torsdag for at undgå menneskemængderne.
 • London i juni, London i juli og London i august bliver meget overfyldt, så det anbefales, at du køber din billet i forvejen, hvis du besøger byen på dette tidspunkt. Det sparer dig tid, og du er sikret en billet til den dag, du planlægger at tage af sted.
 • Hvis du besøger London i december, er det ligegyldigt, om det bliver mørkt kl. 16.00, for det er en vidunderlig ting at beundre julelysene fra London Eye!

Book en Westminster-tur og billetter til London Eye

Offentlig transport om natten

London er byen, der aldrig sover, og derfor er der flere bus- og metrolinjer, der kører om natten. Hvis du beslutter dig for at besøge London Eye om natten, kan du også finde ud af, hvordan du kan komme rundt. Londons nattrafik er mest hyppigst om fredagen og lørdagen, da Londons undergrundsbane ikke lukker på disse to ugedage. På de øvrige ugedage kører metroen fra kl. 5 eller 6 om morgenen til kl. 23 eller 24.

Der er også flere busruter, der kan fungere som broer mellem to punkter i byen. På hverdage er disse forbindelser mere begrænsede for aftentimer. Det er derfor sandsynligt, at du bliver nødt til at bruge en taxa eller en buslinje, der kører om aftenen.

Taxaer er dyrere end offentlig transport, men har den fordel, at de kan sætte dig af ved døren til din bolig. Priserne kan variere fra 56 € til 105 € afhængigt af afstanden.

Bestil en rundvisning i London og billetter til London Eye

Steder at spise

Du kan finde spisesteder i nærheden af London Eye, når du har besøgt attraktionen. En mulighed er at tage til Gillray's Steakhouse & Bar, som kun ligger 0,2 km fra London Eye. Den mad, der serveres der, ligger et sted mellem steakhouse og europæiske og britiske retter. Du kan også med fordel tage til La Cucina Di Mamma, som er et godt sted at tage hen som familie. Denne restaurant serverer italiensk mad og ligger også ca. 0,2 km fra London Eye.

Vil du nyde en drink på vej ud af London Eye? Så tag en drink på All Bar One Waterloo. De tilbyder også mad: britiske retter, særlige diæter, veganske og glutenfri muligheder.

Jeg håber, at du tager mine anbefalinger til efterretning og ikke forlader London uden selv at have set den vidunderlige udsigt over byen fra London Eye.

Book billetter til London Eye, Big Bus og krydstogttilbud