Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste middagskrydstogter i New York City

Et krydstogt rundt på Manhattan vil give dig en uforglemmelig romantisk aften, men hvis du gør det om bord på en luksusbåd med middag inkluderet, vil du opleve en aften som i en film. Læg mærke til, hvad der venter dig!

Carmen Navarro

Carmen Navarro

7 minutters læst

Bedste middagskrydstogter i New York City

Udsigt over Frihedsgudinden ved solnedgang | ©Phil Dolby

Du bliver nok aldrig træt af at se Manhattans skyline: skyskrabere, dynamik, lys og lys... Det hele ser magisk ud, og det er endnu mere magisk, når man ser det fra vandet. Heldigvis sejler snesevis af krydstogter på Hudson hver dag, men hvilke krydstogter er de krydstogter, der får dig til at opleve en scene fra en film?

Der er mange at vælge imellem, men jeg har udvalgt de bedste, så du ikke er i tvivl, når du skal vælge den, der passer bedst til din smag. Så er det nu:


Premium-muligheden

New York Gourmet Middag Sejltur Med 3 Retter

Luksuskrydstogt med gourmetmiddag

Om bord på denne utrolige glasomfattede båd kan du nyde den bedste udsigt over Manhattan, mens du nyder en tre-retters premium menu og den bedste livemusik til at sætte liv i aftenen.

Varighed: 3 timer

Omkring kl. 19.00 begynder eventyret på denne spektakulære, glasindkapslede båd, der tager dig med på Hudson-floden, hvor du kan se New Yorks fineste skyskrabere, mens du nyder en udsøgt tre-retters middag og den bedste livemusik.

Dette er uden tvivl den bedste oplevelse, du kan vælge for at sige farvel til din tur til New York: Med en båd helt i glas kan du hele tiden se den mest spektakulære udsigt over Manhattan.

Dette tre-retters gourmetmiddagskrydstogt på New Yorks Hudson-floden giver dig en uforglemmelig udsigt fra Hudson over Empire State Building, finansdistriktet, Brooklyn Bridge og endda Frihedsgudinden i tre timer.

Hvorfor jeg anbefaler denne mulighed: Hvis du leder efter en eksklusiv oplevelse af høj kvalitet, hvor du kan nyde en aften med din partner, er dette den rette mulighed for dig.


Hvor meget koster det at tage på krydstogt i New York?

Natkrydstogt| ©Tony Fischer
Natkrydstogt| ©Tony Fischer

Priserne for et middagskrydstogt rundt om Hudson ligger på ca. 225 euro hos Hellotickets, afhængigt af hvilken type menu du ønsker at få serveret om bord. Den mest eksklusive mulighed omfatter en enestående tre-retters menu, der serveres ved bordet for alle gæster.

Sammenlignet med priserne på de mere almindelige New York-krydstogter, der ikke omfatter middag og blot sejler langs Hudson, er det klart, at de krydstogter, der omfatter middag, er dyrere, men også meget mere eksklusive. Antallet af pladser er begrænset, der er ikke afgang hver dag, og kvaliteten og opmærksomheden er i overensstemmelse med en helt igennem luksuriøs service.

Komforten og størrelsen af skibet er også helt anderledes: middagskrydstogter afholdes på luksusskibe, yachter eller glaspramme, der er designet til den ultimative nydelse af alle sanser.

Book din krydstogt med middag

Varighed af New York Dinner Cruises

Cruiser's bord| ©Siniz Kim
Cruiser's bord| ©Siniz Kim

Middagskrydstogterne i New York varer alle mellem to og tre timer. Husk, at dette er en afslappet oplevelse, der er designet til, at passagererne skal nyde oplevelsen: udsigten over byen, den udsøgte middag, den luksuriøse båd...

Det gode ved den lange varighed er, at de dækker en stor rute rundt om øen Manhattan og endda går så langt som til Frihedsgudinden, så du kan se den helt tæt på. De sejler i et ret roligt tempo, så du har tid til at nyde middagen og udsigten samtidig.

Hvis du er bekymret for eventuel søsyge, er der ingen fare: De er alle meget store, stabile både, og der er normalt ingen problemer med bølger på floden. Gør dig klar til at nyde en stille aften, mens du nyder den bedste udsigt over Manhattan. Her kan du se, hvor længe krydstogter i New York varer.

Book din krydstogt med middag

Hvad vil jeg se på et krydstogt med middag?

Udsigt over Manhattan om natten| ©John Cunniff
Udsigt over Manhattan om natten| ©John Cunniff

På det næsten tre timer lange krydstogt har du mulighed for at finkæmme hele Manhattans sydspids og sejle op ad floden til Midtown. Møllerne ligger normalt på sydsiden af Manhattan Island, så du har en fantastisk udsigt til Brooklyn Bridge og de store skyskrabere i finansdistriktet, herunder One World Trade Center.

Nogle ruter går så langt som til Liberty Island, hvor du kan se den oplyste Frihedsgudinde på nært hold og vende tilbage til Manhattan for at begynde opstigningen til Midtown, hvor du bl.a. kan se den legendariske Empire State Building og Rockefeller Center.

Generelt er udsigten til Manhattans skyline fra vandet noget, der ikke efterlader nogen ligegyldig, og du vil nyde hvert eneste minut om bord på dette krydstogt. Her er en liste over de vigtigste attraktioner, du kan se på et krydstogt på Hudson-floden

Book din krydstogt med middag

Hvorfor det er værd at vælge et krydstogt med middag

Middagskrydstogt| ©vtravelled.com
Middagskrydstogt| ©vtravelled.com

Det er rigtigt, at sammenlignet med andre krydstogter, der afgår om dagen og ikke omfatter middag, kan det være lidt dyrere, men forskellen er det værd, fordi oplevelsen er helt anderledes. Båden er helt luksuriøs, den er meget mere komfortabel, det er uforglemmeligt at se byen om natten, og ruten er også længere.

Disse krydstogter virker ikke så turistpræget, tværtimod: det er almindeligt at se amerikanere og især New Yorkere fejre en aften i byen med deres arbejdskolleger eller en date med deres partner. Følelsen af at være om bord på disse skibe er næsten det samme som at bo på et rigtigt femstjernet hotel på Manhattan.

Hvis du også er på udkig efter en uforglemmelig oplevelse til at fejre en særlig begivenhed (fødselsdag, jubilæum, overraskelse til din partner osv.), vil denne aften ikke kun leve op til forventningerne, men vil sandsynligvis være det bedste minde, du vil tage med dig fra denne tur til New York.

Book din krydstogt med middag

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på middagskrydstogt på Hudson?

Udsigt over New York fra krydstogtskibet| ©Ana Paula Hirama
Udsigt over New York fra krydstogtskibet| ©Ana Paula Hirama

Alle krydstogter med middag finder naturligvis sted sidst på eftermiddagen/aftenen, når solen går ned, og de første lys på broer og skyskrabere begynder at vågne op. Det er ærligt talt det bedste tidspunkt at tage på middagskrydstogt og sejle på Hudson.

Hvis du spekulerer på, hvornår det er det bedste tidspunkt på ugen at booke, så afgår disse krydstogter normalt i weekenden eller sidst på ugen (torsdag til lørdag), men mit råd er at tjekke datoer og booke tidligt - pladserne er begrænsede, og der er stor efterspørgsel.

Hvis du derimod er bekymret for, om det er for varmt eller for koldt, skal du ikke være bekymret. Middagen finder sted i skibets indendørs lounger, som er perfekt indrettet, så varmen eller kulden udenfor ikke er et problem. Men hvis du sejler om vinteren, skal du tage en varm jakke med, så du kan gå ud på dækket et stykke tid og nyde udsigten, uden at glasset står i vejen for udsigten over byen.

Book din krydstogt med middag

Tag på middagskrydstogt i New York med børn

Nyd krydstogtet som et par| ©Mark Hardie
Nyd krydstogtet som et par| ©Mark Hardie

Før du booker, skal du sikre dig, at børn har lov til at komme om bord på krydstogtet. For eksempel er det i den mest VIP-agtige løsning, der tilbydes af Hellotickets, ikke tilladt at have børn på op til 6 år om bord. Dette er en VIP-oplevelse, hvor der er stilhed, der vil være live jazz eller klassisk musik, og de har ønsket at bevare en atmosfære kun for voksne.

For ældre børn skal du være opmærksom på, at der ikke tilbydes prisnedsættelser eller særlige priser, så det kan ikke betale sig økonomisk at tage dem med på disse krydstogter (da de også er sent om aftenen, kan det ende med, at de falder i søvn). Uanset hvad, skal du overveje alt dette, før du bestiller et krydstogt med dine små børn. Jeg har beskrevet alt det, du skal overveje i denne artikel om at tage på krydstogt i New York med børn.

Book din krydstogt med middag

Andre muligheder for middagskrydstogt

Hvis du er interesseret i at nyde udsigten over Hudson-floden ved solnedgang, men ønsker at spare på middagen, er der andre krydstogtmuligheder, som måske vil interessere dig mere. For omkring 100 euro kan du nyde en middag om bord på en båd med levende musik.

Bådturen varer to til tre timer og byder på en treretters middag, kaffe, te og levende underholdning. Alt sammen uden at miste synet af New Yorks skyline af syne.

Tips til at få mest muligt ud af et krydstogt i Manhattan

Slap af og nyd øjeblikket| ©vtravelled.com
Slap af og nyd øjeblikket| ©vtravelled.com

Sandheden er, at det slet ikke er svært at have det sjovt om bord på disse luksusbåde. Så snart du træder om bord, vil du føle dig som om, du er i en periodefilm, og du vil miste tidsfornemmelsen. Men lad mig alligevel give dig et par tips til, hvordan du får mest muligt ud af et krydstogt på Hudson.

  • Book tidligt, så du er sikker på at kunne tage på krydstogt på den dag, der passer dig bedst på din rejse.
  • Kom til tiden: Husk, at båden ikke venter på nogen, og du skal være der til tiden for at undgå overraskelser og for at undgå, at du kommer for sent.
  • Hold øje med dresscoden: Selv om du ikke behøver at klæde dig fint på, skal du undgå de "turist-looks", som du har haft på for at komme rundt i New York i løbet af dagen. Hvis det er muligt, så undgå kondisko, klipklappere eller shorts, og tøv ikke med at klæde dig lidt mere på end normalt - det er trods alt en særlig aften, som du ikke kan nyde hver dag, ikke?
  • Glem kameraet: Selv om du vil blive fristet til at tage billeder hele tiden, er mit råd at tage nogle billeder undervejs, men lad være med at blive besat af det. Intet billede kan beskrive følelsen af at sejle rundt på Manhattan i stjernelyset.
  • Sluk din telefon. Det samme gælder for mobiltelefoner. Du vil have tid til at fortælle dine venner og familie om den unikke oplevelse, du lige har haft, men i det øjeblik vil du gerne nyde alt omkring dig fuldt ud og med alle dine sanser (og hvis du ikke vil slukke for den, så husk at sætte den på lydløs, så du ikke afbryder musikerne!)

Book din krydstogt med middag