Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste middagskrydstogter i New York City

Et krydstogt rundt om Manhattan vil give dig en uforglemmelig romantisk aften, men hvis du gør det om bord på en luksusbåd med middag inkluderet, vil du opleve en aften som en film. Læg mærke til, hvad der venter dig!

Carmen Navarro

Carmen Navarro

7 minutters læst

Bedste middagskrydstogter i New York City

Udsigt over Frihedsgudinden ved mørkets frembrud | ©Phil Dolby

Du bliver nok aldrig træt af at se Manhattans skyline: dens skyskrabere, dens dynamik, dens lys.... Det hele ser magisk ud, og endnu mere, når man ser det fra vandet. Heldigvis sejler snesevis af krydstogter på Hudson hver dag, men hvilke er de middagskrydstogter, der vil få dig til at opleve en filmscene?

Der er masser at vælge imellem, men jeg har udvalgt de bedste, så du ikke er i tvivl om, hvilken der passer bedst til din smag. Here we go:


Premium-muligheden

New York Buffet Middag Sejltur

Luksuskrydstogt med middagsbuffet

Ombord på denne utrolige båd kan du nyde den bedste udsigt over Manhattan, mens du nyder en buffetmenu og den bedste livemusik til at sætte liv i aftenen.

Varighed: 2 timer 30 minutter

Kl. 18.30 begynder eventyret på denne spektakulære båd, der sejler dig langs Hudson-floden og viser dig New Yorks bedste skyskrabere, mens du nyder en udsøgt buffetmiddag og den bedste livemusik.

Dette er uden tvivl den mest eksklusive oplevelse, du kan vælge, når du skal sige farvel til din rejse til New York: Bådtypen, der er helt glaseret, giver dig mulighed for at se den mest spektakulære panoramaudsigt over Manhattan på alle tidspunkter.

Dette buffet dinner cruise på New Yorks Hudson River vil give dig en uforglemmelig udsigt fra Hudson over Empire State Building, Financial District, Brooklyn Bridge og endda Frihedsgudinden i næsten tre timer.

Hvorfor jeg anbefaler denne mulighed: Hvis du leder efter en førsteklasses og eksklusiv oplevelse til at nyde en aften med din partner, er dette den rigtige mulighed for dig.


Hvor meget koster det at tage på et dinner cruise i New York?

Natkrydstogt| ©Tony Fischer
Natkrydstogt| ©Tony Fischer

Priserne for et dinner cruise på Hudson-floden ligger på omkring 225 euro hos Hellotickets, afhængigt af hvilken type menu du ønsker at få serveret om bord. Den bedste løsning har en enestående treretters menu, der serveres ved bordet for alle gæster.

Sammenlignet med priserne på de mere almindelige New York-krydstogter, der ikke inkluderer middag og er begrænset til en rute rundt om Hudson, er det klart, at dem, der inkluderer middag, er dyrere, men også meget mere eksklusive. Antallet af pladser er begrænset, de afgår ikke hver dag, og kvaliteten og opmærksomheden er på linje med en total luksustjeneste.

Bådens komfort og størrelse er også helt anderledes: Middagskrydstogter afholdes på luksusskibe, på yachter eller glaspramme, der er designet til maksimal nydelse for alle sanser.

Book dit dinner cruise

Varighed af New York Dinner Cruises

Bord til krydstogt| ©Siniz Kim
Bord til krydstogt| ©Siniz Kim

Middagskrydstogter i New York varer alle mellem to og tre timer. Husk på, at det er en afslappet oplevelse, der er designet til, at passageren kan nyde oplevelsen: udsigten over byen, den udsøgte middag, det luksuriøse fartøj...

Det gode ved den lange varighed er, at de dækker en fantastisk rute rundt om øen Manhattan og endda går så tæt på Frihedsgudinden, så du kan se den helt tæt på. De sejler ganske roligt, så du har tid til at nyde middagen og udsigten på samme tid.

Hvis du er bekymret for potentiel søsyge, er der ingen fare: De er alle meget store, stabile både, og floden er normalt fri for problemer med dønninger. Vær forberedt på at nyde en stille aften, mens du nyder den bedste udsigt over Manhattan. Her er en rangliste over længden af krydstogter i New York.

Book dit dinner cruise

Hvad skal man se på et dinner cruise om aftenen?

Udsigt over Manhattan om natten| ©John Cunniff
Udsigt over Manhattan om natten| ©John Cunniff

I løbet af det næsten tre timer lange krydstogt får du mulighed for at gennemgå hele sydspidsen af Manhattan Island og sejle op ad floden til Midtown. Molen ligger som regel på sydsiden af Manhattan Island, så du har en fantastisk udsigt over Brooklyn Bridge og de store skyskrabere i finansdistriktet, herunder One World Trade Center.

Nogle ruter går så langt som til Liberty Island, hvor man kan se den oplyste Frihedsgudinde helt tæt på, og vender tilbage til Manhattan for at begynde opstigningen til Midtown, hvor man bl.a. kan se den legendariske Empire State Building og Rockefeller Center.

Generelt er udsigten til Manhattans skyline fra vandet noget, der ikke efterlader nogen ligeglade, og du vil nyde hvert minut ombord på dette krydstogt. Her er en liste over de vigtigste attraktioner, du vil se under et krydstogt på Hudson

Book dit dinner cruise

Hvorfor det er værd at vælge et dinner cruise

Krydstogt med middag| ©vtravelled.com
Krydstogt med middag| ©vtravelled.com

Det er rigtigt, at sammenlignet med andre dagskrydstogter, der ikke inkluderer middag, er det måske lidt dyrere, men forskellen er det værd, fordi oplevelsen er helt anderledes. Båden er helt luksuriøs, den er meget mere komfortabel, det er uforglemmeligt at se byen om aftenen, og ruten er også længere.

Disse krydstogter ser ikke ud til at være så turistede, men tværtimod: Det er almindeligt at se amerikanere og især newyorkere fejre en aften med deres arbejdskolleger eller en date med deres partnere her. Følelsen af at være om bord på disse skibe er næsten den samme som at bo på et rigtigt femstjernet hotel på Manhattan.

Hvis du også er på udkig efter en uforglemmelig oplevelse for at fejre en særlig begivenhed (fødselsdag, jubilæum, overraske din partner osv.), vil denne aften ikke kun opfylde dine forventninger, men sandsynligvis være det bedste minde, du vil tage med dig fra denne rejse til New York.

Book dit dinner cruise

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på dinner cruise på Hudson?

Udsigt over New York fra krydstogtet| ©Ana Paula Hirama
Udsigt over New York fra krydstogtet| ©Ana Paula Hirama

Alle dinner cruises finder naturligvis sted sidst på eftermiddagen/aftenen, når solen er ved at gå ned, og de første lys på broer og skyskrabere begynder at vågne. Helt ærligt, det er det bedste tidspunkt at tage på dinner cruise og sejle på Hudson.

Hvis du spekulerer på, hvornår det er bedst at booke, afgår disse krydstogter normalt i weekenden eller sidst på ugen (torsdag til lørdag), men mit råd er at tjekke datoer og booke tidligt - der er begrænset antal pladser og stor efterspørgsel.

På den anden side, hvis du er bekymret for, om det er for varmt eller for koldt, skal du ikke bekymre dig. Middagen finder sted i skibets indendørs lounges, som er perfekt akklimatiserede, så varmen eller kulden udenfor ikke er et problem. Men hvis du tager på krydstogt om vinteren, så tag en varm jakke med, så du kan gå ud på dækket et stykke tid og nyde udsigten, uden at glasset kommer i vejen for din udsigt over byen.

Book dit dinner cruise

Tag på dinner cruise i New York med børn

Nyd krydstogtet som et par| ©Mark Hardie
Nyd krydstogtet som et par| ©Mark Hardie

Før du booker, skal du sikre dig, at børn har lov til at komme om bord på krydstogtet. For eksempel er børn op til 6 år ikke tilladt om bord på den mest VIP-agtige løsning, som Hellotickets tilbyder. Dette er en VIP-oplevelse, hvor stilheden hersker, der vil være live jazz eller klassisk musik, og de har ønsket at opretholde en "kun for voksne"-atmosfære.

For ældre børn skal du være opmærksom på, at der ikke tilbydes prisnedsættelser eller særlige priser, så det kan ikke betale sig at tage dem med eller tage på disse krydstogter med dem (da de også er sent på aftenen, kan de ende med at falde i søvn). Uanset hvad skal du overveje alt dette, før du booker et krydstogt med dine små. Jeg har skitseret alt, hvad du skal overveje i denne artikel om krydstogt i New York med børn.

Book dit dinner cruise

Andre muligheder for dinner cruise

Hvis du er interesseret i at nyde udsigten over Hudson River ved solnedgang, men gerne vil spare lidt på middagen, er der andre krydstogtmuligheder, som måske vil interessere dig mere. For omkring 100 euro kan du nyde en middag om bord på en båd med levende musik.

Denne bådtur varer to til tre timer og byder på en treretters middag, kaffe, te og live-underholdning. Alt sammen uden at miste synet af New Yorks skyline.

Tips til at få mest muligt ud af et dinner cruise på Manhattan

Slap af og nyd øjeblikket| ©vtravelled.com
Slap af og nyd øjeblikket| ©vtravelled.com

Sandheden er, at det slet ikke er svært at hygge sig om bord på disse luksusskibe. Så snart du sætter fod på skibet, vil du føle, at du er med i en historisk film, og du vil miste tidsfornemmelsen. Men lad mig alligevel give dig et par tips til, hvordan du får mest muligt ud af et krydstogt på Hudson.

  • Book tidligt, så du er sikker på, at du kan tage på krydstogt på den dag, der passer dig bedst på din rejse.
  • Kom tiltiden: Husk, at båden ikke venter på nogen, og du skal være der til tiden for at undgå overraskelser eller at ankomme i en fart.
  • Hold øje med dresscoden: Selvom det ikke er nødvendigt at klæde sig pænt på, vil du gerne undgå det "turistlook", du har på, når du bevæger dig rundt i New York om dagen. Hvis det er muligt, så undgå kondisko, klipklappere eller shorts, og tøv ikke med at pynte dig lidt mere end normalt - det er trods alt en særlig aften, som du ikke får lov til at nyde hver dag, ikke?
  • Glem kameraet: Selvom du vil være fristet til at tage billeder hele tiden, er mit råd at tage nogle billeder undervejs, men lad være med at blive besat af det. Intet billede kan beskrive følelsen af at sejle rundt om Manhattan i stjernelyset.
  • Sluk fordin telefon. Det samme gælder for mobiltelefoner. Du får tid til at fortælle dine venner og familie om den unikke oplevelse, du lige har haft, men i det øjeblik vil du gerne nyde alt omkring dig med alle dine sanser (og hvis du ikke vil slukke den, så husk at sætte den på lydløs, så du ikke forstyrrer musikerne).

Book dit dinner cruise