Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Billetter til Sea Life-akvariet, London-akvariet: hvad koster de og hvordan man får dem

Sea Life Aquarium er det største akvarium i England med over et halvt tusinde arter. Et ideelt sted at besøge, hvis du er på udkig efter en familievenlig oplevelse.

María Cano

María Cano

9 minutters læst

Billetter til Sea Life-akvariet, London-akvariet: hvad koster de og hvordan man får dem

Sea Life London Akvarium | ©Gary Todd

Hvis du er vild med undervandsverdenen, er et must på din tur til London et besøg i Sea Life Aquarium, det største akvarium i England, der huser ikke mindre end 500 forskellige arter. Hajer, pingviner, blæksprutter, søheste samt forskellige padder og krybdyr er blot nogle af de eksempler på den marine fauna, som du kan se under dit besøg.

Akvariet har også forskellige temaområder, interaktive aktiviteter og en glastunnel, der giver dig mulighed for at komme tættere på hajerne, end du nogensinde kunne have forestillet dig. Hvis du elsker havbunden, er et besøg i dette akvarium uden tvivl en af de bedste ting at se og gøre i London.

Gå ikke glip af din billet til London Aquarium; en perfekt mulighed for at få mest muligt ud af dit besøg til Sea Life Aquarium og undgå at spilde tid på billetkontoret.

Anbefales , hvis du er vild med undervandsverdenen, da det er det største akvarium i England og gemmer på mere end 500 arter, eller hvis du tager af sted med børn, fordi de vil nyde oplevelsen fuldt ud, mens de lærer noget.

Hvor meget koster billetter til London Aquarium, Sea Life Aquarium?

Indgang til akvariet| ©Gary Bembridge
Indgang til akvariet| ©Gary Bembridge

Billetter til London Aquarium, Sea Life Aquarium, koster fra ca. £35 (£30) til £70 (£60 ), afhængigt af billettype og hvor langt i forvejen du køber dem.

Standardbilletten koster fra 42 € (36 £ ) og omfatter et besøg i i alt 14 temaområder fordelt på tre etager. Hvis du bestiller billetten online på forhånd, kan du få 10 % rabat, og du kan købe den til en pris fra 35 € (30 £).

På den anden side har du også mulighed for at købe en almindelig adgangsbillet plus en attraktion, som koster ca. 53 € (45 £), en billet plus to attraktioner, som koster ca. 70 € (60 £), og du får en rabat på 42 %, en billet plus tre attraktioner, som koster fra 88 € (75 £) eller en billet plus fire attraktioner, som koster fra 106 € (90 £).

Du kan supplere dit besøg med billetter til Madame Tussauds, Big Bus Tor, billetter til London Dungeon, Shrek's Adventure eller billetter til London Eye. Hvis du vil have flere oplysninger om kombinerede billetter, anbefaler jeg, at du læser indlægget London Eye og Madame Tussauds Museum: kombinerede billetter for at få alle detaljerne om, hvordan du kan spare på dit besøg til begge attraktioner.

 • Billetpris: €42 (£36)
 • Forudbestillingspris: £35 (£30). 10% rabat
 • Billet plus en attraktion: 53€ (£45)
 • Billet plus to forlystelser: 70 € (60 £)
 • Billet plus tre attraktioner: 88 € (75 £)
 • Billet plus fire attraktioner: 106 € (90 £)

Book London Explorer Pass

Hvordan får man billetter til London Aquarium, Sea Life Aquarium?

Booking online| ©Peter Olexa
Booking online| ©Peter Olexa

Hvis du spekulerer på, hvordan du får billetter til London Aquarium, Sea Life Aquarium, er den mest bekvemme måde at bestille dem på forhånd via officielle rejsesider, selv om du også kan købe dem personligt på billetkontoret.

Book London Explorer Pass

Er London Aquarium, Sea Life Aquarium inkluderet i et af London Explorer Passes?

Sea Life Aquarium søstjerne| ©Domenico Convertini
Sea Life Aquarium søstjerne| ©Domenico Convertini

Et besøg i London Aquarium, Sea Life Aquarium, er inkluderet i London Explorer Pass og Merlin's Magical London Pass. London Explorer Pass er en kupon, som giver dig mulighed for at vælge mellem at besøge tre, fem eller syv attraktioner og gælder i op til 30 dage fra det tidspunkt, hvor den aktiveres ved det første besøg. Prisen for et pas med tre attraktioner starter ved 55 €, et pas med fem attraktioner starter ved 85 € og et pas med syv attraktioner starter ved ca. 110 €**.

Med Merlin's Magical London har du mulighed for at få adgang til de fem attraktioner i Merlin-koncernen, som er London Eye, Madame Tussauds Wax Museum, Sea Life Aquarium London, Shrek's Adventure og London Dungeon. Ligesom London Explorer Pass varierer antallet af attraktioner afhængigt af antallet af attraktioner. Alligevel anbefaler jeg dig at læse indlægget det bedste turistkort i London for at få alle oplysninger om denne type kuponer, og hvilken af dem der er bedst egnet til dig, afhængigt af din rejse.

Book London Explorer Pass

Hvad må du ikke gå glip af i London Aquarium, Sea Life Aquarium?

Sea Life Aquarium haj| ©Domenico Convertini
Sea Life Aquarium haj| ©Domenico Convertini

Sea Life Aquarium i London, det største akvarium i England, har i alt tre etager fordelt på 14 temaområder. Under dit besøg må du ikke gå glip af hajerne, der bor i rummet, og som er af 12 forskellige arter, samt undervandstunnelen. Fra sidstnævnte har du faktisk mulighed for at interagere med hajerne.

Derudover vil du have mulighed for at se pingviner, blæksprutter, rokker, havskildpadder, britiske vandarter, tropiske fisk, søheste, koralrev samt krybdyr og padder, der er hjemmehørende i Amazonas.

Er det tilrådeligt at tage til London Aquarium, Sea Life Aquarium med børn?

Børn på besøg i Sea Life Aquarium| ©Gary Bembridge
Børn på besøg i Sea Life Aquarium| ©Gary Bembridge

Et besøg i London Aquarium, Sea Life Aquarium, med de yngste familiemedlemmer er en aktivitet, der varmt kan anbefales. Børnene vil nyde denne oplevelse i fulde drag, og endnu vigtigere, de vil have det sjovt at lære.

De vil lære alle detaljerne i undervandsverdenen at kende, og de vil få mulighed for at observere og interagere med de forskellige arter som hajer, pingviner, rokker og skildpadder. Desuden er det et besøg, der kan bruges til at indgyde visse værdier som f.eks. respekt for naturen og dyrelivet.

Hvordan kommer man til London Aquarium, Sea Life Aquarium?

Indkørsel i Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera
Indkørsel i Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera

London Aquarium, Sea Life Aquarium, ligger i Westminster-området meget tæt på Big Ben eller Westminster Bridge, og for at komme dertil kan du vælge at tage Londons undergrundsbane eller bussen. Efter min mening er den mest behagelige og hurtigste måde at komme frem på med metroen, selv om det er rigtigt, at busstoppestedet ved County Hall ligger meget tæt på akvariet.

Sådan kommer du til London Aquarium, Sea Life Aquarium, med metroen

Hvis du beslutter dig for at tage til Sea Life Aquarium med metroen, har du mulighed for at tage forskellige linjer. Du kan tage Circle-, District- eller Jubilee-linjerne og stå af ved Westmister Station, eller du kan tage Jubilee-, Bakerloo, Waterloo & City- eller Northern-linjerne og stå af ved Waterloo.

 • Circle Line til Westmister Station
 • District Line til Westmister Station
 • Jubilee Line til Westmister Station
 • Jubilee Line til Waterloo Station
 • Bakerloo Lines til Waterloo Station
 • Waterloo & City eller Northern Lines til Waterloo Station

Hvordan man kommer til London Aquarium, Sea Life Aquarium, med bus

Hvis du derimod foretrækker at rejse med bus, har du mange muligheder. Der er mange busruter, der kører forbi Sea Life Aquarium. Det nærmeste stoppested for akvariet er County Hall, og for at komme dertil kan du tage buslinjerne 12, 77, 148, 159, 159, 211 og 381.

Har du parkering ved London Aquarium, Sea Life Aquarium?

London Aquarium, Sea Life Aquarium, har ikke nogen parkeringsplads, men der er nogle parkeringspladser inden for fem minutters gang fra Waterloo, St. Thomas' Hospital og Royal National Theatre, hvor priserne ligger mellem 7 og 8,5 € for de første to timer.

 • Waterloo: fra 8 € for de første to timer
 • St Thomas' Hospital: fra 7 € for de første to timer
 • Royal National Theatre: fra 7 € for de første to timer

Åbningstider for London Aquarium, Sea Life Aquarium

Enhjørning Tang| ©rmk2112
Enhjørning Tang| ©rmk2112

London Aquarium, Sea Life Aquarium, er åbent alle ugens dage fra kl. 10 til 17, hvilket er det seneste tidspunkt, hvor man kan komme ind i akvariet. Der er dog visse dage på året, hvor akvariet er lukket, f.eks. den 25. december, og andre dage, hvor åbningstiden er reduceret, f.eks. den 24. december, hvor der er åbent til kl. 15.00, og den 31. december, hvor der er åbent til kl. 16.00.

Hvor lang tid har du brug for at besøge London Aquarium, Sea Life Aquarium?

Sea Life Akvarium Løvefisk| ©Domenico Convertini
Sea Life Akvarium Løvefisk| ©Domenico Convertini

London Aquarium, Sea Life Aquarium, kan ses på ca. to timer, men det afhænger af tempoet, du går i, og hvor meget tid du bruger på de enkelte temaområder. Jeg anbefaler, at du inden dit besøg beslutter dig for, hvilken af dem du vil bruge mere tid på, så du kan få et groft overslag over den tid, du kan bruge på dit besøg, og se, hvilke andre aktiviteter du kan kombinere det med i din sightseeingdag.

Hovedattraktioner i nærheden af London Aquarium, Sea Life Aquarium

Ydersiden af Westminster Abbey| ©Alex Dawson
Ydersiden af Westminster Abbey| ©Alex Dawson

Når du er færdig med dit besøg, skal du huske, at du er meget tæt på andre steder, der er værd at besøge, såsom London Eye, Westminster Abbey, Big Ben, det britiske parlament eller SouthBank Center.

London Eye

Det er et imponerende pariserhjul. Med sine 135 meter er det faktisk det højeste pariserhjul i Europa. Det ligger på South Bank ved Themsen. Hvert år besøges den af næsten fire millioner besøgende. Hvis du vil være en af dem, kan du finde ud af alle oplysninger om priser, udsigt over London Eye og åbningstider for London Eye. Husk også, at du kan besøge London Eye om natten, hvilket er en helt anden oplevelse.

Westminster Abbey

Denne imponerende anglikanske gotiske kirke har været vidne til nogle af de vigtigste begivenheder i Englands historie og er gravsted for adskillige monarker og illustre personligheder som Diana af Wales, William Shakespeare, Oscar Wilde, Michel Faraday, Charles Dickens og William Turner, blandt andre. Jeg efterlader dig et indlæg om billetter til Westminster Abbey og et andet om Westminster Abbey priser, så du kan få alle detaljerne at vide, før du besøger Westminster Abbey.

Big Ben og det britiske parlament

Hvem tænker på London og tænker ikke på Big Ben? Det er uden tvivl et af de mest symbolske vartegn i den britiske by. Parlamentet, også kendt som Palace of Westminster, stammer fra midten af det 19. århundrede, er gotisk i stil og huser Underhuset og Overhuset. Det mest populære tårn, Big Ben, er 96 meter højt og blev bygget i 1858. Det højeste tårn i bygningen er dog Victoria Tower, som er næsten 100 meter højt.

SouthBank Centre

Hvis du vil gå en tur langs Themsen, er SouthBank Centre et ideelt sted at slappe af eller spise en snack. Promenaden er hjemsted for en række kulturelle og turistattraktioner såsom Royal Festival Hall, Purcell Room, National Theatre London, Hayward Gallery og Queen Elizabeth Hall.

Er der guidede ture eller supplerende aktiviteter på London Aquarium, Sea Life Aquarium?

Sea Life Aquarium Pingvin-området| ©Boris Dzhingarov
Sea Life Aquarium Pingvin-området| ©Boris Dzhingarov

London Aquarium, Sea Life Aquarium, tilbyder nogle supplerende aktiviteter som f.eks. undervisningssessioner og workshops for at informere detaljeret om de forskellige marine arter, som det huser, og om livet under vandet generelt. Disse besøg gennemføres af eksperter og er rettet mod skoler. Lærerne kan gå sammen med eleverne. Besøget kan koste mellem 2 og 7 euro pr. elev, og lærerne har normalt gratis adgang.

Anbefalinger for besøg i London Aquarium, Sea Life Aquarium

Manta-rokke fra Sea Life Aquarium| ©Veselina Dzhingarova
Manta-rokke fra Sea Life Aquarium| ©Veselina Dzhingarova

Hvis du er sikker på, at London Aquarium, Sea Life Aquarium, skal være et af dine besøg på din rejse, er der her nogle anbefalinger til at gøre din oplevelse så tilfredsstillende som muligt:

 • Køb din billet på forhånd, og book den dag og det tidsrum, du ønsker, så du undgår at spilde tid på at stå unødigt i kø.
 • Tag af sted tidligt om morgenen eller ved frokosttid, når der er færre besøgende, og du kan se de forskellige områder i ro og mag og i fred og ro.
 • Køb en kombineret billet, enten med to, tre eller flere attraktioner, og benyt også muligheden for at se Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure eller London Eye. De er alle meget sjove, og du får en procentvis rabat i forhold til at købe billetterne separat.
 • Lad dit besøg falde sammen med en regnvejrsdag, så du kan beskytte dig mod det dårlige vejr med en uovertruffen plan.
 • Tag på besøg med venner og familie. Det er uden tvivl et besøg, der bedst kan nydes i godt selskab. Og hvis du tager af sted med de yngste medlemmer af familien, er det endnu bedre.
 • Glem ikke dit kamera, og brug ikke blitz, når du tager billeder.
 • Planlæg dit besøg på forhånd og beslut dig for, hvilke områder du bedst kan lide (hajer, pingviner, skildpadder...), så du ved, hvor meget tid du skal bruge på hvert enkelt område, især hvis du har lidt tid til overs. Husk, at besøget varer ca. to timer, men du kan stoppe så længe du vil i hvert område, som du vil.

Et besøg i London Aquarium, Sea Life Aquarium, kan især anbefales:

 • Hvis du tager af sted med børn, vil de lære alle hemmelighederne om livet under vandet og nyde en uforglemmelig dag med læring.
 • Hvis du er vild med undervandslivet, kan du besøge Sea Life Aquarium, som er det største akvarium i England og har mere end 500 forskellige arter.

Book London Explorer Pass